Bitcoin pljačkaši uzeli za taoce zaposlenike tvrtke Canadian Bitcoins

Kanadska policija
0
0

Kanadska tvrtka za trgovinu Bitcoinom postala je žrtva pokušaja oružane pljačke. Ovaj slučaj se dogodio u zgradi kanadske tvrtke Bitcoinsu u Ottawi. Zaposleni su bili kratko i taoci naoružanih pljačkaša.

Prema pisanju OttawaCitizena, trojica naoružanih pljačkaša s pištoljima upali su u zgradu kanadskog Bitcoinsa. Policija je priopćila kako su osumnjičeni svezali četvoricu zaposlenika i pokušali ih prisiliti na izvršenje transakciju prema adresi koju su im dali.

Jedna od žrtava, navodno je trebala liječničku pomoć jer je bila fizički maltretirana od pljačkaša. Skriveni zaposlenik tvrtke Bitcoins, kojeg pljačkaši nisu vidjeli, pozvao je policiju, što je uplašene pljačkaše natjeralo na bijeg.

Zaposlenik tvrtke koji se nalazio izvan zgrade, svjedočio je dolasku policije koje je brzo reagirala. Pozvano je pojačanje, nakon čega je uhićen jedan pljačkaš, a dvojica su još u bijegu.

Uhićenik mladić ima 19 godina. Odmah mu je suđeno za više kaznenih djela, uključujući pljačku, otmicu, nošenje oružja i opreme za počinjenje kaznenog djela.

Poruka objavljena na kanadskim Bitcoinsovim vratima informira klijente da će njihov ured privremeno biti zatvoren do 28. siječnja u podne, iako su online kupnje obrađene kao i obično.

Kako vidimo, čak i pljačkaši znaju što je Bitcoin.

Pljačkaši Bitcoina
Pljačkaši Bitcoina / dvojica još u bijegu
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.