Bernie Sanders je imao srčani udar

Bernie Sanders
8 komentara

Senator Bernie Sanders pušten je iz bolnice u Las Vegasu dva dana nakon srčanog udara, otkrili su njegovi liječnici u izjavi tijekom predsjedničke kampanje u petak.

Demokratski predsjednički kandidat prvi je put primljen u bolnicu u srijedu. Njegova kampanja tada nije otkrila nikakve podatke o Sandersovom specifičnom stanju, samo napomenuvši da je “iskusio određenu nelagodu u prsima” i podvrgao se hitnoj proceduri srca da bi se ugradila dva stenta kako bi se oslobodila blokirana arterija.

Liječnici koji su liječili Sanders potvrdili su u svojoj izjavi u petak da je senator pretrpio infarkt miokarda, inače poznat kao srčani udar.

“Želim zahvaliti liječnicima, medicinskim sestrama i osoblju Medicinskog centra Bolnice Desert Springs na izvrsnoj njezi koju pružaju”, rekao je Sanders u izjavi. “Nakon dva i pol dana boravka u bolnici, osjećam se sjajno i nakon kratkog odmora radujem se što ću se vratiti poslu.”

Video snimljen u petak prikazuje Sandersa kako samostalno izlazi iz bolnice dok maše kamerama i veseli se prije nego što je ušao u automobil.

“Nakon što je došao u bolnici s bolovima u prsima, senatoru Sandersu je dijagnosticiran infarkt miokarda”, dr. Sc. Arturo E. Marchand Jr. i Arjun Gururaj rekli su u Medicinskom centru Desert Springs Hospital u Las Vegasu.

“Senator je nakon dolaska bio stabilan i odmah su ga odveli u laboratorij za kateterizaciju srca. Tada su se dva stenta pravovremeno ugradila u blokiranu koronarnu arteriju”, rekli su liječnici. “Sve su ostale arterije bile normalne.”

Očekuje se da će Sanders prisustvovati demokratskoj predsjedničkoj raspravi u Ohiju 15. listopada.

Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ilirac
4 godine prije

Ovo je cisti komunista. I jos k tome Eugenicar – neomaltusian: htio bi smanjiti broj ljudi na zemlji u sto vecoj mjeri. Americki petokolonas. Trojanski konj Globalista.
Amerikanizam NOT Globalizam ! . Vec 3 godine sa svojom mafijaskom socijalistickom partijom radi na rusenju legalno izabranog Predsjednika.

onaj najgl.....veći Dalton
4 godine prije

”Život je kratak”, reče stogodišnjak;
drmne lozu, zapali lulu i ode tražit babe!

Toni
4 godine prije

Tcc, jednom nogom u grobu, a hoće da bude “prešednik”!

Генерал Платов
4 godine prije

zašto miriše na donalda zar nije neki dan vikao da neće socjalizam u ameriku

onaj najgl.....veći Dalton
4 godine prije

Pelosi, Clinton, Biden, Sanders…… brste američkom politikom….
Jbt, kod nas ne bi prošli ni na natječaju za prijem u starački dom.
Prestari su…….
P.S.
”Molim zgodne dame kojima se sviđaju moji komentari da slobodno pošalju zahtjeve za brakom ili slobodnom vezom u inbox.
Ne ustručavajte se bliskosti, nemate što izgubiti, obećavam ludu zabavu.”’
Josip Joža Manolić

Lucija
4 godine prije

Na Sputniknewsu uspoređivali komentare i pokrete ruku i tijela Clintonice kad je komentirala Bernijeve srčane probleme( izašao sretno s 2 stenta), sa onim kada je komentirala Gadafijevu smrt…identično.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.