Kim Jong-un osudio “banditske sankcije” nametnute Pyongyangu

Kim Jong-un - hitno naređenje
32 komentara

Lider Sjeverne Koreje Kim Jong-un osudio je banditske sankcije nametnute protiv njegove zemlje i upozorili da se takvim ograničenjima nastoji ugušiti sjevernokorejski narod.

Tijekom posjeta turističkog kompleksa u izgradnji, koji se nalazi u obalnom području Wonsan-Kalma, Kim Jong-un je objasnio kako se ovaj projekt gradi, unatoč stalnom sučeljavanju s neprijateljskim snagama koje narod Sjeverne Koreje žele ugušiti sa sankcijama i banditskim blokadama, prenosi državna novinska agencija KCNA.

Kim Jong-un je također rekao da će uspješan završetak kompleksa u takvim teškim vremenima kakva su danas pokazati svijetu svu snagu i jedinstvo Radničke partije, vojske i naroda u zemlji.

Kim je obećao da će voditi životnu bitku i do smrti braniti ugled Radničke partije i završiti projekt na vrijeme, odnosno 10. listopada 2019. godine. Riječ je odmaralištu Wonsan-Kalma, velikom kompleksu hotela, stambenih zgrada i zelenih površina.

Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Umpah Pah
5 godine prije

Komentar na fotku:
Odusevljenje N.Koreanskog vodstva sa Pink Floydom i njhovom novom izvedbom pjesme
Danke Deutschland?
Osudi sankcija su se pridruzili Erdogan,Vatikan i Sandokan?

drAzen
5 godine prije

I kad spavaju moraju aplaudirat, inace….

Son of Alerik
5 godine prije

Kaže Kim da će do smrti braniti ugled Radničke partije. Istina je da ne djeluje anemično, mogao bi se boriti, ali protiv koga? Kao da pored te radničke ima neka druga partija? Pa pitanje broj dva – kakav to ugled uživa Partija da ga treba braniti? Ima nekoga u Koreji tko napada taj tobožnji ugled?
Bit će da Kim misli na ostatak svijeta, a tamo tog ugleda njegove partije nema pa ne mora braniti ništa. Može i dalje odmjeravati svoje generale i razmišljati koji je taman za smaknuće.

Zen
5 godine prije

Odkad pratim desavanja u Sj. Koreji i njihov fight s Amerima cesto mi pada na pamet misao da je sve to jedna velika laz. Uvjeren sam da je debeli njihov covjek i to 105%. Likovi su stvorili neprijatelja.i na tom neprijatelju kradu milijarde dolara. Sj. i Juzna Koreja su Americki projekt, a dokle god je nemir na poluotoku oni moci u susjedstvu zaradjivat.bilijarde na oruzju. Par puta godnje Trump i debeli se nadju,.piju viski, jedu skampe i smiju se, onako jako i podrugljivo kako su opet uspjeli. Svi su oni samo konci gospodara a mi smo njihove lutke.

Georgij Žukov
5 godine prije

Bucko je dijalekticki materijalizam izucavao u Zürichu ,pa sam u” vezi i glede toga” (uf al me krenuo novo- govor , kora jel ovo dobro napisano) malo skeptican sto se tice njegovih marksistickih ideala i sprovodjenja istih u djela.

IVE IZ PECALBE
5 godine prije

Dosli kriminaci pobili indijance okupirali teritorij pa se preimenovali u kauboje, ali su genetski ostali kriminalci koji radjaju kauboje, najbrze povuku revolver i to im je ostalo u genima u krvi provociraju bilo koga da stvore razloge za situaciju u kojoj netko mora prvi potegnuti ali kauboji su za svaki slucaj rasporedili dodatne strijelce na krovovima okolo.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.