Srbin i Hrvat štite Francuza u Parizu dok lijepi plakate Marine Le Pen

Srbin i Hrvat štite Francuza dok lijepi plakate za Marine Le Pen
33 komentara

Bivši legionar Dragan Marković i poznati hrvatski ratni reporter Robert Valdec sinoć su u Parizu čuvali militanta Jeana dok je lijepio plakate predsjedničke kandidatkinje Marine Le Pen.

Izbori za novog predsjednika ili predsjednicu Francuske će se održati za nepuna dva dana. Radi se o izborima koji mogu srušiti Europsku uniju i stvoriti “novu” Europu. Europu suverenih i slobodnih država koje žele pregovarati, dogovarati i odlučivati o svojoj sudbini.

Od početka francuske predsjedničke kampanje, svjedoci smo izbornih manipulacija. Političke stranke, mediji, financijski sektor, siva eminencija i beskarakterni pojedinci vrše propagandu i manipulaciju kojih se ne bi postidjeli ni Bernays ni Goebbels zajedno. Danas je u politici sve dozvoljeno – lagati, difamirati, krasti, potkupljivati, izdavati,… “vještine” su bez kojih nije moguće dobiti povjerenje birača.

S jedne strane imamo osobe koje “krase” gore navedene karakterne osobine, a s druge strane obične ljude koji vjeruju i koji se bore za svoje ideale s nadom u bolje sutra. U toj borbi idealisti ne kalkuliraju. Svojim radom su najzaslužniji za pobjedu jedne političke opcije. Nije bitno o komu se radi, lijevci ili desnici. Radi se o militantima, osobama koje vjeruju u bolje sutra i koje ne mogu biti loši ljudi. Da su loši, ne bi bili militanti, nego bi bili oni za koje upravo rade.

Kao kod svih izbori, pobjeda nije moguća bez rada militanata i lijepljenja plakata. Privući pažnju i postojati u glavama birača, glavna je uloga izbornih plakata. Što ih je više, efekt je bolji, o čemu ovise i rezultati izbora.

Ovo je priča ekskluzivno za portal logicno.com, o dvojici starih prijatelja, koji ne kriju da su im desne ideje vrlo bliske, a koji su se igrom slučaja našli u Parizu. Dragan Marković je bivši legionar koji živi i radi u Francuskoj, a hrvatski ratni reporter Robert Valdec je stigao u Pariz da realizira reportažu o francuskim predsjedničkim izborima.

Dragan je obišao gotovo sva svjetska krizna žarišta kao vojnik, a Robert kao reporter.

Dragan i Robert, avanturisti po karakteru, odlučili su ne gubiti vrijeme tako što će cijelu noć pratiti militante Marine Le Pen koji lijepe plakate. Kako bi došli do što većeg broja potencijalnih birača odlučili su lijepiti plakate u najvrućim predgrađima Pariza. Tamo gdje ni vatrogasci ni policija ne smiju zalaziti. U tim predgrađima žive francuzi afričkih korijena, vrlo neskloni predsjedničkoj kandidatkinji Marine Le Pen. U njima se svakodnevno događaju raznorazni napadi, pljačke, silovanja i druga kaznena djela. Samo se hrabri ili ludi usude posjetiti ih. Dragan i Robert su odlučili ići i dalje – lijepiti plakate Marine Le Pen.

Plakati Marine Le Pen momentalno izazivaju negativnu reakciju čime je rizik od agresije najveći. Naravno to nije spriječilo ni Dragana ni Roberta da noć provedu na terenu. Imamo blagi osjećaj da oni to traže i da im spavanje nije baš interesantan način za provesti noć.

Kako što je očekivano tijekom noći došlo je do provokacije. Jedan mladić iz kvarta je upozorio naše prijatelje i militante da nisu dobro došli. Da nisu u Francuskoj i da mogu zažaliti što su tu. Parižanin Dragan Marković je uljudno prišao mladiću afričkih korijena i fino mu izložio svoje mišljenje, nakon čega je mladić odjurio kao vjetar i više se nije pojavio.

VIDEO: Osoba na motoru objašnjava Draganu i Robertu da predgrađe Seine-Saint-Denis nije Francuska i da tu nisu dobrodošli.

Ono što nije uspjelo policiji Francuske, uspjelo je Draganu i Robertu. Tko zna, možda dvojica prijatelja imaju rješenje koje nema niti jedan predsjednički kandidat? Ipak su “lijepe riječi” jače od sile. 🙂

Dragan MarkovićplakatiRobert Vladec
Pretplatiti se
Obavijesti o
33 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ana
6 godine prije

Dragan i Robert rade sto treba, a sto je vrlo jednostavno. I jos nesto, Dragan i Robert nisu mlohava licemjerna glupa gomila….ljudskih izlucevina. Zato je smrad dao petama vjetra.

Fudo
6 godine prije

Treba li ste dovući i jednog Bošnjaka ima ih tamo u Parizu koliko hoćete. 🙂

MilanCZ
6 godine prije

Pobjedu Macron,tak gospodo slobodno racunajte na rat u Evropi,jer Macron je Lutka americké drzavne elite a ta elita ce realizirati rat u Evropi,drzte gace..

Chemtrail Cowboy
6 godine prije

ih, brate slatki, jest ovo važna vest! k’o lanjski sneg! prava žuta štampa! a dotle gringosi & vazali im izvode hibridne ratne akcije po svetu! zašto ništa ne pišete o stratosferskom geoinžinjeringu, kemtrejlima, harp-u…?!

holop
6 godine prije

Bizantijski jezuita = natovski k*** lizac.

ten
6 godine prije

PeroDD ili hiber vidi svuda Putinoljubce, ima kompleks kao dijete, neki frajer koji slici na Putina mu je rokao mater ispred ociju…zato svaki dan sanja Putina.

Hezbollah
6 godine prije

Ako su ovo militanti, molim poštovane novinare da ubuduće ne pišu za teroriste da su militanti?!

Tomica
6 godine prije

Ma ne znam, kad sam vidio ono s listićima, pitam se dokle su spremni da idu da pobjedi Macron. Najljepše je da se uopće nije digla frka. “Kriv je stroj” i nikom ništa, idemo dalje. Što se doseljenika tiče, sve je rekao kad tvrdi da to nije Francuska.

davor
6 godine prije

Hrvatska i Srbija pokušavaju utjecati na francuske izbore 🙂 čudno da se nije pobunio već dosad Macronov stožer i pozvao Plenkija i Vučića na raport uz medijaciju John McCaina.. 🙂

davor
6 godine prije

Nije nužno da će Le Penica srušiti EU, možda će je reformirati, pogotovo će to biti ostvarivo ako se EU odvoji od pupčane vrpce sa NATO paktom. Neka Le Pen ako pobijedi napravi tu kiretažu.
Macron će svakako potaknuti implodiranje EU. On će zasigurno nastaviti na liniji prijašnjih predsjednika podržat će EU ratove na granicama EU i pokušati dovesti red carpet iz Londona u Pariz.

DEU
6 godine prije

Zbog cega ovaj clanak ne mogu naci na Googlu?

Upisem “Srbin i Hrvat štite Francuza u Parizu” a Google izbaci sve samo ne stranicu Logicno.

Sarajevo
6 godine prije

…Trampovali se za Obamina vakta. Sad Le Penujete…

Vlastimir
6 godine prije

To je lepo videti

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.