Francuska: Predsjednik stranke “Patrioti” Florian Philippot skinuo s Porezne uprave zastavu Europske unije (Video)

Bacio europsku zastavu
22 komentara

Predsjednik francuske političke stranke Patrioti, Florian Philippot, popeo se na zgradu Porezne uprave u gradu Forbachu i zastavu Europske unije zamijenio zastavom Francuske. Na napade koji su uslijedili, odgovorio je vrlo jasnim argumentima. Prema Philippotu, zastava Europske unije nema što raditi u Francuskoj, jer je narod na referendumu glasao protiv ulaska u Europsku uniju, a što je bivši predsjednik Nicolas Sarkozy ignorirao, te potpisao Ugovor koji nije imao podršku francuskog naroda. Florian Philippot je napustio stranku Front National prije nego je stranka promijenila ime, te optužio Marine Le Pen za odustajanje od napuštanja euro zone i Europske unije.

Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ana
4 godine prije

Neka mi netko objasni zasto Njegova stranka Patrioti po anketama ima negdje 2%? Asselineau koji je takodje za Frexit- tiu negdje oko 2-*3 % ? OIpcenito- sve one stare mafijaske stranke kotiraju diobro. LR koji za potrebe ovih izbora kokodacu protiv imigracije a u EU partlamentu pokorno i predano izvrsavaju glasacke obveze su na 14;5%. Jedino su socijalisti nestali sa scene- otisli u LREM i FI. Stranka RN koja je jedina (pratim ih od dolaska Marine)godinama imala hrabrosti i po veliku cijenu vikala na sav glas protiv islamizma, protiv prepustanja Europe svim bjelosvjetskim uticajima, probisvjetima i lopovima, te za to etiketirana kao fasisticka, reakcionarna, izolacionisticka i sto sve ne, koja jeste promijenila ono o izlasku iz EU jer su sada stvari drukcije- tu je Lega, FPO, AFD i ostale stranke kojima ne znam ime- zele promijeniti EU iznutra- zasto je ta stranka IZA LREM-a koji je reciklirao sve i svasta,… Čitaj više »

Balad
4 godine prije

Ja nisam protiv ujedinjenja Evrope, ali ne na premisama kapitala. Ovo je samo primjer na što je sve kapital spreman da ostvari svoje interese. Jednog dana, jednog dane ćemo… 🙂 🙂 🙂

Son of Alerik
4 godine prije

Potpuno legitiman patriotski čin šefa stranke Patrioti! Jedna od poznatijih aneksija, ona koju je izvršio Treći Reich s Austrijom bila je legitimnija od ovog slučaja s Francuskom. Naime, Austrijanci su na referendumu glasali za ulazak u Treći Reich.
Nažalost, U Hrvatskoj nitko nema legitimitet za skidanje europske zastave jer je Hrvatska u EU ušla (anektirana) na osnovu referenduma gdje je većina izašlih na referendum glasala za ulazak. Pritom više od 50% birača nije htjelo izaći na referendum te su tako prepustili odluku o ulasku drugima.
U jeku kampanje za EU aneksiju, jedna djevojka iz Splita je skinula zastavu sa zgrade splitske županije koja je tamo bila ilegalno, prije ikakvog referenduma. Privedena na policiju!

Laki Topalović
4 godine prije

Čovjek se utrkuje za još jedan mandat u EP. Dobar izborni spin, ali je u Europski parlament ušao s glasovima Nacionalnog fronta, od kojeg se odvojio 2017. Sada je malo vjerojatno da će uspjeti, pa su ovakve akcije izborna promidžba, uz misao “AkoBog da , možda i uspijem” Općenito ne volim frakcionaše. Bio je dopredsjednik Nacionalnog fronta od 2012. do 2017. i odjednom ode on. Ajde zdravo, ali tako se ne gradi stranka, kako kažu, desničarska, degolistička, suverenistička itd. nego se razgrađuje ona koja raste i mogla bi to biti, uz dogovor s Le Pen. Što je napravio u cijelom sazivu EP koji odlazi? To je važnije od ove krpe koju je skinuo.

Siniša
4 godine prije

Šta megalomanija i birokratija učiniše od EU.

Moreno
4 godine prije

Nisan zna kako je u Fr bija referendum za ulazak u EU i da Francuzi nisu glasali “za” . . . mislija san kako su imali referendum za ukazak u eurozonu . . .

Kajgot
4 godine prije

I čovjek i stranka mi zvuče nebitno, ali podržavam čin. Muka mi je svaki put kad vidim eu zastavu pokraj hrvatske. Ne poznajem nikoga tko je glasao za ulazak u uniju.

Mikojan
4 godine prije

Ma može, Britaniju, Francusku, Španjolsku, Portugal pustimo na miru, Njemačka, Austrija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Crna Gora nazad u carstvo, zapadno od toga neka se francuska dogovara, istočno od toga vratiti Turcima i problem riješen, sljedećih 100 godina mir, dok se ne pojave nove budale koje bi rušile saveze i sanjali o nekim samostalnostima, bi se reklo utopisti.

samo tako
4 godine prije

“Patriot” se nije usudio obuči žuti prsluk ipak

Dopizdilomi
4 godine prije

Ima pravo i nema toga zakona niti u jednoj državi EU koja može nekoga osuditi zbog toga. EU je ekonomska unija i nije priznata država od nikoga. Prema tome zastave dolje i paljevina.

Ivi.tz
4 godine prije

Malo pomalo…eu=propast. Super.što prije,to bolje. I oni su nama na Balkanu zapržili čorbu 90 tih.

Perun
4 godine prije

Frexit ……drama je pocela na Europskim otocima ….a izgleda ce se nastaviti na Europskom kopnu…

Perun
4 godine prije

,,Bordell Europa” …Exluzivno mjesto za exluzivnu klijentelu….Poslije Drndanja (citaj koitusa ..ovo je radi administratora ) nema kajanja

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.