Teroristi otvorili vatru na demonstrante u Doumi a Theresa May daje zeleno svjetlo za vojnu operaciju

Theresa May prijeti Rusiji u plavom
60 komentara

Agencije upravo javljaju da su teroristi Jaish al-Islam pucali na provladine demonstrante u Doumi, dok u isto vrijeme premijerka Velike Britanije najavljuje da će dati zeleno svjetlo za vojnu intervenciju i to bez odobrenja parlementa.

Teroristi su ubili četiri provladina demonstranta, dok je autobus sa stranim novinarima napuštao Goutu. Prethodno su dva novinara bila ranjena.

U isto vrijeme premijerka Velike Britanije Theresa May je spremna priključiti se vojnoj intervenciji bez odobrenja parlamenta.

London će vjerojatno participirati u intervenciji, tvrdi May.

Uskoro opširnije…

Pretplatiti se
Obavijesti o
60 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
17 novembar
6 godine prije

kako javljaju britanci vrse velike pripreme za napad u bazi na kipru . samo me zabrinjava sutnja hrvatske vojske .

milan
6 godine prije

O Boze koja babetina.

Konstantin
6 godine prije

Dakle izabrali ste rat. Pa zastave u ruke i svak u svoju busiju! DA BOG DA VAM SE SEME ZATRLO! Bili ste, sada ste… a dali ce iko od Vas (a nazalost i mnogi od nas koji nisu uz “Vas”) biti u buduce … to boga mi neznam! Za Vas moji pobratimi neznam… ali ja znam u ciji tabor idem. Ko prezivi sve ovo *ranje … pricace!

Petar Veliki
6 godine prije

Ja sam siguran da če Rusi prvo potopit baš britanski brod ako ovi slučajno krenu na Siriju. Drugi, več duže na meti, je onaj američki Donald Cook. Koji su vaši favoriti? 🙂

Konstantin
6 godine prije

Da Vas malo oraspolozim … za “zapadnjake” a i za sve njihove (i nase ex YU) podguzne muve ce biti ovako: https://youtu.be/neCKsQjvVoM

Globalista
6 godine prije

Mislim osobno dá je to dezinformacija svjetskih novina,nista od toga

....
6 godine prije

To su sve budale, uz toliku galamu i upozorenja nitko normalan nece napast. Kad ide napad na nekog, prvo pocne a onda zbog javnosti dajes objave o napadu jer se i tako vec sve zna. I Britanija i USA se vise trebaju bojat svojih gradjana nego Rusije. U Francuskoj to vec debelo traje, a budala bi isla u rat protiv nekog … Moje skromno misljenje.

Duki
6 godine prije

Tereza želi da ratuje,pa neka!povede još i onog maloumnog ministra i udri ! Ali sve se svodi na pitanje svih pitanja što nakon borbe ? Ako je totalni rat gdje živjeti.na zemlji -nenoguće
A nisam još vidio Saturne V za Mars ? Za glavešine ,dakle svi ostajemo na plavom planetu doduše malo više će vući na sivu boju nakon vojne ! I eto nam lijepe budućnosti !
Aj, bok idem spavati da se sutra što prije probudim,ako……???

gringo
6 godine prije

neka dodju svi koliko god ih ima.

Balad
6 godine prije

Može li jedna “Kurvinska deklaracija” o mojoj zaštiti od bjelosvjetskih kurvi i kurviša, ubojica u gospodskim haljinama i odijelima? Od smeća umutanog u skupe tkanine? 🙂 🙂 🙂

Zagor
6 godine prije
Zagor
6 godine prije

Kažu da zbog višegodišnjeg nemara GB ima na raspolaganju samo 144 aviona (28 Tornado GR.4/T, 104 Typhoon FGR.4 & 12 Typhoon T.3), od toga 59 do 73 aviona spremna za operacije.

Dok
6 godine prije

Nego ako će oni pucati, da bježimo iz Europe?

GlorFindel
6 godine prije

Ova izgleda kao kraljica Štakora iz filma Krste Papića. Pozdrav Izbaviteljici, pozdrav!

Ivo
6 godine prije

To je u redu. Ako već treba doći do generalnog rata, u redu je da otok zla bude među prvima žestoko napucan.

Maus
6 godine prije

Opa uskoro budu hrvati isli u boj za narod hm??? Rusija ako izgubi siriju izgubila je sebe mislin da ce tu ici na ve ili nista ,ako nista ARMAGEDON. opci potop proektilima ili ostupanje zapadnih zvijeri

Ivo
6 godine prije

Francuzi su povukli očekivani prvi potez. Macron je danas naglasio da niti slučajno neće gađati ‘saveznike režima’ i zamolio Rusiju da ne uzvrati po njima krenu li ispucavati rakete iz svog čamca. Takođe je naglasio da ‘moraju podržati svog saveznika’, tj slušati gazde iz DC-a. I da se Kremlj ne ljuti. Hebi ga, nije isto bombardirati kolonije bez mogućnosti obrane, i riskirati sukob s državom koja te može pretvoriti u oblak aromatizirane prašine (zbog smrdljivog sira) tokom jednog popodneva.

makedonac
6 godine prije

U zadnjih godina odvratniju zenu nisam video. Englezi iako su vladali svetom sa podmuklim metodana ipak licno su pazili na dignitet licnosti. Ova baba samo lupeta I glumi. Ocigledno na nju imaju veliki uticaj migrant u Englesku.

max
6 godine prije

Moj stav je da će do sukoba doći, pretpostavljam da će zapad nastojati isprovocirati sukob sa trupama koje su iz EU( u konačnici ovo je rat protiv EU), sa ciljem da dodatno oslabiti veza Rusije sa Eu do konačnog raskida. Po meni je to sada primarni cilj anglosaksonaca. Mislim da je sasvim jasno da je trenutačno i sirija i irana da ne govorim rusija izvan njihovih mogućnsti pobjede u sukobu a da za njih to nema katastrofalne posljedice. Uglavnom sukob manjeg intenziteta će se sigurno dogoditi sa ciljem da se EU javnost dodatno “galvanizira” protiv Rusije.Na taj način bi se slomili svi unutrašnji otpori potpunoj kontroli EU od anglosaksonaca. Ako sam dobro procjenio rusi će rušiti sve što dolazi od amera (ono što je naprednije), a sirijci i iranci od ostalih. Idealno bi bilo da bude nerješeno (gubitci na obadvije strane) a da pritom sirijsci ili iranci odrade sve napadačke… Čitaj više »

mmne
6 godine prije

izmedju mnogo nagadjanja sta ce i kada ce biti, dedukcijom se moze predpostaviti da je cetvrtak noc predvidjena za akciju…prodje li petek noc…nece biti akcije!

Abe
6 godine prije

Nema rata. Ako dobro iščitavam između redova čini se da se neki gotovo pa raduju priželjkujući rat.

Mike
6 godine prije

nenormalne budale nemaju pametnijeg posla pa da sad malo vidimo tko je jaci strasno

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.