Fox & Friends: “SAD su pobijedile komunistički Japan, ISIL…” (VIDEO)

Vojska, Japan, vojna sila
29 komentara

Jedna od voditeljica programa Fox & Friends, Ainsley Earhardt, je u pokušaju dokazivanja veličine Amerike pokazala “briljantno” znanje o svjetskoj povijesti. Novinarka je rekla da je njezina zemlja uspjela poraziti “komunistički Japan”, koji nikada nije postojao, piše Huffington Post.

“Pravi patriot” i jedna od suvoditeljica programa Fox & Friends, Ainslie Irshardt, tijekom njenog jutarnjeg obraćanja Americi je spomenula je nepostojeći “komunistički Japan”.

Ainslie Irshardt je pokazala opće neznanje svjetske povijesti. Naime, za razliku od njegovih susjeda, Sovjetskog Saveza, Kine i drugih, Japan u dvadesetom stoljeću nije prihvatio komunističku ideologiju, a za vrijeme Drugog svjetskog rata je u toj zemlji postojala vojna diktatura.

Zapravo je ovo borba medija koji su “za” ili “protiv Trumpa” i Huffington Post, ogorčeni protivnik Donalda Trumpa, jedva je dočekao da može ismijavati kolegicu Ainslie Irshardt s “Trumpove” televizijske mreže Fox, iako ovaj put s punim pravom.

Huffington Post objašnjava da je novinarka reagirala na izjavu guvernera države New York, Andrewa Cuoma, koji je dan prije kritizirao je predizborni slogan Donalda Trumpa i sugerirao da Amerika “nikad nije bila sjajna”. Njegov komentar izazvao je nezadovoljstvo među nekim političarima i nesumnjivo je dirnuo Ainslie Irshardt.

“Znate da smo porazili komunistički Japan, radikalne islamiste. Tražimo od naših muškaraca i žena da idu u inozemstvo. Oni se bore i trpe neizmjerne teškoće za našu zemlju, kako bismo mogli biti slobodna zemlja, zemlja hrabrosti “, rekla je voditeljica i zaključila s hvalospjevom Americi.

“Mi smo najplemenitiji narod na svijetu. Da, imamo nedostataka, ali naša zemlja, bez sumnje, čini svijet boljim. Mi smo izvrsni“, ne trepćući okom je nastavila Ainslie Irshardt.

Suvoditelj programa Fox & Friends, Steve Doocy, očito je odlučio malo ispraviti primjedbu kolegice i vješto je prepravio njezinu izjavu.

“Da, i komunizam, i Japan, i mnoge druge stvari”, dodao je Steve Doocy, “udaljivši” vješto komunizam od Japana.

Ainsley EarhardtAinslie IrshardtFox & Friends
Pretplatiti se
Obavijesti o
29 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Riddick
5 godine prije

Vi ste najvece zlo koje postoji.
Amerika se nije borila protiv fasizma vec protiv jake Nacisticke Nemacke koja je ugrozavala Americke interse u Evopi i sire.
Francisko Franko u Spaniji je mirno izdahnuo 1975 godine u 82 godini zivota , u Argentini su lepo saradjivali sa Huanom Peronom i slicno prvi covek u NASI je bio Verner fon Braun bivsi clan SS-a,zaposljavali ste dosta nacista nakon rata, o terorizmu je glupo i govoriti.

pikač
5 godine prije

al dobro da stanem malo onak u obranu plavuše 🙂 u 50-im godinama u Japanu su komunističke ideje bile u porastu,naročito među mladima,studentima itd. To su uspjeli suzbiti visokim rastom standarda,slična priča kao u Italiji

Duki
5 godine prije

Ajde “plava” pitaj majke-ti ovih trenutnih 25-30 milja izbjeglica po svijetu što misle o vašoj humanosti plemenitosti i izvrsnosti?da o Vijetnamu Koreji i ostalima ne pričamo ???

Dopizdilomi
5 godine prije

Po amerima oni su bili i prvi u svemiru.

Arkaj
5 godine prije

Nemojte mi skakat na plavušu. Prvo cura je otjelovljenje i potvrda uvriježenog stereotipa: zgodna, sisata i plava, otvara usta i nema pojma o onome što priča. Samo koji to muškarac u prisustvu ovakve cure uopće obraća pažnju na ono što ona izgovara?

Tadmur Palmirovic
5 godine prije

Tako se tamo peru mozgovi, svi njihovi protivnici su *komunisti*.. a ovo da su porazili radikalni islam je još veća budalaština. Poraziti nešto što si ti stvorio i čime uspješno upravljaš.Bez obzira na sva čuda nove tehnologije, dostupnosti informacija fascinira to koliko prosječni amer o spoljnom svijetu van njihovih granica ne zna ništa.

Ivi tz
5 godine prije

Bolesna nacija…

davor
5 godine prije

Buzz Aldrin i Neil Armstrong su ’69-e uspješno sletili na Mjesec (preciznije u Jordansku pustopoljinu) a montažu je napravio legendarni Stanley Kubrick. To je bilo nakon što su rasturili japanske komuniste. Također su Amerikanci kako bi ocrnili Saddama prikazivali video na kojem Saddam puca iz puške na svadbi, a Amerikanci su sami poubijali nekoliko puta čitave svatove u Iraku i Afganistanu.

Kajzer Soze
5 godine prije

Budalu niti jebi niti kući vodi mada nisam baš uvjeren ni da bi 60 % amerikanaca primjetilo ovu nebulozu kao ni da bi isti taj procenat uspio naći Japan na geografskoj karti ! Od ovih gluposto o Japanu meni su mnogo gori ovi hvalospjevi o Americi kao bogom danoj naciji i spasiocima svijeta ? ? ?

shumadinac
5 godine prije

Malim Amerikancima se od vrtića NEPRESTANO gura u glavu da su najbolji, najveći, najplemenitiji… Na skali od 1 do 10 “snage” stereotipa ovaj je 30. Zato ne treba da čudi da Amerikanci i kada vide loše stvari koje njihova država radi drugima ili njima samima nisu u stanju da to prihvate, traže izgovore, nalaze krivce u drugima…

Može čovek da bude vrlo pametan ali da nije u stanju da se oslobodi “osnovnih istina” koje je naučio u najranijem detinjstvu. Nailazak na očiglednu negaciju te “istine” stvara koliziju u logičkim procesima i najčešća reakcija je “guranje pod tepih” te nove, neprijatne istine. Samo na osnovu toga vladajući sistem i dalje funkcioniše.

erektvs maximvs
5 godine prije

nisu sad poraile japan nego par pacifičkih otoka sa japancima a japan se predao u strahu od rusa…

Kimicak
5 godine prije

Pa sta je tu cudno sto ne zna gdje vlada komunizam a gdje nazovi demokratija,bitno je da oni napadnu svaku drzavu kad im gospodari narede kao bjesni psi,raskomadaju je uniste ekonomski i opljackaju. Osnovno obrazovanje im je samo da se znaju potpisati kad dizu kredit u banci,sasvim dovoljno!! I ovi nazovi novinari i voditelji nista bolji nisu sa svim njihovim koledzima i raznim ustanovama. A svi se prodaju pod razne strucnjake i poznavaoce stanja u raznim djelovima svijeta. Doce vrijeme da i njima na grobu zaigramo kad tad!!

alan ford
5 godine prije

sve igrokaz za naivce.
Jer i Huffington Post i Fox News pripadaju istoj ekipi, globalističke mafije. Jedni glume ljevičare, drugi glume desničare, za naivne ovce.
HP je osnovala Obamina aktivistica Arianne Huffington, tamo negdje 2007. u doba predizborne kampanje, za svrhu kampanje za Obamu, iza HP stoji Soros, koji je obilato sufinancirao Obaminu kampanju.
Vlasnik Fox Newsa je medijski tajkun i milijarder Rupert Murdoch (polu-hazar), koji je vlasnikm i britanskoig The Suna, i televizije Sky, i još brojnih drugih medija.
I Soros i Murdoch su članovi stvarne vlade SAD-a u sjeni: Rokefelerovog “Vijeća za vansjke odnodse” (CFR).

luni lunovic
5 godine prije

u super marketima kupis kajsije oni uzmu papir sa slikama voca onda trazi deset minuta ja im kazem da je to voce u familiji sa breskvama onda jos veca g…. kontaju o cemu ovaj bulazni zivim na jugu smokve rastu isto kao u dalmaciji ali ono nikad probalo i jos pita jeli to iz rase kupis pop corn new izgleda kao obicni chips ono okrece pa na kraju odlozi konta to nisu njihove kokice to su ruske sve novo sto dolazi oni odbijaju samo se drze instagrama i to gledaju naj vulgarnije scene kao s…. usta ili pisanje obecavajuca tzv nacija

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.