UŽIVO: Evakuacija iz Istočne Goute

Evakuacija iz Goute
16 komentara

Rusko Ministarstvo obrane emitira snimke uživo s kontrolne točke Muhayam al-Wafideen u predgrađu Istočne Goute u Damasku, gdje je u tijeku evakuacija militanata iz grada Doume.

Jutros je postignut dogovor s militantnom skupinom Jaysh al-Islam o prekidu vatre i povlačenju iz Doume. Također je dogovoreno da će osloboditi svi ratni zarobljeni, javlja sirijska  agencija SANA. Osigurano je 100 autobusa za prebacivanje 8.000 boraca i oko 40.000 članova njihovih obitelji.

Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Riddick
6 godine prije

Hemijski napad , pa evakuacija djubrad jedna .
Kada autobusi stignu u Idlib , sve pratiti koji gde ide dronovima i iz satelita , pa sutradan sve napalmom , ili kasetnim bombama , šačica terorista celoj zemlji smešta bombardovanje , mamicu vam vašu …

Zorule
6 godine prije

Vec evakuacija? Pa ameri nece ni stici ispaliti tomahawke, tko je to organizirao?

Sasa S
6 godine prije

A Kinezi pre pola sata otkrili da je u Dumi poginulo najmanje 200 Engleskih i Jenki specijalaca…zato se ovako i zakuvalo…pa hitne i evakuacije…..

Chico
6 godine prije

Pitanje je hoće li Trumpovci(USA i njihovi podanici) sad udariti vojno na Siriju.Ako ne udare u prvih 48 sati mislim da od napada nema ništa.Javno mijenja se hladi i potpora za napad opada.Samo bi pametno bilo odmah skloniti Assada u kakav dobar bunker,zlu ne trebalo.SIRIJO IZDRŽI!!!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.