Video snimka isporuke ruskog protuzračnog sustava S-400 Turskoj

Isporuka ruskog S-400 sustava Turskoj

Donosimo vam video snimku isporuke ruskog protuzračnog sustava S-400 Turskoj. Mnogi su mislili da do isporuke nikada neće doći, međutim predsjednik Erdogan se uspio oduprijeti svim pritiscima.

Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
antiimperijalista
4 godine prije

ajme onom komu su beskorisne sankcije ostale jedina mjera discipliniranja odmetnutih.😥👎

Mikojan
4 godine prije

Baš me zanima koje su razlike između Ruske i ove “izvozne Turske” verzije S400 sistema. Poznavajuči Ruse i Turke, razlika je vrlo velika, niti rusi vjeruju turcima a niti bi turci čuvali “tajnu” od američkih reverznih inženjera.

Vasilij Zajcev
4 godine prije

Ovo je povijesni dogadjaj ciji je znacaj tesko umanjiti.

Trubadur
4 godine prije

Belorusija ima od juna 2016… A Alžir od 2015…. Pored njih još sad Turska i Kina… A pregovara trenutaćno još 13 zemalja da kupe S-400… urci su naručili novi kontingent ali ga neče dobit prije Indije i Iraka… Možda negdje u 2022…Za Kazahstan nema podataka..

johnny-reb
4 godine prije

Generalu Pobjednicke Hrvatske Vojske Ministru Krsticevicu

TauCeti_Mk
4 godine prije

Kad je vec postalo izvesno da Turskoj nece biti isporucen F-35 novi potencijalni kupci za te avione postali su Poljska, Rumunska i Grcka.

Ad astra
4 godine prije

Legitimno i obvezujuće je braniti svoju državu, ali da li je oružje to koje može zaštititi državu? Sumnjam. Ekonomija i politika su puno bitniji čimbenici nacionalne sogurnosti. Kad oružje progovori, obično je kasno za očuvanje države. U bilo kom pogledu, obije strane gube. Zato mislim da Turcigriješe. Njibova ekonomija dosta ovisi o zapadu. Pametnom dosta.

pravim se mutav
4 godine prije

hebes s-400, moze li malo o ovome ili se po obicaju pravite mutavi u logicnom
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7240959/Man-stabbed-stomach-stays-standing-brutally-KNOCKING-attacker.html

TOS - 1A
4 godine prije

Odlicno. Sada je za ocekivati da smrdljiva SAD uvede žešće sankcije Turskoj zbog S 400 Trijumf.. A najvjerovatnije nece ni prodati Turskoj F35 koji su Turci platili. A i sta ce im F35, to je kanta od aviona sa bezbroj mana. O tome je pisala cak i zapadna stampa.. ali vidjeti cemo sta ce se dalje desavati izmedju SAD – TURSKA ??!

mladen3x
4 godine prije

Budu prodali Krstičeviću,samo čekaju da ovaj otvori firmu za servisiranje istih,kad je mogao servisirati F-16 što nebi mogao i ove,pih….

Grom
4 godine prije

Naslov je bonbastičan,ali na snimku se ne vidi ništa od S400.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.