Vladimir Putin procjenjuje ulogu novog ruskog oružja u svijetu

Podvodno rusko oružje
41 komentar

Novo rusko oružje, koje nema premca izvan Rusije, desetljećima će doprinijeti strateškoj ravnoteži svijeta, rekao je Putin. “Rusko oružje zadnje generacije koje je predstavljeno prvi put ove godine, nema ekvivalent u inozemstvu. Ono će sačuvati stratešku ravnotežu svijeta desetljećima”, rekao je ruski predsjednik u utorak.

“Ove smo godine predstavili oružje najnovije generacije koje nema premca u inozemstvu. Ono uveliko povećavaju sposobnost Rusije da osigura svoju sigurnost i pridonese strateškoj ravnoteži u svijetu tijekom sljedećih desetljeća”, istaknuo je Vladimir Putin. Ruski predsjednik je nadalje istaknuo da je neophodno nastaviti modernizaciju sustava Pantsir-S1 i dovršiti dizajn i pripremu masovne proizvodnje sustava S-500 najnovije generacije.

U svojoj godišnjoj poruci Parlamentu 1. ožujka Vladimir Putin je predstavio slike testova hipersoničnog sustava Kinžal s rasponom od 2.000 km. Prema njegovim riječima, raketa Kinžal s konvencionalnim ili nuklearnim glavama sposobna je izbjeći sve protuzrakoplovne i proturaketne sustave obrane. Ruski predsjednik također je govorio o novom sustavu Avangard i drugom sofisticiranom ruskom oružju.

Pretplatiti se
Obavijesti o
41 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Churko
5 godine prije

Amerikanci i NATO u svojoj agresivnoj politici stete samo sebi. oni to zovu doktrinom agresivne odbrane. No stvarni cilj je povecati vojne potecijale zbog cega clanice NATO-a moraju vise trositi na kupovinu americke ratne opreme.
Jos jedan sebicni samozivi potez amerikenjaca.

Globalista
5 godine prije

Sví kojí slávě Ramazan Šerif Mubarek Olsun

Galus 92
5 godine prije

Svako čudo za tri dana!Putin navješćuje desetljeća mira i ravnoteže zahvaljujući novom oružju! Ali to je jednostrano razmišljanje i reklo bi se, pravljenje računa bez krčmara! Možda će ga sada protivnici uzeti zaozbiljno i prihvatiti bačenu rukavicu i počet će bjesomučna utrka u naoružanju s neizvjesnim ishodom! I nije mi nikako jasno, kako će to oružje, ma kako ono impresivno i učinkovito bilo, pridonijeti boljem životu “ruskih mužika” osim možda početnog zanosa i osjećaja moći, ali želudac će ih upozoriti da to nije to, nego treba nešto i jesti! Oružje naprosto potiče one koji ga posjeduju i koji se u njega uzdaju, da ga prije ili kasnije upotrijebe i dokažu svoju moć u praksi i puna je povijest takvih primjera, koji nam zorno pokazuju, što se tada događa! Latinska poslovica kaže: Historia est magistra vitae! (povijest je učiteljicaživota) i tko ne nauči tu lekciju iz povijesti naučit će je kroz… Čitaj više »

Riddick
5 godine prije

Čim krenu Amerikanci nešto da zakuruju samo neka Tihookeanska flota i trupe na Dalekom istoku održe vojnu vežbu sa ovim oružjima , to će ih smiriti…

17 novembar
5 godine prije

putin prica o oruzju a ne smije da ga upotrijebi .

Alen
5 godine prije

Ne spominje Putin ovo oruzje samo onako i u ovako kratkim vremenskim intervalima….

bbbb
5 godine prije

Status 6 je najbolji, sa samo dva uništiš istoćnu i zapadnu obalu zemlje otete indijancima i učiniš je zbog radijacije nenastanjivom. Valokracijina največa prednost, oceani, došla joj glave!

čitatelj portala
5 godine prije

Bravo.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.