Upravo se održava kongres Živog zida u Zagrebu (Uživo)

53 komentara

Stranka Živi zid je postala treća stranka u Hrvatskoj. Večeras je Živi zid napunio Lisinski, čime je dokazao da je postao stranka na koju će drugi morati računati.

Gepostet von Živi zid am Sonntag, 29. April 2018

Pretplatiti se
Obavijesti o
53 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
mmm
5 godine prije

po čemu treća? po anketama, eto

davor
5 godine prije

Nema više računice za HDZ i SDP oni će morati početi računati jedni na druge a ne na Živi zid. Kako su partijaši i pretvorbenjaci sijali tako će i žeti.

Mucke
5 godine prije

Tad ce valjda i posljednji izgubiti vjeru u iluziju zvanu demokracija.

Zivio mudri vođa pernar
5 godine prije
Ive
5 godine prije

Dobivam zelju nakratko biti Golijat ili Hulik pa doci na Markov Trg u Zagrebu i poceti veliko pospremanje, neke tamo bih samo zgazio kao crve, a neke bih preko Velebita zavitlao usred Jadrana. A nakon toga pospremanja Hrvatska bi bila pozeljna zemlja za zivjeti, u nju bi se vracali stoljecima raseljeni pa i ovi nedavno izseljeni, Hrvatska bi bila zemlja buducnosti nade a ne kriminala laznih obecanja i domoljubnih lopova.

Golman
5 godine prije

Ko je u živom zidu nek pazi na jaja.

Ante
5 godine prije

Svako tko otme saborsko mjesto HDZ i SDP je dobro došao U Sabor. Poseban pozdrav Hrvatskim domoljubima tvz lažnim domoljubljima.

Ivo Lola
5 godine prije

AntiHDZovce i antiSDPovce skačila ludaaa euforijaaa, ali nema ništa ni od ovoga, mislim Živog Zida, niti bilo koje druge političke stuje, pokreta ili strukture u smislu da može srušiti ili makar poljuljati izbornu bazu HDZ-a i SDP-a. Koliko god da je jednom dijelu naroda pun kufer ove dvije stranke i da su glasni, da to pokazuju, da ih se čuje, to ništa ne znači jer, ove dvije imaju toliko odanih vojnika koji će na dan izbora i ustati iz mrtvih ako treba, ako izlazne ankete ne potvrđuju njihovu prednost. Živi Zid bi se trebao fokusirati na mlade ljude koji su iselili iz Hrvatske, na novu hrvatsku dijasporu, njih oko 300.000. Ti koji su se iselili, nisu se selili iz hira, nego zbog egzistencijalnih potreba koje nisu mogli ostvariti u domovini koju su te dvije stranke, HDZ i SDP, što opljačkali, što upropastili nesposobnošću, neradom, nepotizmom, klijentelizmom, korupcijom i politikanstvom.

mmne
5 godine prije

Ajmo !!!!

Mucke
5 godine prije

Izbori se ne mogu dobiti bez da se smisli nacin kojim ce se izvuci na glasanje onih 50% sto ne glasaju jer nemaju za koga glasati.Tko god pretendira na vlast (a nije HDZ SDP)morat ce dati cvrste garancije glasacima da ce labaviti spone prema Nato-EU i da ce potpuno odustati od bilo kakve reforme(privatizacije) mirovinskog,zdravstvenog,komunalnog(voda,struja,smece) sustava.
Usput ,upravo smo dobili uplatnice za placanje poreza na nekretnine od porezne uprave,sljedece godine drzava treba samo upisati zeljenu cifru.Toliko od odustajanja od uvodjenja poreza na nekretnine ove lazljive gamadi na vlasti.

Mucke
5 godine prije

Zabrinjava to sto stranke koje vaze kao alternativa HDZ-SDP lopinama niti da zucnu o ovome.

Jaran..
5 godine prije

Ne mogu sjebat rvacku vise od trenutnih kvislinga..zasto im ne dati sansu.

Vlastimir
5 godine prije

Bravo ” Živi zid”.Rasturite izdajničku vlast.

Majk Majers
5 godine prije

Podrzavan Zivi zid. Ako nista, onda iz razloga sta jednostavno obozavan kako se ljudi, mediji, sdphdz-ovci propinju na zadnje noge na sam spomen zivog zida. Citan tako retardirane clanke o zivom zidu u mainstream medijima, da je to prosto milina. Samo naprid, ne dajte se. Ako nista, zulj ste ovim izdajicama hrvatskog naroda. I ima bit da ih dobro zuljate hehe

Son of Alerik
5 godine prije

Dame i gospodo, izlazak iz EU je sine qua non, uvjet bez kojeg se ne može biti slobodan – brlja Pernar u Lisinskom, pred publikom. Ne Pernaru, to nije uvjet za slobodu. To je uvjet za totalnu propast i osiromašenje tih koje navodno braniš i čije interese zastupaš. Upravo zbog EU je gomila ljudi našla spas i od blokiranih računa i od uhljeba koji porezima otimlju i kradu novac od onih koji rade Bi li sutra cro exit za sobom donio i izgon naših iseljenika iz zemalja EU? I zabranio dalja useljavanja? Zasigurno. Ali bi ti time riješio demografsku situaciju, kao Koreja, lijepo stavio žilet žicu oko države i stavio nas u tor. Sutra bi udario veće poreze bankama. Tko bi platio te veće poreze? Banke ili klijenti banke kroz veće kamate? Jooj daa, nisi spomenuo inflaciju i svoj način rješavanja dužničkog roipstva. Onda evo savjet, za početak promijeni ovršni… Čitaj više »

Majk Majers
5 godine prije

Potribna je lustracija. pa dokaz predocit o svim nekretninama/pokretninama koje pojedinac posjeduje. Rasturit tajkunski lobi, oduzet sve sta se ne moze dokazat i upumpat u domacu privredu. Nacionalizirat banke, zdravstvo (upravo ide privatizacija zdravstva…), skverove, energetske kompanije. To su prvi koraci ka boljitku

Grdi
5 godine prije

Veliki problem koji se nadam da bi ZZ rjesio je dvostrukog drzavljanstva u politicara i posjedovanje imovine u inozemstvu od istih …… (izvor korupcije i ucjene od tudinaca)

ventilator
5 godine prije

Znate onu…NE RIJEČI, DJELA,DJELA. E pa ako je itko u ovoj zgužvanoj zemlji pokazap djela onda je ro ŽIVI ZID, Točno i pozicija i opozicija ignoriraju i POSPRDNO IH NAZIVAJU POPULISTIMA, ali njihove iskrene i čvrste korake narod sve više prepoznaje osim indoktriniranih i uhljebljenih.Već im se je pridružio i naš poznati demograf i još samo da im se pridruži naš sudac Kolakušić. te neki dobar financijalac rejtig će im rasti da bi im uskori i SDP i HDZ mogao gledati u leđa. Kakvi će biti na vlasti ako je osvoje neznam, ali jedno je sigurno DO SADA OBRAZ IM JE ČIST, BAR SU TO DO SADA POKAZALI U SVOJIM DJELIMA.iako sam lijevo orijentiran moj glas im dajem od srca, a sramim se što sam do sada davao glas onima koji su me prevarili.Možda griješim , ali u životu uvijek sam više cijenio poštenje od stručnosti. Zašto? Pošten nestručnjak jednom… Čitaj više »

iVAN
5 godine prije

USKORO PRVI AKO SDHDZP OVAKO NASTAVE, A HOĆE 🙂

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.