Video snimka udara SAD koalicije

Napad u Siriji - SAD koalicija
22 komentara

Business Insider objavio je u srijedu 7. veljače video snimku napada međunarodne koalicije pod vodstvom SAD-a protiv pro-vladinih sirijskih snaga u pokrajini Deir ez-Zora. Video pokazuje uništavanje tenka T-72.

Prema ruskom Ministarstvu obrane, činjenica je da milicija nije koordinirala svoje planove s Moskvom, a što je jedan je od uzroka tragedije. Ministarstvo je naglasilo da akcije Pentagona pokazuju da autentični razlozi za nazočnost koalicije na području Sirije nisu borba protiv ISIL-a, već pokušaj stavljanja pod kontrolu resursa Sirije. Američka koalicija djeluje u Siriji bez pristanka Damaska.

Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sinisa
6 godine prije

Lovci na crne su objasnili….pratili su kretanje crnih na teriroriji zutih i kada su ih potisnuli uslijedio je napad americke avijacije;poginulo je desetak Rusa a juce sam negdje procitao i po imenima koji su,Sirijci su puno gore prosli ali kazu da nije bilo regularnih formacija.

Petar Veliki
6 godine prije

Gledam juče kako svi zapadni mediji lepo uredno i složno poručuju kako su amerikanci uspešno upucali čuda Rusa. Oni naj ratoborniji kao uvjek nabijaju sa ciframa, čak 200 njih mrtvih ali svi su saglasni da su amerikanci uspešno ponizili Ruse u Siriji. A Vašington se na sve to napravi glupog francuza u stilu mi smo bili primorani u samoobranu.
Pitanje je koje se samo nameče je koliko vremena če ruski medo da spava na te provokacije i šta če napravit kad se ono stvarno probudi. Moramo priznat da anglosasi skoro panično drmaju po njemu sa svih strana i to sa svim i svačim da ga što pre probude ko da jim rat sa Rusijom jako nužan…

Majk Majers
6 godine prije

Ameri pokokali Ruse? Nisan doma, ne pratim bas vijesti pa me zanima di,kad, kako i koje Ruse? Ono sta znan je da su usraneri rokali po milicijama odanima sirijskoj vladi, al prvi put cujen da su rusi izginili. Fala unaprid na info

Roko
6 godine prije

Glupi Jenkiji nisu svjesni da kad jednom pokrenu rat, neće im mediji biti od velike koristi.

Spock
6 godine prije

Koliko ja vidim taj tenk je bio na odbrambenom položaju okruženom zemljanim nasipom koji služi kao grudobran.
Onda dajte cijelu snimku pa da vidimo t-72 u napadu?
Čisto ubojstvo s predumišljajem.

fenix
6 godine prije

Ovo nisu snimci ovo je video igrica to je potvrdjeno i jucer(samo neznam tocno koja ).

palermo
6 godine prije

A Aeri tvrde da su Ruse obavijestili o svemu ovome, i da će uslijediti napad. Pa su se pojavile priče i o razlozima zašto Sirijci nemaju adekvatnu PZO – tobože, nisu htjeli imati zajedničko zapovjedništvo sa Rusima. Sada i žabari prijete, a vidim da se Rusi i dalje mnogočemu čude k’o pura dreku.
Misterija mi je zašto Putin i prije nije zvao Satanyahua, jer su svih ovih godina agresije na Siriju Odabrani napali istu više od 100 puta.

alan ford
6 godine prije

na cio-hazarskom portalu net (u vlasništvu hazarske bankarske obitelji Warburg, suvlasnici FED-a), evo likuju i svršavaju u gaće od sreće i zadovoljstva, što su Amerikanci uništili ruski tenk.

http://net.hr/danas/svijet/trenutak-kad-je-americki-avion-unistio-ruski-tenk-ubijeni-su-putinovi-placenici-koji-se-u-siriji-bore-na-strani-basara-al-asada/

ali nažaost, “ruski medo”, opet neće učiniti ništa, Rusija će opet samo izraziti “zabrinutost” — Kao što sam rekao, Rusija se ponaša ono kao neki “dobričina”, kojega neki siledžija stalno šamara. Umjesto da uzvrati istom mjerom, dobričina samo uvijek kaže: pa čuj, to nije baš lijepo da me tako šamaraš..daj molim te, prestani s time.
Dok se Rusija ovakao ponaša, stalno u defenzivi, stalno se pravda za nešto, a driugoj strani SAD i cio-fašisti stalno “šamaraju” i verbalno i oružjem, od pobjede Rusije,neće biti ništa. Naprotiv, Rusija može sve izgubiti, sa ovakom oklijevćuom i pasivnom taktikom.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.