fbpx

Svi zajedno protiv svog naroda

Kletva Kralja Zvonimira

Neke dane pamtimo. Godinama poslije, znamo dan, datum i sat, gdje smo bili, što smo radili kad se dogodilo nešto tipa ‘ono ‘, što već jest. Prepričavamo li, postajemo upravo jednako dosadni poput onih koje ne želimo slušati jer su – dosadni!

Svejedno. Bilo je zamalo proljetno jutro, motao sam duhan, pio prvu kavu. Na radiju u 7 30 h U mreži prvoga, naravno – na prvom programu. Tko još sluša Prvi program!? Bolje rečeno, zar postoje uopće ljudi koji slušaju Prvi program? Bit će ipak da su potrebna desetljeća radnog staža da bi dospio do Prvog programa. Sve druge si već čuo nebrojeno puta, a na Prvom možeš čuti što ti spremaju, a nije ručak.

Na telefonskoj vezi je bio dr Srećko Sladoljev – Tema je bila zaključavanje, a dr Sladoljev, onaj asketski lik koji podsjeća na discipliniranog i pobožnog redovnika je dakako smjerno stao s automobilom na parking i govorio – iza njega je neprospavana noć, fizički se ne osjeća najbolje i na putu je s Pelješca za Zagreb. Htio je, kaže, vrijeme zaključavanja, zbog zdravstvenih problema provesti na Pelješcu, ali ga seoska mrtva straža, odred Civilne zaštite nije htio pustiti. Nastupila je zabrana kretanja!

Bio sam ogorčen, bijesan, u tom trenutku sam osjećao sve ono što i dr Sladoljev, tu nemoć borbe naspram primitivne razine s koje su došle naredbe ‘ s vrha’ o protuustavnom i protuljudskom ukidanju ljudskih i građanskih prava.

Više sile, koja bi mogla biti razlogom za to, nije bilo. Mnogi od nas su to znali tad, danas znaju svi koji žele znati. Novim saznanjima unatoč, u reakcijama vlasti nema promjena. Ponaša se jednako stupidno, jednako prozirno u želji za upravljanjem psihozama, strahom, čineći sve što zna kako bi do kraja izbacila iz ravnoteže i zadnji racionalni um.

Na kraju priče dođe još Ustavni sud i svojim odlukama amenuje takvu totalitarističku usmjerenost vlasti. No, to nije sve. Ustavnom sudu će se pridružiti i Hrvatska biskupska konferencija sa svojom podrškom kršenju ljudskih prava i sloboda. Svi su na okupu, Vlada RH, Stožer civilne zaštite, oporba koja glumata po Saboru s maskama, biskupi. S druge strane je većina koja im vjeruje na svoju štetu i manjina koja se usudi organizirati soft prosvjede protiv nametnutih mjera.

Novinari su u tom hibridnom ratu vlasti s vlastitim narodom artiljerija i pješadija. Prvi su u snishodljivosti, bez jednog inteligentnog pitanja prate konferencije za medije, hvale vlast, prozivaju špijunski ‘nesavjesne građane zbog nepridržavanja mjera’, zazivaju novo zaključavanje, nikad ne postavljaju prava pitanja, ne nude odgovore što, gdje, kad, tko, zašto i što to znači za zajednicu.

‘Znamo’ da dolazi drugi val (jer tako prirepci vlasti kažu) epidemije, da je otvorena mogućnost za drugo zaključavanje i da nam nema spasa dok se ne pronađe i proizvede cjepivo. Zašto bismo se uopće cijepili protiv jednog relativno bezopasnog virusa, kojeg ćemo kroz par dana prehlade ‘odraditi’, ako smo zdravi, vlast ne objašnjava. Zato su tu glasnogovornici koji će manipulirati emocijama ‘to je za zaštitu drugih’.

I eto trke u cjepivu. To što su Rusi pronašli i proizveli sasvim učinkovito cjepivo, što su medicinski etablirani časopisi objavili studije o tom cjepivu se ne računa. Oxfam, „dobrotvorna organizacija“ će objaviti apel o poštenoj raspodjeli još nepronađenog cjepiva i reći kako su bogatije zemlje za sebe rezervirale preko 50% cjepiva, iako imaju puno manji udio u stanovništvu. Cjepivo svakako, ali rusko nikako – naša država je na toj strani u hibridnom ratu.

Dok tražimo smisao, cilj stavljanja čovječanstva pod totalitarizme, nisu zanemarive ni zarade farmaceutskih kuća od prodaje nepouzdanih testova na Covid 19. U Hrvatskoj je to dosad preko 200 milijuna kuna. Toliki novac potrošen kako bi se saznalo da je netko bolestan? Sam to čovjek ne bi znao!?

Koliko će se potrošiti na cjepiva? Znamo da je notorni ministar Beroš već rezervirao za Hrvatsku milijun i pol doza tog još nepostojećeg cjepiva i već potpisao ugovor o tomu s međunarodnom organizacijom za promociju cjepiva Gavi sa sjedištem u Ženevi. Kako će se cijena cjepiva kretati od 4 dolara po dozi do nekoliko desetaka dolara, cijena za toliku količinu cjepiva će se kretati od 6 milijuna dolara do 40 milijuna dolara. Kako smo već u testiranja bacili oko 30 milijuna dolara, dodatnih 40 pijanim milijarderima na vlasti to se ne čini puno.

Model vladanja koji se zasniva na pljačkanju postojećeg, nakon toga na pljačkanju nepostojećeg, odnosno zaduživanjem zemlje i otimanjem novca iz duga za sebe i svoje, traje zadnjih trideset godina i nema naznaka da će se zamijeniti s drugim modelom.

I sad, kad spominjemo cjepiva, pandemiju, novac dolazimo opet do dr Sladoljeva i Imunološkog zavoda.

Taj Zavod je 2013. izgubio neke licence za proizvodnju cjepiva. Ukinuo mu ih je HALMED, državna agencija za lijekove i medicinske proizvode. Ministarstvo zdravstva će 2015. godine svojim rješenjem utvrditi da su te dozvole ukinute nezakonito, što će za Imunološki zavod biti prekasno.

Prestankom proizvodnje cjepiva u Imunološkom zavodu (proizvodio je cjepivo protiv tetanusa i cjepivo protiv difterije i tetanusa točno u obliku u kojem se ta cjepiva, samo uvozna, i danas primjenjuju, kao i cjepivo protiv morbila (ospica), rubeole i parotitisa iz čuvenog soja Edmonston-Zgb., dok je cjepivo protiv gripe Imunološki zavod uvozio u obliku poluproizvoda te ga prerađivao u gotovo cjepivo. Do 2011. proizvodio je i cjepivo protiv difterije, tetanusa i hripavca, ali cjelostanično, dok se danas koristi nestanično ili acelularno. Nema sumnje, da nije uništena proizvodnja, Imunološki zavod mogao je bez problema prilagoditi to cjepivo u acelularno. A to novo acelularno uvozno cjepivo po dozi stoji oko 500 kuna, dok je cjepivo Imunološkog zavoda stajalo oko 125 kuna https://www.nacional.hr/veledrogerije-nas-podmuklo-ucjenjuju-da-masno-naplate-preskupa-cjepiva-za-djecu-pred-istekom-trajanja/), eksplodirale su cijene cjepiva koje je država počela nabavljati u inozemstvu, od 25 milijuna kuna na godinu na preko 60 milijuna kuna.

Tako će Nacional u svom tekstu navesti i druge porazne činjenice: od 2013. do 2019. uvezeno 506.235 doza cjepiva protiv tetanusa, što je ukupno stajalo oko 25 milijuna kuna, i 240.000 doza cjepiva protiv tetanusa i difterije, što je ukupno stajalo oko 13,5 milijuna kuna. Razlika u cijeni u odnosu na Imunološki zavod od 2013. do 2019. na cjepivu protiv tetanusa je 20 milijuna kuna, a na cjepivu protiv difterije i tetanusa 11,5 milijuna kuna – odnosno ukupno 31,5 milijuna kuna.

Te iste 2015, kad je Ministarstvo zdravstva utvrdilo nezakonitost HALMEd-ovih odluka u vezi s Imunološkim zavodom, vitez i akademik, HDZ-ov potpredsjednik Hrvatskog Sabora Željko Reiner će reći: Imunološki zavod je tvrtka od nacionalnog interesa. Umjesto da je čuvamo, događa se nešto sramotno – tvrtka će propasti i onda će je ova vlada za sitni novac prodati! Tako će se nanijeti nenadoknadiva šteta i gubitak nečega što je uistinu nacionalno blago!

Nakon toga slijede godine HDZ-ove vlasti. Imunološki zavod se nije vratio na proizvodnju iz 2012, nije se uključio u trku s pronalaskom cjepiva, a uvoznici lijekova (godišnja potrošnja lijekova u Hrvatskoj je trenutno na razini od 6 milijarda i 626 milijuna kuna (u 2004. je iznosila 3,8 milijarda kuna) su pronašli načine za reketarenje hrvatskog zdravstvenog sustava i zaradu ekstra profita.

Jedan drugi vitez i akademik Vlatko Silobrčić će još 1992. preuzeti upravljanje Imunološkim zavodom, s oko 25 milijuna kuna viška na računu (preračunato) što je bila dovoljna suma novca za kupnju kompletne tadašnje mljekarske industrije, recimo, ili za gradnju novih pogona bez kune kredita. Akademik je novac uložio u štednu zadrugu, a Zavod krenuo na svoj put propasti, agonije koja do danas traje.

Epidemije dolaze i prolaze. Kad su redovne, onda profit kupe strani farmaceutske kuće, uvoznici sa svojim trikovima. Riječ je o tržištu vrijednom milijardu eura na godinu.

Kad pak neki drugi proglase pandemije, a naši klimavci to proglase i kod nas, uz potporu Crkve, Ustavnog suda i kupljenog biračkog tijela, onda su mnogima zarade izvjesne i enormne.

Nikad boljeg virusa, i nikad bolje pandemije! Cjepivo će ići kao halva, a virus je takav da jedno cijepljenje neće značiti ništa, pandemija takva da se može održavati vremenski koliko se hoće.

Kako pandemija, tako i diktatura. Narod poslušan, oligarhije na vlasti netaknute, zarade odabranima neupitne.

Čini se da su svi ciljevi igrača iz sjene ostvareni.

4.7 145
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
153 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Planet zemlja
Gost
Planet zemlja
1 mjesec prije

2020 godina je revolucionarna godina jer je uspostavljena globalna diktatura i njena vlada je who!ostali provode ciljeve.savrseno vrijeme im je bilo za to jer su ljude eutanizirali msm-om i drustvenim mrezama.a uskoro ce krenuti i puno opseznija cenzura nego do sada,posebno kada se pomalo krene sa cijepljenjem.morati ce blokirati i ovo malo informacija koje kruze uokolo.hvala.

snalazljiv narod
Gost
snalazljiv narod
1 mjesec prije

… i gospodine Vucic prodao Amerikancima Srbiju … ostali bez duse … glupe ludnice!

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Nije bitno toliko sto je netko nesto prodao u ime svih. Bitno je da li ce svi prihvatiti to kao realitet i da li ce prodavace magle ostaviti u poziciji da i dalje prodaju i suzavaju zivotni prostor i ugrozavaju samoodrzivu egzistenciju vecine.

Holm
Gost
Holm
1 mjesec prije

Slobo je uništio srbiju, “Kad ne znamo da radimo znamo da se bijemo.”
I dobio Nokiu.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Sad kad proglase u Osnovnoj Skoli toj i toj, stavili smo u karantenu 3b razred, 4a i 7c jer ima oboljelih. Nakon nekoliko tjedana vecinu djece puste doma s maskama a svi mediji izjave da je u 3b umrlo dvoje, u 4a jedno, i u 7c 4 ucenika te predaju roditeljima urne s pepelom jer se tjela moraju kremirati zbog virusa. Uz urnu im daju i racun za kremaciju naravno. Ozaloscenim roditeljima, uskoro ostala djeca kazu da njihovi sinovi i kceri nisu smrcali, kasljali ni kihali vec da su ih odveli neki ljudi bez maski na licu. Medutim, ministri skolstva i zdravstva tvrde da djeca ko djeca izmisljaju…
Uskoro se pojavi i nekakav “zvizdac” koji tvrdi da su djeca usla u avion za preko kontinentalni let ali nezna kamo je odletio! Kao dokaz prilaze video koji je snimio mobitelom po skrivecki i kojem se lijepo vide ta ista djeca, svih sedmero, uplakana i s modricama ulaze u avion. Ubrzo ga hapse jer siri lazne vijesti, dok istovremeno video brisu i uklanjaju s svih mreza i kanala tvrdeci da je montiran. Nedugo zatim, teoreticar zavijere kako ga sad svi mediji zovu, ludak i obozavatelj IP, cini samoubistvo u zatvoru, slicno kao i Epistein.
Vrhunski, zatvorski video nadzor koji radi besprijekorno 24sata,365dana u godini, kvari se bas u trenutku kad se “zvizdac”, tj. “teoreticar zavijere” odlucuje samoubiti vjesanjem” Naravno pri tome nekako uspije polomiti bedrenu kost i jos nekih 20tak drugih, pasti na noz, ispiti otrov i utopit se u casi vode, kako tvrdi obdukcija, sto je inace uobicajeno za sve koji se ubiju u zatvoru, pogotovo za one koji najave pisanje knjige!!!
P. S. pozdrav svim roditeljima koji salju djecu s maskama u skole, pozdrav i trolovima i botovima, koji takodjer salju svoju djecu u te iste skole misleci da ce njih postedjeti zbog njihovog doprinosa Kabali. Adio

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Umjesto sa dobar dan ili zdravo ljudi bi se komotno mogli pocet novo normalno pozdravljati sa ” u zdrav mozak …”

TražeseDomaćaJaja
Gost
TražeseDomaćaJaja
1 mjesec prije

A povratni pozdrav: zdravo ti se primilo!

Bepo
Gost
Bepo
1 mjesec prije

Sve rečeno
Kapa doli

Slavonac
Gost
Slavonac
1 mjesec prije

Planet zemlja,jucer sam procito dobar clanak koji govori o kontroli naroda.Prije 2500g.su stari Grci imali formulu kontrole naroda.Kako se sve u povjesti ponavlja onda je sve moguce.

milan
Gost
milan
1 mjesec prije

1941 27. Mart demonstracije u Bg i parola “Bolje grob nego rob!” sta se desilo danas? Ako udjes iz neke od zemalja koje su na crvenoj listi / po kojem validnom kriterijumu su to odredili?/, ako u roku od 72 sata ne podneses dokaz o testu na covid 19, biti ces kaznjen sa 1500 Eu. Precutno smo se svrstali u roblje jer svi idu da potvrde NESTO sto niti sami zakonodavci ne znaju sta je to. Naredba dosla odnekud! 🙁

Terezija
Gost
Terezija
1 mjesec prije

Kakvi ste vi to vjernici … NITKO NIJE IZNAD BOGA ,BOŽJA RIJEČ JE ZADNJA … STIĆI ĆE VASBOŽJA RUKA

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 mjesec prije

je, je, kad? kad umrem?

Svi smo mi ljudi
Gost
Svi smo mi ljudi
1 mjesec prije

Brainstorm. Na to pitanje tesko mozes dobiti suvisli odgovor.
Moguce je da bude nakon sto umres, a moguce je da umres i prije.
E sada, s obzirom da ce Antikrist vladati nesto vise od godinu i 30 dana te ce gotovo cijela zemlja biti pokrivena njegovom vlascu, vrlo vjerovatno nakon tvoje smrti.
Naravno, uzimamo u obzir da neces primiti zig zvijeri.

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 mjesec prije

kakav smisao od precizno 30 dana ako godina nije precizna (“nesto vise od godinu”)?

Svi smo mi ljudi
Gost
Svi smo mi ljudi
1 mjesec prije

Zato sto ja ne znam tocnu informaciju iz Biblije ali mislim da kaze: A. ce vladati 4 dana. Jedan dan dug kao godina, jedan dan dug kao mjesec, jedan dan dug kao tjedan i crtvrti dan dug kao obican dan. Dakle 1 godinu i 38 dana.

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 mjesec prije

“Ne bih htjela živjeti vječno, jer ne bismo smjeli živjeti vječno,
jer da trebamo živjeti vječno mi bi živjeli vječno,
ali mi ne možemo živjeti vječno i ja zato ne bih htjela živjeti vječno.”

Miss Alabame na natjecanju za Miss Amerike 1994. g.

P.S..

“It’s OK.”

Miss Hrvatske na natjecanju za Miss Svijeta 1994. g.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Pa sto bi svako morao znati kolonizatorski jezik?

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 mjesec prije

Je, ali ovim odgovorom je Fani Čapalija ušla u urbanu legendu…..

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Primit ce ga, poput tebe i 99% ostalih…

Svi smo mi ljudi
Gost
Svi smo mi ljudi
1 mjesec prije

Moguce i vjerovatno… Zato se kaze da treba ostati jak u vjeri…

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

Probudio se Ivo nakon operacije
Doktore jel sve proslo u redu
Nisam ja doktor
Ja sam sv Petar

Kažu da sv Petar ima ključeve raja😊

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 mjesec prije

”Svi su bezbrižni i sretni i skakuću s oblaka na oblak”.
”A jedan stari muškarac s dugačkom bijelom bradom luta naokolo – to je Bog.”

Britney Spears…. o raju

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

Nakon te izjave pohitila je u Las Vegas kako bi se udala .I kazala ,,ups i did ‘it again.
Od perspektivne mlade djevojke uz Lindsay L . živi spomenik kako showbis ima negativne strane.

A nas narod još uvijek pjeva
Nema raja
Bez rodnoga kraja
I tako već godinama….
Ps.i onda ju prlilagode mjestu
Iz kog dolaze…

onaj najv... Dalton
Gost
onaj najv... Dalton
1 mjesec prije

Da se osjećaju kao kod kuće.
Di god dođu…
🙂 🙂
P.S.
Jel to ono kad se odmah i razvela!?
Sve o istom trošku.
Šparna li je….
🙂

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

Ha ha ekspresna udaja
Još ekspresniji razvod
Da sve o jednom trošku

Al ostaje utjeha da joj
Je Elvis bio svjedok
A Sinatra otpjevo my way

Iza toga pjeva
sad već legendarnu
Hit me baby one more time😊

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Od cijelog svijeta kljucevi su na pet ari smjesteni (od odlaska u’raj)?

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije

Hoce Terezija, hoce, na kraju ce sve biti dobro a ako ne bude onda jos nije kraj?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Da bas, mos mislit!
Prije ce ih sotona nagradit!

Ivek
Gost
Ivek
1 mjesec prije

Terezija ti mora da si Bogu popusila kada si tak navudrena. Daj mi toga tvoga Boga u ruke pa cu ja njemu pokazati moga Boga ili ce odmah zaustaviti tu Coronu ili ide pravac sv. Petru sa jednosmjernom kartom.

Lexilio
Gost
Lexilio
1 mjesec prije

Zašto bi svi bili vjernici, nije ovo religijski portal. Ja sam heretik ali vjerujem da lažu sve. Ako misliš na Jahvu Sabaota (što je birokratska funkcija) da bi me stigla njegova ruka mora biti jači od mene i mora me uhvatiti. Ja bih prije rekao da nitko nije Bog (u smislu sveznajućeg i svemogućeg bića) iako mnogi to žele biti.

hrvatko
Gost
hrvatko
1 mjesec prije

Lexilio, i ja sam mislio da sam zalutao na Glas koncila

hrvatko
Gost
hrvatko
1 mjesec prije

Terezija, tebe je vec davno stigla bozja glupost

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 mjesec prije

Ako vam netko nest kaze, nudi ili vas prevari ili dovede u zabludu i vi to svojom slobodnom voljom prihvatite zasto bi netko bio kaznjen? Svima su dani isti alati poput svijesti, slobodne volje i prava, a vasa je stvar kako cete to koristiti. Ako netko osim Stvoritelja slobodnom voljom prizna vlast nad sobom nekom “drugom autoritetu” zasto mislite da bi Stvoritelj ukidao vasu slobodnu volju. To je darak upravo od Njega i ako je taj darak nezahvalno prepusten drugome cemu ocekivati da ce netko bit kaznjen jer ste mu “jeftino” prepustili skupocjeni dar?

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Jesu ovi kumiri na slici. izuzev Demetra? što drži glagoljaški zakonik

david
Gost
david
1 mjesec prije

………Čini se da su svi ciljevi igrača iz sjene ostvareni………super

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Ispadne na kraju isto, kad sam rezes granu na kojoj sjedis i kad sjedis do onog koji reze granu na kojoj sjedis a ne ucinis nista da ga sprijecis u tome.

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

Jel ovo neki znak
samo je plenki u boji na slici
svi su drugi crno -bijeli

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Mene fotka asocira na ‘broj 1’ i likove iz alan forda…ovaj skroz lijevo je broj 1

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

Slabo nazalost znam Alan Forda.al mene asocira na ono …zatamnjene slike su prošlost….a ove u boji ostaju
Nezzz…mene zapravo najviše asocira na twilight zone iz 50 i neke😁

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 mjesec prije

Kao iz cvjećarnice?
Nalik onoj na Manhattanu.
U središtu New Yorka.
Izmedu Pete i Šeste avenije…..
🙂 🙂
P.S.
Ispred ulaza stoji natpis….

Ulaznica: 1 dolar,
Bogalji: ½ dolara,
Gluhi: 30 centi,
Slijepi: 20 centi,
Gluhi i slijepi: 50 centi.

🙂 🙂 🙂

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Da, samo je inflacija u medjuvremenu utjecala na cijene 🙂 kod ovih ovdje gornjih

Mlata
Gost
Mlata
1 mjesec prije

…a ko je ona kraljevska faca skroz levo, di mu je dvor bio?

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

Dmitar Zvonimir,…a može biti i Vjera …koja nas još uvijek spaja…bilo čija..
Idi ,Vjera te tvoja spasila

Ima jedan dobar djecji film zootropola o ljenjivcima ,i ima dio kojem se svaki put iznova smijem….
Pitanje ide “kako se zove trogrba deva”
Ljenjivac odgovara”nemmmam pojmaa”

Što Vi mislite ko je kraljevska faca???

Moreno
Member
Moreno
1 mjesec prije

Neznan, meni pari kralj dinari, ostali kralji nemaju bradu.

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

Mogli bi ozbiljno doć u obzir
Za Frljicevu 6 glava traže vlasnika
2 dio
Gledanost zajamčena sto zbog Frljića
Sto zbog samih aktera.

Promatrac
Gost
Promatrac
1 mjesec prije

Tog dobrog hrvatskog kralja vezemo za jednu legendu, barem prema ljetopisu Popa Dukljanina 4-5 stoljeca poslije same vladavine Kralja Dmitra Zvonimira, hrvati ga ubise jer je pozivao naro na krizarsku bojnu kojoj su se hrvati opirali. Naime, prokleo je hrvate da jos 1,000 godina nemaju svoju drzavu i Kralja. Navodno Zvonimirovom prokletstvu uskoro istjece rok, cemu se osobno radujem ako dozivim da ova nelustrirana mafija dozivi svoj konacan kraj.
Zbog legende o Zvonimirovom prokletstvu, shvatio si nadam se nalazi se na ovoj slici 😉

Moreno
Member
Moreno
1 mjesec prije

Kad Pop Dukljanin piše o hrvatskim kraljevima to je luđe nego kad David Icke piše o guštericama . . . od Popa Dukljanina do prij 150 godin niko nije zna ni čitat ni pisat osim onih koji su to tribali znat, a ja se nebi usudija njima puno virovat.
Usporedba Popa Dukljanina i Davida Ickea je u smislu dokaza odnosno argumentacije.

Promatrac
Gost
Promatrac
1 mjesec prije

Tocno. Zato i navodim da je rijec o legendi. Usput navodim razlog zasto je logicno staviti njegovu sliku vezano uz legendu o Zvonimirovom prokletstvu.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
1 mjesec prije

Majka od Popa Dukljanina
i majka od Davida Ickea
su bile dvi majke .

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Ima i onaj ‘po legendi’ dukljanin sto u Splitu napravi sebi palatu ….. on nije nesto volio popove nikakve 🙂

Svi smo mi ljudi
Gost
Svi smo mi ljudi
1 mjesec prije

Jesu li ovi sa slika stvarno nas narod ili samo zitelji u istoj drzavi?

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

mala je razlika izmedju ljudi i ludi samo jedno ‘j’

8 putnikkk
Gost
8 putnikkk
1 mjesec prije

Koliko bi svijet lijepsi bio da indijanci nisu masakrirani.Njih su prve cijepili sugavim dekana,puskama,wiskijem i biblijom.Danas malo modernije vaxx.

Svi smo mi ljudi
Gost
Svi smo mi ljudi
1 mjesec prije

Biblijom? Ne mijesajte vjeru i crkvu. A ako bas zelite, prvi sluzbeni bio otrov su koristili X. Koji su opkolili grad i preko zidina pobacali leseve mrtvih zarezenim Y Googlaj, necu sve otkriti (x,y).
Inace da, mislim da bi svijet bio ljepsi da ljudi s novcima nisu poslali brodove preko bare da bi stekli jis novaca.

Duh sa sekirom!
Gost
Duh sa sekirom!
1 mjesec prije

kad smo vec kod vjere, crkve i Biblije i ako smijem misliti onda mi misao govori da bi bilo bolje da uopce nisu trebali izmisljati modernu bibliju!
https://www.youtube.com/watch?v=rkNS2daTeDk&list=LLkE7c1Ep0PChthZS8ZY7JkQ&index=25&t=292s
A indikativno je i to sto su ti ljudi sa puuuuno novca uglavnom psihijatrijski slucajevi!😁

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 mjesec prije

”Novac nije sve, ali s njim je lakše biti siromašan.”

Derek Trotter
🙂

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Mućke

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 mjesec prije

Genijalac.
Kad narastem bit ću Del Boy….
”U ovo doba iduće godine bit ćemo milijunaši.”
🙂 🙂

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Yes 🙂

Svi smo mi ljudi
Gost
Svi smo mi ljudi
1 mjesec prije

Duse, znam ja za ovo ali to bas i ne mijenja mnogo stvari.
Da li se zove Noa ili Utnapishtim, mislim da je svejedno.

Duh sa sekirom!
Gost
Duh sa sekirom!
1 mjesec prije

ako si pogledao ta predavanja i kazes da ta saznanja ne mijenjaju stvari onda bi bilo lijepo da kazes iz kojeg razloga i u vezi cega ne mjenjaju?!😁

Svi smo mi ljudi
Gost
Svi smo mi ljudi
1 mjesec prije

Video sam pogledao na preskokce po prvi puta jucer, a stvari iz videa sam cuo i prije.
Dakle, lijepo pise da je Bog Adama uspavao i izvadio mu rebro od kojeg je nastala Eva.
Danas znamo da je rebro jedini organ koji ima svojstvo obnavljanja u smislu da moze izrasti potpuno novo. Dakle, genetski inzinjering i znanje Stvoritelja da zna koji organ uzeti.
A napisao sam ti zasto. Da li se zove Noa ili Utnapishtim, potpuno je svejedno.
Sto jos? Biblija i Ku’ran, predpostavljam i Tora kazu da se obrezuje 8. dan. Ali ne pise zasto. Danas znamo zasto, 8. dan tijelo ima najveca regenerativna svojstva u cijelom ljudskom zivotu.
Svako mjesto na zemlji ima pricu o potopu, dakle ocito se on stvarno i desio na globalnoj razini (a ne na lokalnoj, kako evolucionisti prikazuju).
Dalje, mi smo danas za predpotopnog covjeka notorni idioti.
90ih godina smo tek otkrili spajanje genoma unutar iste vrste, danas znamo spojiti genome razlicite vrste. Sada vise minotaur, himera ili sfinga i ne zvuci toliko nemoguce?
Apropo genetskog inzinjeringa…. U svetim knjigama lijepo pise da je Bog ocistio Zemlju vodom jer se covjek igrao Boga i stvarao kojekakve abominacije i unistavao sto je Bog stvorio lijepo.
Uzmemo li u obzir da sada znamo isto, vjerovatno cemo opet poceti stvarati kojesta. A najavljeno je da ce drugi Isusov dolazak biti kada bude kao u doba Noe.

Kuga
Gost
Kuga
1 mjesec prije

Mauro bignilo scovjek plasiran od vatikana radi velike podcjepljenosti vjernika

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

E ovo je članak. Svaka čast. I potpuno se slažem da se radi o hibridnom ratu vladajućih kvislinga protiv vlastitog naroda. To je prava kvalifikacija. Nažalost i Crkva se pod vodstvom HBK slizala s vlastima. Istina ima među niži svećenstvom onih koji se nisu prodali, ali vrh Crkve u Hrvatskoj, a pod vodstvom masona Bergoglia i u svijetu je potpuno izgubila kredibilitet što svakom katoliku pa i meni vrlo teško pada.

Crkva pomalo ulazi u fazu sličnu onoj u kojoj je bila u vrijeme nastanka pokreta reformacije. Bogata, poslušna vlastima, otuđena od naroda, korumpirana, ugleda narušenog homosekusalnim skandalima i sa sve manje vjernika Crkva bi se uskoro mogla naći suočena s unutrašnjim podjelama i u perspektivi novim raskolom.

Točan je i opis novinara i ostalih medijskih djelatnika. Ta struka je pala toliko nisko da je teško i pomisliti da može može niže. Smeće u profesionalnom i ljudskom smislu.

Ipak autor je zaboravio jednu još sramotniju profesiju. Liječnikei medicinske djelatnike. Nevjerojatno je da se struka koja uživa toliki ugled i prestiž pristala tako, bez ikakvog otpora upregnuti u kola kabalističke zavjere protiv čovječanstva. Preko 99% medicinskih djelatnika šutke i bez i najmanjeg znaka otpora i neslaganja spremno su i poslušno pogazili Hipokratovu zakletvu i svjesno rade na štetu fizičkog i psihičkog zdravlja milijuna ljudi.

Liječnici su danas glavni nosioci kampanje laži, dezinformacija i širenja straha i panike, a sutra će bez imalo grižnje savjesti ljudima ubrizgavati sumnjiva cjepiva nepoznatog sastava i djelovanja. Sve za nekakvu sitnu povlasticu, položaj ili titulu nekoliko plaćenih dana jebač… pardon simpozija ili konferencije na nekakvoj egzotičnoj lokaciji ili za dobru staru “narukvicu” od Big Pharme.

I ne samo to. Nego su i osokoljeni medijskim veličanjem “naših heroja” i “first respondersa” i kretenskim pučkim predstavama sa pljeskanjem na balkonima postali izuzetno bahati i bezobrazni. Počeli su se smatrati nekakvim višom kastom. Kao Brahmani u Indiji. Skoro pa se smatraju polubogovima, dok istovremeno odbijaju pacijente, uvode mjere maltretiranja pacijenata kod dolaska liječniku, plešu po praznim bolnicama koje ne rade i u medijima glumataju “iscrpljenost” od silnog nerada. Osobno ih smatram još gorim ološem od medijskih hijena.

O političarima nikad nisam imao nekih iluzija, ali gledati naprimjer u Saboru tu gomilu bezličnih jalovih bijednika i onih vladajućih i oporbenih kako vode svoje isprazne beskorisne rasprave s idiotskim maskama ili kad se “pozdravljaju” onim debilnim laktarenjem čovjeka jednostavno tjera na povraćanje.

A za Imunološki bi dobar dio ljudi iz sadašnje i bivših vlasti trebalo završiti do kraja života na revitaliziranom Golom otoku.

tucker carlson
Gost
tucker carlson
1 mjesec prije

mislim da su mediji prvi esalon napada na ljude a medicinsko osoblje i doktori drugi esalon.mediji su uvijek mogli nesho propitkivati,a nisu nijednom u ovom slucaju,placa i posao je u pitanju.za medicinu znamo vec desetljecima da je postala dio obrtaja novca,sha kazes,simpoziji i sl..pa propagiraj onoga tko vise daje.zato se i uzasavaju vitamina c,d..bolestan covjek je zarada,zdravi ili mrtav nije.hvala.

TražeseDomaćaJaja
Gost
TražeseDomaćaJaja
1 mjesec prije

Medicinski potpomognuta diktatura, (Viktor Ivančić).Bez “struke” koja ZNA, i kojoj velika većina ljudi vjeruje,ovo ne bi bilo izvedivo. Ekipo sa slike, sanjam Ninberg za vas.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Nije istina, mnogi ljecnici govore suprotno ali ih se nepusta u medije…

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Koji “mnogi”? Koliko se naprimjer od 14.800 hrvatskih doktora medicine javilo? Ili koliko od njemačkih preko 400.000? Ili od američkih preko milijun? Koliki je postotak tih “mnogih” od ukupnog broja liječnika? A ovo su samo liječnici. Da ne spominjem ostalo medicinsklo osoblje.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Kako da znamo tocan postotak kad ih ne pustaju u medije?
Jel ti to ne citas sto pisem ili me samo ne volis zbog toga sto nisam Tudmanovac?

Kora
Gost
Kora
1 mjesec prije

Ma @Stara kuka je školski primjer onoga što nazivamo “spin doktor”. Nema to veze s Tuđmanom. On je ovdje na drugačijem zadatku.

Stoga ne mojte njegovim komentarima toliko pridavati na važnosti. Čovjek je tu da odigra svoju ulogu: napiše ono što mora (prema narudžbenici) i sve to lijepo “upakira” da čitateljima bude “što neprimjetnije i pitkije”.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Kora, već sam vam rekao da vaše osobne frustracije pokušate izliječiti na neki drugi način a ne svađanjem sa strancima preko interneta.

A da je meni samo palo napamet napisati takvu glupost kao vi ovdje odmah bih otrčao potražiti stručnu pomoć. Paranoja zna biti jako opasna. Pogotovo za ljude krhke emocionalne i mentalne ravnoteže.

Kora
Gost
Kora
1 mjesec prije

Spin doktor je ono što Vi jeste… i nikakve izmišljotine, uvrede i napadi ad hominem koje sipate na druge komentatore ne mogu promijeniti tu izrazito lošu sliku o Vama.

Dakako, Vi slobodno nastavite igrati svoju ulogu, no ne zabiravite da su ljudi i bez cjepiva postali imuni na manipulatore i lažljivce poput Vas, odnosno da je svakim danom sve više imunih ljudi 😉

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Niti te volim niti te ne volim, ali u zadnje vrijeme si počeo, s oproštenjem srat i provocirati me. Ti si mi jedno od većih razočarenja ovdje jer sam te od početka doživio kao pametnu i dobronamjernu iako malo pesimističku i fatalističku osobu.

Ali ovo s liječnicima nema s tim veze. A ti mi i dalje nisi dao odgovor. Tvrdiš da je puno liječnika “diglo glas”, ali nemaš pojma koliko. Pa gdje su ti ti liječnici? Mi svi vidimo ne samo u medijima, nego i u stvarnom životu i to svaki dan da liječnici i medicinsko osoblje uredno plivaju niz struju i nastavljaju nas sve skupa zajebavati.

Kora
Gost
Kora
1 mjesec prije

Zaboravih reći da Vam trolanje također ide jednako loše kao i gluma.

Kuga
Gost
Kuga
1 mjesec prije

Lkecnici su uvjek bili smece koje je doslo na vlast uz pomoc inkvizicije i unjstenja prirodnog ljecenja biljkam carolijama prirodnim silama duhovima i ostaljh pametnih stvari s kojima se svi danas sprdaju

Meštar
Gost
Meštar
1 mjesec prije

Ljudi ovo nije nepoznata bolest, sve nas teško varaju. Dakle, postoje tri virusa koji su uzročnici bolesti koja se zove prehlada: 50% rinovirus, 25% adenovirus i 25% koronavirus. Ti virusi najčešće izazovu simptome prehlade, neki dobiju teže simptome nalik gripi, a neki dobiju i upalu pluća. Oni rijetki koji nemaju sreće – umru. Tako se ponaša i ovaj sad virus. Ovo se zna sigurno pedeset godina. OVO NIJE NEPOZNATA BOLEST! To i Sladoljev govori. Odavno se traže cjepiva za prehladu jer je to čest uzrok izostanka s posla, ali ovi virusi brzo mijenjaju površinu svoje ovojnice , odnosno brzo mutiraju. Tako da su svi napori do sada propali. Inače bi to bio veliki biznis i bez ove inducirane psihoze. Ovja virus koji su izabrali da nas s njim plaše je za njih dobar jer se pojavljuje normalno svake sezone i to može ovako u nedogled. Čak i ovaj što su u njega ugradili dio HIVa na ponaša se drugačije nego njegovi rođaci. Ovaj u Hrvatskoj nije isti kao onaj u Americi, možda čak ne i kao onaj u Bosni ili Mađarskoj. Vidio sam jučer na teletekstu kako kažu da je broj zaraženih od korone i broj oboljelih od gripe postao isti. Fuj koje manipulacije. Ljudi koji ne razumiju razliku između zaraze i bolesti uopće ne kuže da im miješaju kruške i jabuke i mažu oči.

oefvnejrnvienriferfv
Gost
oefvnejrnvienriferfv
1 mjesec prije

Judine škude čuda rade………….

mario
Gost
mario
1 mjesec prije

Kako DIJAGNOSTICIrati alzerhajmer, mozes Li detaljnije opisati

Popadić
Gost
Popadić
1 mjesec prije

Razočarali me naši biskupi.I oni su se stavili na stranu sotonističke kabale!!!

putnik
Gost
putnik
1 mjesec prije

Ma vidi vraga, ta tko bi to ocekivao od biskupa koji su uvijek bili prvi kada bi se radnicima rezala bilo kakva prava, kada bi koja tvornica bila pokradena i ljudi ostali bez posla, kada bi u potresu ostali bez krova nad glavom, pa su im biskupi nudili besplatan smjestaj u nekim od brojnih crkvenih nekretnina, da ne spominjem dalje…
Da zaista, ti nasi biskupi svojim rijecima i djelima toliko neodoljivo podsjecaju na Krista u svojoj borbi za najslabije.
Kako to da su sada odjednom zaokrenuli plocu za 180 stupnjeva???
Kako to, kako to?

Kuga
Gost
Kuga
1 mjesec prije

Nisu nikad ni bili nasi nego papini

Piretis
Member
Piretis
1 mjesec prije

Ne, ni slučajno ONI nisu moj narod. Moj narod su moji susjedi, ljudi koje sam danas sreo na placu, mala koja mi je prala stakla na pumpi, svi vi koji čitate ovaj portal i ponekad komentirate, ljudi dobre volje bez razlike iz koje zemlje bili, kojoj naciji ili vjeri pripadali…
ONI nisu moji, niti će ikada biti. Dokle god drže ruku u mojem novčaniku, potpisuju međunarodne obaveze i konvencije koje nitko normalam ne bi, dok god me budu htjeli cijepiti protiv prehlade, dok mi budu na usta i nos nabijali masku i dezinficirali me, dok mi budu branili normalan ljudski kontakt sa prijateljima, neće biti moji.

Svi smo mi ljudi
Gost
Svi smo mi ljudi
1 mjesec prije

Potpisujem. Cini se da svi oni rade u sluzbi drugog naroda.

Max
Member
Famed Member
Max
1 mjesec prije

Slažem se.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Tako je! Oni su nasi psi cuvari, koji nas cuvaju za gazde!

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije

Jesu jesu, dragi moj Piretis!
(da ne bi bilo zabune, ista situacija je u svim drzavama Balkana, Europe i Svijeta)
Mi, malo stariji, smo ovo vec vidjeli. I upoznali. U 4 oka.
Ciji su narod bili ONI 90-tih?
NAS NAROD!
Za koga su radili? Za nas?
Za tvoje susjede? Za tu malu na pumpi? Za nas koji citamo portal?
He he he…
danas vidimo da nisu, je li.
Ciji su ovi danas?
Pa i oni su NAS NAROD!
Za koga oni rade?
Za narod?
Znas, moj narod su oni koji dignu glas ( i ne samo glas) na nepravdu pocinjenu bilo kojem drugom narodu.
A nepravdu je lako definisati. Ne jezikom pravnika i tumacenjem clanka 5. pagrafi 3.4 i 5.8 krivicnog zakonika (navedi ime drzave).
Nemojte da se sakrivamo iza tesko uhvatljivih pojmova kao…nisam ja, majke mi mile, to je rekao prijatelj onoga piljara, cija je setra bila sa mljekarovim sinom koji je igrao lopte sa onim programerom iz Amerike. E taj iz Amerike je to rekao.
Dakle, ONI su nasi i MI bi to trebali i rascistiti. SA NJIMA.
I tako u svakoj drzavi koja drzi do sebe.

Piretis
Member
Piretis
1 mjesec prije

E vidiš Stock, oboje smo u pravu, ja koji ih ne priznajem jer ih očima ne mogu vidjeti, jer se rugaju meni i svemu što cijenim za što sam prije 30-ak godina bio spreman umrijeti i ti koji vidiš (isto kao i svi mi drugi iako je to teško preko jezika prevaliti) da su to stvarno naši ljudi koji su isti kao što su bili oni “naši” prije tri desetljeće koji su nas u rat vodili i za to vrijeme državu pokrali i tajkunizirali a nas vratili u neka tamna i siromašna vremena.
Ali na koga računati da će s “njima rasčistit”, i kako? Na nas koji smo prije tridest godina bili mladi ne vrijedi, godine stisle, a mladima je sve super ako imaju za pun rezervoar, novi mobitel i nešto za potrošit u kafiću, svejedno sa starcima žive, niti režije niti hrana ih ne brine. Ili ćemo kao i uvijek u prošlosti čekati da negdje netko drugi pokrene promjene pa kad nam se učini da bi to moglo proći (tj. da nas neće jako boljeti) onda se priključiti, na stranu pobjednika, i probati ušićariti ako se što da. Lijepo nas je Krleža opisao, točno tako kakvi smo.

Kuga
Gost
Kuga
1 mjesec prije

To sta ti zoves narod sam i ja zvao narod dok ga nisam upoznao . Sad znam da je to hrpa govana koja misli da se neko drugi brine za njihovo blagostanje a nanjima je samo da glasaju i budu poslusni. To su moji neprijatelji a neprijatelj mojih neprijatelja je moj prijatelj . Zato bravo stozer bravo hdz bravo sdp cjebite stoku sitnog zuba bolje nisu ni zasluzili

TražeseDomaćaJaja
Gost
TražeseDomaćaJaja
1 mjesec prije

Bilo je dobrih ideja o lijepom životu za ljude- kad su ih pošli ostvarivati ,ljudi su ih redom upropastili.Za ove, zle ideje za ružan život- ja se uzdam u ljude, da će ih jednako upropastiti. Obični ljudi, malo dobri,malo zli.Ma nema toga plana što ga ne može upropastiti čovjek,kao takav.

i.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

…zato ovi i razvijaju vjestacku inteligenciju…da im proba pomoc sprovest planove do kraja

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Nista oni ne isprobavaju, vec rade po dobro osmisljenom planu…

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

mor’e bit, al valja im sprovest te planove ….a to nece bash moc kako su ‘oni’ zamislili

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Da, ni jedan im se do sada plan nije ostvario..
Ni onaj o zakljucavanju citavih drzava zbog gripe imena kovid19, nosenja brnjica, uvozu gmo hrane, zaprasivanju iz zraka, zapocinjajuci ratove diljem svijeta, prodajuci nam skupe i sumnjive lijekove i istovremeno zabranjujuci prirodne, porobljavajauci ljude kreditima za koje ih uz pomoc medija plasiraju pod parolom sto ste uzimali ako niste mogli vracati i sl. pri tome namjerno isticuci kako se dizu oni za skupe aute, a ne oni za posao ili stan kako bi imali ono najosnovnije…
Da, da prijatelju, nista im nije uspijelo!
Cak nam se ni djeca ne guse pod maskama u skolama i javnom prijevozu!

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Lažu nas generacijama, sad ih moras pustit malo da se izofiraju da vidimo sve aktere…pa onda delaš (dijete ne šalji u ćkolu ni po javnom prevozu, uči ga kod kuće, neće ništa posebno propustit za par mjeseci u današnjem školskom sistemu, itd.)

Jxlspsp
Gost
Jxlspsp
1 mjesec prije

Mislim da bojkot škole neće pomoći. Oni bi jednostavno vratili online nastavu jer se “ljudi boje smrtonosnog virusa.”

Kuga
Gost
Kuga
1 mjesec prije

Gluposti koje djecu uce u skoli sluze jedino debilizaciji buducih narastaja

Red Dog
Gost
Red Dog
1 mjesec prije

Pa vi verujte i dalje u liberalnu parlamentarnu demokratiju 🙂

durdica antolic
Gost
durdica antolic
1 mjesec prije

Ovome tekstu ništa za dodati, ništa za oduzeti. Upravo tako!

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
1 mjesec prije

Povijest se ponavlja.

I HDZ-ov ministar zdravlja Darko Milinović je 2010. naručio 1,5 milijun doza cjepiva protiv svinjske gripe.
Došlo 340.000, ostalo otkazano, potrošeno 10.000.

Evo vam vijesti iz bliske budućnosti 10 godina stare:

https://www.vecernji.hr/vijesti/svinjska-gripa-milinovic-otkazao-vise-od-milijun-doza-cjepiva-76815

Gile
Gost
Gile
1 mjesec prije

Pipl mast Trast as! U zdravlje!

Majk Majers
Gost
Majk Majers
1 mjesec prije

Može članak o uhićenju reportera “jutarnjeg” zbog sumnje u pedofiliju?! Niko o tome ne piše a radi se o najgorem zločinu protiv čovječnosti

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
1 mjesec prije

Koliko sam čuo radi se o mlađoj maloljetnici.Znači za sada nije govora o pedofiliji. Istina je da nitko ništa ne piše. Ali nemojmo brkati pojmove.

Također je zanimljivo, da nema puno vijesti o danas održanom Zagreb Pride. Niti dobrih, niti loših. Ne mislim, da je to loše samo po sebi, ali je jako zanimljivo kada se radi usporedba sa Festivalom Slobode.

Sa druge strane u Jutarnjem se pojavio članak, koji govori o onome što ja pričam već od 3., 4. mjeseca, a isto govori i dr. Bakhdi. Znanstvenici tek sada dolazu do spoznaje, da je večina ljudi imuna na SARS-Cov2. Samo oni to ne shvačaju prema procentu onih koji se nisu razboljeli ili su bili asimptomatski, nego na temelju istraživanja uzoraka iz 2017., 2018. u kojima su pronašli isti imunološki odgovor kao i kod ljudi koji se vode kao oboljeli sa Covid-19.

https://www.jutarnji.hr/life/znanost/ogroman-broj-ljudi-je-zapravo-vec-imun-na-koronu-znanstvenici-nesto-se-definitivno-dogada-15019955

Sada se samo pitam, koliko će još vremena potrošiti, da dođu do saznanja i priznanja, da imunološka slika barem nekih, ako ne i većine koja je vođena pod Covid-19 nije (samo) posljedica SARS-Cov2, nego nekih drugih virusa iz porodice korona virusa.

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije

O lgbt i još za sad 2 slova piše jutarnji,pohvaljuje pridrzavanje mjera,prosvjed su uveličali Benčic Tomašević, Boris Milošević.
Zele ustavna prava u /i izvan 4 zida.
Valjda su sva “u 4 zida dobili,”
pa se pitam koja su to ustavna prava izvan 4 zida

Lexilio
Gost
Lexilio
1 mjesec prije

Da smiju nekažnjeno ubijati perverznjake koji imaju sklonost ka suprotnom spolu? Ili da mogu uzimati djecu kako im se prohtije? Tanka je granica između homoseksualizma i pedofilije posebno kod muških ako ih tako možemo nazvati. Možda još i pravo da mogu nekažnjeno silovati osobu koja ih spolno privlači? Ipak su oni tu da šire ljubav. Samo karikiram da vidimo kud ovo vodi iako u slučaju sukoba brojke nisu na njihovoj strani. To bi bio rat u kojem bi bili potučeni do nogu. Zato im više odgovara ovakva situacija gdje se iživljavaju na većini u ime nekakvih prava. Još samo da se legalizira pedofilija i njihov cilj je apsolutno ostvaren. Zato se propagira “Dugina obitelj”, istospolne osobe vole djecu, imaju pravo na djecu što znači da smo na korak do legalizacije pedofilije. Ako se onda ljudi ne pobune gubim i zadnji tračak nade u sudbinu čovječanstva.

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
1 mjesec prije

Doći će do saznanja kada financijska dubioza zbog korone bude barem duplo veća od sadašnjih 22 milijardi kuna (a i to je podatak star deset dana).
To i jest cilj Covid-19 priče u svim zemljama – osiromašiti narod, spriječiti ih da privređuju, naviknuti ih na “novo normalno”, ovršiti im nekretnine i pokretnine, zadužiti ga da država mora rasprodati što još nije, poslati ljude na burzu, još više ljudi potjerati u inozemstvo iz pravno neuređenih i korumpiranih zemalja nižeg standarda, pojačati im demografski kolaps..

Tvrtko
Gost
Tvrtko
1 mjesec prije

Ako sam dobro shvatio one testove za prisustvo Covid-19 zaraze oni reagiraju i na antitjela i svrstavaju osobu kao zaraženu, dakle manipulacija na 150%
Imaš imunitet i ti si opasnost, briljantno.

Max
Member
Famed Member
Max
1 mjesec prije

Bravo kolega Son of Alerik.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Evo gledam baš dnevnik nove TV. U Španjolskoj ponovo lockdowni i karantene čitavih dijelova Madrida. Ljudi smiju iz svog kvarta samo na posao. I radi se o sirotinjskim kvartovima. Bogataški nisu u karanteni jer je kod njih učestalost “bolesti” navodno pet puta manja. Istovremeno Španjolska u svoj toj panici više uopće ne izvještava o broju “novooboljelih” ni umrlih što je isto samo po sebi prilično sumnjivo. Samo čujemo kako brojevi “strašno rastu”.

A u Hrvatskoj, u “Andriji Štamparu” imamo čudesan aparat koji razlikuje zarazu gripom i korona virusom. I ne samo to, nego ćemo dobiti i novi, još jači koji će moći obaviti nekoliko stotina takvih testova dnevno. Cijena nije navedena. Ali ništa nije skupo u borbi protiv “nevidljivog neprijatelja”

Druga dobra vijest je da je stigla prva tura cjepiva protiv gripe 400.000 doza, a naknadno stiže još 190.000. i početak cijepljenja je najavljen za kraj listopada. Aleluja. Spašeni smo.

Ima još. Standard and Poors nam je ostavio isti kreditni rejting i dao prognozu pada BDP-a od samo 8%. Nije mi jasno kako jer samo na turizmu smo izgubili 10% BDP, a nije da je ostatak privrede to nadoknadio pojačanim radom. Kaže Plenković da je to zbog dotoka novca iz EU.

I na kraju iz Hrvatske. možemo reći da smo spremni za lockdown jer je najvažniji događaj na otvorenom završio i stoga više nema potreba zadržavati se na ulicama. Održana je naime 19. parada nakaz… ispričavam se ponosa. I to društvo ZAHTIJEVA promjenu Ustava kako bi se poništila referendumska odluka o definiciji braka. I ne samo da zahtijevaju nego su i sigurni da će se to dogoditi i da je to samo pitanje vremena. Tako kaže Sandra Benčić kojoj je posvećeno desetak minuta dnevnika.

Inače na paradi je sudjelovao i nedavno istamburani saborski zastupnik Domagoj Hajduković kojeg je premlatio njegov “muž” pa je sad on osjetio da je vrijeme za izaći iz ormara. Ostali sudionici, nekoliko kržljavih pederčića i oko 80% nazočnih su bile cure u ranim dvadesetima sa ljubičastim i narančastim kosama, tetovažama i pisrsinzima. Vjerojatno većinom studentice FF.

Ime i prezime
Gost
Ime i prezime
1 mjesec prije

Uveli i Britanci kazne do 10.000£, a uvest ce i nasi pa cete i vi placati mudrijasi kad vec necete bez kazni.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

FF=fake frizure?
Fakat.

#3#
Gost
#3#
1 mjesec prije

Eeee, bas si ostario kada nemas sluha za novo doba i LGBT 🙂 , oni LGBT, NAS VODE U BESPUCA SVIJETLE BUDUCNOSTI

Tobia Quantrill
Gost
Tobia Quantrill
1 mjesec prije

bravo SoA

ajde de vlada,ajde de oporba,ajde de crkva….al ovo sto si za novinare napisao

….bez jednog inteligentnog pitanja prate konferencije za medije….

uvik me fasciniralo kakva to ‘lignja’ moras bit kad u emisiji, inteview-u dopustis politicaru da ‘melje’ umisto da mu ponovis pitanje ako vec ne zelis postavit pravo pitanje.

Gile
Gost
Gile
1 mjesec prije

Nisu to novinari. To su djelatnici medijskih kuća. Vrhunac istraživačkog i inog novinarstva su prilozi/priče o lokalnim siledžijama, Romima koji troše socijalnu pomoć u kockarnicama, o bolesnom čovjeku kojega su uhitili zbog pet biljčica marihuane… I, opet, samo smo si krivi kao i devedesetih kada smo se međusobno ubijali zbog “pravde, nacionalnog ponosa, istine i vjere u bolju budućnost”.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Još na kraju za demokratske- vlastoljube ispast će da su komuni bili ko pravi SVECI .. e e, mislim da sad svaki pošten patriot branitelj kroz maglu progledava za što je i za koga zivot riskirao..

prepri43
Gost
prepri43
1 mjesec prije

Što se ti nalaja, a pozadina kristalno jasna navijanje za rusko cjepivo! Zanimljivo bi bilo vidjeti što bi ti učinio s kroničnim gubitašima kao što je bio ovaj tvoj zavod,pa,Agrokor,pa Gredelj,Uljanik i mnogo drugih koji su zadužili do grla ovaj narod o kojemu toliko brineš!

Darko
Gost
Darko
1 mjesec prije

Jedino sto nikad nigdje nije nitko proizveo ucinkovito cjepivo protiv bilo koje “zarazne” bolesti jer naprosto “zarazne” bolesti ne postoje (niti cudesni Imunoloski zavod).

Rat i Mir
Gost
Rat i Mir
1 mjesec prije

Idealno je vrijeme za revoluciju, ali nažaost revolucionari su izumreli

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Ne samo da su izumrli, vec ih danas povijest predstavlja kao diktatore!

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Rat i Mir & Zapata,
slobodno vi mozete organizovat revoluciju….povest narod u borbu protiv ovih koje vecina pominje, ne morate cekat da neko drugi to pokrene ako ste nestrpljivi

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije

Nisu zlikovci od jucer. Znaju oni jako dobro koliko se ljudi boje i da su lijeni…
U Srbiji na prosvijedu protiv nosenja maski u skolama samo 200 ljudi?
Neka se onda samo guse… Neka se razboljevaju, neka odgoje zombije, bas me briga ako same roditelje nije briga!

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Slabo gledam TV info … tako da nisam upucen..ovdje malo sto logicno objavi i jos par nekih, tu neku info dobijem.

Korona cirkus
Gost
Korona cirkus
1 mjesec prije

Revoluclcija pistoji samo u diznilendu za na specijalnom odjelu za za extra darovitu djjecu

duki
Gost
duki
1 mjesec prije

Ali oni i dalje ” pojma nemaju ” sto radi Josipa, Kovačević Barišić etc,etc.
Da im vjerujemo ,HDZ, SDP ma isto je to !Potražite cime se bavi supruga od Miralema,ili zašto je šef RS bio u Zagrebu gle čuda baš dan prije hapšenja čelnih ljudi Janaf-a.Ljudi probudite se ,uskoro će biti kasno !

Ive
Gost
Ive
1 mjesec prije

Pa nisu ti dilkani lakomih guzica tu zbog svoga naroda, oni moraju stiti interese bejolsvijetskih hohstaplera i ganagstera BANKSTERA.

Promatrac
Gost
Promatrac
1 mjesec prije

Ma kontaju ljudi sve vise. Evo znam po svom iskustvu, kad su navalili s tim budalastinama u trgovini me gospodja ispred mene upozori “gospon, ne drzite se propisanih 2M razmaka”. Sad, otrpilike mjesecima poslije, drzim masku u zadnjem dzepu, zaboravim je navuci, trgovina puna ljudi i bas nitko me ne pokusava upozoriti. Dodjem do blagajne i tek tad shvatim da je nisam shvatio, a prodavaca jos nonsalantnije od mene ni ne trepne radi toga.
Pravi je problem diktatura nelustriranih koji radi po volji WHO-a. Nije tesko ne uvidjeti da EU radi ve dijamentralno suprotno od SAD, odnosno da se SAD toliko odmakao od planova globalista da su bili potrebni BLM i Antife, izmisljanja ruske upletenosti u izbore, prijetnje da ce Trump izazvati globalni rat, svakodnevne uvrede i lazi mainsteam medija i sto sve ne. Ma idite samo na sluzbene stranice EU i vidhet cete opet trendove suprotne od onih u SAD. Evo npr. za izdvojiti ” s Kinom treba uspostaviti bolju trgovinsku suradnju”, globalizacija u sestoj brzini…
Zakljucno, narod se ne boji virusa nego diktature vladajucih.

Antun Tun
Gost
Antun Tun
1 mjesec prije

Plenky je ispljuvak komuizma.Dijete oficiruse JNA i komunistickog rukovodioca.

Lexilio
Gost
Lexilio
1 mjesec prije

Još se ne mogu izračunati ekonomske posljedice i gubitak radnih mjesta nakon prvog lockdowna. Drugi lockdown bi značio totalni krah ionako jadne hrvatske ekonomije. Imunološki Zavod su uništili po zadatku jer je na hrvatskom nivou bio konkurencija ogromnim farmaceutskim kompanijama. A oni u toj “slobodi tržišta” ne vole konkurenciju. Ne bi me čudilo da se pod raznim imenima globalnih farmaceutskih divova kriju isti vlasnici dok formalni vlasnik pojedine kompanije može biti neka marioneta. To je “sloboda tržišta” kakvu oni žele. Što se tiče svih ciljeva igrača iz sjene mislim da nisu baš svi ostvareni. Ovo je samo korak prema Orwellovskoj 1984. Za totalno ukidanje svih prirodnih prava i sloboda treba im još nekakva predstava. Možda invazija vanzemaljaca? Sa svim onime što imaju nije neki problem izrežirati. Bilo neki dan u komentarima NLO iznad autoceste u američkoj državi New Jersey. Puno ljudi snimilo iz različitih kuteva, definitivno nije lažnjak kakvi se vrte po bespućima interneta. Za mainstream medije to nije vijest dok ne dobiju nalog. Ako dobiju nalog NLO-i će iskakati iz paštete. Mjere bi mogle biti neizlaženje, dostava najosnovnijih namirnica, skafanderi jer npr. NLO-i su ispustili neki bojni otrov i svašta u ime sigurnosti pred “invazijom”. Mogućnosti su ogromne. Možda krenu i sa nekim opasnijim virusom, teško je baš predvidjeti ali nekakva im je panika pa ubrzavaju odavno propali projekt NWO. On je još uvijek prisutan ali ne onako kako bi baš oni htjeli, onako orwellovski ali fanatici ne odustaju.

Ime i prezime
Gost
Ime i prezime
1 mjesec prije

Kako se “autor” nema hrabrosti potpisati imenom i prezimenom.

Moreno
Member
Moreno
1 mjesec prije

Šta te boli ku#ac pod kojim je imenom registriran pisac članka, šta bi ti sad značilo da napiše ime . . . ili kako ima puno istih imena i prezimena da stavi svoj OIB . . . i šta onda . . . oni koji tribaju znat registracijske oznake pisca članka ti znaju . . .
Npr meni SoA nešto znači jerbo san u zadnjih par godin čita komentare šta je pod tim nickom pisa i pratija san kako mu se komentari minjaju ka šta se minja i on i svi mi ostali.
I sad da vidin neko meni nepoznato ime nebi mi ništa značilo, a i inače bar trećinu članaka koje ovde pročitan ne pročitan ime ko je pisa jer je komunikacija jednosmjerna pa mi ime nije ni bitno . . . jedva zapantin nickove ljudi sa kojima san u interakciji . . . kad je glava puna pi#darija, mozak se uspori . . . 🙂

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije

Kako se “autor” nema hrabrosti potpisati imenom i prezimenom.”
Ovako kao ti?

Piretis
Member
Piretis
1 mjesec prije

Kako to misliš da se Son of Alerik nije predstavio? Svi koji su ovdje dulje od par mjeseci dobro ga poznaju i točno znaju što on misli i kako reagira. Ima nas koji ga pamtimo još dok je “mali bio” pa se zvao samo Alerik.

Ime i prezime
Gost
Ime i prezime
1 mjesec prije

Moreno što te boli ku#rac što si ti kukavica kao i on.

Korona cirkus
Gost
Korona cirkus
1 mjesec prije

Jeo si puno dedinog saharina dok si bio dete. Pa te jos vozi

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

auror je bio dovoljno prehrabar što je i napisao ovako dobar komentar – koja su vremena i koliko je slobode.

Moreno
Member
Moreno
1 mjesec prije

Je#iga, guraju nas u ropstvo dva koraka naprid, korak nazad, a mi se opiremo korak naprid, dva nazad. Sve je to moguće jer se većini niti malo duha do uma ne probija kroz oklop ega, a kad se niti malo duha do uma ne probije to znači život u punom matrixu.

Helena
Gost
Helena
1 mjesec prije

Iako je članak dobar, kvari ga anonimnost autora jer to smanjuje vjerodostojnost i ozbiljnost članka. Takvi članci su, osim toga, najbolji argument optužiteljima tzv “teoretičara zavjere” da im ne treba vjerovati. Stoga je teško nekome preporučiti članak. To se može samo onda kada iza članka stoji jasan identitet autora koji jamči da je sve što je napisao temeljeno na valjanim argumentima i provjerenim činjenicama. Autor jamči svojim moralnim integritetom između ostalog. Ovako, zašto bi itko povjerovao išta od ovoga? Hrabri pojedinci su potrebni u ovakvim povijesnim trenucima. Oni koji hrabro stoje na braniku istine. Istina je da se razotkrivanjem svojeg identiteta ulazi i u zonu nekakvih rizika, no, mislim ipak u manjoj mjeri nego što se čini. Treba se ugledat na hrabre kao što su Sladoljev, Vidović Krišto, Vrček, Ponoš i brojni drugi. Ništa nam zapravo ne mogu.

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije

Pa zasto ne stavis i prezime i adresu stanovanja, a da se sve provjeri od redakcije?
Jer, trebaju nam hrabri.
Vidis kako je onaj gore iznad, Ime i prezime, stavio i Ime i prezime.
I trazi da to uradi i SoA.
Pa ja!
Doduse, svoje prezime je napisao malim slovom, ali hajde…necemo trazit dlake u jajetu.

Lexilio
Gost
Lexilio
1 mjesec prije

Danas je opasno stavljati ime i prezime, čak je bolje koristiti više identiteta ako je čovjek u mogućnosti. Svi mi koji smo bili pod mjerama znamo kako je to i cijenimo anonimnost. Na internetu obavezno VPN iako nije neka zaštita barem zbunjuje. Uostalom što znači ime i prezime i OIB i JMBG? Da sam žigosan ko stoka i da mogu u sekundi rekonstruirati cijeli moj život. Naravno tako bi bilo da nisam snalažljiv. Nikad kartice nisam imao, samo lova na ruke, nemam pametni telefon i srećom imam više lokacija gdje mogu boraviti. Npr. ovaj SOA, on možda ne smije zbog posla. SOA je inače skraćenica od Središnje Obavještajne Agencije, hrvatske špijunske službe. Ako radi tamo u najmanju ruku bi dobio otkaz zbog ovakvog teksta. Ali ipak inicijalima svog nicka daje naslutiti: Son Of Alerik, SOA ista je skraćenica. Naravno da nije lud da potvrdi tako nešto. Lukav je, poigrava se šiframa i radi za narod. Ako ga otkriju nadam se da si je osigurao uzmak. A ti bi da im lijepo servira ime i prezime. Meni moji ljudi u službama javljaju da je prava histerija oko curenja informacija i da svako drugačije mišljenje znači gubitak posla. Pod ekstremnim su pritiskom jer oni znaju da je korona prevara ali ne smiju s tim istupati u javnosti, prijeti im se. I sad bi oni trebali to razglasiti pod imenom i prezimenom. Pa možda i zalutali metak da popiju. Bolje je imati takve ljude u sistemu pa makar koristili 100 pseudonima. Ono što se ne smije saznati uvijek procuri iz sistema. Ako ih sve počiste narod gubi jedini izvor istinitih informacija. CIA je zloglasna organizacija ali netko savjestan je pustio u javnost da je virus iz laboratorija. Ako se neznanom junaku dozna ime i prezime bit će na listi pokojnika.

Korona cirkus
Gost
Korona cirkus
1 mjesec prije

Daphaj ga

Maka
Gost
Maka
1 mjesec prije

Članak je odličan. 5+
97% komentara je super.
Ali!
Što činiti?
Za početak:
Bojkotirati sve strane proizvode, pogotovo one iz Kine! Svi nam virusi dolaze iz Kine. Kineske turiste bojkotirati.
Apple
Google
Amazon
Coca-cola
Sve firme od saborskih zastupnika i njihove rodbine
Bojkotirati sve strane proizvode
Ne kupovati u Lidl, Kaufland
Kupovati samo domaće proizvode
Odbijati poslušnosti
Odbijati maske
Ako treba vratiti se na selo i raditi poljoprivredu. Tu je definitivno budućnost.
Uvoznički lobi bojkotirati!
Pisati zastupnicima pisma, majlove, ići im na živce. Igorirati ih u društvu! Ignorirati njihove obitelji!
Bojkotirati crkvu ( extra malim slovima) i tako im ukinuti financiranje i da odstupe od satanskog Vatikana.
Ne davati lemuzinu na Misi dok im klikeri ne prorade!
Puno toga se može napraviti.
Ja i moja bliža i dalja rodbina te prijatelji to već radimo!
Sa ovim se počinje!
Ako ti neko želi silom ubrizgati vakcinu, to je isto kao da ti želi ispaliti metak u tijelo!
Onda si se dužan suprotstaviti.

Piretis
Member
Piretis
1 mjesec prije

To što si nabrojao, i još dosta toga, se zove izgladnjivanje zvjeri (pogledaj blog Novi Svjetski Poredak com.). I sigurno je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, načina obračuna s njima. Oni, znamo koji su to oni, su moćniji, bogatiji i bolje ekipirani od nas, ali kao i svi imaju svoju Ahilovu petu, ne mogu opstati bez nas koji ih financuramo ili kupujemo njihove proizvode.
Puna podrška u inicijativi koju i sam provodim i naravno lobiraj u svojoj okolini za tu ideju. Što nas je više to smo jači.

Moreno
Member
Moreno
1 mjesec prije

Slažen se sa tobon, po meni je to ispravan put za rješit se zla, međutim ispustija si najbitnije šta triba bit u prvih 10 stvari koje svak lako more napravit, a to je;

  • Bacit kreditne kartice, debitnima se služit samo u krajnjoj nuždi i uvik u autu ili u tajnome žepu držat 100 – 500kn ili 10 – 50eur
  • Sve kupovat jedino, samo i isključivo u gotovini i favorizirat one koji ne hrane kartičarskoga Moloha jer triba stalno imat na umu kako od svake transakcije karticon par postotaka ide u sami vrh globalnoga zla
  • Ne uzimat ikakve potrošačke ni ostale kredite
  • Ne ulazit u velike shopping centre i obavezno pogledat vlasničku strukturu tih shopping centara kako bi se znalo di ide koji postotatk love tamo ostavljene
  • Diverzifikacija imovine, a u gotovini na bankovnome računu ostavit maksimalno za par miseci životnih troškova . . . i bit spreman procjenit kad je momenat za skupit svu lovu sa svih bankovnih računa

I tako do ovoga šta si ti napisa pa dalje sve do limesa kad sve navedeno teži u beskonačno . . . cijepljenje ide po drugoj krivulji i kad bi se to sve primjenilo globalni mehanizam nebi više ima force niti za stisnit špricu i injektirat cijepivo . . .
To svi mogu napravit . . . ali često je zov sirena puno jači . . .

Maka
Gost
Maka
1 mjesec prije

Bravo……to sam zaboravio u svim tim nabrojavanjima. Svaka čast.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 mjesec prije

Ja mislim da vecina ljudi danas zivi na osnovu minusa na tim kreditnim karticama, tako su ovi i mogli imat uvid da je vrijeme da zapocnu sa procesima koji nam se desavaju trenutno.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

stoji.

Melita
Gost
Melita
1 mjesec prije

Ono što se trenutno odvija pred našim očima je zapravo početak 3. svjetskog rata. Ovaj put bez elemenata klasičnog ratovanja koji formalno uključuju politički spor, zaraćene strane (države ili interesne blokove), konvencionalno oružje, linije sukoba, vojsku… Ovaj rat je, prije svega, psihološki rat. Poveli su ga oni koji čini vrlo mali postotak ljudske populacije, ali posjeduju snažne poluge moći u vidu neogračenog financiranja i s time povezanog snažnog utjecaja. Dakle, ta nekolicina je doslovno kupila i “dresirala” sve zvanične svjetske institucije, glavne medijske kuće, velike IT kompanije, vlade država svijeta, veći broj znastvenika i stručnjaka s područja medicinske i drugih znanosti. Ovo zvući nemoguće, ali zapravo predstavlja jedini način da se objasni trenutna situacija. U svega nekoliko mjeseci jasno su se pokazali svi elementi ratnog stanja:
-Potpuna medijska blokada. MSM uopće ne prenosi vijesti iz svijeta, osim onih lažnih koje se odnose na Corona propagandu. Unutarnje vijesti su također brižljivo fltrirane, tako da se brišu svi događaji koji ne idu u prilog službenom Corona narativu;
-Neprestano širenje i podgrijavanje straha od “nevidljivog neprijatelja” o kojem se “tako malo zna”, što otvara prostor još većem strahu. Svakodnevno brojanje “zaraženih i mrtvih, kao i manipulacije vezane s ovim brojevima. Trenutno smo svjedoci jakog pritiska uznemirujućim (lažnim) vijestima, koji ide prema kulminaciji, vjerojatno kako bi se opravdale slijedeće restriktivne mjere. I ništa zapravo nije spontano. Sve se odvija simultano prema globalnom obrascu. Maske i dezinfijensi na svakom koraku, crte koje reguliraju održavanje obaveznog razmaka među ljudima su samo kulise Corona koreografije, koje ljude trebaju podsjećati na prijeteću opasnost;
-Suspendiranje Ustavom zagarantiranih demokratskih procedura koje je nedavno “odobrio” Ustavni sud Hrvatske, kroz održavanje neproglašenog izvanrednog stanja. Odluke kojima se kroji naš svakodnevni život i budućnost, u rukama su nekolicine neizabranih “kvazi-stručnjaka”. Radi se o klasičnoj metodi “premoštavanja” demokracije, pod krinkom upravljanja (nepostojećom) kriznom situacijom;
-ukidanje slobode govora kroz medijske cenzure, a već su krenule i prijetnje tzv. neprijateljima stožera i “bioteroristima”, koji su izgleda prisilno gurnuti u krilo “radikalne desnice”, te proglašeni “ravnozemljašima”, “anti-vakserima”, primitivcima i ostalim za MSM pogrdnim etiketama. Slijede li možda izmjene zakona koje će omogućiti sankcioniranje ovih “unutarnjih neprijatelja”? Ne bih se čudila da se već radi na tome, prema obrascu koji se već primjenjuje u nekim državama.
Prvi put se susrećemo s jasno definiranim i organiziranim djelovanjem protiv ljudske vrste u cjelini, bez obzira na naciju, vjeru, rasu. Zbog toga moramo i nastupiti organizirano, zaboraviti sve razlike koje nas dijele. Dobar početak je organizacija Querdenken koja za sad djeluje u Njemačkoj i Austriji. Ovdje su okupljeni liječnici, pravnici i stručnjaci iz različitih područja, koji djeluju organizirano i s ciljem.U njihovoj organizaciji održan je veliki protest u Berlinu i kontinuirano se održavaju protesti u Njemačkoj i Austriji.

renfvenrigvnerigvieu
Gost
renfvenrigvnerigvieu
1 mjesec prije

Posložila si to kako spada.

Trt
Gost
Trt
1 mjesec prije

Ma šta bi bili svi ciljevi ostvareni, bili bi da je populacija planete svedena na 200 miliona transrodnih robova u obliku borgova…iako je zajebano, bitka traje i ima još puno koraka da oni svoje planove sprovedu kako su zamislili. Ajde pa i to su “ljudi” (iako moralne nakaze) koji sprovode ovu agendu, a time i nesavršeni i imaju kao i svaki protivnik Ahilovu petu, a svi znamo da bilo kakav projekt koji se provodi uvijek ima svoje zastoje i probleme u provođenju pa kako ne bi i njihov globalistički manijakalni udar na tranformaciju svijesti i biologije čovječanstva. Nikad ne ide sve glatko, i u tim pukotinama treba tražiti šansu za usporavanje tih destruktivnih procesa. A vlade…biskupi…mediji i ostali nikad ni nisu baš previše brinuli o interesima naroda pa što je tu novo..Iako kažu da je pesimist samo bolje informirani optimist, ne bi bilo dobro da se u svijesti ljudi usidri defetistički pesimizam tipa “joj šta ćemo jadni,sve je gotovo,ništa se ne može…” Dok je ljubavi, zajedništva i prkosa nije ništa gotovo.

bubalo
Gost
bubalo
1 mjesec prije

Očistio sam televizor antivirusnim dezinfekcijskim sredstvom. Nakon toga nemam sljedeće programe: HRT1, HRT4, RTL i Nova TV.

TražeseDomaćaJaja
Gost
TražeseDomaćaJaja
1 mjesec prije

Ponovi postupak, za 100% učinkovitost- za mentalno zdravlje.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
153
0
()
x