Židovski aktivisti napali Trumpa koji je reagirao: “Nemojte ih dirati, ne znaju s kime imaju posla. Vratite se vašim mamama i…”

Donald Trump

Tijekom manifestacije u Pittsburghu, Donalda Trumpa su napali židovski aktivsti s riječima “Trump stavlja Židove u opasnost”. Reakacija Donalda Trumpa nije izostala i to u njegovom stilu…

Oni ne znaju s kime imaju posla. Nemojte ih dirati, molim vas. Ne znaju da imaju posla s vrlo jakim osobama u ovoj dvorani. Ne znaju s kime se igraju. Ne razumiju. Ok, vratite se vašim mamama. Objasnite im da ste pokušali napasti vrlo jake osobe – fizički i psihološki. To se ne radi, pogotovo ne u ovoj dvorani. Budite oprezni. Molim da ih se ne dira. Hvala.


Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nije bitno tko
4 godine prije

Židovski bogati lobiji upravljaju sa USA tako iznutra, kako izvana. USA su uvlasništvu bogatih sionističkih židova, koji određuju način života i preko izuzetno razgranate i duboke korupcije, nadziru sve vitalne djelove američkog društva, kao što su vojska, policija, vanjska politika, sudstvo, banke, MMF, itd.

Laki Topalović
4 godine prije

Iako se nijedna politika u Americi neće promijeniti prema Židovima i Izraelu, trumpova posebno, ipak je ta njegova izravnost, spontanost neštošto nije zloba. Eno onaj Rojs kod nas. jeste brate lopov i što sve ne, ali u svojoj iskrenosti izvuče smijeh.

Tupko Glupko
4 godine prije

Trump im javno poručuje kao maloj djeci da cijeli svijet čuje da su jači igrači trenutno na manifestaciji i da ih ne ljute. Vrlo zanimljiva izjava.

Ivo
4 godine prije

Šulenberg na respiratoru

Ante
4 godine prije

Trump bi morao zaposliti vlastitog kušača hrane.

Zax
4 godine prije

Cionist i zidov ipak nije jedno te isto. Zidovski lobi u americi je ipak u biti financijski. Proizraelska politika se provodi samo ako ima zarade. Jer amerika je imperij. A imperiji nemaju prijatelje, samo interese

burt
4 godine prije

Trump je svojom luđačkom politikom popustio diktatorima, Kim i Maduro su ga ismijali ali popuštanje Iranu i Khomeinijevom prodiranju je ugrožavanje SAD interesa na bliskom istoku, dok se vodi iscrpljujući taktički rat između protivnika i zagovornika Assadovog unitarizma dotle Trump tweeta o sankcijama Turskoj i poziva ih da ne pucaju po Kurdima koji su izdajnički ološ i udružili su se s ostacima Assadove vojske preko Eufrata, sreća da Erdo i njegov vojno-politički štab znaju što rade a da idiotu Trumpu savjetnici nisu objasnili da mora držati naftna polja u istočnoj Siriji jer bi rat mogao biti izgubljen Trump bi dozvolio da i tamo zavijori IRGC zastava

Marlov
4 godine prije

Što bi loše na golom otoku?

šijgvweoirfiewfwefwdceidicidw
4 godine prije

Zašto se ovi kao bune?

Šule
4 godine prije

Nemojte se vi brinuti za Izraelce oni vode politiku USA države u svim segmentima vlasti.Ovom Trumpu samo daju smjernice šta dalje napraviti za boljitak Izraela.

Kile
4 godine prije

Hahhaa legenda

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.