UDARNO – Hrvatski mediji manipuliraju o napadu na hrvatsko veleposlanstvu u Sarajevu

Strgana EU zastava
99 komentara

Hrvatski mainstream mediji upravo manipuliraju javnošću, tvrdeći da je u Sarajevu napadnuto veleposlanostvo Hrvatske.

Ne, nije napadnuto hrvatsko veleposlanstvo, nego je netko potrgao zastavu Europske unije i bacio je na cestu. Već dulje vrijeme se pitamo zašto zastava Europske unije dominira u svim državnim institucijama. Hrvatska ima svoju zastavu za koju je narod prolijevao krv i ginuo. U zadnjim ratu smo vidjeli raznih zastava na svim stranama, ali nikada zastavu Europske unije za koju nitko nije krvario.

Pogubne korona mjere su diktirane iz Europske unije, što domaće vlasti ne kriju. Naprotiv, hvale se da nacionalni stožeri surađuju s EU i da WhatsApp radi kako nikada do sada. Države su gospodarski uništene, a policija poduzima sve mjere da pronađe osobu odgovornu za vandalizam. Nešto slično smo imali i u slučaju Ivan Pernar, gdje je promptno pokrenuta istraga za štetu od 500 kuna, dok istrage milijunskih afera leže u ladicama.

Pričekajamo više informacija o ovom “nemilom” događaju.

Pretplatiti se
Obavijesti o
99 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
shumadinac
3 godine prije

Tako počinje a završava se prebrojavanjem mrtvih – naših mrtvih!

Koliko puta treba da se isto ponovi da bi shvatili???

Novi kolac
3 godine prije

Haha,pa jel moguce?Ova zgrada tj. ulaz u veleposlanstvo je u samom centru grada,a ova vrata izlaze direktno na najprometniju ulicu(Titova),nekih 30m od zgrade predsjednistva,ovaj dogadjaj je snimilo minimalno 20 kamera,zasto se ne pusti snimak da vidimo sta se desilo.

Emiliano Zapata
3 godine prije

Da, treba poslusati medije i vladajuce politicare te zatvoriti zlocinca Ivana Pernara. On je kriv za stanje u svim drzavama regije u zadnjih 30 godina. On se usudio kritizirati EU, Nato, Vakcine, Banke, Farmaciju.
Pa sto on misli?
Tko je on da sustavno unistava buducnost djeci.
Neka ga vec jednom posteni i dobri Plenki uhapsi, stavi mu kuglu oko noge i baci u podrum
!
Stid ga moze biti sto je vikao u saboru dok su ga iznosili kad hdz misli vratit ono sto im je sud odredio da vrate ukradeno…
Tko je on da nosi majicu HDZ lopine?

Hans
3 godine prije

I tako, uskoro se očekuju turski “mirotvorci” s vojnim brodovima u Jadranu, kao u Siriji, Iraku, Artsakhu, itd……. Nije bilo dovoljno 500 godina uništavanja hrvatske kulture u Bosni, sad budu oni opet :))))))))))

Miki Maus
3 godine prije

EU je 4.Reich, samo nam je to ljepse upakirano. Slovenci su nas upozoravali kada smo trebali uci, nismo vjerovali, sve je bilo istina. Sada mi upozoravamo BiH i Srbiju, valjda ce oni progledati. Ne dozvolite da vas uvuku u ovo zlo od naddrzave

Stara kuka
3 godine prije

Tko god da je tu okupatorsku plavu krpetinu otrgnuo i bacio na pod svaka mu čast. I ne smatram to za napad na Hrvatsku, Hrvate i hrvatstvo. Upravo suprotno. Jer radi se o veleposlanstvu republike Hrvatske, a ne nakazne masonske tamnice naroda zvane EU-ropska unija pa tamo toj zastavi ni nije mjesto.

Ici
3 godine prije

Opus dei je vatikanski gestapo

Ici
3 godine prije

Član Škorinog Domovinskog pokreta je Stjepo Bartulica, koji je član vatikanskig Opus dei, koji je, u biti, vatikanski gestapo

ledeno doba
3 godine prije

Ovo je još jedan spin– da se u regiji stalno održavaju napetosti i svađe, da se ovcama odvlači pažnja od prijetećeg pokolja cjepivom, koji svima prijeti. Glumci na čelu 6, odnosno 7 država, stalno bacaju vatrice razdora, njihovi plaćeni mediji ih raspiruju, ali svi glumci žele pocjepiti, odnosno pocjepati” , dakle sasjeći svoje stanovnike, odnosno svaki svoj narod.

Ive
3 godine prije

UCESTVUJMO SVI OPCI GRADJANSKI NEPOSLUH u cijeloj Hrvatskoj!!! Izadjite vozilima na ulice vozite se brzinom od 3 km na sat, hodajte u krug na raskrscima, otvorite sve lokale ne samo 100 kafica, ostavite maske kod kuce, ulazite bez maski u drzavne urede u banke, poste, sudove, blokjirajte izlaze iz policijskih garaza.
Pokazite ovima iz BANDITSKIH DVORA da oni nemogu uvoditi niti provoditi silu nad narodom!!

Jednostavno receno
3 godine prije

Bitno je da je komad platna, tkanine ili ne znam kako će ga tko nazvati važniji od suživota i ljudskosti. Ljudi su ginuli ispod tih komada tkanine ili ti već, a oni koju su je napravili pogazili su je još u bitci a da ne govorim poslije. I još to se ne odnosi samo na prostore bivše Jugoslavije već se odnosi na čitav svijet. Ali ljudima je važna tknanina važnija od obitelji, susjeda/komšije suživota u Ljubavi i razumjevanju.

Komunjara
3 godine prije

Zato što Hrvatska nije ušla u EU zbog sebe i svojih interesa nego da Srbija i BiH vide kako ona može a oni ne mogu. Inače ovim kompleksaškim državama iz ex Jugoslavije, koje ne znaju što bi sa sobom i tom nekakvom neovisnošću, je najvažnije prkositi susjedu. Uostalom, jedini sadržaj hrvatstva je antisrpstvo. Dobro…i antikomunizam, antijugoslavenstvo, antiantifašizam, antipartizanstvo i naglašena religioznost. Osim toga ništa. A tako je i kod ostalih naroda. Mrze se kao psi, a crkli bi jedni bez drugih, jer žive u inat jedni drugima. Međutim, mislim da je prerano za predizbornu kampanju. U Hrvatskoj su lokalni izbori u petom mjesecu, ovo će se zaboraviti do tada

Tonino
3 godine prije

E neka. Ljigavi komad krpe. Ruka se pozlatila onome koji je to napravio.

Max
3 godine prije

Zastava Europske Unije nije moja.

gigi pinna
3 godine prije

To su ovi naši kokošari i inače kukavelj, prikeljili zastavu EU-a valjda kako bísmo pokazali da smo tobože bolji od Bosanaca.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.