WT: “Obamina banda progoni Trumpa da sakrije istinu o svojim zločinima”

FBI - Obama
26 komentara

“Istraga protiv Donalda Trumpa je organizirana kampanja od strane suradnika Baracka Obame kako bi se sakrila istinu o njegovu licemjernom i podmuklom režimu”, piše The Washington Times. Sadašnji predsjednik će i dalje biti zlostavljan i optuživan za “veze s Rusijom”, jer bi se inače kula od karata urušila i Amerikanci bi saznali sve o skali zločina Obame i Clinton”, dodaje američki list.

“Američki domoljubi koji traže povratak reda, pravde i američkih ideala slobode i ravnopravnosti su u šoku i nevjerici gledajući svaku večer na televiziji poigravanje i sprd*ju s Ustavom”, za The Washington Times piše novinar Todd Wood.

“Ne razumijem zašto se dopušta nastavak ovog lova na vještice. Ne razumijem zašto netko iz Ministarstva pravosuđa ne ustane i to ne zaustavi, jer je očito da se elita urotila protiv legalno izabranog predsjednika Sjedinjenih Država” , nastavlja autor.

Prema Woodu, stvar uopće nije u Trumpu, već u Baracku Obami i Hillary Clinton.

“Rod Rosenstein, Robert Mueller i ostatak ove bande vrlo dobro znaju da ne bi trebali kazneno goniti Trumpa. To je samo taktika za postizanje pravog cilja. Sva ta drama se ne igra da se Trumpa odvuče pred sud, već da se spriječi da ljudi u zemlji shvate kakav je zaista bio režim Baracka Obame”, piše američki novinar.

“Oni ne mogu zaustaviti ovu istragu, jer bi inače Hillary, Obama, Kerry, Jarrett i svi ostali završili u zatvoru. Mueller nije nikakav specijalni tužitelj, nego “vratar” koji sprečava da istina ne izađe na vidjelo. Kada se zdravlje Borisa Jeljcina počelo pogoršavati, postalo je očito da je vrijeme za novog čelnika. “Dobri stari Boris” je za nasljednika  izabrao Vladimira Putina”, piše Todd Wood.

Prema autoru, “Jeljcin je odabrao Putina jer je bio siguran da neće odati tajne iz njegove ere”.

Hillary Clinton je trebala “igrati ulogu Putina” i spriječiti bilo koga tko zna istinu o Obami i njegovom režimu. Zbog toga se Hillary nakon poraza na izborima i ispričala Baracku Obami.

Kada je postalo očito da će Trump pobijediti, stvoren je plan. Odlučili su uništiti Trumpa kroz organiziranu kampanju kako bi “pronašli ili stvorili neku vezu s Rusijom”.

“Barack i njegova vesela banda izdajica su namjerno oslabili Ameriku. Oni su prebacili stotine milijardi dolara svojim šefovima, gotovo su uništili našu vojsku, izdali su nas našim neprijateljima i izdali su saveznike. Oni nas dijele čak i po rasi. Ukratko, učinili su sve kako bi uništili ovu veliku zemlju i istodobno se obogatili”, tvrdi autor članka.

“Ne, Mueller ne može stati, jer bi se u protivnom cijela kula od karata urušila. Obama bi s Clinton završio u zatvoru i saznali bi se svi njihovi zločini počinjeni protiv vlastitog naroda. Zato Muellera ništa neće zaustaviti kako bi uklonio Trump i to će raditi do sljedećih predsjedničkih izbora. Zato Ministarstvo pravosuđa neće davati podatke Kongresu. Zato su mediji puni sudionici u svemu ovome. Zato Peter Strzok još uvijek radi za FBI. Zato je Rod Rosenstein tako arogantan i opstruktivan. Oni se neće zaustaviti, jer im je alternativa život u zatvoru”, sažima autor Washington Timesa.

Izvor: The Washington Times

Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Rade I.
5 godine prije

U SAD-u se već spremaju prijeki sudovi za sve izdaje, od B. Clintona, preko Busha Jr. do Obame. Ostala dva (Carter i Bush Sr.) će vjerovatno otići prije nego se procesi završe.

eu kolonija
5 godine prije

tako ti ja jednom slušam ministra financija avganistana koji kaže da su avganistanu došle desetine milijardi dolara pomoći ali samo na papiru. gdje su druge države i pomoć njima. hoću reći da je ovo o čemu piše ovaj novinar sasvim izvjesno

PDVNK bre
5 godine prije

Stoka i sa jedne i druge strane. Nezna se koje gori kao i u Srbiji. Uzjasi Murta sjasi Kurta. Dokle ne pukne, a onda ce biti belaja.

taKi
5 godine prije

Sta ce oni zutog kada su svi isti?? Jednom pusche, drugi placa porhnokraljice,treci glumac, jednog roknuse, itd…sljam zestoki a pricaju o moralu i demokratiji, pravima i stosovima…

onaj najgl.....veći Dalton
5 godine prije

Šaptači zmijama.

Alen
5 godine prije

Sjedinjene banditske drzave..

Neko ime
5 godine prije

Veceras after u zatvoru…

Mister y
5 godine prije

Hezbollah odnio pobjedu na libanonskim izborima. YES.

Tobia Quantrill
5 godine prije

znaci, imamo washington post kao republikansko glasilo i new york times kao demokratsko glasilo?

ovo s usa me podsijeca na vic kad se haso nakon 30god rada u svedskoj vratio u rodnu bosnu, i pita ga skolski drug mujo:
– i haso, kako je u svedskoj
– ma biz’ bolan, oni su 20god iza’ nas
mujo cili u upitnicima:
– pa kako to bolan?
– pa njima je jos uvik dobro 😉

ma neka NYT i WP,al ovi WP clanak bi ipak treba i pisat o konkretnim saznanjima,a ne ovako pausalno….to bi onda bilo novinarstvo, ovako….cisto republikansko glasilo.

bumbar
5 godine prije

U srijedu 9.5. 2018. će tzv. speciajalni istražitelj Robert Mueller morati doći na sud gdje ga čeka ruska kompanija Concord Management and Consulting, a koju je Mueller optužio za miješanje u američke izbore 2016. Mueller se ni u snu nije nadao da će se Rusi pojaviti na sudu, prisiliti ga da pokaže “dokaze” za njihvo i Trumpovo blaćenje, a njihov odvjetnički tim iznijeti ogromnu dokumentaciju koja svjedoči o američkom miješanju u izbore zemalja diljem svijeta. Neumoljiva Federalna sutkinja Dabney Friedrich nije prihvatila Muellerovu molbu da se suđenje odgodi, pa nam ostaje vidjeti kakvu će egzibiciju Deep State sada izvesti da se poštedi blamaže: https://www.politico.com/story/2018/05/04/mueller-russia-interference-election-case-delay-570627

PeroDD
5 godine prije

WT je ultradesničarsko sranje od novina…što je slijedeće, intervju s Bujancem??

Rokokoko
5 godine prije

U tu bandu spada i okorjeli kriminalac,inace hranitelj gomile parazita iz tzv.nevladinih udruga kojih ima i ovdje,Georg Soros.

Lindita
5 godine prije

Vijest dana (još juče) je bila jedna druga istraga “Black Cube” … Trump unajmio bivše mosadovce da istraže Obaminu ekipu koja je sklopila nuklearni sporazum s Iranom a sve kako bi pronašli nešto za DISKREDITACIJU istog i da bi ga lakše odbacili ….

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.