Svi zajedno protiv svog naroda

Kletva Kralja Zvonimira

Neke dane pamtimo. Godinama poslije, znamo dan, datum i sat, gdje smo bili, što smo radili kad se dogodilo nešto tipa ‘ono ‘, što već jest. Prepričavamo li, postajemo upravo jednako dosadni poput onih koje ne želimo slušati jer su – dosadni!

Svejedno. Bilo je zamalo proljetno jutro, motao sam duhan, pio prvu kavu. Na radiju u 7 30 h U mreži prvoga, naravno – na prvom programu. Tko još sluša Prvi program!? Bolje rečeno, zar postoje uopće ljudi koji slušaju Prvi program? Bit će ipak da su potrebna desetljeća radnog staža da bi dospio do Prvog programa. Sve druge si već čuo nebrojeno puta, a na Prvom možeš čuti što ti spremaju, a nije ručak.

Na telefonskoj vezi je bio dr Srećko Sladoljev – Tema je bila zaključavanje, a dr Sladoljev, onaj asketski lik koji podsjeća na discipliniranog i pobožnog redovnika je dakako smjerno stao s automobilom na parking i govorio – iza njega je neprospavana noć, fizički se ne osjeća najbolje i na putu je s Pelješca za Zagreb. Htio je, kaže, vrijeme zaključavanja, zbog zdravstvenih problema provesti na Pelješcu, ali ga seoska mrtva straža, odred Civilne zaštite nije htio pustiti. Nastupila je zabrana kretanja!

Bio sam ogorčen, bijesan, u tom trenutku sam osjećao sve ono što i dr Sladoljev, tu nemoć borbe naspram primitivne razine s koje su došle naredbe ‘ s vrha’ o protuustavnom i protuljudskom ukidanju ljudskih i građanskih prava.

Više sile, koja bi mogla biti razlogom za to, nije bilo. Mnogi od nas su to znali tad, danas znaju svi koji žele znati. Novim saznanjima unatoč, u reakcijama vlasti nema promjena. Ponaša se jednako stupidno, jednako prozirno u želji za upravljanjem psihozama, strahom, čineći sve što zna kako bi do kraja izbacila iz ravnoteže i zadnji racionalni um.

Na kraju priče dođe još Ustavni sud i svojim odlukama amenuje takvu totalitarističku usmjerenost vlasti. No, to nije sve. Ustavnom sudu će se pridružiti i Hrvatska biskupska konferencija sa svojom podrškom kršenju ljudskih prava i sloboda. Svi su na okupu, Vlada RH, Stožer civilne zaštite, oporba koja glumata po Saboru s maskama, biskupi. S druge strane je većina koja im vjeruje na svoju štetu i manjina koja se usudi organizirati soft prosvjede protiv nametnutih mjera.

Novinari su u tom hibridnom ratu vlasti s vlastitim narodom artiljerija i pješadija. Prvi su u snishodljivosti, bez jednog inteligentnog pitanja prate konferencije za medije, hvale vlast, prozivaju špijunski ‘nesavjesne građane zbog nepridržavanja mjera’, zazivaju novo zaključavanje, nikad ne postavljaju prava pitanja, ne nude odgovore što, gdje, kad, tko, zašto i što to znači za zajednicu.

‘Znamo’ da dolazi drugi val (jer tako prirepci vlasti kažu) epidemije, da je otvorena mogućnost za drugo zaključavanje i da nam nema spasa dok se ne pronađe i proizvede cjepivo. Zašto bismo se uopće cijepili protiv jednog relativno bezopasnog virusa, kojeg ćemo kroz par dana prehlade ‘odraditi’, ako smo zdravi, vlast ne objašnjava. Zato su tu glasnogovornici koji će manipulirati emocijama ‘to je za zaštitu drugih’.

I eto trke u cjepivu. To što su Rusi pronašli i proizveli sasvim učinkovito cjepivo, što su medicinski etablirani časopisi objavili studije o tom cjepivu se ne računa. Oxfam, „dobrotvorna organizacija“ će objaviti apel o poštenoj raspodjeli još nepronađenog cjepiva i reći kako su bogatije zemlje za sebe rezervirale preko 50% cjepiva, iako imaju puno manji udio u stanovništvu. Cjepivo svakako, ali rusko nikako – naša država je na toj strani u hibridnom ratu.

Dok tražimo smisao, cilj stavljanja čovječanstva pod totalitarizme, nisu zanemarive ni zarade farmaceutskih kuća od prodaje nepouzdanih testova na Covid 19. U Hrvatskoj je to dosad preko 200 milijuna kuna. Toliki novac potrošen kako bi se saznalo da je netko bolestan? Sam to čovjek ne bi znao!?

Koliko će se potrošiti na cjepiva? Znamo da je notorni ministar Beroš već rezervirao za Hrvatsku milijun i pol doza tog još nepostojećeg cjepiva i već potpisao ugovor o tomu s međunarodnom organizacijom za promociju cjepiva Gavi sa sjedištem u Ženevi. Kako će se cijena cjepiva kretati od 4 dolara po dozi do nekoliko desetaka dolara, cijena za toliku količinu cjepiva će se kretati od 6 milijuna dolara do 40 milijuna dolara. Kako smo već u testiranja bacili oko 30 milijuna dolara, dodatnih 40 pijanim milijarderima na vlasti to se ne čini puno.

Model vladanja koji se zasniva na pljačkanju postojećeg, nakon toga na pljačkanju nepostojećeg, odnosno zaduživanjem zemlje i otimanjem novca iz duga za sebe i svoje, traje zadnjih trideset godina i nema naznaka da će se zamijeniti s drugim modelom.

I sad, kad spominjemo cjepiva, pandemiju, novac dolazimo opet do dr Sladoljeva i Imunološkog zavoda.

Taj Zavod je 2013. izgubio neke licence za proizvodnju cjepiva. Ukinuo mu ih je HALMED, državna agencija za lijekove i medicinske proizvode. Ministarstvo zdravstva će 2015. godine svojim rješenjem utvrditi da su te dozvole ukinute nezakonito, što će za Imunološki zavod biti prekasno.

Prestankom proizvodnje cjepiva u Imunološkom zavodu (proizvodio je cjepivo protiv tetanusa i cjepivo protiv difterije i tetanusa točno u obliku u kojem se ta cjepiva, samo uvozna, i danas primjenjuju, kao i cjepivo protiv morbila (ospica), rubeole i parotitisa iz čuvenog soja Edmonston-Zgb., dok je cjepivo protiv gripe Imunološki zavod uvozio u obliku poluproizvoda te ga prerađivao u gotovo cjepivo. Do 2011. proizvodio je i cjepivo protiv difterije, tetanusa i hripavca, ali cjelostanično, dok se danas koristi nestanično ili acelularno. Nema sumnje, da nije uništena proizvodnja, Imunološki zavod mogao je bez problema prilagoditi to cjepivo u acelularno. A to novo acelularno uvozno cjepivo po dozi stoji oko 500 kuna, dok je cjepivo Imunološkog zavoda stajalo oko 125 kuna https://www.nacional.hr/veledrogerije-nas-podmuklo-ucjenjuju-da-masno-naplate-preskupa-cjepiva-za-djecu-pred-istekom-trajanja/), eksplodirale su cijene cjepiva koje je država počela nabavljati u inozemstvu, od 25 milijuna kuna na godinu na preko 60 milijuna kuna.

Tako će Nacional u svom tekstu navesti i druge porazne činjenice: od 2013. do 2019. uvezeno 506.235 doza cjepiva protiv tetanusa, što je ukupno stajalo oko 25 milijuna kuna, i 240.000 doza cjepiva protiv tetanusa i difterije, što je ukupno stajalo oko 13,5 milijuna kuna. Razlika u cijeni u odnosu na Imunološki zavod od 2013. do 2019. na cjepivu protiv tetanusa je 20 milijuna kuna, a na cjepivu protiv difterije i tetanusa 11,5 milijuna kuna – odnosno ukupno 31,5 milijuna kuna.

Te iste 2015, kad je Ministarstvo zdravstva utvrdilo nezakonitost HALMEd-ovih odluka u vezi s Imunološkim zavodom, vitez i akademik, HDZ-ov potpredsjednik Hrvatskog Sabora Željko Reiner će reći: Imunološki zavod je tvrtka od nacionalnog interesa. Umjesto da je čuvamo, događa se nešto sramotno – tvrtka će propasti i onda će je ova vlada za sitni novac prodati! Tako će se nanijeti nenadoknadiva šteta i gubitak nečega što je uistinu nacionalno blago!

Nakon toga slijede godine HDZ-ove vlasti. Imunološki zavod se nije vratio na proizvodnju iz 2012, nije se uključio u trku s pronalaskom cjepiva, a uvoznici lijekova (godišnja potrošnja lijekova u Hrvatskoj je trenutno na razini od 6 milijarda i 626 milijuna kuna (u 2004. je iznosila 3,8 milijarda kuna) su pronašli načine za reketarenje hrvatskog zdravstvenog sustava i zaradu ekstra profita.

Jedan drugi vitez i akademik Vlatko Silobrčić će još 1992. preuzeti upravljanje Imunološkim zavodom, s oko 25 milijuna kuna viška na računu (preračunato) što je bila dovoljna suma novca za kupnju kompletne tadašnje mljekarske industrije, recimo, ili za gradnju novih pogona bez kune kredita. Akademik je novac uložio u štednu zadrugu, a Zavod krenuo na svoj put propasti, agonije koja do danas traje.

Epidemije dolaze i prolaze. Kad su redovne, onda profit kupe strani farmaceutske kuće, uvoznici sa svojim trikovima. Riječ je o tržištu vrijednom milijardu eura na godinu.

Kad pak neki drugi proglase pandemije, a naši klimavci to proglase i kod nas, uz potporu Crkve, Ustavnog suda i kupljenog biračkog tijela, onda su mnogima zarade izvjesne i enormne.

Nikad boljeg virusa, i nikad bolje pandemije! Cjepivo će ići kao halva, a virus je takav da jedno cijepljenje neće značiti ništa, pandemija takva da se može održavati vremenski koliko se hoće.

Kako pandemija, tako i diktatura. Narod poslušan, oligarhije na vlasti netaknute, zarade odabranima neupitne.

Čini se da su svi ciljevi igrača iz sjene ostvareni.

Pretplatiti se
Obavijesti o
143 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Planet zemlja
3 godine prije

2020 godina je revolucionarna godina jer je uspostavljena globalna diktatura i njena vlada je who!ostali provode ciljeve.savrseno vrijeme im je bilo za to jer su ljude eutanizirali msm-om i drustvenim mrezama.a uskoro ce krenuti i puno opseznija cenzura nego do sada,posebno kada se pomalo krene sa cijepljenjem.morati ce blokirati i ovo malo informacija koje kruze uokolo.hvala.

Terezija
3 godine prije

Kakvi ste vi to vjernici … NITKO NIJE IZNAD BOGA ,BOŽJA RIJEČ JE ZADNJA … STIĆI ĆE VASBOŽJA RUKA

david
3 godine prije

………Čini se da su svi ciljevi igrača iz sjene ostvareni………super

Bosanac
3 godine prije

Ispadne na kraju isto, kad sam rezes granu na kojoj sjedis i kad sjedis do onog koji reze granu na kojoj sjedis a ne ucinis nista da ga sprijecis u tome.

3 godine prije zadnji put uredio Bosanac
Slonica
3 godine prije

Jel ovo neki znak
samo je plenki u boji na slici
svi su drugi crno -bijeli

Svi smo mi ljudi
3 godine prije

Jesu li ovi sa slika stvarno nas narod ili samo zitelji u istoj drzavi?

3 godine prije zadnji put uredio Svi smo mi ljudi
Stara kuka
3 godine prije

E ovo je članak. Svaka čast. I potpuno se slažem da se radi o hibridnom ratu vladajućih kvislinga protiv vlastitog naroda. To je prava kvalifikacija. Nažalost i Crkva se pod vodstvom HBK slizala s vlastima. Istina ima među niži svećenstvom onih koji se nisu prodali, ali vrh Crkve u Hrvatskoj, a pod vodstvom masona Bergoglia i u svijetu je potpuno izgubila kredibilitet što svakom katoliku pa i meni vrlo teško pada. Crkva pomalo ulazi u fazu sličnu onoj u kojoj je bila u vrijeme nastanka pokreta reformacije. Bogata, poslušna vlastima, otuđena od naroda, korumpirana, ugleda narušenog homosekusalnim skandalima i sa sve manje vjernika Crkva bi se uskoro mogla naći suočena s unutrašnjim podjelama i u perspektivi novim raskolom. Točan je i opis novinara i ostalih medijskih djelatnika. Ta struka je pala toliko nisko da je teško i pomisliti da može može niže. Smeće u profesionalnom i ljudskom smislu. Ipak autor… Čitaj više »

Meštar
3 godine prije

Ljudi ovo nije nepoznata bolest, sve nas teško varaju. Dakle, postoje tri virusa koji su uzročnici bolesti koja se zove prehlada: 50% rinovirus, 25% adenovirus i 25% koronavirus. Ti virusi najčešće izazovu simptome prehlade, neki dobiju teže simptome nalik gripi, a neki dobiju i upalu pluća. Oni rijetki koji nemaju sreće – umru. Tako se ponaša i ovaj sad virus. Ovo se zna sigurno pedeset godina. OVO NIJE NEPOZNATA BOLEST! To i Sladoljev govori. Odavno se traže cjepiva za prehladu jer je to čest uzrok izostanka s posla, ali ovi virusi brzo mijenjaju površinu svoje ovojnice , odnosno brzo mutiraju. Tako da su svi napori do sada propali. Inače bi to bio veliki biznis i bez ove inducirane psihoze. Ovja virus koji su izabrali da nas s njim plaše je za njih dobar jer se pojavljuje normalno svake sezone i to može ovako u nedogled. Čak i ovaj što su… Čitaj više »

oefvnejrnvienriferfv
3 godine prije

Judine škude čuda rade………….

Popadić
3 godine prije

Razočarali me naši biskupi.I oni su se stavili na stranu sotonističke kabale!!!

Piretis
3 godine prije

Ne, ni slučajno ONI nisu moj narod. Moj narod su moji susjedi, ljudi koje sam danas sreo na placu, mala koja mi je prala stakla na pumpi, svi vi koji čitate ovaj portal i ponekad komentirate, ljudi dobre volje bez razlike iz koje zemlje bili, kojoj naciji ili vjeri pripadali…
ONI nisu moji, niti će ikada biti. Dokle god drže ruku u mojem novčaniku, potpisuju međunarodne obaveze i konvencije koje nitko normalam ne bi, dok god me budu htjeli cijepiti protiv prehlade, dok mi budu na usta i nos nabijali masku i dezinficirali me, dok mi budu branili normalan ljudski kontakt sa prijateljima, neće biti moji.

TražeseDomaćaJaja
3 godine prije

Bilo je dobrih ideja o lijepom životu za ljude- kad su ih pošli ostvarivati ,ljudi su ih redom upropastili.Za ove, zle ideje za ružan život- ja se uzdam u ljude, da će ih jednako upropastiti. Obični ljudi, malo dobri,malo zli.Ma nema toga plana što ga ne može upropastiti čovjek,kao takav.

i.

durdica antolic
3 godine prije

Ovome tekstu ništa za dodati, ništa za oduzeti. Upravo tako!

Tupko Glupko
3 godine prije

Povijest se ponavlja.

I HDZ-ov ministar zdravlja Darko Milinović je 2010. naručio 1,5 milijun doza cjepiva protiv svinjske gripe.
Došlo 340.000, ostalo otkazano, potrošeno 10.000.

Evo vam vijesti iz bliske budućnosti 10 godina stare:

https://www.vecernji.hr/vijesti/svinjska-gripa-milinovic-otkazao-vise-od-milijun-doza-cjepiva-76815

Gile
3 godine prije

Pipl mast Trast as! U zdravlje!

Majk Majers
3 godine prije

Može članak o uhićenju reportera “jutarnjeg” zbog sumnje u pedofiliju?! Niko o tome ne piše a radi se o najgorem zločinu protiv čovječnosti

3 godine prije zadnji put uredio Majk Majers
Svi smo mi ljudi
3 godine prije

Biblijom? Ne mijesajte vjeru i crkvu. A ako bas zelite, prvi sluzbeni bio otrov su koristili X. Koji su opkolili grad i preko zidina pobacali leseve mrtvih zarezenim Y Googlaj, necu sve otkriti (x,y).
Inace da, mislim da bi svijet bio ljepsi da ljudi s novcima nisu poslali brodove preko bare da bi stekli jis novaca.

3 godine prije zadnji put uredio Svi smo mi ljudi
Max
3 godine prije

Bravo kolega Son of Alerik.

Stara kuka
3 godine prije

Evo gledam baš dnevnik nove TV. U Španjolskoj ponovo lockdowni i karantene čitavih dijelova Madrida. Ljudi smiju iz svog kvarta samo na posao. I radi se o sirotinjskim kvartovima. Bogataški nisu u karanteni jer je kod njih učestalost “bolesti” navodno pet puta manja. Istovremeno Španjolska u svoj toj panici više uopće ne izvještava o broju “novooboljelih” ni umrlih što je isto samo po sebi prilično sumnjivo. Samo čujemo kako brojevi “strašno rastu”. A u Hrvatskoj, u “Andriji Štamparu” imamo čudesan aparat koji razlikuje zarazu gripom i korona virusom. I ne samo to, nego ćemo dobiti i novi, još jači koji će moći obaviti nekoliko stotina takvih testova dnevno. Cijena nije navedena. Ali ništa nije skupo u borbi protiv “nevidljivog neprijatelja” Druga dobra vijest je da je stigla prva tura cjepiva protiv gripe 400.000 doza, a naknadno stiže još 190.000. i početak cijepljenja je najavljen za kraj listopada. Aleluja. Spašeni smo.… Čitaj više »

Tobia Quantrill
3 godine prije

bravo SoA

ajde de vlada,ajde de oporba,ajde de crkva….al ovo sto si za novinare napisao

….bez jednog inteligentnog pitanja prate konferencije za medije….

uvik me fasciniralo kakva to ‘lignja’ moras bit kad u emisiji, inteview-u dopustis politicaru da ‘melje’ umisto da mu ponovis pitanje ako vec ne zelis postavit pravo pitanje.

piždro
3 godine prije

Još na kraju za demokratske- vlastoljube ispast će da su komuni bili ko pravi SVECI .. e e, mislim da sad svaki pošten patriot branitelj kroz maglu progledava za što je i za koga zivot riskirao..

3 godine prije zadnji put uredio piždro
prepri43
3 godine prije

Što se ti nalaja, a pozadina kristalno jasna navijanje za rusko cjepivo! Zanimljivo bi bilo vidjeti što bi ti učinio s kroničnim gubitašima kao što je bio ovaj tvoj zavod,pa,Agrokor,pa Gredelj,Uljanik i mnogo drugih koji su zadužili do grla ovaj narod o kojemu toliko brineš!

Darko
3 godine prije

Jedino sto nikad nigdje nije nitko proizveo ucinkovito cjepivo protiv bilo koje “zarazne” bolesti jer naprosto “zarazne” bolesti ne postoje (niti cudesni Imunoloski zavod).

Rat i Mir
3 godine prije

Idealno je vrijeme za revoluciju, ali nažaost revolucionari su izumreli

duki
3 godine prije

Ali oni i dalje ” pojma nemaju ” sto radi Josipa, Kovačević Barišić etc,etc.
Da im vjerujemo ,HDZ, SDP ma isto je to !Potražite cime se bavi supruga od Miralema,ili zašto je šef RS bio u Zagrebu gle čuda baš dan prije hapšenja čelnih ljudi Janaf-a.Ljudi probudite se ,uskoro će biti kasno !

Ive
3 godine prije

Pa nisu ti dilkani lakomih guzica tu zbog svoga naroda, oni moraju stiti interese bejolsvijetskih hohstaplera i ganagstera BANKSTERA.

onaj najve... Dalton
3 godine prije

”Kažem ti kao pas ovčar ovci, ovco jedna vrati se u svoje stado!”

Eustahije Brzić

P.S.
Ne Ti, nego tamo oni…. drugi…..

3 godine prije zadnji put uredio onaj najve... Dalton
Antun Tun
3 godine prije

Plenky je ispljuvak komuizma.Dijete oficiruse JNA i komunistickog rukovodioca.

Lexilio
3 godine prije

Još se ne mogu izračunati ekonomske posljedice i gubitak radnih mjesta nakon prvog lockdowna. Drugi lockdown bi značio totalni krah ionako jadne hrvatske ekonomije. Imunološki Zavod su uništili po zadatku jer je na hrvatskom nivou bio konkurencija ogromnim farmaceutskim kompanijama. A oni u toj “slobodi tržišta” ne vole konkurenciju. Ne bi me čudilo da se pod raznim imenima globalnih farmaceutskih divova kriju isti vlasnici dok formalni vlasnik pojedine kompanije može biti neka marioneta. To je “sloboda tržišta” kakvu oni žele. Što se tiče svih ciljeva igrača iz sjene mislim da nisu baš svi ostvareni. Ovo je samo korak prema Orwellovskoj 1984. Za totalno ukidanje svih prirodnih prava i sloboda treba im još nekakva predstava. Možda invazija vanzemaljaca? Sa svim onime što imaju nije neki problem izrežirati. Bilo neki dan u komentarima NLO iznad autoceste u američkoj državi New Jersey. Puno ljudi snimilo iz različitih kuteva, definitivno nije lažnjak kakvi se… Čitaj više »

Ime i prezime
3 godine prije

Kako se “autor” nema hrabrosti potpisati imenom i prezimenom.

Moreno
3 godine prije

Je#iga, guraju nas u ropstvo dva koraka naprid, korak nazad, a mi se opiremo korak naprid, dva nazad. Sve je to moguće jer se većini niti malo duha do uma ne probija kroz oklop ega, a kad se niti malo duha do uma ne probije to znači život u punom matrixu.

Helena
3 godine prije

Iako je članak dobar, kvari ga anonimnost autora jer to smanjuje vjerodostojnost i ozbiljnost članka. Takvi članci su, osim toga, najbolji argument optužiteljima tzv “teoretičara zavjere” da im ne treba vjerovati. Stoga je teško nekome preporučiti članak. To se može samo onda kada iza članka stoji jasan identitet autora koji jamči da je sve što je napisao temeljeno na valjanim argumentima i provjerenim činjenicama. Autor jamči svojim moralnim integritetom između ostalog. Ovako, zašto bi itko povjerovao išta od ovoga? Hrabri pojedinci su potrebni u ovakvim povijesnim trenucima. Oni koji hrabro stoje na braniku istine. Istina je da se razotkrivanjem svojeg identiteta ulazi i u zonu nekakvih rizika, no, mislim ipak u manjoj mjeri nego što se čini. Treba se ugledat na hrabre kao što su Sladoljev, Vidović Krišto, Vrček, Ponoš i brojni drugi. Ništa nam zapravo ne mogu.

Maka
3 godine prije

Članak je odličan. 5+ 97% komentara je super. Ali! Što činiti? Za početak: Bojkotirati sve strane proizvode, pogotovo one iz Kine! Svi nam virusi dolaze iz Kine. Kineske turiste bojkotirati. Apple Google Amazon Coca-cola Sve firme od saborskih zastupnika i njihove rodbine Bojkotirati sve strane proizvode Ne kupovati u Lidl, Kaufland Kupovati samo domaće proizvode Odbijati poslušnosti Odbijati maske Ako treba vratiti se na selo i raditi poljoprivredu. Tu je definitivno budućnost. Uvoznički lobi bojkotirati! Pisati zastupnicima pisma, majlove, ići im na živce. Igorirati ih u društvu! Ignorirati njihove obitelji! Bojkotirati crkvu ( extra malim slovima) i tako im ukinuti financiranje i da odstupe od satanskog Vatikana. Ne davati lemuzinu na Misi dok im klikeri ne prorade! Puno toga se može napraviti. Ja i moja bliža i dalja rodbina te prijatelji to već radimo! Sa ovim se počinje! Ako ti neko želi silom ubrizgati vakcinu, to je isto kao da… Čitaj više »

Melita
3 godine prije

Ono što se trenutno odvija pred našim očima je zapravo početak 3. svjetskog rata. Ovaj put bez elemenata klasičnog ratovanja koji formalno uključuju politički spor, zaraćene strane (države ili interesne blokove), konvencionalno oružje, linije sukoba, vojsku… Ovaj rat je, prije svega, psihološki rat. Poveli su ga oni koji čini vrlo mali postotak ljudske populacije, ali posjeduju snažne poluge moći u vidu neogračenog financiranja i s time povezanog snažnog utjecaja. Dakle, ta nekolicina je doslovno kupila i “dresirala” sve zvanične svjetske institucije, glavne medijske kuće, velike IT kompanije, vlade država svijeta, veći broj znastvenika i stručnjaka s područja medicinske i drugih znanosti. Ovo zvući nemoguće, ali zapravo predstavlja jedini način da se objasni trenutna situacija. U svega nekoliko mjeseci jasno su se pokazali svi elementi ratnog stanja: -Potpuna medijska blokada. MSM uopće ne prenosi vijesti iz svijeta, osim onih lažnih koje se odnose na Corona propagandu. Unutarnje vijesti su također brižljivo… Čitaj više »

Trt
3 godine prije

Ma šta bi bili svi ciljevi ostvareni, bili bi da je populacija planete svedena na 200 miliona transrodnih robova u obliku borgova…iako je zajebano, bitka traje i ima još puno koraka da oni svoje planove sprovedu kako su zamislili. Ajde pa i to su “ljudi” (iako moralne nakaze) koji sprovode ovu agendu, a time i nesavršeni i imaju kao i svaki protivnik Ahilovu petu, a svi znamo da bilo kakav projekt koji se provodi uvijek ima svoje zastoje i probleme u provođenju pa kako ne bi i njihov globalistički manijakalni udar na tranformaciju svijesti i biologije čovječanstva. Nikad ne ide sve glatko, i u tim pukotinama treba tražiti šansu za usporavanje tih destruktivnih procesa. A vlade…biskupi…mediji i ostali nikad ni nisu baš previše brinuli o interesima naroda pa što je tu novo..Iako kažu da je pesimist samo bolje informirani optimist, ne bi bilo dobro da se u svijesti ljudi usidri… Čitaj više »

bubalo
3 godine prije

Očistio sam televizor antivirusnim dezinfekcijskim sredstvom. Nakon toga nemam sljedeće programe: HRT1, HRT4, RTL i Nova TV.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.