Vladimir Putin je iznova izabran za predsjednika Rusije (76,62%)

62 komentara

Odlazeći predsjednik i nezavisni kandidat Vladimir Putin na vrhu je prvog kruga predsjedničkih izbora u Rusiji, prema službenim nepotpunim rezultatima. Vladimir Putin trenutno vodi s više od 76,62% glasova.

Izborna obećanja Vladimira Putina

Vladimir Putin tijekom svoje kampanje istaknuo borbu protiv siromaštva kao jedan od njegovih glavnih prioriteta. Najavio je da u slučaju ponovnog izbora želi da rusko gospodarstvo dosegne rast od 8 posto, ulaganjem u tehnologiju. Ambicija je jasna: poticanje ruskog rasta, koji ostaje zastrašujući i iznad svjetskog prosjeka. Cilj je prestići Njemačku, te postati peta najveća svjetska ekonomija (Rusija je na šestom mjestu, prema procjenama Svjetske banke za 2016. godinu).

Predsjednički izbori u Rusiji
Predsjednički izbori u Rusiji

 

Pretplatiti se
Obavijesti o
62 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Stanislav
6 godine prije

Iznenađenje. 😉

Boljsevik
6 godine prije

Pa i vrijeme bi bilo da se konacno pocne brinuti o siromastvu i ruskoj sirotinji.

MilanCZ
6 godine prije

To se cekalo,sada slijedi cista u ruskoj politci onih koji su godinama bili napojeni na americku drzavnu elitu i ostale elite sa zapada.A prema nekim nezvanicnim informacijama,najvjerojatnije kao i Kini,slijedi promjena u Ustavu Rusije i Putin bi mogao biti izabran dozivotno.

Alen
6 godine prije

Zakucavanje !

PDVNK bre
6 godine prije

Miran sam narednih 6 godina po pitanju buducnosti nas obicnih smrtnika i protivnika liberalizma i svega sto dolazi sa njima.
Moja cestita za coveka koji daje nadu obicnim ljudima kojima je stalo do vere, nacije i dostojanstva.

Ante
6 godine prije

Čestitam rusima na njihovom izboru.

čokolino
6 godine prije

Svaka čast Care! I puno sriće u narednom mandatu, tribat će ti!
Ne bi bija na tvom mistu i u tvojoj koži za nikakve šolde.
A ne bi ni bija u koži “zapadnih partnera”.

čitatelj portala
6 godine prije

ČESTITKE!!!

17 novembar
6 godine prije

svaka cast putinu na pobjedi. ali kad vidim koliko komunisti dobiju glasova jednostavno ne bude mi dobro

MilanCZ
6 godine prije

Globalisti su probali na ovim izborima proturiti Grudininada dobije nekih 32% kako bi mogao pobjediti na slijedecim izborima, ali on je u predizbornim mitinzima,skupovima takve gluposti davao,izjave da su se sami sebi globalisti smijali,kakvog su to budalu izabrali.Osim toga imao je par nerijesenih tajnih racuna u svicarksoj banci itd.Preformacija svijeta ili bolje receno drzava u EU iduce godine nastati ce u potpunosti,za mnoge ce biti jako krvavo,neizvjesno ali globalisti na to nece obracati paznju,njihov sistem je vec dugo to planirao i tome se izbjeci neda,htio to netko ili ne.U takvom sistemu preformacija drzava,globalisti u svijetu nemaju kadrove da sve to rijese bez velikih ratnih sukoba,nuklearnog rata itd.Ovog trenutka jedino Rusi na celu sa Putinem i jos par politicara u Rusiji imaju snagu,moc da to rijese da do svega toga nedođe.Globalisti Putina,Lavrova trebaju kao sul u narednom periodu a to je period od nekih 15 i kusur godina.Pojaviti ce se novi… Čitaj više »

Good Old Rebel
6 godine prije

treba ostati zdrav, to je najvažnije

Bruno
6 godine prije

Uh, baš sam iznenađen…

fenix
6 godine prije

Gledam ovo Putinovo obozbjedjenje i pomislim pa bolje nase guzonje imaju obezbjedjenje.?

Praž
6 godine prije

Mislio sam se okladit na Putina, ali kad sam skužio da bi profitirao jedva jedan euro na 100 uloženih, odustao sam. Doduše mogao sam staviti da će pobjediti s više od 70% i lijepo profitirati. Samo ne znam zašto sam sumnjao u Putina. Svejedno, svaka mu čast na pobjedi (to sam u biti mogao reći čim je datum izbora objavljen) 🙂

Konstantin
6 godine prije

Cestitke Rusiji i Ruskom narodu! Neka Vam/Nam je sa srecom!

MilanCZ
6 godine prije

Sada pratite koliko vam budu dostupne informacije oko događanja na Ukrajini iducih mjeseci,sve ce vam biti jasno od kud je vjetar počeo puhati..biti ce zanimljivo..

Rossija inn
6 godine prije

tzar Putin !

davor
6 godine prije

Bože čuvaj gospodina Vladimira Putina od svih laži, zala, zamki i nevolja koje mu se podmeću.

MilanCZ
6 godine prije

Sto su Mayova i Boris Johanson za mobilizaicju rusa napravili,to nebi napravio niti jedan ruski politicar u poslijednje vrijeme i zaslužili su zlatnu medalju FSB.Juče i danas citam na Ruskim novinama raznim,oligarhove ruski iz Britanije poceli svi masovno vracati lovu do Rusije.U Rusiji se sa svojom lovom i bogatstvom podjele,Britaniji bi dosli o sve pa i cak o zivot.Uh,sto ce biti veselo iducih dana,mjeseci u evropi,samo pratite događanja,retoriku pojedinih politicara,novinara..netreba biti previse pametan da covjek shvati,kud plovi brod narednih godina.

Zvrk
6 godine prije

https://www.rt.com/russian-presidential-election-2018/

možete vidjeti po administrativnim oblastima kako je gdje tko dobio. meni je zanimljivo da je najveće postotke ubrao na kavkaskim područjima i krimu.

VladoGrozny
6 godine prije

Cestitke Vladimire Vladimirovicu ! Nismo ni sumnjali !

Mikojan
6 godine prije

Putin je sve više poput Tita, dok je Putina biti će i cjelovite Rusije, neka mu je sa srećom !!

Ana
5 godine prije

Ambicija je jasna: poticanje ruskog rasta, koji ostaje zastrašujući i ispod svjetskog prosjeka. Cilj je prestići Njemačku, te postati peta najveća svjetska ekonomija (Rusija je na šestom mjestu, prema procjenama Svjetske banke za 2016. godinu). E ovo mi nije jasno? rast zastrasujuci ispod svjetskog prosjeka? Pa koliko? Minus nesto? Francuska je dugo bila oko 0, zadnju godinu 1.5-1.7. A kazu da je pala sa 5 na 6 mjesto. Kazete da je Rusija 6. Kako se to uklapa?

Sinisa
5 godine prije

Mislim…sada bi trebalo biti jasno kuda gledati,prije svega Srbiji jer jos nije podpuno u raljama NATO/EU sovinista. Ovaj izbor je konkretan za sve koji misle globalno ali ne unipolarno;globalizacija je neminovna ali nece bitipo pravilima Zapadnih bankstera.

zwizdan007
5 godine prije

Dagestan – 72% izlaznost, Putinu 91%
Čečenija – 78% izlaznost, Putinu 91%

Ovo je dovoljno za ocijenit koliko je veliki Vlad cijenjen. Do prije 20 godina, ovo su bila ratna područja u potrazi za samostalnošću.

Ive
5 godine prije

Putin je svijetski ne samo Ruski lider, vise cini za mir u svijetu do svi ostali trenutni lideri skupa.

mrski mercedes
5 godine prije

a car sahista se vozi u mrskom mercedesu. pa sto nije u volgi ili zaporozcu.

Ahmed
5 godine prije

Mašala naprijed Care!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.