Video snimka na kojoj se vidi rezultat izraelskog napada na Siriju

42 komentara

Izraelski raketni napad u utorak navečer bio je usmjeren na sektor u blizini Damaska. U ovom napadu su ubijene najmanje dvije osobe. Posljedice raketnog napada su zabilježene kamerom. Snimka je postavljena na YouTube od Asem Saleh. Vatrogasci i službenici civilne zaštite započeli su sa sanirenjem štete. Izgleda da ipak nisu svi projektili uništeni i da je poneki projektil “prošao” sirijsku protuzračnu obranu.

Pretplatiti se
Obavijesti o
42 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Galus 92
5 godine prije

Kako je to moguće, a Sputnjik se razpisao, da su Sirci u potpunosti odbili taj napad i srušili dvije rakete!! Ko kome tu laže!!?

pol pot
5 godine prije
Ivo
5 godine prije

Sirija je u konkretnom i neobjavljenom ratu sa amerikom i njenim nato-prirepcima, zidovskom tvorevinom u susjedstvu, turskim i saudijskim rezimom, plus nekoliko manjih igraca.

Da unatoc tome SAA napreduje i stalno siri
oslobodjeni teritorij je dokaz volje sirijskog naroda i vojne snage SAA i Rusije.

Ovakvih projektila RUAF ispuca tjedno stotine, na polozaje americko-zidovske pjesadije u Siriji. Uz ovakav omjer, pobjeda je neupitna., a zidovima sve dolazi na naplatu u skoro vrijeme.

Panika na zionistickoj strani je prisutna, otuda i ovo cackanje. Njihov jedini izlaz (barem iz njihove psihopatske perspektive) je uvlacenje amera u rat protiv Irana, a cilj Rusije da to sprijeci. Zato ovakve provokacije ostaju neuzvracene, i stavljaju se na racun za kasniju naplatu.

burt
5 godine prije

došla je voda do grla. zeleni koji su godinama držali svoje pozicije u samo 40 dana predali su sve svoje enklave, Ghouta, južni Damask, Qalamoun, Dumayr, sjeverni Homs, to je težak udarac jer se očekivalo da će u tim enklavama pružit otpor kako su i radili godinama, povukli su se prije nego što je NATO imao prilike da intervenira, sad se mora zauzstavit velika assadovsko-iransko-ruska ekspanzija, samo je pitanje vremena kad će Iranska vojska, Hezbollah, Fatemiyoun, SAA, doći pod udar Izraela i USA, više nema povlačenja, Daraa, Idlib, SDF i AL Tanf branit će se svim sredstvima, shvatili su stratezi u Izraelu i NATO-u da se više ne smije dozvolit nikakvo napredovanje Iranaca i Assadovaca, zato se podgrijava atmosfera

Globalista
5 godine prije

Nikakvog napadá nije bílo nenasjedajte dezinformacija na kóje imaju za cilj drugačiji karakter.To nije izveo Izrael nego ameri pá píšu dá je izveo Izrael kojí mora sutjeti a prihvatiti kako kazu ameri.

kanncer
5 godine prije

Rušiti Mossadove avione u Libanonu…

Franjo
5 godine prije

Zionisti opet ismijali jazavce ruse hahahaha Jadna Sirija, ali doce maca na vratanca

Tomica
5 godine prije

Primjećujem novi trend u komentarima. Radi se o 2-3 komentatora, ako nije 1 sa više imena, koji imaju gotovo identičan način komentiranja. Nekad nije ni vezano za temu ali Rusi se nazivaju kukavicama, jazavcima. Sugeriše se da su nemoćni da obrane Siriju pa čak i rade skupa sa Izraelom na njenom uništenju. Cilj, što više i što ćešće ih nazivati pogrdnim imenima. S druge strane puni su/je oduševljenja uvijek kada Sirija pretrpi neki gubitak a ako se to desi Rusima e to im je prava fešta.
Ako su/je dotični Izraelci ili Amerikanci još mogu da shvatim taj ponos da su svjetske sileđije i mogu najveća zlodjela raditi nekažnjeno ali sumnjam. Vjerojatno su obični kompleksaši koji priklanjanjem takvima pripisuju i sebi takvu silu i moć. Jednom sam napisao komentar koji je obrisan pa neću ponovo ali jasno je ko najsrčanije brani makroa.

fenix
5 godine prije

Napisao sam ja jucer da ja Izrael zestoko bombardovao Damask i da je dozivio jedno veoma jako bombardovanje. Najbitnije je sto se Yarmok cisti i uklanjaju se neprijateljske enklave u slucaju necega.

Globalista
5 godine prije

Admine vise je stvarno ovih omalozavanja i provokativníh komentara od Galusa92 i Franje dosta.Maknite okno za komentáře ili nedozvolite dá portál postaje sprdacina.A ko nemaju sto pametnije dá píšu neka usute,jer njihovo komentáři nemaju smisao osim provokacija.

PeroDD
5 godine prije

Nisu svi uništeni , poneki je prošao???? Pa kako to, kad znamo da je učinkovitost sirijske pzo 120%

17 novembar
5 godine prije

nije vise bitno koliko je oboreno raketa i sta je pogodjeno . ovde je mnogo vaznije sto prijetnje putina i ruski generala vise niko ne uzima ozbiljno . jednostavno postali su putujuci cirkus

mmm
5 godine prije

Evo izrael I drugu vecer zaredom udara po siriji,ali izgleda da je par granata iz sirije doletilo na okupirani Golan I unistilo nekakvo skladiste oruzja.izgleda da je Putin blagoslovio I’ve napade zidova po siriji,a sta I ocekivati od njega kad Dan pobjede nad fasizmom slavi da fasistima tocnije cionistom netanjahuom I ceetnikom vucicem

Franjo
5 godine prije

Zionist putko je bas odobrio zionistu bibiju da opet rokaju po Siriji, siguran sam da ce stovani komentator Globalista reci kako je sve to propaganda i da nije bilo granatiranja posto on to zna. Ismijavajmo jazavu dvolicnu rusku politicku elitu

Tomica
5 godine prije

Franjo je posebno interesantan lik. Kao, napisat ću “amerosmradovi”, ionako ih svi zasluženo nazivaju pogrdnim imenima ali ću i Ruse, pa će tako ispasti jednaki. Gdje je tvoja država da se usprotivi amerosmradovima, gdje su ostale? Treba li samo Rusi da brane svijet od amerosmradova? Na kraju krajeva, zašto amerosmradovi sami ne udare na Rusiju ili bilo koga? Uvijek vuku neku koaliciju, saveznike, NATO, nikad i nigdje ne idu sami. Ispadnu oni smradovi, jazavci i jajare.

Okani se Franjo pametovanja, ako želiš da osuđuješ, osuđuj one koji zlo rade a ne one koji se protiv njega bore. Ako misliš da se ne bore dovoljno, uključi se i ti, daj svoj doprinos na bojištima u SIriji.

mimo
5 godine prije

Evo ,nocas ponovno Izrael ispalio rakete na Damask ali izgleda da su dobili dobru porciju nazad!?

Franjo
5 godine prije

Tomice tomice ja pisem ono sto mislim, eto i sinoc ruski jazavci u Siriji su pokazali svoju moc. Ja nemogu vojno pomoci Siriji ali putko moze al se boji i nedozvoljava mu sef bibi. Rusia ce ostati sama jer ako nemozes zastititi svog saveznika onda ne zasluzujes istoga. Eto pa ti i dalje cvili

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.