“Tajni dogovor” hrvatskih i srpskih medija o sinhroniziranom stvaranju nemira

Igrači Hrvatska
111 komentara

Više puta smo pisali o našim čitateljima. Ponekad objavimo njihov komentar u obliku članka. Za to smo im zahvalni, jer njihova participacija u projektu Logično najbolje nam je priznanje. Objavljivanje kvalitetnih i kreativnih komentara je postalo brend portala Logično.

Danas prenosimo komentar našeg čitatelja Alan Ford koji raskrinkava “tajni dogovor” balkanskih medija:

“Mediji i portali iz Srbije i Hrvatske samo namjerno potpaljuju jedni druge, a skoro svi ti mediji rade za istog gospodara – globalističku mafiju. Jedni s jedne strane objave nešto, onda ovi s druge strane uzvrate, i tako se međusobno potpaljuju… Sve se namjerno preuveličava i napuhava. Srpski mediji i političari se pretvaraju – oni su kofol prijatelj i saveznici Rusa, a Vučić im je nedavno primio Porošenka, kojega su 2014. na vlast postavili Soros i Victoria Nuland (Nudelman), čiji je suprug Robert Kagan, jedan od najgorih mutikaša iz pozadine u američkoj politici.

Evo sada na primjer, srpski tabloid Informer je objavio članak u kojem je napao one Srbe koji su navijali za Hrvatsku i omalovažavao reprezentaciju Hrvatske, pisali su o crnom dresu “crne legije”. Inače, ovo o crnom dresu “crne legije” prvi je izmislio Hrvat-Soroševac Drago Zvonimir Carlos Pilsel ili kako se već zove taj smiješni lik, i sam ne znam koliko on ima imena. Inače, kada smo već kod tog dresa njega su pravili dizajneri multinacionalnog koncerna Nike. Kao što su i isto dizajneri nekoliko godina ranije pravili rezervne crne dresove za belgijsku repku, i kao što su dizajneri koncerna Adidas pravili rezervne crne dresove za Njemačku repku 2010, ili rezervne crne dresove za Real Madrid.

Hrvatski portali su dakle prenijeli ovo iz Informera i stavili otprilike ovakve potpaljivačke naslove: “Pogledajte kako Srbi ne podnose hrvatsku repku i što pišu o njoj” i slično. Iako se radi o tom članku Informera, koji su svi prenijeli i oni taj Informer prikazuju kao cijelu srpsku javnost, iako je iz samog tog članka Informera vidljivo da to nije tako, jer baš ovi iz Informera zamjeraju onim Srbima, koji navijaju za hrvatsku repku.

Eh sad, ti hrvatski portali, koji su to prenijeli iz Informera, kao dokaz da su Srbi zavidni i ljubomorni i da nas ne vole, ti isti portali su na isti način napadali one Hrvate, koji su navijali za Novaka Đokovića i radovali se njegovim pobjedama u Wimbledonu.

Inače ovaj naziv tabloida “Informer” je engleska riječ, koja u prijevodu znači “Obavještajac”.

Osobno sam vidio na forumima i hrvatskih i srpskih portala u mnogim postovima čitatelja s obje strane, da situacija nije takva kakvom je prikazuju hrvatski i srpski mediji, već da na obje strane ima veliki broj navijača, koji iskreno jedni drugima žele dobro, i hrvatskoj i srpskoj reprezentaciji.

I ovo još što su podigli frku oko Subašića. Kao prvo, meni osobno ne smeta, ako u srpskim medijima neki Subašića vide kao nekoga svoga, 50%-tnog Srbina i slično, nema veze. Oko toga se podiže nepotrebna frka i paljevina. Ali glupe su i paljevinske priče o tome, da je netko prisilio Subašića da bude Hrvat. Sasvim normalno da je netko tko je iz srpsko-hrvatskog braka, rođen i odrastao u Hrvatskoj, Hrvat, kao što mi je normalno da su Siniša Mihajlović i Novak Đoković, koji su kao i Subašić, iz srpsko-hrvatskih brakova, obojica Srbi, i ja to nikada ne bi doveo u pitanje. Kao što je normalno i to da je onaj vojvođanski Hrvat, koji je prije 2 godine osvojio olimpijsku medalju za Srbiju, Srbin i da se tako osjeća. Kao što mi je normalno i da je rođeni Srbin Miladin Dado Pršo kao Hrvat svim srcem igrao za Hrvatsku. I bio tada ljubimac navijača.”


Komentar našeg čitatelja Alan Ford

Članak ili komentar je osobni stav autora i ne odražava nužno stav redakcije portala Logično

Pretplatiti se
Obavijesti o
111 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pero
5 godine prije

Ja sam dio prvenstva gledao u Beogradu isto kao i prošlo. I super mi je bilo gledat zajedno sa svima. Nikakvih problema nije bilo. Većina tih igrača igra LP.

čiča Toma
5 godine prije

Sve si rekao, nemam što dodati, osim onaj Informer bi zbog širenja lažnih vijesti, propagande i govora mržnje davno bio ‘ubijen’ , a protagonisti sankcionirani.

Damir
5 godine prije

Komentar zaista opisuje pravo lice medija.

PDVNK bre
5 godine prije

AV av i ne krije da je prijatelj seronje Sorosa (ko je bio kolaboracionista nemaca u WWII) i com. Ali mi nije jasno da prvo ide u izborni stab kod Klintonke pre izbora i prica sa Klintonom koji nas je ozracio za narednih 1000 pokoljenja zbog oralnog seksa sa Moniom a posle toga grli sa Putinom i Orbanom. A sada zove Trampa da nas poseti kao i papu-djavola. A Benjamin N. mu rekao da su nasa dva naroda prijatelji jos od rimske republike (on se izbezumio na te reci) i nikome nista. Preci su mu Albanci i migranti nego njegov narod. Koji treba da si ljigavac da se tako ponasas. Pricam za politicare iz Srbije a o drugima necu A novce iz poreza daje robovlasnicima iz inostrastva a domacim privrednicima namece omcu oko vrata. Ukrao od penzionera penzije koje su i ovako mizerne a daje sportistima silne novce koje i… Čitaj više »

Tadmur Palmirovic
5 godine prije

Ama ljudi..niko nece mene natjerati za koga da navijam!!Sinoc sam navijao za Ruse Sta je sporno…?Ne zbog hebenog praboslavnog,slovenskog bratsva(koje odavno pokopano) ili mrznje prema HR nego zbog ruske igre do sada na turniru.Protiv Engleza navijam za vas.Ovo sam vec pisao Ali sam obrisan.Nema veze.Danas su englezi pisali bljuvotine na vas racun koje vasne brinu.Indeks,dnevno,direktno prenose jedan informer I kurir koje u srbiji Niko ne shvata ozbiljno.Udarna vijest i ljutnja sto Vucic navija za Ruse.:)) Bog te j…..!!!!Uzivajte,slavite polufinale,pomozite ekipi da donese medalju kuci pa da IH docekate kako dolikuje.Jok,ne to,vas vise brine sta pise Vucicevic vise od engleskog ponizavanja na mjestima koja su citanija od kurira I ostalog regionalnog smeca.Hebeni balkanski kompleksi.Gore u rubrici vise sa veba imate svaki dan drukanje o kojem govorim.Navijajte za vase momke ,boli vas briga za druge,sta pisu i za koga navijaju.

Politika
5 godine prije

Znaći nacionalnom mržnjom mediji guraju posjećenost. Svašta.

žrec
5 godine prije

Drago mi je da ste primijetili Alana Forda, čovjek se već nekoliko puta javio sa iscrpnim i opsežnim analizama (svaka čast što mu se da), ali se redovito javlja na kraju kad većina napusti raspravu.

Riddick
5 godine prije

Propaganda burazeru
https://youtu.be/_ArRKfvP1i8
Narod voli da cita provokativne i senzacionalisticke naslove , vest nije da je pas ujeo coveka vec da je covek ujeo psa.
Tu se uplela i politika , i vidi informacione servise kao sredstvo manipulacije stanovnistvom .
Kao vid skretanja paznje od stvarnih problema .
Mene to ne tangira mnogo realno , vise me nerviraju neofasisti i neogeografi koji insistiraju na dokazima a poturaju lazi i gluposti.
I jos osporavaju zdrav razum i logiku nemogucim poredjenjima , izgovorima , benastim hipotezama.

Moreno
5 godine prije

Bilo je sumnjivo već večer prij utakmice Hrvatska – Rusija kad su u HRT Otvorenome zvali nekoga čini mi se srpskoga sportskoga novinara koji je iz beogradskoga studija, uz ostale hvalospjeve hrvatskoj reprezentaciji, reka kako će za Rusiju u Srbiji navijat samo klerofašisti. Jasno kako bar u sportu svak ima slobodu navijat za koga god oće, ali etiketiranje slobodnoga odabira bilo koga sa etiketom klerofašista nije ništa drugo nego poziv na podjelu Srba, paljenje Hrvata i ka glavni cilj demonizacija Rusije di se pripoznaje kužina iz koje je to izašlo, jer ko je u bilo čemu za Rusiju taj je klerofašista, u nekome drugome slučaju će bit staljinista . . . itd. i to je poruka i Srbima i Hrvatima. Upravo mediji nameću obrazac mržnje prema prvome susidu po onoj staroj neka susidu crkne ne jedna nego sve krave. A evo šta je iz gori navedene kužine prij 27 godin… Čitaj više »

Piretis
5 godine prije

Vrlo dobro napisano. Posebno zadnji odlomak o tome kako biti ono što želiš a ne ono što drugi žele. Jedino se ne bih složio sa paušalnom ocjenom o Pilselu. Čovjek je u životu napravio zaokret za 180 stupnja i od ultranacionaliste postao tolerantan. Ponekad, upravo zbog tereta prošlosti, zna biti grub i vidjeti vraga gdje ga nema ali budući da uglavnom zagovara suživot i razumijevanje treba mu oprostiti. Oni koje zanima mogu pročitati njegovu autobiografiju “Argentinski roman”. Silna knjiga i tome kako niko i nikad nije izgubljen i da uvijek postoji nada.

nije bitno tko
5 godine prije

Potpuno verujem u teoriju, da se mržnja između balkanskih naroda namjerno i sustavno održava i čak podtiče. Zapadu nije u interesu, da balkanski narodi stvore prijateljske odnose, koji bi doneli balkanu neovisnost od zapadnih imperialističkih planova i gospodarski prosperitet.
Zapad je na vlast u svim bivšim republikama Juge postavio svoje ljude, koji morajo izvoditi gospodarski kriminal in to dobro nadziru. Podpuno sprečevaju i najmanji pokušaj prijateljskih odnosa između naroda i pokušaj političke neovisnosti.
Gdje god da je kročila američka ratna čizma, tu je za sobom ostavljala pustoš in bjedu.
Balkancima če trebati još par sto godina da shvate, koliko su bili izigrani in koliko su naivni, da su dopustili, da jim vladaju najokoreliji kriminalci in mafijaši u sprezi sa zapadnim interesima.

Siniša
5 godine prije

Moram pitati…jace je odene;da li je Hrvat iz Srbije Srbin???
Pitanje samo da se forma izpuni mada on je za mene ono sta on kaze….

Mucke
5 godine prije

Sto se vise steze omca oko vratova zadriglih nacional-sovinista to su bjesniji i natpisi u medijima ali i komentari istih.
208 komentara o jednoj gluposti dvojice sportasa kojom su nanijeli stetu vlastitom nacionalnom timu (moze okrenuti cijeli stadion protiv nas u sljedecoj utakmici,ne vjerujete da ce rusi navijati za engleze?,nisam ni ja vjerovao da ce spanjolci navijati za sovjete 1990.god. pa jesu)na kraju pretvoreno u politikanstvo o Ukrajini i njezinoj ulozi u WWII.
Admin je potpuno zakazao dopustajuci iznosenje povijesnih falsifikata (npr.120 miliona zrtava crvene armije ali i mnogih drugih) ali je vrlo revan kad su u pitanju komentari poput ovog mojeg koji ponekad cekaju na odobrenje cijelu noc i na kraju se nikada ne pojave medju objavljenima.

Troglavski
5 godine prije

Mediji i portali?? A sta rade hrvatska i srpska inteligencija? Ili ih mozda niko i ne slusa? Ako pogledamo istoriju u zadnjih 2500 godina, Srbi i Hrvati imaju sukobe tek otkad su napravili zajednicku drzavu. Postoji li neki rat izmedju Srba i Hrvata prije toga?? Uzmimo samo Sibenik 1919 – 1921 – Srbi i Hrvati se zajedno bore protiv italijanske okupacije, zatim referendum i slavlje a sa fotografija se moze vidjeti kako Hrvati nose i srpske zastave ili uzmimo Njegosa i njegovu pomoc Banu Jelacicu Njegoš je 1848. godine bio u vezi s hrvatskim banom Josipom Jelačićem i nudio mu je vojnu pomoć od 2.000 Crnogoraca. CITAT: Istina je da su spremni da budu u pomoći svojoj braći Hrvatima, jedno po jedinoplemenosti, a drugo po njihovoj prirođenoj naklonosti vojničke trudove snositi. Videći ja da moja sobraća Srbi i Hrvati pokazuju se najavno da pravcem idu naklonjeni k narodnosti i k… Čitaj više »

( ͡° ͜ʖ ͡°)
5 godine prije

Godine špijuniranja … ovoga društveno-korisnog rada u cvjećarnici su sigurno učinile svoje.

Miki
5 godine prije

Hrvati su sami izabrali crni dres, nije to bila volja firme Nike. Jes da Hrvati imaju u istoriji stalno tutorstvo ali da nisu u stanju odlučvati o dresu to ipak ne stoji.

IVE IZ PECALBE
5 godine prije

Umijesto o srbovanju i hrvatovanju ja bih radije malo o ljudovanju.
Ali evo jedan iz naftalina. Fata rodila i pita je komsinica sto je dijete, a Fata odgovara: E vala neznam, jel’ srbin ili hrvat, pa jer ti to nisi sa Mujom, ma jesam da sa kime odgovra Fata, a komsinica pa kako onda srbin il’ hrvat, pa fino kaze Fata, Mujo jedan dodje kuci i govori pun mi je ku*ac srba drugi dan opet pun mi je ku*ac hrvata i eto kako ja da znam sto je istreso, ma neka je dijete samo zdravo i bericetno ma sto bilo.

Zvrk
5 godine prije

Dovoljno je vidjeti prave vlasnike tobože naših ili njihovih medija i sve će biti jasno. Sve to ima isti cilj, kontrolu nad naivnim ovcama.

Jole
5 godine prije

Čast iznimkama,ali novinarstvo kao profesija,koja se zasniva na točnosti informacije i prije svega na neutralnosti i nezavisnosti novinara kao takvo više ne postoji,osim rijetkih časnih iznimaka.Privatizacijom i okrupnjavanjem medija,njihovi vlasnici koji uglavnom pripadaju jednoj grupaciji koja kontrolira novac i još puno toga ( da sad ne nabrajam),pretvorili su medije u propagandu svojih osobnih interesa. Oni imaju agendu kojoj su potrebni plaćenici i ideološki aktivisti,a ne neki nezavisni,slobodnomisleći i slobodnoumni novinari.Glavna komponenta te agende osim širenja neoliberalne ideologije je stvaranje kaosa i izazivanje podjela i mržnje na svim razinama,Od odnosa u obitelji ,u društvu do različitih političkih ,vjerskih i nacionalnih zajednica itd.Govorim o teoriji organiziranog kaosa,a na to se ovdje osvrnuo i Alan Ford u svom komentaru.Grupacija o kojoj govorim je toliko zagadila ovaj planet svojom planski smišljenom destrukcijom da prosječnom malom čovjeku u današnjem svijetu i nije baš jasno što se događa i kuda to vodi.Nasreću,internet kao jedno od alata… Čitaj više »

Kurjaca
5 godine prije

Oko polemike u vezi Subasica dali je Srbin ili Hrvat.Po mom skromnom misljenju je da je on obican hoštapler (ne ulazim u zasluge na Sp) pa on je prijavio Sinovcica uskoku a taj isti Rene Sinovcic mu je danas “savjetnik ” tj menađer.Svi koji su upoznati sa djelom i radom Sinovcica znaju koji tip ljudi se okuplja oko njega

Majk Majers
5 godine prije

Cestitam Alanu Fordu na odlicnom zapazanju

Har Megiddo
5 godine prije

Sve je to dio politike žutila. Normalan svijet se loži na sise i guzice, a nacionalisti na ovakva huškanja, i to po pravilu na priče suprotne strane nakon čega uslijedi paljba. Bez takve vrste žutila njihova ionako besmislena egzistencija bi imala još manje smisla, jer to bi bilo kao da ste im uzeli hranu, vodu ili zrak. A koliko su očajni u svom žutilu, dovoljno govori činjenica da će naći bilo kakve poveznice koje ih mogu asocirati na neprijateljstva i njih koristiti za huškanje, kao što je ovaj srpski tabloid povezao crne hrvatske dresove sa Crnom legijom (a nisu se sjetili po njihovoj kretenskoj logici povezati npr. sveštenike Srpske pravoslavne crkve sa Crnom legijom). Normalno, Hrvati im ne mogu ostati dužni, pa je tako narod.hr iskopao kako je Robert Prosinečki u nekoj krčmi slavio pobjedu Hrvatske uz navijačke pjesme Crvene zvezde sa nekom pevaljkom iz Beograda (neka Dragana, zgodna mala)… Čitaj više »

Siniša
5 godine prije

Sa mnom radi jedan Subašić,iz Glamoca rodom…..hvali se svojom rodjakom golmanom Hrvatske,izludi nas sa njim….moj rođo pa,moj rođo,pa moj rođo…?

bbbb
5 godine prije

Plemena treba stalno huškati jedna na druge a tu politiku tame sprovode svi političari i svi mediji na Balkanu. Do jučer su huškali gale i švabe jedne na druge sad kad su ujedinjeni za zajednički cilj tame isti političari i mediji pišu samo hvalospjeve jedni o drugima jer tami treba mir na tim prostorima. Na našim im ne treba mir, nek tinja vatra.

Antinwo
5 godine prije

Ma ajde ljudi opet ratujte malo za ovu političku gamad kako domaću tako i svjetsku!Trebaju narodi da ustanu i rasture taj ljudski ološ a ne međusobno ratovat.

John
5 godine prije

Zanimljivo je kako u ovom članku nema provokacija i spinova u komentarima 🙂

lekcija
5 godine prije

gospodo samo da vam kazem ne troshite snagu uz put.
svidja mi se shto logichno objavljuje ovu paralelu ali i dalje malo brinem zashto mi koji chitamo ovaj portal i samim tim znamo makar neshto, brinem shto uopshte postoji mjesta za diskusiju na ovoj temi jer samo cu vam reci jedan podakat i mislim da ce vam biti jasno, ovo je za ljude koji ne zive u srbiji ko zivi zna da informer koshta 25 dinara i vodi ga mentalno zaostao lik, ne figurativno nego bukvalno. u pamet se srbi u pamet se hrvati ko nece brata za brata….

lekcija
5 godine prije

znam da idiota ima i da se njima serviraju neke stvari ali isto licno iskustvo, ljetujem u hrvatskoj nekoliko godina vec, lastovo, omis, dubrovnik, split nikad ali nikad mi niko jednu ruznu rekao a pricham sa ljudima i o ratu i svemu plus sam bio zaposljen nekad u jednom drzavnom birou prosle nam drzave i ne krijem se naprotiv interesuje me uvjek mishljenje svakog uslovnog receno starijeg hrvata i teshko sa nekim nisam slozio. slijepac ne vidi samo, problemi i opasnosti su nam iste, ne moramo u jednu drzavu ali jebem mu mater nije mi jasno da ne chuvamo jedni druge. da srbija nije hrvatki ulaz na istok a hrvatska srpska veza sa morem, nego smo izabrala da smo jedni drugima veza sa sranjem i put u pakao. zastho? jel zbog punishe rachica? jel zbog jasenovca? kad se zavrshavaju filmovi?

Grdi
5 godine prije

Opce je poznato da zapadne sile vrlo dobro znaju i zato se itekako trude da hrvate i srbe vjecito drze posvadanima ………. inace kad bi jedni drugima drzali leda nitko nebi smio primirisati na balkanu ….. zajedno bi bili Bog i batina u nasim krajevim …..

nije bitno tko
5 godine prije

Englezi, Francuzi, Nemci, Španjolci, Belgijanci i i ostali evropski imperialisti su cjelu istoriju huškali domorodce, da ratuju između se, dok su oni na taj način osvajali njihove zemlje i blaga.
Istu politiku huškaštva izvode sad na balkanu. Zato nikakvo pomirenje između naroda balkana ne dolazi u obzir.

Pravda
5 godine prije

Ako je Miladin Prso Hrvat onda i Martica i Babica uzmite pod svoje

čitalac
5 godine prije

Prije par sati sam ostavio neki post ali sada ga nema…

čitalac
5 godine prije

Prije nekoliko sati sam ostavio komentar ali sad ga nema…

Konstantin
5 godine prije

Bro vecer pobratimi. Uh …. koliko je komentara bilo …. redakcija je danas imala pune ruke posla (brisanja provocirajucih komentara). Ja bi malo digresiju …. al ipak vezano za ovu temu. Posto u ovom portalu uglavnom ima oglasa iz hr.portala (teska zuta stampa) … osvrnuo bi se na HR predsednicu …. dragi moji HR pobratimi …. da sam ja bio na mestu onog pedrosa iz FIFE …. sklonio bi se u misju rupu da odstupim mesto Medvedevu da je onako brate zagrli … stisne …. da joj sise popucaju …. :o))) … a da sam na mestu Srpskog “Pinokija” (AvAv) …. umesto sto dozvoljava njegovoj zutoj stampi da *ere u javni prostor …. uvatio bi prvi avioncic i tik u HR predsednicu … da sirim braco LJUBAV …. a ne demagogiju! S-S-S-S (SAMO SEX SVET SPASAVA)!!!! Pozdrav svima …. i dragi moji HR pobratimi navijacu za vas u sredu bez… Čitaj više »

Konstantin
5 godine prije

ALANE F. svaka ti cast bratko na komentar! Da nas je ovako kao ti danas bilo puno pametnijih i hrabrijih krajem 80-tih i pocetkon 90-tih gde bi nam sada bilo!? A bilo ih je pobratime … i 90-tih nije da ih nije bilo …. uvek se setim Jovana (mislim da se taj covek tako zvao) precednik SDS u Hrvatskoj koji je potajno vrsio pregovore sa Tudjmanom, i J.R. Kira (koji je dapace vrsio pregovore sa tadasnjom JNA + predstavnicima Srba) u istocnoj Salvoniji da ne dodje do velikih sukoba …. ali je i jedan i drugi doziveo “zagadocnu smrt” (prvi umor od “srcanog udara a drugi je izresetan od “nepoznatih napadaca”). E moji rodjaci ….. nema nama srece jos dugo dugo vremena! :o(

PPP
5 godine prije

Majka nam je Hrvatska, Srbija, BiH, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, a i Rusija.

Svi pripadamo slavnom slavenskom narodu.

Na žalost ti si siroče bez korijena koje luta i traži toplu ruku prave majke, jer si odabrao pogrešnu i sada misliš da i drugi pate kao i ti.

Komunista
5 godine prije

Da, srbin rođen u Hrvatskoj je hrvat, hrvat rođen u Srbiji je srbin.
Samo srbin rođen u Bosni je i dalje srbin a i hrvat rođen u Bosni je i dalje hrvat.
I bosanski srbin igra za Srbiju a i bosanski hrvat igra za Hrvatsku.
Je li i to normalno autoru članka?
Nisam nacionalista, dapače, kako bi rekli susjedi hrvati, ali Bosnu i Hercegovinu i dalje potajno žele rastrgnuti zapadni susjedi i istočne komšije i umjesto da doprinose stabilnosti komšije ili susjeda, oni i dalje raspiruju mržnju i rade na nesigurnosti, preko svojih poluga u BiH.
Smrt fašizmu!

Koko
5 godine prije

Masonska gamad igra na krezube idiote. Svadje I krize su njihovo gorivo za biznis.
A kezubih srba I hrvata uvijek se nadje. I tako u nedogled. Cinjenica da I oni I mi bjezimo u zemlje boljih placa.

Ivo Lola
5 godine prije

Bravo Alane Forde!!! Žao mi je što sam se vidio ovu temu prekasno, a imao sam šta za reći. Sada je gotovo, sutra je još jedan dan D za nas i samo o tome razmišljam. O tome kako ćemo pregaziti usrane Engleze. Ali glede i u svezi članka i komentara kolege Alana Forda… Već duže vrijeme razmišljam pokrenuti jedan portal ili u blog formatu, gdje bi razotkrivali upravo ovaj model medijskog podizanja mržnje i netrepeljivosti i kako je to sve sinkronizirano sa političkim događajima u regionu. Zapravo, imam hiljade arhiviranih linkova na članke u kojima se raspiruje mržnja i netrepeljivost, svojevrsni dokaz da ništa od ovolikih tenzija ne bi bilo da mediji pišu normalno i pošteno. Jedini razlog zašto to još nisam napavio je taj što više ne vjerujem da to išta može promijeniti i ikoga dotaknuti. “Uvijek će biti budala i rata…”

PAJDO
5 godine prije

tako je pajdo. neće vidit rata više pa da ne znam koliko potpaljuju. gamad bi nas da se opet koljemo. e nećete huligani to vidit više

My name is Popov, Dusko Popov
5 godine prije

Prica se da je DJ Vucicevic, big boss Informera, tri dana stajao ispred zgrade Vlade Srbije sa transparentom ˝Aco oplodi me˝ i da se su ga odneli tek kad je pao u nesvest zbog dehidracije. Za to vreme analiticari Informera i dalje groznicavo tragaju za bar jednim citaocem za koga bi mogli da dokazu da mu radi vise od cetvrtine mozga. Nije Srbija Informer, a tek Informer nikad nece biti Srbija.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.