Donald Trump uvodi sankcije protiv svih “aktera” koji se upliću u američke izbore

bolton trump
25 komentara

Predsjednik Sjedinjenih Država Donald Trump je potpisao je dekret o odgovornosti za uplitanje na izbore, izjavio je njegov savjetnik za nacionalnu sigurnost John Bolton. Dokument će uskoro biti objavljen u cijelosti.

Dekretom se propisuje nametanje sankcija protiv stranih osoba i organizacija u koje američke obavještajne agencije sumnjaju da se upliću u izbore putem “kibernetičkih napada ili na neki drugi način”.

Također će se uvesti restriktivne mjere za širenje propagande i dezinformacije. Sankcije uključuju zamrzavanje imovine, ograničenja na izvoz i uvoz, zabranu ulaganja od strane američkih građana u sankcionirane zemlje ili tvrtke i druge mjere.

Bolton je dodao da se dokument ne odnosi na određene zemlje, jer “prijetnje izborima dolaze iz nekoliko izvora”.

Savjetnik Bijele kuće je podsjetio kako je uprava opetovano prepoznala znakove pokušaja intervencije ne samo od Rusije, već i od Kine i Sjeverne Koreje.
Istaknuo je da SAD sada ne promatraju pasivno ove aktivnosti kao 2016. godine, za vrijeme predsjedničkih izbora.

“Nastavljamo i dalje pratiti. Nismo vidjeli intenzitet kao 2016. godine, tako da ovdje nećemo uzimati stvari zdravo za gotovo”, rekao je John Bolton.

Prema dekretu, odluku o izricanju sankcija će u roku od 45 dana donijeti glavni tužitelj i Ministarstvo unutarnjih poslova.

Pretplatiti se
Obavijesti o
25 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kažun
5 godine prije

Zar i zemlju koja se orvoreno upliće financijski,špijuniranjem i donacijama kandidatima na USra izborima i to već
otvoreno čini desetljećima?Varate se,nije Rusija ………………..to je Izrahell.

Alen
5 godine prije

Ovolikih budala svijet ne vidi do sada.. Sjedinjene cirkuske drzave..

Damar Cro
5 godine prije

Ma ovaj Trump je propali slučaj odavno… Čak i ako je imao iole dobre namjere, u šta sve više sumnjam, deep state se toliko okomio na njega ovim suludim glupostima oko “ruskog hakiranja” i seksa s porno glumicama da Trump ni ne može ništa napravit… u međuvremenu, deep state i dalje vrši svoju poremećenu globalnu politiku…

eu kolonija
5 godine prije

a što je sa izraelom, velikom britanijom (koja je inače uvukla ameriku u nekoliko velikih ratova), njemačkom I francuskom. hoće li I njima biti uvedene sankcije jer svatko normalan zna da su se ove tri potonje zalagale za pobjedu hilary clinton na izborima

fudo
5 godine prije

dok vas lake noge nose,i dok su gmizavcu na vlasti u poltronskim tvorevinama-još je dobro…

Duki
5 godine prije

Ova dvojica su se stvarno nažvakali gljiva-ludara.
Još uijek idu na vjetrenjače a tamo im 11-godišnja djeca hakiraju cijeli izborni sustav.???

Kažun
5 godine prije

Who Is America? (2018) | First Look | Sacha Baron Cohen SHOWTIME Series- Borat u akciji.
Official Clip ft. Jason Spencer | Ep.2 | Who Is America? | SHOWTIME – Borat u akciji

Mikojan
5 godine prije

U američke izbore najviše se upliču oni koji na njih izlaze, jadan predsjednik sada će morati snakcionirati i preodgojiti svoje amerikance da drugi puta paze koga će izabrati na to mjesto. Zapravo, najbolje da im demokratski zabrani pristup biralištima da svojim neodgovornim glasanjem ne izaberu dobrog kandidata.

Maja
5 godine prije

Da sve pogodjene drzave svijeta uvedu reciprocne sankcije, ostala bi US sama samcata sa tih par poltrona…

shumadinac
5 godine prije

Ako je uplitanja bilo onda se može postaviti pitanje legitimiteta izabranog predsednika – trebalo bi neko da objasni Trampu da bi mu bilo pametno da pazi šta izjavljuje.

Siniša
5 godine prije

Sta ti je necovjek…na drzavu im ide kataklizma,ne vidjena prirodna katastrofa a on mlati praznu slamu;mada im je rekao “bjezite ovo ne mozete da prezivite”.

Zadranin
5 godine prije

Hahaha ? Koje budaletne..

Znači, koeficijent inteligencije jednak broju cipela koje nosi?

Žao mi i je i potrošit dobar Pljuc na ovaj jad i bijedu.

Ivo Lola
5 godine prije

Na kraju će, kad mu više nitko ne preostane, nabiti sankcije sam sebi. Ma za luđačku košulju, ali na zgodnoj je poziciji, neka se još malo izludira.

tobia quantrill
5 godine prije

Kako sankcionirat unutar kuce?
ima li prezidente uopce zakonske ovlasti npr uvest sankcije CIAi, ili ako je republukanac, kako uvest sankcije demokratima i obnuto.

ja sam mislio da se samo u mojoj domovini enormna energija i novac trosi na rjesavanje posljedica umisto uzorka, al cini se da je to ‘globalisticki’ problem.

bbbb
5 godine prije

Na izborima kojim se odlučuje između dva kandidata tame kakove ima veze i da se netko mješa kad oni postavljaju kojeg žele i radi sve što tama želi. Kramp je postavljen od tame da bude prezidente, točka.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.