Stanovnici grada Berlina užurbano obavljaju predbožićnu kupnju prije velikih mjera zaključavanja zbog Covida-19

Bozicnja kupovina
19 komentara

U nedjelju je njemačka kancelarka Angela Merkel najavila još jedno zaključavanje zbog koronavirusa, koje bi trebalo trajati od 16. prosinca do 10. siječnja.

Na internetu je dostupan prijenos uživo iz berlinske ulice Kurfürstendamm, gdje ljudi užurbano obavljaju predbožićnu kupovinu, prije nego što nastupe rigorozne mjere zaključavanja.

Nakon sastanka sa šefovima njemačkih saveznih država u nedjelju, kancelarka Angela Merkel najavila je da će sve trgovine osim onih s najnužnijim potrepštinama, frizerski saloni, škole i vrtići biti zatvoreni od srijede do 10. siječnja.

Nove mjere zaključavanja bit će nametnute zbog toga što je u Njemačkoj navodno zabilježeno 1.337.078 novozaraženih, uz navodnih 21.975 smrtnih slučajeva koji su povezani s Covidom-19.

Angela MerkelberlinCOVID-19njemačka
Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Joe
3 godine prije

Danke Mutti Mangela.

Hum
3 godine prije

Agenda ide dalje. Nije daleko vrijeme kada će u logore, oni to zovu izolacione centre, slati necijepljene ljude. Takva kampanja će biti protiv onih koji odbiju OTROV da ćemo sami sebe mrziti. U Canadi je sve spremno. Australiji isto. Pedofil Biden, ako se potvrdi za predsjednika će i USA odvući u tome smjeru. A novinari će to zvati “teorijom zavjere” . Jedino me tješi , kada završe s nama, pobit će i ova smrdljiva prodana govna od POLITIČARA. Žao mi je što neću slušati kako cvile i mole ali što se može.

Bosanac
3 godine prije

Venecijanci napravili kolektivni maskenbal…a ovi još i u shoping idu 🙂 .
Vatikan ove sezone ima interesantnu postavku božičnog prikaza … pročitaš npr. Perunove Vede i onda ti ova simbolika bude jasnija.

3 godine prije zadnji put uredio Bosanac
mike
3 godine prije

svaka povezanost sa usa izborima je slučajna… irsku su popustili sad pred božić jer se narod već počeo paliti… čim prođe božić vraćaju se i oni na level 5…

Max
3 godine prije

To nas čeka sve.

Netkoizmase
3 godine prije

Došlo doba otkrivanja.
Valjda će vjernicima biti jasnije da je Vatikan leglo sotone ,a papa njegov predstavnik.

Maslina-Želja
3 godine prije

Ovo je kao vlak od 5000.0000.0000.0000.000 Tona u punoj brzini !!! A nema kočnica
I to samo Bog može zaustavit !!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI