“I Hitler je imao židovske krvi” – Lavrov ima pravo, vaše židovsko podrijetlo ne jamči da ste dobra osoba

Hitler
202 komentara

Mediji i cionistički igrači ne prezaju ni od čega kako bi ocrnili Sergeja Lavrova, a time i Rusiju. Nakon što je Lavrov izjavio da i Hitler ima židovske krvi, objašnajvajući kako zločini nisu vezani za etničku i nacionalnu pripadnost, dežurni pljuvači i tragači izmišljenih antisemita su zapjenili. Javili su se i neki cionisti izvrčući riječi Sergeja Lavrova.

Što je rekao Lavrov?

Nakon što su mediji Lavrovu spomenuli Zelenskog i njegovo židovsko podrijetlo, kako bi diskreditirali, prema Putinu, rusku denacifikaciju Ukrajine, Lavrov je izjavio:

“To uopće ne znači ništa. Mudri židovski narod kaže da su najžešći antisemiti obično Židovi”, te da je i Hitler imao židovske krvi.”

Lavrov je slikovito objasnio ono što svaka normalna osoba zna. Zločini nisu, niti mogu biti vezani za etničku i nacionalnu pripadnost. Upravo na sličnoj generalizaciji, koju opisuje Lavrov, manipulatori stvaraju mržnju i krvave sukobe među narodima.

Etnička pripadnost ne smije biti alibi za zaborav  ili aboliciju bilo kojeg zločina. Zločine čine pojedinci i izmanipulirana rulja, a ne narod.

Dragi Logičari ovo vam je druga lekcija iz retorike koja će vam pomoći da raskrinkate svakog manipulatora.

Retorika
Pretplatiti se
Obavijesti o
202 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
1 godina prije

Hahahaha, kao uvijek, Lavrov, najsposobniji političar, kao vanjski ministar, na planeti, opet im je izvukao živac!
A svaki normalan čovijek zna, ko i šta je židov. Vidimo, šta rade Palestincima. Decenijama.
Došli tamo, jer im je to omogučila Velika Britanija i od onda kolju.
Gledajte mapu, kako krče ozemlje.
Isto što su radili anglosaksonski probisveti u Americi…
“Obečan narod”…

Cigeb
1 godina prije

Dobro jutro Kolumbo, pa da je Brko imao židovske krvi znamo od kako je Dejvid Ajk “teoretičar zavjere” izdao svoju prvu knjigu u kojoj je objasnio u tančine lozu čiji je on izdanak,a sada treba puk zabavljati je li ili nije i ko je u pravu,manite se portalci Logičnog u pomaganju prikrivanja šta iza ove dogovorene i dobro orkestrirane zabave čeka zaglupljene ovčice

1 godina prije

Ups…nisam više zaštićeni, lojalni komentator koji ne pravi probleme redakciji?
Dobro…da se znam ravnati.
Ali ću vam ponoviti…
“Dragi Logičari ovo vam je druga lekcija iz retorike koja će vam pomoći da raskrinkate svakog manipulatora.”
Ova “lekcija” je na nivou vrtića, za svakoga ko drži do svoga integriteta.
O zdravom razumu da ne govorim.

Lenko
1 godina prije

Svim vjernicima dobre volje islamske vire

 

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

NEKA JE PLEMENIT BAJRAM BLAGOSLOVLJEN!

 

Mir bija s Vama.

łedeno doba
1 godina prije

he, he, he
opa bato…

nastranu sada Lavrovljeva retorika i geopolitičke igrice,

ali to je jedna od najvećih hereza, reći da je Hitler imao zhidovsko porijeklo..
hereza koja se inače pripisuje samo najgorim teoretičarima zavjere i antisemitima…

ali živimo u vremenima, kada se sve polako otkriva…otkrivenje ili otkrovenje…

Davor
1 godina prije

Koliko se zna, Hitler je uzdignut uz pomoć katoličkog velikodostojnika Von Papena. Hitler je zatekao Njemačku u ekonomskoj krizi, a novac nije pao s neba. Najvjerojatnije da su Hazari iz Švicarske dali zlato. Rockefellerov Standard Oil je cijeli rat nalijevao naftu u tenkove ,a GM i Ford su sklapali vozila i davali djelove za ratnu mašineriju. Hitler je kao veliki mrzitelj Židova topio njihovo zlato,zlatne zube,nakit i zlatne poluge deponirao na banke Hazara u Švicarsku i tako su žrtve financirale vlastito istrebljenje… Zašto su sve to radili? Kojim vladajućim strukturama je Hitler služio? Činjenica je da bez uloge Hitlera i nacista , preživjeli židovski narod nikad ne bi svojevoljno otišao iz Europe u Palestinu i ne bi bilo moguće da Hazari i ostale strukture osnuju 1948 državu Izrael. To je logičan zaključak. Ironično je da je isti onaj Rockefeller koji je nalijevao Hitlerove tenkove 1945 dao zemlju na East Riveru… Čitaj više »

Milivoj
1 godina prije

Prije svega pohvale redakciji svaka čast na hrabrosti za ovakav post, sada možete očekivati od služinčadi napdae na vas, ali istina boli to je problem. Da se vratim na sukus teme da to svatko tko je iti malo pročitao zna da je hitleru djed rotschilds dok mu je baka radila na dvorcu rotschildovih a baka se prezivala Schikelgruber. Teza na koju se oni hvataju pa neće zidov dovesti drugog zidova da ubija zidove, u tome i leži cijela poanta priče koja ruši njihovu tezu. Oni nisu zidovi oni su hazari, dakle lažni zidovi i zato ih nije bilo briga šta će hitler uraditi zidovima jer ih ništa ne veže niti krvno, niti narodno baš ništa. Ako znamo da je tada njemačka bila na koljenima odakle hitleru novaca da digne naciju? Onolika vojna mašinerija košta jako puno novaca a njemačka u recesiji kao nikada do sada, to je kao da ste… Čitaj više »

Mahatma
1 godina prije

Praksa nam govori da židovsko podrijetlo čini osobu dijametralno suprotnom od dobre.

Max
1 godina prije

Točno.

nekoime
1 godina prije

Jesam li antisemit ako Židove na smatram ni boljima, ni gorima od drugih naroda?

Borivoje
1 godina prije

Evo ga još jedan trol s pedigreom faktografa.
Možeš ti pisati gluposti i “okretati da ne zagori”, ali vidim da tvoje gazde hvata panika da će istina uskoro na vidjelo a onda………
Činjenica je hazar je hazar i s jevrejima nema nikakve veze, od toga nema bijega.
Mogu li Palestinci reči da je njima patnja koju su im nanijeli hazari zapisana u genima??
Bojite se, to je dobro znači istina polako izlazi na vidjelo.
E da umalo te zaboravih pitati kolikoje hazara poginulo u rušenje tornjeva blizanaca????
NULA.
Da li ti je to čudno?

Parapet
1 godina prije

“Eva Braun, možda je porijeklom Jevrejka, ukazala je analiza DNK urađena za snimanje dokumentarnog filma koji će emitovati britanski “Kanal 4” . Ova teza se zasniva na analizi vlasi uzetih sa četke za kosu iz Hitlerove rezidencije u Berghofu, gdje je Eva Braun najviše boravila za vrijeme Drugog svjetskog rata.
Analizom je utvrđeno da s linije majke Eve Braun postoji jevrejsko porijeklo, odnosno da porijeklo vodi do grupe Aškenaza, od kojih potiče čak 80 odsto Jevreja. Istraživanje je provedeno za emisiju “DNK slavnih pokojnika”. Voditelj Mark Evans je povodom ovog otkrića izjavio da nikada nije ni sanjao da će pronaći potencijalno zapanjujuće podatke. Autori dokumentarca tvrde da sve ukazuje da analiziran uzorak jeste kosa Eve Braun, ali ističu da bi jedini način da se to potvrdi bilo upoređivanje DNK Eve Braun sa DNK živih bliskih rođaka Hitlerove žene.
Niko od njih, međutim, nije želio da se podvrgne testu.”

gost
1 godina prije

Ajde logicari odite u Ukrajinu skupljati točkiće i šarafe od uništenih ruskih tenkića …….i povedite si Kajtazija i njegovu druzinu za skupljanje sekundarnog otpada…..

ZriBra
1 godina prije

Kad se netko poziva na svoje etničko,rasno ,vjersko i ino porijeklo kako bi opravdavao svoje ponašanje ,postupke stavove uvijek se prisjetim one ntička anegdote
u kojoj u jednoj raspravi režimski filozof spoćitava svom suvremeniku da je porijeklom Skit,a ovaj mu uzvrati:”ako je moj narod meni na sramotu ti si sigurno na sramotu svom narodu.”

Mrčikola
1 godina prije

Pretresli mu krvna zrnca i pronašli malog crnca😁…evo se i mi pomalo hvatamo u zamku brojenja krvnih zrnaca…nije ovo dobro.

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Ti vraga !? Znaci , susjedi mi ?

Gost.hr
1 godina prije

Tema je ista, ali akter je drugi. Postoji isto teorija da je najveci sin ovih prostora, jednonogi bravar, ljubicica bijela, takodjer kopile beckog aristokrata (pripadnika izabranog naroda) i zagorske sluskinje. Uvjeren sam da su mnogi komentatori vec culi za ovu teoriju, pa ako netko zeli nesto dodati…

ANTIFAŠISTA
1 godina prije

Kako sam već jednom Piso u komentaru. Na kraju će predsjednik Zelenski biti suđen i osuđen ratni zločinac koji je zbog osobnih bolesnih političkih ambicija bez pokrića žrtvovao cijelu Ukrajinu i njen narod.

abc
1 godina prije

Lavrov je izrekao istinu, a zapadni sionistički fašisti dobili napad ludila.

1 godina prije

Morao je to Lavrov malo preciznije. Da je svraćao ovde bar po nekad ne bi mogla da mu promakne “činjenica” da je Hitler u stvari “Rotšildovo kopile”!

E, Lavrov… moraćeš još mnogo da učiš :)))))))))))))

p.s. Toliko komentara a ne vidim da je ovu “činjenicu” pomenuo bilo ko od onih što su mene direktno napadali kad sam tvrdio da je to nebuloza na nivou obdaništa. Šta, otišao “papa” i odneo sva mu.. ovaj, ja.. – ma znate već.

abc
1 godina prije

Nije kod bogatih židova ništa drugčije kao kod bogatih katolika ili pravoslavaca. Uvjek bogate i vladajuče elite žrtvuju pripadnike svoje vjere, da dostignu svoje pohlepne ciljeve. Lep primjer je Vatikan sa svojim papama. Oni su među največim krvnicima i ubicama vlastitih vjernika.
Američki sionistički lažni židovi su žrtvovali europske židove, da su posle mogli stvoriti novi Izrael i vojno zaposjesti zapadnu Evropu. Htjeli su oni okupirati i istočnu Europu ali jim Rusija to nije dopustila sve do danas.
Nastavak sionističkog imperialističkog i vjerskog fašizma možete vidjeti danas u Ukrajini, u kojoj su bogati židovi obudili i poduprli neonacizam, usmjeren prema ruskom narodu i Rusiji občenito.
Od največih svetskih pljačkaša i kriminalaca drugo i nije bilo za očekivati. Sionizam je trenutno največe svetsko zlo.

CAN
1 godina prije

Naslov članka je
U SRIDU !

nekoizmase
1 godina prije

Lavrov koji je sam Jevrej ,govori razborito i razoblicava njihovu agendu .
Ovime se izbija iz ruku argumenti oniih koji govore da je sve dogovoreno i da svi pusu u isti rog posto je Lavrov jevrej i to je nekima na ovom portalu dovoljno da postavljaju svoje teze o tome da je sve dogovoreno i da svi pusu u isti rog

abc
1 godina prije

Šta mislite, zašto vas učitelji istorije, istoričari i mediji nisu nikad upoznali sa podatcima, tko je financirao Hitlera i ko mu je izgradio njegovu armadu, koja je bila najjača u istorij?
Svi podatci se vješto prikrivaju i pri svakom najmanjem pokušaju, da se ta tema obravnava medijski, pokušaji se odmah uguše.

Perun
1 godina prije

Adolf je bio kao i Fritzl, bolesni perverzni incestuozni austrijanski kozojebi …Bio je u incestuoznoj vezi sa ćerkom od vlastite sestre. …imao je i biploaran poremećaj osobnosti ….najpoznatiji pacijent dr. Theodorea Morella….dilera kokaina i amfetamina u trecem rajhu…Skoro cijela tadasnja njemacka ratna masinerija bila je na pervitinu ….i bila izludjena drogom , mitovima i propagandnom masinerijom …..sto su uradili i kako su zavrsili to znaju i vrapci na grani…..Zelenko isto ima bipolarni poremecaj osobnosti i podstice mržnju i krvave sukobe među narodima na jako perverzan nacin …..Lavrov ga je jako dobro opisao …Zelenko lici na Carlija Caplina bez brkova a uzivio se u ulozi velikog diktatora ( kao Caplin u filmu veliki diktator)…..

tihobl
1 godina prije

Auuuu jest lavrov dirnuo u mravinjak. Nema ko ga ne osudjuje za ovu “dezinformaciju”. Kao da je dirnuo u osinjak.

Bilo je ovde nekad pitanja zasto Putin ne kaze da je korona vjestacka epidemija izazvana vjestackim virusom. Da je to tad uradio dobio bi blokadu granica, blokadu medija i blokadu interneta. I ogromni satanizaciju Rusije i svega ruskog.
Uradio je sa dvije godine zakasnjenja kad se docepao zarobljenih americkih dokumenata. I dobio je medijsku tisinu i jos jedna sankcija.

Imperija lazi ima masineriju za proizvodnju lazi. Pola zapada proizvodi lazi, a pola ih guta. Pogledajt samo koliko se zapadnjaka propelo za zadnje noge zbog izjave Lavrova.

gigi pinna
1 godina prije

Lavrov trola Ukrajince i Izraelce.
Samo ne znam kako to Hazari i Aškenazi mogu biti semiti? Sefardi i Mizrahiji to sigurno jesu.

Jomla
1 godina prije

I odmah na njega osuli paljbu iz nekakvog “instituta” izraelaca… Očekivano! 😀

Osam Šezdeset
1 godina prije

Jeste li čuli za tezu da su židovi nevini u ovoj priči, da nisu ni autori Protokola, i da je gnojni čir iz bliže čizme, a i da riba smrdi od glave?

1 godina prije

razotkrivanje ide na svim nivoima jer kao što nam je napisano :
….Imate pravo na istinu, svidjela vam se il ne.
pa evo svježe prilažemcomment image

łedeno doba
1 godina prije

preneseno sa drugog portala, članak o Sorosu, od lanjske godine. A oni su to prenjeli vjerojatno iz nekog američkog portala. —— Sve što je potrebno za trijumf zla jest da dobri ljudi ne čine ništa Američki konzervativni politički komentator Glen Beck već dugo vriemena skuplja materijal kako bi ukazao na sve veze koje George Soroš ima u Americi i svijetu i što su njegovi ciljevi. Poznati američki novinar Steve Kroft napisao je ovaj članak u kojem iznosi podatke o usponu Baraka Obame i njegovome ponašanju u vođenju države s mnogim članovima Kongresa, (naročito tzv. liberalnim demokratima i izboru Nancy Pelosi za manjinskog lidera u Kongresu). Steve Kroft (rođen 22. kolovoza 1945.) je američki novinar i dugogodišnji korespodent za informativni televizijski program “60 Minutes”. Za svoje iztraživačko izvještavanje dobio je mnoga priznanja, uključivši tri Peabody i devet Emmy nagrada, jedna od kojih je za doživotno postignuće (Emmy for Lifetime Achievement). Ako vam je… Čitaj više »

łedeno doba
1 godina prije

…II nastavak.. KROFT: Išli van, zapravo i pomagali u konfiskaciji vlasništva vaših sunarodnjaka Židova, prijatelja i susjeda. SOROŠ: Da. To je točno. Da. KROFT: Mislim, to zvuči kao doživljaj koji bi mnoge ljude na puno, puno godina poslao na psihijatarski kauč. Je li to bilo teško? SOROŠ: Ne, uopće ne. Uopće ne, ja sam (u tome) radije uživao. KROFT:  Nema osjećaja krivnje? SOROŠ: Ne, jedino osjećaj absolutne moći! Joshua Muravchik, profesor na Institute of World Politics u DC (District of Columbia), u njegovome članku opisuje kako je Soroš priznao da je sa sobom nosio neke “snažne mesijanske fantazije iz djetinjstva, koje sam osjećao da moram obuzdati, inače bi me mogle dovesti u nevolju.” Bilo kako bilo poslije 2. svj. rata Soroš se u Londonu upisao u Ekonomsku školu gdje je došao pod utjecaj jednoga svoga profesora ateista Karla Poppera. Popper je ostao Sorošev mentor sve do njegove smrti 1994. godine. Dva najutjecajnija Popperova nauka bili… Čitaj više »

łedeno doba
1 godina prije

…III nastavak Za vrijeme svoga predsjednikovanja Obama je obećao Brazilu 10 milijardi naših dolara, kako bi im pomogao razviti njihova morska naftna polja, “Offshore oil fields”. Ovaj njegov “velikodušni dar” Obama je dao Brazilu poslije što je njegov veliki politički financijski podupirač George Šoroš uložio golemi kapital u brazilsku naftnu firmu “Petrobras”. Ovaj Obamin zajam Sorošu je donio golemu zaradu. Američki Peroleum Institut procjenjuje da je iztraživanje nafte u Americi za taj Obamin zajam moglo stvoriti 160.000 novih dobro plaćenih zaposlenja i 1,7 trilijuna prihoda američkoj lokalnoj i federalnoj ekonomiji. Narod nas opominje da Soroš već više godina aktivno radi na uništenju Amerike iznutra. Soroš je ekstremist koji želi otvorene granice, jednu svjetsku vanjsku politiku, legalizaciju droge, eutanaziju itd. Stručnjak za financijski i narko-terorizam i ekonomsko ratovanje Rachel Ehrenfeld napisala je još 1997.: “Soroš rabi filatropiju kako bi promjenio, ili točnije, uništio američki narod.” Možda najvažniji od svih “zviždača” (“whiste blowers”)… Čitaj više »

łedeno doba
1 godina prije

…IV nastavak, završetak Neke od tzv. Nevladinih organizacija koje Soroš financira su: MoveOn.org, Apollo Alliance, Media Matters for America, Tides Foundation, ACLU, ACORN, PDIA (Project on Death In America), La Raza, i mnoge druge. Poe nastavlja: “Kroz ovu globalnu mrežu instituta i fundacija Otvorenoga društva Soroš je utrošio 25 godina u privlačenje, treniranje, indoktriniranje i uzpostavljanje mreže lojalnih operativaca u 50 zemalja, postavljajući ih na pozicije upliva i moći u medijima, vladama, financiranju i akademiji.” Amerika stoji na rubu ponora i ta stvarnost je direktno pripisiva Sorošu. Soroš snažno, mudro i podmuklo planira uništenje Amerike.” Pa kako je moguće da u ovoj najvećoj i jedinoj svietskoj demokratskoj sili, koja je utemeljena na premisi – U Boga se uzdamo (In God we trust), ovaj monstrum može slobodno živjeti i bez imalo straha raditi ovo što radi? Na to pitanje je prije 250 godina odgovorio Edmund Burke u “Thoughts on the Cause of the Present… Čitaj više »

Minna
1 godina prije

To je bio veliki gospodin štet ašto se zakačio sa Amerikom..

1 godina prije

ima li joooš……….imaaaaaaaaaa
Elon Musk=Wernher vonB braun- tata
…Das ist bezeichnend, denn Musk ist der Sohn eines prominenten Nazis Raketenforscher Wernher von Braun, nach Angaben japanischer Geheimdienstkreise und bestätigt durch Quellen der US-Raumfahrtbehörde.
prevod:
To je značajno, jer je Musk sin istaknutog nacističkog raketnog znanstvenika Wernhera von Brauna, prema izvorima japanske obavještajne službe i potvrđenim od izvora američke svemirske agencije.comment image

1 godina prije

pogled na vrh piramide moći=svevideće oko……e sad evo nešto zanimljivo P: Glede značenja 666, prošlih nekoliko godina imala sam predodžbe na drugo značenje tog broja. Da li je ta interpretacija također korektna? O: Možda. VI je 6 u rimskim brojevima. S je 6 u drevnom Egiptu. A je 6 na Sanskritskom. VISA, vidite, je 666. Interesantno je da kad netko putuje na dulji period, uvijek treba “VISA”-u ( vizu ) također, da? P: Drugi dijelovi odlomka 13… Kitica br.1 kaže, “Stojim na pješčanoj plaži, vidim da zvijer izlazi iz mora sa 10 rogova i 7 glava. Na njezinim rogovima ima 10 kraljevskih kruna i bogohulnim natpisima na njenim glavama…”. Što znači ta kitica? O: Mnoga značenja. Monetarna kontrola. 10 predstavlja univerzalnu kontrolu čitavih jedinica vrijednosti. P: Dakle, 10 rogova predstavlja jedinice vrijednosti, pa mi ovdje govorimo o novcu. Koji su bogohulni natpisi na njenim glavama? O: U Boga mi vjerujemo.… Čitaj više »

abc
1 godina prije

naravno da hitler nije imao židovske krvi, ta teorija je čista glupost

Lister
1 godina prije

Majko mila, mijesanog židovskog i crnačkog porijekla i još je jeo sa kineskim štapićima te usput izrađivao papirnate avione. Nije ni čudo da je napao pola svijeta. Još je i htio slikati, vjerojatno je to prelilo čašu.

łedeno doba
1 godina prije

David Bowie je 70-ih godina izjavio da je Hitler bio prva rok zvijezda u povijesti…–pa su ga tada napali i optužili da navodno simpatizira fašizam. To je sve tada bilo u vezi sa albumom The White Duke, zbog kojega su sumnjičili Bowieja navodno da koketira sa fašizmom.. Bowie se kasnije pravdao, da je sve to bilo pod utjecajem jakih droga..

CAN
1 godina prije

Bolo kuda,Hiki svuda!?

hiber
1 godina prije

Lavrov je propuvao, očigledno. Kao i pola svijeta uostalom, a ni mnogi na ovom portalu nisu svoji. Ocigledna završna psihoza od “pandemije”. Jer kad se zaraza identificira na temelju sumnjivih testova a ne simptomima, onda mozemo čitati i ovakve ludosti. Mozda netko uskoro uvali, uz leukocite i eritocite, u krvnu sliku i židocite, rusocite i amerikocite, pa bi sve bilo jasnije. Prije su se takvi liječili u psihijatrijskim ustanovama, a sada sve vrvi psihotičkim tipovima.

hiber
1 godina prije

Zapravo je nekad postojao samo pojam “plave krvi”. Sada su nacionalne revolucije iz 19. stoljeca dovele do krvne parodije.

Krle
1 godina prije

Sjećam se da sam više puta, još nekad davno, čitao o tome da je A.H. imao židovske krvi. Siguran sam da su takve vijesti dolazile iz zapadne kuhinje. Ni tada mi to nije bilo bitno upravo iz razloga koje navodi gdin. Lavrov. Isto tako se ne sjećam da se dizala tolika buka oko toga, da su se Židovi uvrijedili a zapadni političari digli na zadnje noge. Zbog zauzetosti su mi promakli događaji u zadnjih nekoliko dana ali, koliko sam upratio, ovo je bio komentar na tvrdnju da Zelenski ne može biti nacista jer je Židov, te da etnička pripadnost ne garantira da je čovjek ispravan. I zatvori govore suprotno a po svim dokumentarnim filmovima o razdoblju prije, u toku i poslije WW2 ispada da su svi imali svoje naciste. Jako je zabrinjavajuće ako je gdin. Lavrov ovo “bubnuo”. Uvijek je smiren, odmjeren i “potkovan” i želim da vjerujem da nije… Čitaj više »

1 godina prije

ima ovdje izvrsnih komentara ali, boze, ima i ludjakluka.

Legendarni Grk
1 godina prije

Židovi se nisu htjeli na nagovor bankara iz čista mira preseliti u Izraelske pustinje, jer im je odgovarao život u Europi, pa su Rothschild i ekipa naredili Hitleru da ih što više uznemirava i da ih tako prisile na tu nepovoljnu selidbu. Na kraju je Churchill negdje 1947. transportirao oko 700.000 Židova u Izrael, a Rothschild je financirao navodnjavanje i pretvaranje pustinje u plodno tlo. Dakle, Holokaust jeste postojao, ali su malo previše napumpali brojeve židovskih žrtava – sve s ciljem da ih što prije natjeraju na selidbu u državu koju su ukrali Palestincima. Ivona Živković o Izraelu: “Judeo-bankari su, sada se to pouzdano zna, kasnije finansirali i Hitlera (svaki rat je brat) i izazvali veliku ekonomsku depresiju u SAD. O ljudskim žrtvama i jevrejskom holokaustu ne treba govoriti, jer je to za judeo-bankare samo kolateralna štata. Zanimljivo je da su prestrašeni evropski Jevreji prihvatili nakon rata da se presele… Čitaj više »

Alen
1 godina prije

Dragi logicari vas zadatak je otkrit da je Putin djete Chabad Lubovicha,a ovo za brku je istina,kao i zapad svi su pod istom kontrolom istih organizacija,a tko su oni neka svatko istrazi sam,danas je to bar lako.

Mike
1 godina prije

Malo me čudi da se neko kao Lavrov ovakvom izjavom navukao na tanak led.
Doduše, postoji teza o mogućem Hilerovom židovskom porijeklu koja se ne može sa sigurnošću opovrgnuti, ali sve je to dosta labavo.

Bolje da je za primjer naveo poseban tretman Židova u Ukrajini za vrijeme Drugog svjetskog rata, koji se nikako nije sviđao Nijemcima i zgog kojeg je Stepan Bandera tada privremeno završio u konc. logoru Sachsenhausen u Njemackoj.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.