Klimatska aktivistkinja iz SAD: Moramo početi JESTI DJECU! Nemamo više vremena!

Moramo jesti djecu

Aleksandra Ocasio Cortez držala je svoj govor u vjećnici u Coroni, u New Yorku, kada je jedna aktivistkinja počela pričati. Dok su svi očekivali pitanje za zastupnicu nitko od prisutnih nije bio spreman za ono što je uslijedilo.

Mi nećemo biti ovdje dugo vremena zbog klimatske krize. Ostalo nam je samo nekoliko mjeseci. Volim što podržavate zeleni ugovor, ali to neće riješiti problem dovoljno brzo.

Vaš novi slogan bi trebao biti „Jedite bebe“ – vikala je dok je skinula jaknu te otkrila majicu na kojoj je pisao slogan: Jedite djecu!

Švedski profesor je rekao kako možemo jesti mrtvace ali to nije dovoljno brzo, pa mislim da bi vaš idući slogan trebao biti Moramo početi jesti bebe. Nemamo vremena. Svi smo, svi ste vi zagađivači…

Čak i ako bombardiramo Rusiju još uvijek imamo previše ljudi i previše zagađenja, moramo se riješiti beba. To je velik problem.

Govornica se brzo snašla i rekla kako se moramo suočiti sa klimatskom krizom i svime što ona predstavlja, ali srećom imamo puno više vremena od nekoliko mjeseci, ali morate razumjeti da imamo dovoljno rješenja, i ako budemo djelovali na pravi način ima mjesta za nadu.

ŠOK IZ ŠVEDSKE: “Trebamo jesti ljudsko meso kako bi spasili klimu, ali osoba prethodno mora biti mrtva”

Pretplatiti se
Obavijesti o
35 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dub Miroslav
4 godine prije

Zar ovome treba komentar?!?

Busola
4 godine prije

Puno je teorija zavjera u svijetu , ali nešto mi previše se čini da film They live! je vrlo blizu istini. Kakve bolesnoće i ideje ova “djeca” izbacuju to nadilazi ljudsko razmišljanje.

Propagiranje kanibalizma znamo kojoj eliti se pripisuje od Windsorovih do Rothschildovih…

Ivo
4 godine prije

Rusija ih treba preventivno iznuklerirati za njihovo vlastito dobro. S obzirom da su već očigledno primili fatalnu dozu i postali zombiji, smrt je način da ih se oslobodi patnje.

eks
4 godine prije

Nije samo fraza, iako zvuči ludo: Najveće zlo dolazi iz Amerike. Amerikom vladaju psihopate.

Laki Topalović
4 godine prije

Majko Božja, izludili su djecu. Ova ima oko 15-16 godina, nema više. Ona je prestravljena onim što čuje od CO2 misionara i Apokalipse. Zato ovo treba zabraniti po osnovnim i srednjim školama. Mali je korak da netko sutra u Americi posebno , uzme automat i krene ubijati farmere zbog krava ili pilote jer voze avione

samo tako
4 godine prije

Luđake u ludnice

Mateja
4 godine prije

Revolucija žre lastne otroke.

Emiliano Zapata
4 godine prije

Nekima ce mozda zvucit smjesno sto u buducnosti nes moci prdnit a da ne platis !

Moreno
4 godine prije

Dobro je, dobro je, kad san pročita kako bi tribalo počet jist dicu pripa san se da nan Greticu ne izidu, a kad san pročita da se radi o bebama laknilo mi je ☺

Jurica
4 godine prije

Najprije sam pročitao tekst, pa si kažem, idem pogledat tu luđakinju, možda mi bude jasnije. I gledajući ju stekao sam dojam da se tu ipak radi o teškom sarkazmu i da je ženska na ovaj način samo pokušala ovima oko sebe zaluđenima “klimatskim promjenama” slikovito dočarati koliki su idioti. Ne znam zašto, ali takav sam dojam stekao. Ali ako i je sarkastično, ipak je prebrutalno.

Majk Majers
4 godine prije

Ozbiljno razmišljan da se naoružam: Kalaš, duga 9-ka, par bombi i mačeta. Ako mi se ko od ovih klima psihopata približi dici da ih mogu rafalno prepolovit

Tomaz
4 godine prije

Poceo sam da vjerujem u Zombije, majkemi ima jih

eu kolonija
4 godine prije

ovo je ono “nisam lijepa al’ sam glupa, šta mi fali”:)

ewrfiuqbefrbqewbfrzqwfrqwfrerf
4 godine prije

Pa jedu oni na vrhu milenijima djecu i žrtvuju ih u okultnim sensama svom stvoru i koriste ih za sexualne igre a sada i za dijelove.

ANTINWO.HR
4 godine prije

Jest ćete vi govna zajedno sa Rotschildima i ostalim nakazama!Amerika sotonino gnijezdo ,ali doći će Kralj Kraljeva ,Knez mironosni.

Đuro
4 godine prije

Portal treće oko

renato
4 godine prije

Klasični primjer podrivanja integriteta osobe,skupa ili ideje ovakvim,vjerujem masno plačenim,ispadom.S obzirom da je ovo iskonstruirano toliko prosto i upadljivo,vjerujem da se radi o Trumpovom maslu,koji se ubrzo i oglasio preko Twitera.I naravno,nije ocrnio ovu plaćenicu,nego osobu za koju je ova glupa spačka i pripremljena.Ali ne samo za nju.Poznato je da je Trump veliki protivnik Pariškog klimatskog sporazuma kojeg su potpisale najmočnije države svijeta.Dakle,plitka Trumpova po(r)uka glasi-ne vjerujte ovim zagovornicima smanjenja CO2,vidite da su potpuno ludi!

Venator
4 godine prije

Trebalo bi poceti praviti psecu hranu od idiota za pse u vlasnistvu idiota.

Ivo
4 godine prije

Ahahah, Trumpov tweet na ovo je legendaran: Seems like a normal AOC supporter to me… .Ahahah!!!

Očigledno da je cura poslana tamo da ih sve napravi budalama, inače ne bi skrivala majicu s natpisom u kaputu i skinula ga čim je kamere gledaju. Vrhunski!!!

Normalno, Rusija ih i dalje treba preventivno napasti, oteli su se svakoj kontroli. Onog komada s majicom bi ipak poštedio, izgleda perverzno dobro.

No hard feelings
4 godine prije

Pokušaj da se klimatske aktiviste (vegane) prikaže kao fanatične ljudoždere od onih koji u stvarnosi jedu bebe (odojke, janjiće, teliće)

Potpuffer
4 godine prije

Može ona da jede govna!!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.