Video snimka ubojstva iranskog generala Qassema Sulejmanija – Izvor: sigurnosne kamere

Video snimka napada u Iraku

Na Internetu se pojavila neprovjerena snimka ubojstva iranskog generala Qassema Sulejmanija. Mjesto ubojstva sliči mjestu kojeg vidimo na video snimci. Uskoro ćemo saznati radili se o stvarnoj snimci i kako je ona uopće došla do Interneta? Ipak smo pronašli provjernu snimku koju je objavio RT, a koja je snimljena od strane sigurnosnih kamera.

 

Pretplatiti se
Obavijesti o
33 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
awoefiewzfwefdwuendfuqweudqwedq
4 godine prije

Kad vam nude da gledate ovakove režirane snimke kabala mediji probajte se suzdržati, ostat će te pošteđeni programiranja. Pokušajte što više živjeti u stvarnosti a virtualu u slici i zvuku smanjiti na što manju mjeru jer će vam ona doći kasnije kad ostarite u snovima kao fotonski virus istih.

Mercury
4 godine prije

To nije ta snimka. S jedne strane je otvoreni prostor, a ovdje to nije situacija.
Plus, ovo je snimka napada helikoptera.

adnan
4 godine prije

Buuuum hahaha i ode đeneral u paramparčad kod svog Gsopodara da mu sudi za sve ubijene žene i djecu i silovane majke i sestre i kćerke u Halepu od strane Quds terorista koji su zagazili u Haleb SAMO I JEDINO uz pomoć “junaka” iz zraka koji bombama sravne sve sa zemljom. Molim Svemogućeg Allaha da ovom zlikovcu koji je sad na roštilju Džehennemskom pojača patnju a krikove koje bude ispuštao da mu meleci mučitelji samo pojačavaju roštilj ! Koja radost ljudi moji pa ja ne mogu sebi doći od euforije. Hash Šabi majmuni su osjetili oštricu avijacije i kako to izgleda kada neko ima obavještajnu i vojnu superiornist iz zraka.Ovaj snimak roštiljanja iranskog Hašd poglavara je vjerujte mi lijek za moju dušu.Danas čitav dan nisam jeo.Hranim se ovim snimkom 🙂

Mirko
4 godine prije

Sulejmani je bio master mind i planer svih operacija Irana na BI, Iranski Zukov. Ovakvi se rađaju na sto god. Kazu da je bilo koji covek zamenljiv, al u ovom primjeru to je prosto nemoguce. Dobra taktika Amerikanaca ustvari ne treba ti nista drugo, samo jedan jedini covek. Iranci mogu izgubit sve ako naprave nesto nepredvidljivo, bit ce mnogo glasni al to ce bit i sve. Budimo realni nemaju ni jednog pouzdanog saveznika, Rusi su im konkurent u Siriji a Kinezi…pa.Kinezi su Kinezi :)..Ne navijam ja za nikoga, ne volim ni jedne ni druge al takva je realnost.

adnan
4 godine prije

Ma hajde nemojte tako, moja vjerska naobrazba je na najvišem mogućem nivou a o “svjetskoj” da ne pričam 🙂 Dovoljno sam škole prošao i dovoljno kulture upoznao, što čitav vaš ovaj bolesni zadojeni skup ovdje, koji liječi svoje bolesne frustracije tako što vjeruje ovom jadnom pro-ruskom smeću od portala koji govori da Rusi ne ubijaju civile nego se to samo nama ovdje svima priviđa i da je sve iscenirano, neće nikad ni vidjeti ni osjetit. Ovaj skup komentatora ovdje je samo obična jazbina, koja mrzi i kamen islamski.Naravno samo ne onaj kamen islama kako ga tumači Hamenei- satana u ljudskom obliku i njemu slični tumači islama 🙂 . Ja nisam simpatiIzer Isila.Ali zato jesam mudžahida i svih opozicionih grupa koji prkose tiraninu i odolijevaju hiljadu puna nadmočnijem neprijatelju. Vi nikad nećete shvatit šta to znači Ustav islama i šta znači vladavina šerijata za koji se mudžahidi bore. Vi znate samo… Čitaj više »

Mama od Maren
4 godine prije

Da demistificiram kolindin tajni posao za 8000 Eura mjesečno.
Sad ste vidjeli na (ne) djelu tog njenog “zaposlenika”.
Pilota drona UBICE.
Na to je mislila.

Emiliano Zapata
4 godine prije

Tragedija se dogodila, a dali je snimka autenticna ili ne, kakve to ima veze?

Zvrk
4 godine prije

Nije prikazano njegovo truplo. Jedino po čemu se moglo zaključit da je riječ o njemu jest onaj njegov crveni prsten koji je uvijek nosio. To je jedina slika koju smo vidjeli.
Također uz njega je stradao Mohandis koji je jedan od najjačih vojnopolitičkih lidera u Iraku. A on čak nije ni bio ciljan već u biti slučajna žrtva.

Max
4 godine prije

Podmuklo i kukavički.

Max
4 godine prije

Ma ovo jue neki lažnjak.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.