Ultraliberalni sustavi kriju klice diktature bez presedana

diktatura
17 komentara

Gledajući akcije ruske liberalne oporbe i američkih liberala iz Demokratske stranke, vidjet ćete puno toga zajedničkog.

Što ih se duže promatra, stječe se jači dojam da svi “liberalni demokrati”, općenito, imaju niz zajedničkih karakteristika:

  • Voluntarizam;
  • Zanemarivanje zakona;
  • Netolerancija prema neistomišljenicima;
  • Patološka laž;
  • Totalitarizam;
  • Apsolutna želja za moć pod svaku cijenu.

Ruski liberali viču “Putin mora otići” gotovo od 2001. godine. Štoviše, tijekom njegove vladavine optuživali su ga i optužuju za gotovo sve smrtne grijehe, ali nikada, ponavljamo, nikada nisu uspjeli iznijeti nikakve konkretne dokaze za svoje tvrdnje.

S Trumpom u Sjedinjenim Američkim Državama situacija je gotovo ista. Prvi krikovi za opoziv počeli su i prije nego je položio zakletvu kao predsjednik Sjedinjenih Država. Za liberale je prirodno da su pokušali opstruirati njegov ulazak u Bijelu kuće, što se događalo prije postupka inauguracije.

Jedini razlog za jednog i drugog je “zato što ga ne volimo” ili “on nije iz naše stranke”, što je gotovo ista stvar.

Ali za urlanja „Putine odlazi“ i „Opoziv Trumpa“ ta „gospoda“ nema nikakvih zakonskih ili moralnih razloga. To je poruka: „Mi želimo vlast!“ u svom najčišćem obliku.

U isto vrijeme, oni se apsolutno ne brinu za poštivanje zakona ili potrebe da se iznesene optužbe argumentiraju dokazima. Čisti voluntarizam.

A neki, kao što je Masha Gessen, ruska „disidentica“ s američkim državljanstvom, jer u Sjedinjenim Državama slobodno može propagirati svoju „netradicionalnu seksualnu sklonost“, gotovo s istom lakoćom laže o “stotinama Putinovih milijardi” i “Trumpovim zločinima”.

VIDEO: Masha Gessen u svom „izdanju“

A kad ih se pokušavaju prozvati, čak ne ni tužiti, za širenje kleveta ili opasnih lažnih vijesti, zaurlaju o „gaženju njihove slobode govora“.

Ali kad netko kaže istinu o njihovom licemjerju i dvostrukim standardima, uz mnoštvo dokaza za svoje tvrdnje, odmah zaboravljaju na slobodu govora i traže zatvore, da se muče i ubijaju svi koji se s njima ne slažu.

Čudan „logičan slijed“ koji bi otprilike mogao ići ovako: „Ja sam za slobodu govora, Staljin je bio dobar, ubijte gada“.

I tako, kako u Rusiji tako i u Sjedinjenim Državama, liberali svugdje pokazuju isti gnostički nacizam u obliku podjele ljudi na brojne različite skupine među kojima se izdvajaju “stoka” ili “rednecks”. To su „oni drugi“, koji su u nacizmu bili „neljudi“, dehumanizirani i predodređeni za odstrel.

Među obje skupine postoji patološka želja da se vrijeđa većina. Ona ne mora biti u pravu i može imati mane, ali je većina i kao takva, barem u Sjedinjenim Državama, ne zaslužuje gnusnu propagandu mržnju protiv heteroseksualnih bijelaca.

Za američke liberale su za sve krivi Rusi, muškarci, uz poseban naglasak na one bijele, te vjernici. Dakle, prirodno je optuživati: „Kriv je, kriv je, kriv je….!“ Liberali uglavnom vole sve kriviti za sve, ali pri tom sustavno negiraju vlastite zločine.

Povijest im je također omiljena tema, ali tko je tijekom Velike depresije u glad otjerao 8 milijuna Amerikanaca? Tko je pobio stotine tisuća civila u Hirošimi i Nagasakiju ili najmanje 30 000 u Dresdenu? Tko je ubio 6,5 milijuna Vijetnamaca? Tko je ubio gotovo 1,5 milijuna Iračana?

napalm djecije igre
napalm djecije igre

FOTO: „Dječje napalm igre“ u Vijetnamu

Ali ako bi išli prema konkretnim osobama, ispada da je zapravo svaki vođa liberala bio ili jeste, ali će se to otkriti naknadno, zločinac.

Hodorkovski, Koh, Illarijonov, Rabinovič, Ponomarev, sve lopovi i korumpirani dužnosnici. Moralna vertikala modernog liberalizma je „neostvareni pedofil“ Vladimir Bukovski.

Bill i Hilary Clinton, obitelj Bush, Madeleine Albright, Biden otac i sin su korumpirani. Oni ne samo da su primali veliko mito za „rješavanje problema“, već su zbog vlastitih poslovnih interesa pokretali ratove.

Sud je Alekseja Navalnog dva puta proglasio za lopova i korumpiranog službenika, a sam Biden je priznao nezakonite radnje kada je ucjenjivao Poroshenka da otpusti Šohina. Ali ne, ova gospoda optužuju druge za svoje zločine. Lopov najglasnije od svih urla: “Drž’te lopova!”

Ruski liberali su branili čečenske i ukrajinske teroriste. Američki liberali stvorili su i financirali Al-Qaidu i ISIL.

Totalitarizam je i kada netko ulazi u područja koja ga se ne tiču. Na primjer, u obitelji. Ali tko od najviše zadire u „obitelj“, lingvistički i pravno? Liberali. Obitelj je nešto što treba uništiti, pa se nameće „tolerantni seksualni odgoj“, što je eufemizam za LGBT propagandu.

Moderni liberalizam, i ovdje ću po stoti put ponoviti da on niti u jednom segmentu nema veze s ljevicom, izvornom i revolucionarnom, ma koliko neki sebe nazivali „demokratima XXI stoljeća, dakle moderni liberalizam ne brani slobode. Ovdje se radi o diktaturi manjine željne vlasti po svaku cijenu, kako bi onda nekažnjeno mogla činiti bilo kakve zločine.

Čini se da ruska šala koja kaže: “Ako je moja majka prostitutka, moj otac je korumpiran, a brat mi je homoseksualac, onda bi ja trebao biti liberal”, uopće nije šala, već tragična sadašnjost.

Ali u trenutku kada se ove “pristaše slobode” dočepaju moći i vlasti, tada počinje najbrutalnija i najkrvavija diktatura.

 

Od Spidermana do homoseksualnosti: Slikovnica za predškolski uzrast

Ultraliberalni sustavi
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Miki
4 godine prije

Lepo napisano, samo da treba uz liberale staviti i ljevičare u službi globalista! Sve sami delikventi.

Koba
4 godine prije

Plitko Babiću, možeš ti mnogo bolje. Ako imaš muda analiziraj prvog među ruskim liberalima, ili točnije vidljivu stranu njihovog lica u današnjoj Rusiji, Dmitrija Medvjedeva. Bilo bi zanimljivo pročitati analizu uloge, stvarne moći, te krugova koje zastupa taj predsjednik-premijer, ili ti po srpski Brnabić Ruske vlasti.

Rolling Bluesman
4 godine prije

Tamo u textu je spomenut Staljin, mogli ste napisati Lenjin, puno gori od Staljina.

Laki Topalović
4 godine prije

Sažeto, i vrlo jasno. Sloboda govora i političkog djelovanja, usvajanja zakona “ali sam za nas”. To je zapadna liberalna parlamentarna demokracija, ali se temelji tresu. Ljevice nema, stoga je desnica Marine Le Pen, V4 skupina, AfD, itd itd itd, logičan izbor. Jesu li fašisti? Koliko vidim nisu. nema rasnih zakona, nema likvidacija ilova na vještice, nema logora, upadanja u kuće. Usput, kad smo kod upadanja u kuće, oduzimanja nekretnina i djece, opet iza toga stoje liberali,. Prvo zaštita “ulaganja” – ovrhe, 2; Zaštita dobrobiti djeteta (Norveška i program otimanja djece, a sada je krenuo i u Italiji, čujem)

American_dreams
4 godine prije

Ja ovdje vec mjesecima pokusavam objasniti da je Rusija kapitalisticka neoliberalna drzava,kojom upravljaju Moskovski oligarhi i na tu notornu cinjenicu uredno ostanem popljuvan od komentatora i validiran od redakcijskih Spitzela.

Alkar
4 godine prije

Liberalizam,fasizam i komunizam imaju istu matricu totalitarizma.Svi koji ne misle kao oni dok su na vlasti su njihovi neprijatelji i u vreme vladanja tih sistema su sistematski i planski uništavani.Liberalizam ih je pobjedio na kraju ,a pobjednik tek sad pokazuje pravo lice.

Miki
4 godine prije

Vidim volimo etiketirati. Eno ga fašista, eno ga komunista, eno ga liberal – utjelovljenje svog zla. Ja se još uvijek trudim ljude vrednovati kao ljude, koliko su razumni, koliko altruisti, koliko se možeš osloniti na njih, koliko su pošteni i sl. A to etiketiranje me podsjeća na ono mračno doba poslije drugog svjetskog rata, a i kasnije, kad je bilo dovoljno da te neko prokaže da si “kontrarevolucionar” i ti si u najboljem slučaju fasovao robiju. Treba biti oprezan s tim etiketama – lako se to otme kontroli.

Mali Mujo
4 godine prije

Svi izborni rezultati u liberalnim demokracijama su rezultat izbornog inzenjeringa, dakle narode isli vi na izbore ili ne rezultat je isti i unaprijed znan.

Pi-zdro
4 godine prije

socializam, pogotovo ‘samoupravni soisoalizam’ bivše države je bio majaka i realen put za društvo zajednicu i pojedinca; sve ostalo je dekadencije epidemija i put u propastst! zato su ga i resetovali VLADARI IZ SJENE jer su se pobojali za svoje burze, akcije i profite. naravno da je takav system zahtjevao dogradnji
eksperimentalnih poboljšanja i vremena….taj samoupravni sociializam se je pokazao prejakim i jedini poredak, jer nije stavio propfit u epicentar svih bitisannja na ovoj omiljenoj i neugodnoj planeti za sva zivi bića.

Dundić
4 godine prije

to je još Nietzsche u jednoj od svojoih rasprava naveo – liberali, zagovornici svih mogućih sloboda, kad se dočepaju vlasti postanu najgori progonitelji istih….

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.