U šoping do Afrike po sina i kćerku, zove se trgovina djecom

Trgovina djecom
90 komentara

Afera “Afrička djeca” se nastavlja. Hrvatski državljani, osumnjičenici za trgovinu djecom u Zambiji su pušteni da se brane sa slobode. Mainstream mediji, raznim retoričkim akrobacijama, i dalje pokušavaju opravdati ovaj potencijalni zločin. Kopaju rukama i nogama, kako bi pronašli konformističkog sugovornika, te opravdali neomoguće.

Na sreću svih, a posebno nesretne afričke dječice, koja su postala predmet svjetske trgovine tj. roba u ljudskom obliku, stvari se odvijaju i više nego pozitivno. Konačno je raskrinkala svjetska zločinačka organizacija, a čumu su pridonijeli alternativni mediji i komentatori. Ovaj put vam prenosimo jedan komentar s mainstream medija, koji u par rečenica sažima aferu “Afrička djeca”, te iz kojeg možemo osjetiti mišljenje poštenih ljudi.

Komentar mainstream komentatora:

“Postavlja se pitanje kako je, odnosno je li homoseksualno/transrodni par Pintarić/Kraljević dobio od nadležnog Centra za socijalnu skrb potvrdu da su kvalificirani za posvajanje djeteta (u RH ili bilo gdje drugdje), a onda kako im je MUP izdao putovnicu za posvajanje djeteta iz države koja ne dopušta posvajanje djece homoseksualnim i transrodnim parovima? Također, kako je osoba koja je promijenila “spol”, nekoć Dalija Pintarić pa potom Noah Pintarić da bi se danas zvala Noah Kraljević uspjela od suda u DR Kongo i od hrvatskih sudova dobiti dozvolu za posvajanje? ”


Poštovani čitatelji, obrisali smo dva komentara s dva mainstream medija jer su tamo također obrisani, a nakon što sam je preko odvjetnice kontaktirala Noah Pintarić. Istražit ćemo zašto su i kako komentari koje smo prenijeli obrisani.


Ništa nećemo dodati. Neka pravosudni organi pošteno odrade svoj posao.

Pretplatiti se
Obavijesti o
90 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ukratko
1 godina prije

Ma sve bi bilo u redu da da nije u pitanju transrodni par, Zar ne lr? 😀

tedi
1 godina prije

Dobar komentar.

Boki 92
1 godina prije

Nema se sta dodat.

SIRIUS
1 godina prije

moralne nakaze poput ovih koji po djecu u šoping idu u Afriku, to uopće dobiju ideju baš zato što državneinstitucije rade svoj zli posal.
ponavljti za mnom: ZLO SE INSTITUCIONALIZIRALO!

Max
1 godina prije

Dolijat će a i treba.

tata mata
1 godina prije

lijepo receno ,ali nikako da zaboravim komentare nekoliko komentatora ovdje i cudim se kako mogu biti tolika gamad i sebe nazivati humanistima objasnjavajuci nam da je sve po zakonu i kako ovi kriminnalci imaju pravo nabaviti djecu iz Afrike jer posjeduju pasose za njih

BordoDNK
1 godina prije

Dok je ovaj svijet bio donekle normalan( apsolutno to nije bio nikad), ali recimo prije 50 god., ovakvo nešto bi bilo nezamislivo. Prvo, jer je ova poremećena šarena gamad, bila medicinski tretirana kao psihijatrijski slučajevi, što i jesu. Al’ onda su ” dobili prava na identitet”. I tu jadnu dječicu niko ništa ne pita pri procesu usvajanja od strane ovih degenerika. Ona nisu u poziciji da odlučuju, žele li živjeti u neprirodnoj zajednici dva ” oca” ili dvije ” majke”. Čak i kad je proces usvajanja potpuno regularan, to je odvratno. A u ovom slučaju… retardiranu gamad bi trebalo javno objesiti.

Tupko Glupko
1 godina prije

Ministar rada i socijalne skrbi Marin Piletić javno izjavio prije nekoliko dana sljedeće:

“Brojke demantiraju teze da je u Hrvatskoj nemoguće posvojiti ili da taj postupak dugo traje’, ustvrdio je Piletić. Upitan koliko je u Hrvatskoj ukupno posvojeno djece iz Konga, odgovorio je da je riječ o 131 djetetu, prema podacima MUP-a iz 2012. godine.”

Zanimljivo, nije izjavio koliko je bilo posvojenja kongonaske djece od 2013. (kada je DR Kongo to zabranila) do danas, ali je izjavio da trenutno u Hrvatskoj postoji još osam parova koji su ishodili sudske odluke iz Konga o posvojenju djece koji još nisu otišli po njih.

Tupko Glupko
1 godina prije

Sada bi novinari – da rade stvarno posao kako treba, a znamo da ne rade – našli tu presudu suca/sutkinje u Varaždinu/Zlataru i javno ga/ju prozvali, kao i odgovornu osobu u MUP-u koja je izdala putovnice ovoj djeci i lijepo objavilli njihova imena i prezimena.

Jer ozbiljnije sankcionirani neće biti – u ovoj korumpiranoj EU koloniji to je nemoguće – ali barem da ih se javno i medijski prozove.

Sir Oliver
1 godina prije

Nije kriminal ako Država stoji iza tebe.

dona
1 godina prije

heheh sobaricu nisu ukalkulirali u troškove kupovine , jbg veliki propust

buga
1 godina prije

Ovaj slučaj nam razotkriva svu nakaradnost države,i jasno vidimo da tzv. zapadne vrijednosti nisu ništa drugo nego promoviranje pedofilije i ostalih nastranosti kao nečeg dobrog. Promoviranje homoseksualnosti je samo put prema legalizaciji pedofilije.

BanOvan
1 godina prije

U prethodnoj prici na ovu temu sam ostavio naslov
“The Miro Tešević Show – Z – LIVE PODKAST – 14.1.2023″
sa YT gdje ih je Miro popishio a i mnoge druge teme je naceo.

hiber
1 godina prije

Koji sajam licemjerja, srećom je danas ubijen “Isus”! u Njemačkoj. A i Logično je očigledno u koaliciji sa Ministarstvima i haškom konvencijom što je samo sinonim za Ministarstva kao posrednike. Svako Ministarstvo treba izdati jedno 100 potvrda i plaćen pdv i sve ok, jedino ce dijete vec odavno biti punoljetno, a posvojitelji u dubokoj starosti. U stvarnosti u Africi ce godišnje umirati 5.000.000 djece, trgovci djecom i organima i pedofili će mirno raditi, a mi cemo se baviti potvrdama i provjerama. U Kongu ce u sirotištima i dalje biti 8.000.000 djece a mi cemo se baviti sa onih 12.000 europosvojenih godišnje koji mu dođu kao jackpot.

Mrčikola
1 godina prije

To je prostodušna bahata ološ…takvi nemaju “etički kompas” pa im svakojake opačine dođu kao nešto najnormalnije…i u “staronormalnom” i u “novonormalnom”.😁

Hagar
1 godina prije

Amen

C.F.
1 godina prije

Mislim… ni oni u Zvjezdanim Stazama nisu to radili kad bi naisli na ” nazadnu” ili neprihvatljivu civilizaciju nebi se mjesali a ovi danas prava djeteta na prvom mjestu furaju za sve gadosti agende.

Jovo Kjava
1 godina prije

Zajebite soping evo ja pravim djecu po kucama za sitne pare.Ostaviti broj u Redakciji i po narudzbi.

5G, 6G, ...
1 godina prije

Oni kažu možemo, u Zambiji kažu ne možete!

Lucija, prva
1 godina prije

“Udruga Trans Aid, danas kolekTIRV, čija je suosnivačica Noah Kraljević, jedna od akterica afere Zambija, deset godina lobira preko hrvatskih institucija i medija za ‘transseksualnu’ agendu, olakšavanje tzv. ‘promjene spola’ i uvođenje konstrukta roda. Udruga među čijim su donatorima i OTVORENO DRUŠTVO GEORGA SOROSA te Grad Zagreb, preko raznih projekata sudjeluje u donošenju pravilnika te sudjeluje u edukaciji o tzv. promjeni spola i u hrvatskim školama. Gradonačelnik je “svojoj” ekipici dodijelio lovu… “26.773 kuna dobili su pak od donacija iz proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave. Poznato je da su u 2021. godini od Grada Zagreba na čelu kojeg je stranka Možemo, koja je po habitusu bliska LGBT/trans sceni u Zagrebu dobili deset tisuća kuna i to od Gradskog ureda za zdravstvo. Da li je “ovo, ono, to” gradskim novcem kupilo privremenu slobodu? Nego, gdje nam je gradonačelnik? Nešto ga nema u medijima. Da li na e-mailu još čuva… Čitaj više »

Lucija, prva
1 godina prije

“…usude reći, tu je i činjenica da je veliki motiv za “posvojenje” dovođenje i naseljavanje Afrikanaca u Europu i Hrvatsku.
Sve je to jasno osmišljeno i proračunato. Nije njima toliko do posvajanja djece, to je treće ili četvrto na listi, već je tu pobuda koju sam prije naveo.
Dovoljno je da vidite kojih su ideološko-političkih uvjerenja ovi koji su uhićeni. Koliko znam, već je barem oko pedesetak djece tako dovedeno u HR i to netko financira, dovoljno je pogledati otkud pristižu donacije i komu je to u interesu!”
——–
“Tko je platio jamčevinu? Nadam se da nije iz državnog proračuna ili proračuna grada Zagreba.
Odakle švercerima djece toliko novaca, ako su se već istrošili na šopingu djece?”

Money talks.

Lucija, prva
1 godina prije

“DR Kongo 2020. potvrdio da neće dopustiti posvojenoj djeci napuštanje zemlje bez obzira na rješenja o posvajanju koja su stranim državljanima izdavali korumpirani kongoanski sudovi. “Posvojena DJECA NEMAJU LEGALAN način da izađu iz zemlje s obzirom na obustavu posvojenja i nepostojanje bilo kakvog pravnog puta za izlazak djece iz zemlje”, poručile su tada vlasti DR Konga. Budući da je suspenzija međudržavnog posvojenja i danas na snazi i nigdje nema informacije da je poništena, onda su i sva posvojenja iz te zemlje nakon 2016. nelegalna i protuzakonita” Pazi sad: glasnogovornik suda: “Kod ovog suda, u posljednjih pet godina, provedena su, po prijedlogu predlagatelja, dva izvanparnična postupka, radi priznanja strane sudske odluke, koju je donio DJEČJI SUD iz Demokratske Republike KONGO, doznajemo od Snježane Lukač-Keretić, glasnogovornice Općinskog suda u Varaždinu, kojemu smo uputili pitanja povodom zadnjeg slučaja „posvajanja“ djeteta iz DR Kongo koji je rezultirao pritvaranjem hrvatskih parova. U oba izvanparnična postupka,… Čitaj više »

Lucija, prva
1 godina prije

“…većina država kao uvjet za razmatranje zahtjeva za posvajanjem traži ovjereni prijevod mišljenja nadležnog tijela o tome koliko je netko podoban za posvajanje. Na engleskom se to zove “home study”. DR Kongo traži nešto drukčiji dokument, izvještaj o karakteru osoba koji mora izdati “city hall”, što može biti naš centar za socijalnu skrb, ali možda priznaju i dokumente drugih ustanova.” Jel’? Pa možda može i – Grad Zagreb??? “S naše strane su sudovi dosad potvrđivali odluke sudova u Kongu BEZ RAZUMIJEVANJA da bi trebali biti ispunjeni uvjeti i u hrvatskom sustavu posvajanja, kako bi međudržavno i domaće posvajanje imalo iste uvjete i kako bi bili sigurni da posvojitelji imaju kompetencije za roditeljstvo. Dosad KOD TAKVIH POSVAJANJA NAKON NJIHOVOG PRIZNAVANJA OD STRANE NAŠIH SUDOVA NITKO OD INSTITUCIJA ZA NJIH VIŠE NIJE ZNAO, praktički. —— “DR Kongo uopće nije najveća emitivna država što se tiče posvajanja, u svijetu. To su druge države… Čitaj više »

Zolja
1 godina prije

Dosli smo do dna.

Lucija, prva
1 godina prije

4 Min. u Kompasi, nastavak: “Ono što se zna jest da je u zadnjih deset godina određeni broj djece napustio DR Kongo uz te izlazne vize i uz dogovor vlada pojedinih država i vlade DR Konga. To znači da su, recimo, vlade SAD-a, Italije, Francuske, Belgije dogovorile s vladom DR Konga legalno posvajanje za određeni broj djece koji je prošao tu sudsku proceduru i za koji su te države garantirale da će ih primiti.” Komentar: Netko je shvatio: “…pravi je skandal ovaj: da su naši sudovi potvrđivali kongoanske papire a da nisu provjeravali je li hrvatski posvojitelj uopće u registru. Znači da je doslovno svaki pedofil mogao donijeti bilo koje dijete u Hrvatsku kao svoje. Totalni kriminal i katastrofa hrvatskog pravosuđa, a Vrhovni sud to zove “izvjesnom pravnom prazninom” i daje “neobvezujuće preporuke”. I, to nije sve. Vrhovni sud je u međuvremenu upozorio niže da provjeravaju autentičnost dokumenata… Ovdje se… Čitaj više »

Emiliano Zapata
1 godina prije

Ovo je dokaz da oni koji podmecu politicare da za njih odraduju prljave poslove mogu da rade sta hoce i dokle hoce te im sve prolazi od ucjena bockama, krada, uvodenje valuta bez da ista pitaju narod pa do evo sada otmice djece!
Sramim se sto sam uopce pripadnik ljudske vrste.

Lucija, prva
1 godina prije

Dodatak: za dva zadnja komentara podaci sa:
“Na ovu temu smo (index), razgovarali s Dianom Topčić-Rosenberg, međunarodnom konzultanticom za socijalne politike i osnivačicom udruge Adopta, koja se bavi podrškom pri posvajanju djece.”
——
Pogledajte ovaj komentar, ispod jednog teksta o Zambiji; nick je ukraden, od rusofila:

“Haha vi Hrvati ste anomalija, tko na ovoj planeti sudi po rvackoj prosudbi? Iza mene i mojih stoji NATO i Amerika, a tko stoji iza vas i vaših? Pedofilska Crkva? Čuj njega, pogubna, možete mi sisati cijev kao i vaše majke ”

Možda iza Srbije stoji Nato i Amerika …? 😄😄

Ovaj komentator je @Emil Pospišil, jer samo kod njega se, kao ovdje u nastavku, u skoro svakom komentaru nalazi izraz “glupi balkanac”. Nalazi se i na ovom portalu.

——-
Nemam živaca ni vremena za ovo, ionako smatram da su bitne institucije i zakoni:
vecernji: slucaj-kongo-mama-iz-zagreba-vodila-trgovinu-djecom-iz-konga-
——–
lusakatimes, croatian-nationals-plead-not-guilty-to-the-offence-of-attempted-trafficking-in-four-children-of-congolese-origin

Ivan
1 godina prije

Trebaju im odrediti smrtnu kaznu pa nece vise trgovati s robljem..

Nočni
1 godina prije

Ma mi stariji se sjećamo 90-tih kad su počeli polako u svaku seriju, svaki drugi film stavljat jednu gay osobu. Nismo tada prihvatili, a vidim po komentarima niti danas. A onda 2016-te godine počinje trans pokret i onda odjemput si misliš pa ovi gay-evi nisu niti bili tolko loši! Hahaha! Šalu na stranu ovo je sve užas, pa kak oni mogu dobiti ta prava na posvajanje kad izgledaju tako ko na ovim slikama! Ja im nebi dao psa, a kamoli nevino dijete da posvoje!

jasna
1 godina prije

na robiju s njima

AZBEST
1 godina prije

Lijepe pletenice, lijepa brada, u Zambiji kao da je nekakva parada

Gost
1 godina prije

Po traperice u Trst… Nastavak nemogu ni napisat

Branko
1 godina prije

Bravo svaka čast na članku, neka istina izađe na vidjelo.
A tu trgovinu su radili ljevičari iz HR tj. antifa, ide to njih.

Damir
1 godina prije

Ljudi dragi, ova će priča vjerojatno završiti na način “tresla se brda rodio se miš”. Zašto?? Uzmemo li u obzir, a ne možemo da ne uzmemo, jer to je činjenica, da svako dijete koje nakon svog rođenja bude zavedeno u matičnu knjigu rođenih, za sustav prestaje biti čovjek i tim činom postaje OSOBA s osobnim podacima u obliku brojki i slova na rodnom listu koji nije ništa drugo već vrijednosni papir kojim vlada tzv države d.o.o. trguje, prema tome tzv naši dužnosnici i funkcioneri jednostavno ne mogu drugačije reagirati, jer za njih ne postojim ja , ti ili bilo tko drugi kao čovjek već kao fiktivna osoba, tj. roba za trgovanje, i prema tome, sve je po zakonu, osim možda u slučaju što , navodno Kongo ne dopušta trgovanje djecom, ali i tom će doskočiti, jer službeno se ne trguje živim ljudima, jer živi čovjek u sustavu ne postoji, već… Čitaj više »

Sretnica
1 godina prije

Da li je itko obisao ranije usvojenu djecu da vide u kojim uvjetima zive, da ih pitaju da li im je bolje, kada Predsjednik kaze tu i im je bolje nego tamo, neka pita neko djete iz siromasne porodice u HR bi li radje bilo u bogatoj familiji vani brz znanja jezika i li u naručju svoje majke polugladno, ljudi misle da svi vole bogatstvo a ne LJUBAV

Lucijan
1 godina prije

Da, Ukratko, zajeb samo zbog transrodnosti. A moj se susjed Super Hik veselio povratku neke skupine iz Konga. Treba mu pod hitno nova jetra.

upitnik
1 godina prije

In je kada surogat majka rodi djete za dobre novce
In je kada glumica ili pjevačica kupi djete egzotičnog porijekla
In je kada sa psom koji ima kaputić šetaš po špici ili na Rivi
In je kada kupiš malog crnca da ti bude modni dodatak
In je kada pročetaš malog psa i malog crnca u kolicima
I kao posljeica svega objaviš sliku na društvenim mrežama i dobiješ na to LIKE.
Ako usvojiš Ukrajinku za noćno druženje nisi IN već si proruski orjentiran

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.