Hrvatski sabor i pored preklinjanja zastupnika Bulja, odbacio zdravu hranu (VIDEO)

Preklinjanje saborskog zastupnika
98 komentara

Jučerašnji amandman o sprječavanju GMO proizvoda u Hrvatskoj nije pao na plodno tlo. Većina hrvatskih zastupnika, hladno i bez emocija, odbilo je prijedlog da se zabrani ulaz GMO hrane na naše tržište. Hrvatski zastupnik Mosta, Miro Bulj, preklinjućim glasom je molio zastupnike da prihvate ovaj amandman i spriječe prodor genetski modificiranih proizvoda o kojima još sve nije istraženo.

Interesantno je gledati kako protiv ovog amandmana glasaju takozvani desni i takozvani lijevi. Hladno. Bez ikakvih emocija i brige o tomu da je Hrvatska rijetka zemlja u kojoj se još može zagristi slatka jabuka i smokva.

Video govori sve, a ponajviše o onima kojima smo dali povjerenje da nas štite i rade u našem interesu.

https://www.youtube.com/watch?v=I7YAItPrEU0&sns=fb

 

Pretplatiti se
Obavijesti o
98 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Majk Majers
6 godine prije

Sasvim logicno. Cionisticke sluge nista drugo ne mogu ni ne zele

Ratoborna Gljiva
6 godine prije

Balkan je to burazoru, sluga će rođenu mater prodati za šaku para….a kamo li državu

Ante
6 godine prije

Hrvatska je opet postala kolonija zahvaljujući ” domoljubima “

Sinisa
6 godine prije

Ima li barem da je G hrana jasno obiljezena?
Zanimljivo je ovo sa LPom,bez da koga vrijedjam ali ocigledno cisto “Hrvatski” portal;nije valda da ste ovdje sigurniji?
Jel’ vam “maticna” BiH nije zanimljiva ili ste na “visem” nivou?

Podravec
6 godine prije

Ma trebali bi ih cipelom u guzicu i zdravo!Sve dok se to ne dogodi oni če donositi zakone kakve hoće i za kod god hoće! A ti rajo crkni/krepaj od GMO-a i otrova!Problem sa GMO-om je taj da on jednom kad uđe u zemlju više ne izlazi,a mi čemo zatrovati do kraja ovu plodnu zemlju koju JOŠ imamo!

Ivan Juroš
6 godine prije

Svemu je krivac Plenković i njega treba hitno detronizirati…

davor
6 godine prije

Još jedni izbori pa će takozvani “desni” i takozvani “lijevi” koalirati. Režimci su postigli privid slobode izbora i privid oprečnih stavova.

Weteran
6 godine prije

Podržavam uvodjenje u proizvodnju transgenih biljni kultura dobijenih savremenim biotehnologijama.
Popularno “GMO”.
Ne treba zabijati glavu u pesak, niti praviti Ludistički pokret danas.
Hteli i ne, “GMO” je u svakom drugom-trećem zalogaju!
Medicina danas ne funkcioniše bez GMO!

Wswsws
6 godine prije

Sad se ispraznjena slavonija moze dati na poklon monsantu koji evo sad i sluzbeno moze sijati gmo. Nego, jel bila koja socna tema o jasenovcu? To je ipak vaznije

Ivo
6 godine prije

Vazalska vlast radi svoj posao, gazde izvana su ih zato i postavili. HDZ/SDP = jedna vazalska stranka s dvije varijante za konzumente.

Mare marić
6 godine prije

Zapamtite ovo za iduće izbore, pa ni jedan više neće sjesti u ove klupe i ovako nebrižno, neodgovorno po naše zdravlje donositi odluke, jer su u interesu nekih, a moguće na našu štetu. Postanimo mi glasači odgovorni konačno, prestanimo samo kukati, imamo mi svoj močan alat u rukama, a to su izbori. Što se mene tiće osim rijetkih kao general Glasnović i još poneki; svi ostali sigurno sa današnje političke scene nemaju šanse dobiti glas. Počnimo davat glasove -za nas, za budućnos-, a ne protiv nas kao što to radimo od 2000-te. Nikada nije bilo gore u svakom pogledu.

Rijecanin
6 godine prije

Na desnici sebični uskogrudni poluintligenti i oportunisti na ljevici lažni ljevičari a pravi mrzitelji Hrvatske. O Diogene, o tempora, o mores. Pod poluintelgentima mislim na one koji jako dobro vide dobit u prvom potezu ali ne vide gubitak u trećem. Pogledajte samo Maletićku i Stiera. Doveli Plenkija na vlast i nakon dva tjedna Maletćka se vratila u Brisel a Stier pao sa konja na beton. Ili stariji primjer Glavaš doveo Sanadera na vlast pa završio u zatvoru. Sanader nije više mogao izdržati pritiske pa je gurnuo Kosoricu u prvi plan vjerujući da će mu biti na daljnski upravljač ali su mu crkle baterije od daljinskog. 🙂 Pogledajte samo Mostovce. Diletanti. Prema njima je Kolinda šahovski velemajstor. Hrvatska suverenistička politika ne bi ni postojala bez žena. ( Kolinda, Markić, Petir, Starešina, Tomašić) Da pukneš od smjeha. Fali mi pokojni Račan: “Izbori se mogu izgubiti ali obraz nikako”. Bojim se da će… Čitaj više »

Ime
6 godine prije

Jedite kosher hranu pa ste sigurni od GMO uzasa. Ovi u saboru su legende. Komentar nije potreban.

netman
6 godine prije

Poslušnici, umjesto sluge svojih građana, nitko i ništa…

Žeka
6 godine prije

Nije baš vezano za temu ali preporučujem današnji intervju Milana Lane Gutovića na Balkan info…

Sinisa
6 godine prije

U kontekstu je ovog clanka,gomila debilnog samounistenja vezano za Ukrajinu;zadnji pasus je bas intersantan …
“”Према речима украјинског законодавца, Русија и ЕУ су изгубиле само мали део свог БДП-а. Ипак, за Украјину те санкције су довеле до смањења показатеља за половину.

„Мир је потребан како бисмо се макар вратили на стара тржишта. Те санкције убијају Русију, убијају Европу, али су највише узеле приходе од наших грађана. Ми смо изгубили половину БДП-а. Русија је изгубила два процента, Европа мање од једног процента, а ми смо изгубили половину БДП-а. Против кога је овај рат санкцијама? Против нас?“, пита се Мурајев.

Осим тога, народни посланик је изразио жаљење што се у земљи затварају предузећа и у њима отварају музеји.

„Ми смо правили најнапредније ракете на свету, а сада ће у те фабрике водити екскурзије“, пожалио се Мурајев.””

Sunseeker
6 godine prije

Da ne povjerujes kakav ljudski otpad a sve kao neki doktori nečega puni znanja….samo me zanima sljedeće glasovanje jer valjda i lijevi i desni kockastoglavi polako shvaćaju šta će ubuduće jesti kao i njihova djeca i potomci.

Karmela
6 godine prije

Strašno ! Nitko nije pitao Argentince o blagodatima GM-hrane…ni ne moraju, nek pogledaju postotak deformirane djece

ime
6 godine prije

sve 5.
u saboru i ministarstvima servirat isključivo gmo i kultivirano meso iz laboratorija.
na pantelijačak gmo losos. 2 tone.
nek ždereju. može i repete.

Tarzan
6 godine prije

Cak je i ameba počela dobivati kičmu nakon 27 godina evolucije, a ovi ništa!?!

Zvrk
6 godine prije

@redakcija, zašto imate dva ista videouratka?

Tomica
6 godine prije

Vidiš na njima da su došli sa donešenom odlukom. Znaju šta je amandman, znaju šta to znači ali znaju i šta trebaju da odluče. Dok čovjek objašnjava, moli i preklinje svi ostali sa neskrivenom dosadom, drndaju po mobitelima, pričaju ili zure u prazno i čekaju da završi pa da presude u korist proizvođača GMO, Bayer-a (koji je valjda kupio Monsanto) i neke druge. To znači da ćemo ostati bez zdravlja jer GMO proizvodnja izaziva autoimune bolesti, sama hrana vjerovatno neke vrste kancera što će se naravno odraziti i na potrošnju proizvoda farmaceutske industrije. Zatrovat će se i slobodne površine pa se neće ni moći uzgajati hrana na tradicionalni način niti će biti atohtonih kultura i sjemenja. Sve to oni znaju i za dobre plaće donose odluke protiv interesa svog naroda i države a opet za osobnu korist. najgore je što više ništa ne možemo promijeniti. Kako god se biralo svi… Čitaj više »

Crni žutokljunac
6 godine prije

Truju nas ko štakore i ispitivaju na nama ko na zamorcima.To kraj ovakvih bezkičmenjaka nije problem.Ljudi sa karakterom teško upadaju u ovo društvo i u manjini su.Inaće o ovoj temi se ne govori mnogo u medijima.Trube samo o debilanama,kad treba skretat pažnju sa bitnih tema.Tipa ustaše-partizani,Piranski zaljev,pa se malo zakuha sa susjedima oko drugih tema i sl..Ono šta bi trebalo bit najbitnije,rad za boljitak nas i budućih generacija,kao i oćuvanje prirode se zanemaruje i prikriva se nerad i sluganstvo debilanama koje većina uredno guta.Hrana u supermarketima je većinom kemijski tretirana i kao takva otrov koji djeluje pomalo al sigurno.Al eto i to nije dosta.Prije nije bilo takvo obilje,al u kvaliteti ovo danas nije za usporedbu.

otpisani
6 godine prije

Neka priroda podari zdravlje svim zastupnicima koji su glasali za zabranu uvođenja GMO u Hrvatsku a ovom drugom izdajničkom smeću neka bude što zaslužuje!
… je li i jedan od tih idiota svjestan da su nam time, svima zapečatili zlu sudbinu??

Za dvije godine zemlju će moći dobiti ili kupiti i stranci. Ona niškoristi vlast od prije je prestala još 2012 prodavati našim ljudima zemlju, dakle sve se sustavno radilo i radi na pretvaranju naroda u roblje kojega će vlasnici osim izrabljivanja hraniti neprovjerenom i potencijalno otrovnom hranom.
Neko spominje birače i biranje dobre i poštene vlasti – pa zar ne vidite da je to sve teška obmana, takvu vlast nikada nećemo imati ako budemo i dalje imali ovakav sustav biranja!
Dokle god smo u ovim patološkim udruženjima (NATO I EU) i imamo izdajice koje mogu NEKAŽNJENO donositi zakone i regule protiv vlastitog naroda – NEMA NAM POMOĆI !

bbbb
6 godine prije

Stoci sitnog zuba, čast izuzetcima, još nije jasno da bi ovaj posao u Saboru mogli raditi i dresirani majmuni, naučiš ih da stalno tipkaju zelenu tipku za sve što majmunima podmetnu da glasuju a što im centrala iz babilonskog brisela pošalje na verifikaciju. Ovi koji od 91-e tipkaju zeleno da usvoje kolonizatorske zakone protiv države i naroda misle kratkoročno, ja sam se osigurao a što će biti poslije mene boli me briga. Oni koji glasuju na izborima i daju legitimitet ovima u Saboru umreženi su u državne strukture ili su na izvoru pljačke pa glasuju da im bude dobro a ostali nek se isele ili nek crknu.

Vasek
6 godine prije

Budaletine pa ne znaju da GMO žitarice djeluju GMO na ljude. Na prikriven način GMO bez rata može uništiti ljudski i genetski modificirati gen do potpunog uništenja, a mozak transformirati u kretenski. Nije li očito da su se ovi nažderali GMO

Vasek
6 godine prije

Pa rijetko tko zna da se posljedice sa GMO na čovjeku mogu vremenski programirati. Urok se nikad neće moći utvrditi. Oni ne znaju čemu glasaju..Horor..

GIVI
6 godine prije

prijateljica sirije nezainteresirana što bulj govori, zabacuje glavom i surfa po mobitelu … njezin račun je dovoljno debel i ne mora brinuti da će za svoju obitelj morati kupovati jeftinu hranu po marketima

Rijecanin
6 godine prije

Negdje sam pročitao, ne znam dali je istina ali dobro zvuči:
Navodno je prva odluka, prvog saziva Hrvatskog sabora bila da povećaju plaće saborskim zastupnicima tj. sebi.
ili
“Po jutru se dan poznaje”.

Abe
6 godine prije

Tko zlo čini, odriče se sebe kao ljudskog bića. To su demoni i zombiji. Žalim vas pokojnike, nežive vas prezirem.

Mikojan
6 godine prije

Poštovana gospodo iz Hrvatske, svaki puta kad HDZ dobije vlast nad tupavim narodom desei se katastrofa, tornado, tsunami, potres, vatra bilo što je kamilica prema šteti koju oni naprave a budale i dalje glasaju za njih. Na žalost tkz. ljevica tj SDP nije ništa bolja i što ćemo sad? Most, klerikalna katastrofa, Živi zid, možda ali nisu od povjerenja, HDZ ih razvalio ko zvečku kad su ušli u Savor, Bunjac obećava i radi ovog izlaganja u Saboru na sljedećim izborima imaju moj glas:
https://youtu.be/BLs-Fhw1LLw

nagard
6 godine prije

vezi konja di ti aga

Nena
6 godine prije

Strahota! Kako je moguće da o ovoj sramoti, izdaji nitko drugi ne izvještava! ?

beligorod
6 godine prije

Mikojan):
Poštovani kolega, imaju i moj glas. Branimir Bunjac je jedan od rijetkih političara koji imaju državničke kvalitete. Dosta je više tih korumpiranih mediokriteta, glasajmo za one koji se bore za narodni interes.

čitatelj portala
6 godine prije

Ni na jednim vijestima nije bilo riječi o saboru i GMO. Stvarno čudno.

Georgij Žukov
6 godine prije

Kad procitam komentare u kojima se spas trazi u zivom zidu , jeza me prodje , pa ti ljudi obecavaju “dajte nam glas ” i izlazimo iz nato pakta , europske unije , jednostavno prekrizimo 60 milijardi duga , na slovenske granice saljemo vojsku , prestajete placati rezije i racune za struju , tv , vodu , narodna banka RH prestaje biti mjenjacnica i postaje stamparija novca , spasavamo 300 000 ovrsenih na taj nacin da ne moraju placati svoje kredite i dugove, zaustavit cemo iseljavanje , spasiti brodogradilista , od slavonije napraviti europsku zitnicu ,i tako blize i tako dalje , ne da mi se dalje elaborirati te gluposti , uglavnom jedan veliki populisticki bla bla blaaaa…… Prvo da vidimo program i smjernice na koji to nacin svoja suluda obecanja mogu ispuniti . bilo bi pametnije da su stoci sitnog zuba obecali da ce ako dodju na vlast nacionalizirati… Čitaj više »

palermo
6 godine prije

I zar je čudno da Zio-nazi Crime Syndicate uspijeva gotovo u svemu? Ako ništa drugo mora im se čestitati na organiziranosti, a nama ne preostaje ništa drugo nego gnojiti po forumima i društvenim mrežama. Laku noć!

Krešimir
6 godine prije

Jaran Bulj sjedi u saboru a ne zna da je već 25 g anglo-amer gazda, ovo tvoje društvo su bijedni izdajnici i sluge ,što bi drugo nego glasali protiv interesa svog naroda

Nagard
6 godine prije

Na temelju cega temeljit neovisnost bilo koje blkanske zemlje .siromasne opljackane zatrovane nacionalizmom svi resursi u stranim.rukama pa logicno je da se sluzi gospodarima .nema nikakvog temelja za neovisnost i ku……. Nego sluge zauvijek

ime
6 godine prije

Palermo, samo kazem da je kosher zdrava, kvalitetna hrana i nista vise nisam rekao. GMO ni stakori ne jedu. Insekti bjeze od sjemena GMO. Kad bi znali komunicirati sa insektima i pitati ih zasto bjeze od GMO ?
Jedite kosher i halal hranu ako je gdje ima u vasoj ulici. Ili od bake cuvajte stara sjemena od rajcica , paprika itd

luni lunovic
6 godine prije

nije samo u elitnim restoranima i u prodaji je obiljezeno GMO ili NON GMO VERIFIED to je istina pa ko voli hebes ga

luni lunovic
6 godine prije

imaju dosta kompanija koje prodaju NON GMO podmecu im klipove ali i ovi imaju kapital skoro su duplo skuplji ali necete vjerovat svi su puni

Zlatko
6 godine prije

Bulj je inace svijetski priznat stručnjak za hranu, ako Hrvatska ne posluša ovoga seoskog filozofa ode sve kvragu.
P.s. on je inače stručnjak u svim temama, ko Vegeta, u sve se mješa.

Zdravko
6 godine prije

Bulj je lažov i manipulator. Njegova drugarica iz stranke Ines Strenja Linić je bila predsjednica odbora za uvođenje GMO.a

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.