U Francuskoj se pojavila inicijativa za prijevremeno puštanje nekih zatvorenika koji prihvate cijepiti se

Cijepljeni zatvorenici
79 komentara

Uprava istražnog centra Sarreguemines u Moselleu nekim zatočenicima želi smanjiti kazne ako pristanu na cijepljenje protiv Covid-19. Sa sada se ovaj prijedlog odnosi zatvorenike koji su osuđeni za manje prekršaje.

Cijepiti se u zamjenu za smanjenje kazne?

Prema unutarnjem izvoru iz ustanove, “ovaj postupak omogućio bi svakoj zatvorenoj osobi, koja treba napustiti zatvor u narednim mjesecima, a želi se cijepiti, prijevremeni izlazak iz zatvora – nekoliko dana do najviše petnaest dana”.

Pojedinci zatočeni zbog “seksualnih zločina, nasilja nad maloljetnicima i nasilja u obitelji ili unutar obitelji bili bi zapravo isključeni, kao i zatvorenici koji čekaju suđenje”, precizira isti izvor.

Poticanje zatvorenika na cijepljenje u zamjenu za smanjenje kazne već je predloženo u Guadeloupeu. Prema podacima LCI-a , dokument u kojem je naznačeno da će se potvrda o cijepljenju “uzeti u obzir u spisima zahtjeva za dopuštenje, prilagodbu kazne i odobravanje dodatnih smanjenja kazne” nedavno je distribuiran. Ministarstvo pravosuđa inzistiralo je na “izoliranosti ove inicijative”, govoreći o “nespretnosti”.

Uprava kuće Sarreguemines u Moselleu sa svoje strane smatra “da je u njezinoj ulozi promicanje društvene reintegracije zatvorenika koji će se u svakom slučaju, čim napuste zatvor, suočiti sa obvezom zdravstvene propusnice”.

Također upitan od strane Le Républicain Lorrain, javni tužitelj u Sarregueminesu Olivier Glady inzistira na tome da nije vršen nijedan postupak za poticanje cijepljenja. Sljedeća kaznena komisija sastat će se u rujnu kako bi odlučila hoće li se ovaj prijedlog koristiti u Sarreguemines.

Sve ste razumijeli. Necijepljeni su gori nego zatvorenici. Predlažemo odgovornim da puste sve zatvorenike kako bi pratili i “molili” građane da se cijepe. Kada propaganda i “lijepa” riječ nisu dale rezultat, kriminalci bi sigurno to odradili temeljito.

Odgovorite nam na jednostavno pitanje: da li je Zapad (Francuska, Njemačka, Nizozemska, Velika Britanija, Italija, Španjolska, Sjedinjene Američke Države,…) normalan?

Napomena: Naslov članka izmijenjen dana 12.09.2021.

Pretplatiti se
Obavijesti o
79 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pravnica
2 godine prije

Onome kome se ovo čini normalno, definitivno s njim nešto ozbiljno nije uredu.

KISIK
2 godine prije

Uh Umpah…nema te.
DA nisi u zatvoru sa Istražujj?,
Pozdrav

2 godine prije

Ocito je da lazni “zidovi” (satanisticki kamatari) ovim potezom ubijaju dvije muve jednim udarcem…

  • Cipuju dodatnu kolicinu ljudi
  • A upravo ove kriminalce i ubojice namjeravaju koristiti kao zombije u buducnosti… (Ne bi me cak iznenadilo da upravo ove ubojice postanu “novo-normalno policajci”)

E sada kad idioti “doktori” ili talibani pseudo-nauke pocnu sa mantranjem o “virusu i zarazi” – trebalo bi da ih ovakav “novo normalni policijot” – podsjeti na to koliki su idioti…

Lucija, prva
2 godine prije

Naravno da su normalni.

“Greed is good”, onaj film o Wallstreetu…

Na koliko stotina milijardi računa Pfizer?
Kolika je zarada od Pcr testova?
A od maski?
Svi stalno pričaju o lovi za znanstvenike i novinare. Ali to su minorni iznosi u odnosu na navedeno.
Tko je uvoznik Pcr testova ta Hrvatsku?
Ne znam tko je, ali znam što je: ratni profiter.

Lucija, prva
2 godine prije

Još malo zastrašivanja naroda:
Trijaža se navodno radila u Sjevernoj Italiji, Bergamo itd.

“Članovi radne skupine za izradu smjernica za masovnu kritičnu skrb u Sjevernom Teksasu održali su prošlog tjedna sastanak o pogoršanju covid-krize u tom području i razgovarali o mogućnosti da će liječnici morati koristiti status cijepljenja protiv covida-19 kako bi u ekstremnim slučajevima odredili prioritet u skrbi.”

“Liječnicima na području Dallasa već je rečeno da se status cijepljenja protiv covida može koristiti kao trijaža. Trijaža (od francuskog trier, razvrstavati) je izraz koji se rabi za formalan postupak kojim se bolesnici ili ranjenici razvrstavaju prema hitnosti skrbi i vjerojatnosti preživljavanja”.

Navodno su bolnice krcate…

Dokurčilomi
2 godine prije

Ovo bez pucnjave neće proći.

Legendarni Grk
2 godine prije

Kada cjepivima otruju zatvorenike, slobodno ih mogu pustiti kući, jer će ionako brzo oboljeti ili umrijeti.
Ekipa dežurnih luđaka zaista želi otrovati i pobiti sve ljude do kojih mogu doći.

DDD
2 godine prije

Frka je, treba statistike napuhati i marginalizirati necijepljene.

Brainstorm
2 godine prije

u efektu – ne cijepljeni su kaznjeni sa 15 dana zatvora.

Bruno
2 godine prije

Ma kako su se samo sjetili, od liječnika, znanstvenika, političara, raznih uhljeb-udruga i udruženja, policije i vojske sa manje ili više uspjeha su napravili kriminalce, a sada se i toga sjetili – skladišta kriminalaca. Pa kako su samo domišljati…
Ali to i nešto drugo govori – POŽURIMO SE ORGANIZIRATI JER OVO SVE NAJAVLJUJE GLOBALNU MASONSKU KAMPANJU, a to samo dodatno otežava stvar oslobađanja čovječanstva.

Max
2 godine prije

Ludilo ali plansko,

Mali Ivica
2 godine prije

Stavili su zatvorenike pred zid ili umrijeti u zatvoru necjepljeni za koju godinu ili se cjepiti pa umrijeti unutar par dana u karanteni nakon cjepljenja i izlaska iz zatvora.

miroslav lončar
2 godine prije

budući kapoi.

GoCro
2 godine prije

Na kraju će većina popustiti, to je jednostavno tako. Samo nas jako malo će izdržati ali zato će nagrada biti proporcionalno velika.

onaj najgl... Dalton
2 godine prije

Iluzionist David Copperfild je izveo Nestajanje Jumbo Jeta, Kipa Slobode, levitiranje nad Velikim kanjonom, prolazak kroz Kineski zid… Živi na nekom od jedanaest otoka koje posjeduje na Karibima.
Ko mi je kriv da i ja nisam iluzionist. Pa da postanem milijunaš. Nešto mislim da prelistam Kazneni zakon. Možda dobijem neku poslovnu ideju…
I Roman Abramovič je svoju karijeru započeo kao iluzionist. Učinio je da jedna kompozicija koja je prevozila gorivo za Moskvu “nestane”. Pa vidi dokle je dogurao…
”Malo san vas i pokra, kakvi ste!!” – kažu da je rekao naš veliki iluzionist Ivo Sanader.

P.S.
U kvartovskom bircu, lik se hvali da je upoznao nekog milijunaša. Da je čovjek skroz normalan, skroman, sa svakim fino… Niko ne bi ni pomislio da je bogat, da nema šta nema. 
Kaže da su i drugi takvi, prvi dan kad dođu u zatvor…

Puki
2 godine prije

Ovi postupci, a samo se gomilaju čudan za čudnijim, dok ide sve na lošije, na žalost, postaje sve izglednije da je ova vakcina – žig zvijeri. Jedino još to može objasniti i dati smisao svemu tome. Ne treba tonuti duhom, nego biti svjestan stanja i tog vremena , te biti spremniji i jači za izazove koji dolaze.

TIKTAKTIKATAKATAK
2 godine prije

Osuđeni za manje prekršaje zamjenili kaznu guljenja krompira za eksperimentalno ubrizgavanje nečega u svoje tijelo. Blago krompirima sada, i zadugo.

zaharija
2 godine prije

Ovo ne da nije normalno, ovo je monstruozno. I sada se treba pitati što je u stvari u tom cjepivu da ga se mora injicirati što je više mogućem broju ljudi.

Legendarni Grk
2 godine prije

Kod cijepljenih često dolazi do začepljenja žila i kapilara zbog šiljastih spike proteina na koje se hvataju trombociti – mnogi su od toga i umrli. Kada se začepe žilice u plućima (ali i u drugim organima) čovjek sve teže diše i nikakva količina umjetno dodanog zraka preko boca s kisikom ili respiratora tu ne može pomoći. D-DIMER test može pokazati koliko su žile začepljene i kod mnogih cijepljenih taj test pokazuje da je zaista začepljenje žila značajno veće nego prije cijepljenja. https://www.nalaz.org/v2/d-dimer-i-trombofilija/   „Kada se u tijelu ošteti krvna žila ili tkivo, u procesu održavanja homeostaze se aktiviraju odbrambeni mehanizmi kako bi se ozljeda popravila. Tokom tog procesa na ozlijeđenom mjestu se slažu niti proteina fibrina i formiraju mrežu koja služi za slaganje trombocita i formiranje ugruška. Ugrušak se zadržava na mjestu do zacjeljenja rane, nakon čega se razlaže. Enzim plazmin reže ugrušak na manje komade kako bi se lakše… Čitaj više »

Max pravi
2 godine prije

Iz iskustva znam da nije, z većini tih zemalja sam bio

G(h)ost
2 godine prije

Bit će sve gore.

Krle
2 godine prije

Znači tako se to radi u Sarreguemines u Moselleu.

Diego Delgado
2 godine prije

sada mi reci a i svima na postu koga vrijeđam ovom slikom?
Dragi admine

Ingerman
2 godine prije

Ovaj naslov na.veze s tekstom. Kao da ste net
hr

Tim Kunić
2 godine prije

Zašto kratku zakonsku kaznu zamjeniti za smrtnu?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.