The New York Post napisao članak o Trumpu od tri riječi

Stop. Just stop.
20 komentara

The New York Post je u tiskanom izdanju u dijelu gdje su kolumne i članci o predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država, Donaldu Trumpu, napisao samo tri riječi.

Američki list je, umjesto članaka, kolumni i analiza, napisao članak naziva “O Trumpovim Tweetovima“, a tekst glasi:

“Prestani. Samo prestani.”

Tako američki list ismijava stil Bijele kuće da se obraća porukama na Twitteru, koje se često sastoje od samo nekoliko riječi.

Trenutno je Americi u jeku sukob između Donalda Trumpa i medijskih djelatnika. Na primjer, ranije jedan od djelatnika CNN-a priznao da je većina zaposlenih u toj kući vjeruje da je Trump “klaun i luđak”.

Trump je u više navrata kritizirao medije za lažne vijesti, posebno one o napuhanim glasinama o navodnim vezama američkog predsjednika i Rusije. Trump je također rekao da je lider Sjedinjenih Država kojeg se najmanje cijeni i koji je najviše izložen progonu.

The New York Post
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Arkaj
6 godine prije

Trump ima gomilu mana ali bio bi od medija ismijavan i ocrnjavan i da ih nema jer oni nastavljaju kampanju kao da izbori nisu odavno završeni. To je nešto što nije viđeno u zadnjih stotinu godina USA političke i medijske scene…. Odnos USA medija prema Trumpu može se skoro poistovjetiti s odnosom tih istih medija prema Maduru, dakle totalno je neprijateljski i bez ikakvog barem formalnog poštovanja prema osobi i instituciji koju predstavlja….

USA exceptional
6 godine prije

Ne znam radi cega ali ovi Tweeteri jako izludu neprijatelje Trumpa.

I jos nesto
Ova ista medija su pozvali na ubojstvo Assange
Javlja Russia Today.

Riva
6 godine prije

Hrvatska policija je saslušavala nekog mladića iz Našica koji je na facebooku napisao da su glupi….
Toliko o ideji da svi damo ime i prezime kad komentiramo clanke.

Povodom tog demokratskog akta je napisao neki komentator na Novi List

Pa nista krivo nije napisao. Sve je tako i to SVI znamo. Nabijem vas na kurac, bavite se pizdarijama umjesto da rjesavate prave slucajeve. Npr. Mamic vam jebe majku a vi nemate muda ga taknut a kamo li uhitit. GLUPANI!!!! Ocekujem vas dolazak da vas tuzim za uznemiravanje. Pogotovo onaj koji dode prvi…od dva glupana. I btw, gdje je nestalo pravo vlastitog izrazavanja i govora??? Ja mislio da zivimo u demokraTiji…kad ono…fašizam…OPET!

Ana
6 godine prije

Kao da su sposobni za puno vise!

Zorule
6 godine prije

Je da je komunikacija preko twitera djeluje neozbiljno, ali kada su skoro svi mediji neozbiljni i neprofesionalni twiter na kraju ispada jedino sredstvo komunikacije da se prenese poruka bez distorzije.

Georgij Žukov
6 godine prije

Vrijeme je da konaco shvatite da tajne sluzbe , policija i vojska sluze da bi stitile sistem a ne gradjane , pogotovo kada je rijec o balkanskim tvorevinama nastalim nacionalistickim revolucijama 90 tih .
Svi kojima to jos nije jasno ili su opasno intelektualno podkapacitirani ili su i sami dio represivnog aparata. Novonastalim balkanskim marionetskim banana drzavicama svrha postojanja i jest u zastiti kvazi drzava koje ne sluze nicemu niti su svrha bilo cemu , one su napravljene i zamisljene kao bankomat politicke nacionalisticke elite , uhljeba i razno raznih priljepaka koji profitiraju glumeci uloge koje su im unapred dodjeljene a svi skupa su u sluzbi centara moci koje bez pogovorno slusaju .

Matija Vlačić
6 godine prije

recimo da ova tema ima kulturološki značaj, da vidimo kako glumci glume i koji su tu novi izričaji…
ali bilo bi puno suvislije da koju misao posvetimo hrvatskim i slovenskim glumcima, koji pod inozemnim režiserom, glume neke čarke u piranskom/savudrijskom zaljevu/vali.. Kud to vodi, što oni misle postići , i kako bismo mi mogli reagirati (ignoriranje mislim da nije korisno:(

Georgij Žukov
6 godine prije

Jos nesto mi lezi na srcu a nevezano za temu .
Na danasnji dan u klasicnoj sacekusi ubijen je Josip Reihl-Kir (25.07.1955. – 01.07.1991.).
Covjek i heroj koji je pokusao zaustaviti dogovoreni gradjanski rat ,pokusaj je platio svojim zivotom i ostao zlatnim slovima upisan u svijest svakog normalnog stanovnika tadasnje Jugoslavije .
Neka mu je vjecna slava i hvala .Navik on zivi ki zgine posteno !

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.