Video snimka isporuke ruskog protuzračnog sustava S-400 Turskoj

Isporuka ruskog S-400 sustava Turskoj

Donosimo vam video snimku isporuke ruskog protuzračnog sustava S-400 Turskoj. Mnogi su mislili da do isporuke nikada neće doći, međutim predsjednik Erdogan se uspio oduprijeti svim pritiscima.

Ako vam se članak svidio, podijelite ga ->

najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
Mikojan
Gost
Mikojan

Baš me zanima koje su razlike između Ruske i ove “izvozne Turske” verzije S400 sistema. Poznavajuči Ruse i Turke, razlika je vrlo velika, niti rusi vjeruju turcima a niti bi turci čuvali “tajnu” od američkih reverznih inženjera.

Hmmm da
Gost
Hmmm da

Ima li tko da vjeruje turcima?

Jole
Gost
Jole

Protuzračni sustav S-400 se može rastaviti,ali tada se ne može opet sastaviti.Rekao je ruski general kad su pitali nije li opasno takav sustav prodati Turskoj,da ga mogu rastaviti,ali da neće saznati ništa,a nakon toga više nikad neće moći koristiti.Vjerujem da su Rusi napravili zajeb u slučaju pokušaja skidanja tehnologije.

TOS - 1A
Gost
TOS - 1A

Da.da.. ☝👍

Vasilij Zajcev
Gost
Vasilij Zajcev

Ovo je povijesni dogadjaj ciji je znacaj tesko umanjiti.

Mikojan
Gost
Mikojan

Istina, dok budale prodaju MIG-29 da bi kupili precijenjenje nato-standard avione turci se sprdaju sa svima, imaju i pravo, moje pare moj izbor.

antiimperijalista
Gost
antiimperijalista

ajme onom komu su beskorisne sankcije ostale jedina mjera discipliniranja odmetnutih.😥👎

TOS - 1A
Gost
TOS - 1A

Odlicno. Sada je za ocekivati da smrdljiva SAD uvede žešće sankcije Turskoj zbog S 400 Trijumf.. A najvjerovatnije nece ni prodati Turskoj F35 koji su Turci platili. A i sta ce im F35, to je kanta od aviona sa bezbroj mana. O tome je pisala cak i zapadna stampa.. ali vidjeti cemo sta ce se dalje desavati izmedju SAD – TURSKA ??!

Grom
Gost
Grom

Naslov je bonbastičan,ali na snimku se ne vidi ništa od S400.

pravim se mutav
Gost
pravim se mutav

hebes s-400, moze li malo o ovome ili se po obicaju pravite mutavi u logicnom
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7240959/Man-stabbed-stomach-stays-standing-brutally-KNOCKING-attacker.html

Ad astra
Gost
Ad astra

Legitimno i obvezujuće je braniti svoju državu, ali da li je oružje to koje može zaštititi državu? Sumnjam. Ekonomija i politika su puno bitniji čimbenici nacionalne sogurnosti. Kad oružje progovori, obično je kasno za očuvanje države. U bilo kom pogledu, obije strane gube. Zato mislim da Turcigriješe. Njibova ekonomija dosta ovisi o zapadu. Pametnom dosta.

Pera
Gost
Pera

Impliciras da si ti pametan ?

Mamajev Kurgan
Gost
Mamajev Kurgan

Spisak drzava koje imaju s 300 i s 400
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/3007246-mocni-ruski-raketni-sistemi-rasporedjeni-sirom-sveta-ove-zemlje-poseduju-s-300-i-s-400-a-ima-ih-i-u-nasem-komsiluku-mapa

Sto se tice s 400 mnoge drzave traze i ne pitaju za cijenu….a Satana poludio heheee

Riddick
Gost
Riddick

Ekonomija politika i nacionalna sigurnost idu ruku pod ruku nema ekonomije i politike bez nacionalne sigirnosti, nema politike bez ekonomije i nacionalne sigurnosti, nema ekonomije bez politike i nacionalne sigurnosti.
Oružje je jedan od garanata države.
PVO je bitna stavka u vojnom arsenalu.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik