Talijanski ministar Matteo Salvini se ne boji svog naroda (Video)

Matteo Salvini - Ministar unutarnjih poslova Italije
26 komentara

Ministar unutarnjih poslova Italije, Matteo Salvini prošetao je ulicama prepunim talijanskog puka. Nećemo o povodu njegove šetnje i o njemu osobno, nego o slici koja govori više od bilo koje riječi. Zapadni mediji ga nazivaju populistom, suverenistom, separatistom i ksenofobom. Međutim, video s ulica Italije jasno govori da Salvini ima veliku podršku u narodu. Ne zbog etiketa koje mu lijepe, već zbog agonije nacije koji više ne polaže nadu u prazna obećanja salonskih političara i europskih birokrata. Istina, nada često postane razočaranje, jer narod varaju svi. Matteo Salvini je dobio priliku učiniti bar jedan mali korak za boljitak svog naroda. Vrijeme će pokazati hoće li i on biti razočaranje. Ali ipak što očekivati od bivših vlasti koje među narod više ne smiju ni izaći jer su iznevjerili sve što su mogli. Dok Salvini može šetati ulicama Italije, nada za Talijane postoji. Raspoloženje naroda je najbolji “termometar” .

Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zare
5 godine prije

Bravo Matteo, a ljevicari na aparatima

preseren3
5 godine prije

Nitko, ko radi u korist svog naroda, se naroda ne treba bojati…
Ali bojim se, da če ga slomiti sa kapitalskim blokadama.
Povlačenje investicija….
Kad si u govnima, teško je doči do zraka….

nime
5 godine prije

pa ni “naši” se ne boje naroda.
s obzirom kakvo je sudstvo znaju da se ide u ludaru ako ministru napišeš kaj ga ide.

Ana
5 godine prije

TOcno. Vidim kako ga narod pozdravlja kao da je rock star ili nogometas. Hvata me strah-sto ako on i ova vlada iznevjere? Cinjenica jeste da je Tsipras bio u neku ruku onaj koji je obecao puno i drugacije, te zavrsio kao svoja suprotnost. Za sada, Salvini ima , kako kazu, podrsku 72% talijana. 3Duboka EU” pakira mu sve i svasta- i do istrage za oduzimanje slobode i ogranicenje kretanja ILEGALCIMA, dok za to vrijeme tragedija u Genovi ne uzrokuje toliku glavobolju “pravosudnom” sustavu. Trzista jos nisu pocela napad, kao sto je to bio slucaj u Grckoj. Na strani Italije je to sto je “too big to fall”, pa se valjda ni deep EU (jos) ne usudjuje. Svakako, od pocetka rada nove vlade, invazija je reducirana oko 85%, ali je zato spanjolska lutka na koncu preuzela uvoz buducih krvnika. Zasto europljani ne zele vidjeti pretucene, izrezane, silovane, zaklane, maltretirane sugradjane? Zasto… Čitaj više »

Miloš
5 godine prije

Postoji roblem sa deljrnjem ovog teksta ! Perfidna cenzura radi ali snaći će mo se da istina stogne pred čitaoce!!!

eu kolonija
5 godine prije

samo naprijed dečki.

ps. mene interesira jedna druga stvar. 2 ruska strateška bombardera tu 160 su doletjela iz rusije u sredozemno more. prema riječima ruskog ministarstva obrane ova dva bombardera su preletjela preko kaspijskog jezera I uputila se u sredozemlje. pri ovome letu nisu povrijedili ni jednu državnu granicu prema međunarodnim pravilima o letenju. e sada mene interesira kako su mogli doletjeti do sredozemlja a da nisu povrijedili niti jedne državne granice. ako netko zna odgovor volio bih da ga izloži. unaprijed hvala

Zvrk
5 godine prije

Mnogi ih nazivaju separatistima, fašistima, mrziteljima prljavaca s juga i slično…ali to je medijski narativ s ciljem ocrnjavanja. Oni se možda i deklarativno zalažu za federalizam, ali na način da sav novac zaista ide u razvoj za svaku regiju, a ne da se odljeva u besperspektivnu sredinu ili još gore, nekom mafijozu. Protiv su imigracije jer ona može uništiti radnička prava kao i način života. Da su preizraženi patrioti, ne bih rekao. Čak ni regional-patrioti iako je to ideološki narativ stranke. Po meni su više stranka anacionalnih poslovnjaka koji gledaju svoj interes koji se ne poklapa s interesima brojnih grupa koje daleko nadilaze talijanske granice.

tedi
5 godine prije

Jos se moze setati,slika je da ti srce zaigra,ali kada ga stisnu ciobankari neznam dali ce proci kao Tsipras.E onda ce qrac da seta.Daj boze da nisam u pravu,vec mi se povraca od politicara.

DAWOR
5 godine prije

NA FACEBOOKU IMA SKORO 3 200 000 PRATITELJA I SVAKI DAN RASTE PAR TISUĆA

OBICNOSAMOCTAM
5 godine prije

Ova nova talijanska vlada je vjerovatno zadnja slamka spasa ne samo za Italiju nego i za vecinu drzava. Treba da izdrze pritiske i onda nam samo ostaje nada da ce se pokrenuti milioni talijana i izaci na ulicu da im daju podrsku kad ih budu pokusali maknut! Jedino nas masovni izlazak na ulicu protiv politike koju zagovara EU komisija moze spasiti. Bice jako tesko jer protivniici kontrolisu medije ali treba se nadati.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.