„Marš za bolju Hrvatsku“ sutra u Zagrebu i Đakovu u 11:15 sati

Marš za bolju Hrvatsku
22 komentara

Na hrvatskoj političkoj sceni imamo vrlo malo političkih stranaka koje vode računa o malim ljudima. Velike stranke, stisnute razno-raznim aferama, više nisu vjerodostojne i svakim danom gube povjerenje svojih birača. Građane Hrvatske, a i susjedne zemlje ne muče ni “pederi” ni “ćirilica”, nego egzistencijalno pitanje koje je uzrok svih naših nevolja. Osim par saborskih zastupnika u Hrvatskoj postoje druge političke stranke koje nemaju pristup medijima, ali nastoje učiniti više dobroga, nego vodeće stranke u Hrvatskoj. Jedna od takvih stranaka je Slobodna Hrvatska.

Pismo upućeno redakciji Logično, objavljujemo u cijelosti:


Stranka Slobodna Hrvatska i Inicijativa Ovršni ustanak pozivaju na prosvjede pod nazivom „Marš za bolju Hrvatsku“  koji će se održati  u Zagrebu i Đakovu 26. 5. 2018 u 11:15.

Marširajmo:

  1. ZA Hrvatsku u kojoj neće postojati blokade računa građana i lihvarenje ovršenika!
  2. ZA Hrvatsku u kojoj je ukinuto dužničko ropstvo!
  3. ZA Hrvatsku u kojoj neće biti dozvoljen uzgoj i prodaja GMO hrane!
  4. ZA Hrvatsku efikasnog i nekorumpiranog sudstva!
  5. ZA Hrvatsku kvalitetnog zdravstva iz kojeg ne bježe liječnici i medicinske sestre!
  6. ZA Hrvatsku u kojoj se cijeni rad i znanje, a ne članske iskaznice!
  7. ZA novi teritorijalni ustroj Hrvatske s puno manje teritorijalnih jedinica!
  8. ZA  Hrvatsku iz koje mladi ne bježe i u kojoj se rađa više djece!
  9. ZA Hrvatsku pristojnih plaća i mirovina, visoke zaposlenosti i dostojanstvene starosti!
  10. ZA Hrvatsku obnovljivih izvora energije u kojoj se smeće ne gomila na Jakuševcu i Karepovcu, već ga se koristi kao sirovinu za proizvodnju energije!

Prezentirat ćemo vam dokaze o postojanju borgovske veze između GMO-a, ovrha i blokada preko 870 OPG-ova s jasnim planom iseljavanja iz Hrvatske kroz pljačku privatne imovine financijski uništenih građana.

Zakonom je uzeto jedinicama lokalne samouprave Ustavno pravo na brigu o okolišu i prepušteno je centralnoj državi. Na taj način lokalni političari usprkos Ustavnoj dužnosti ne mogu eliminirati GMO iz lokale sredine, a korporacijama je olakšano lobiranje. Politikom pogodovanja uvoznom lobiju i korporacijama OPG-ovi su pred kolapsom. Zemlja se egzodusom sustavno prazni, a plodnu zemlju preuzet će bogate korporacije ili milom ili ovršnom silom po formuli: Ovršni zakon + Zakon o GMO = prazna zemlja za korporativni profit!

Pored toga, povod za organizaciju ovog prosvjednog marša je i promašena politika Vlade koja je svojim odlukama potiče tehnološko zaostajanje, klijentelizam, ortački kapitalizam, korupciju, rast siromaštva i nesigurnosti u budućnost što ima za posljedicu masovno iseljavanje naših sugrađana. Zemlja, voda i ljudi su bit hrvatske države!

Polako, ali sigurno  ostajemo bez sve te tri komponente. Zato smo odlučili pozvati građane da nam se pridruže u “Maršu za bolju Hrvatsku”.


26. 05. 2018. u 11.15

Park Franje Tuđmana
Prosvjed u Zagrebu

26. 05. 2018. u 11.15
ul. Pape Ivana Pavla II br.10
Prosvjed u Đakovu

Facebook: https://www.facebook.com/events/2058244467831910/

Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
MI4
5 godine prije

ha ha cijerla stranka stane u fiću ijoš ima mjesta inače se bave subverzivnom djelatnošču na razbijanju bilo kakvog protesta nsa način da oni ulaze u to da razvodne priču i otkad su bili ubsačeni u živi zid jednostavno im ne ide nisu talentirani ali svakakuna dobro dodje sve je lakše nego motika uzalud potrošen novac na neučinkovite agente

Sunseeker
5 godine prije

Dobra inicijativa i smatram da ih treba biti više….svaki dan,tjedan,mjesec. Situacija je katastrofalna i treba se mrdnuti iz mulja protiv neprijatelja…. Samo zna li netko tko je neprijatelj??

Nesvrstani
5 godine prije

Zna li netko nesto vise o toj blokadi preko 870 OPG-ova?

Moreno
5 godine prije

Ovo je čini se marš za želje. Nema kako ostvarit želje. U ovome sustavu su skoro sve točke neizvedive, tek promjenom političkog sistema (okrićanje piramide naopako) se tek stiću preduvjeti za ostvarivanje želja.

Grdi
5 godine prije

Skoro pa program Ziviog Zida …………… samo jedino sto ove izdaje je da se ne bune protiv glavnih robovlasnika a to su strane banke …………… ocito su podvala da zbune i razbiju biracko tijelo …………

Vlastimir
5 godine prije

Podržavam ovo potpuno.Samo napred.Nedajte se Hrvati da vas porazi politička i masonska klika.

Ante
5 godine prije

Na prosvjede će izaći deset ljudi, više će biti policije nego prosvjednika. Osim toga sutra će padati kiša. Šalu na stranu, građani Hrvatske ne žele prosvjedovati, jer dobro znaju da tko god dođe na vlast u Hrvatskoj radio bi isto što radi aktualna vlast.

Fille
5 godine prije

Super je to inicijativa. Idemo marširati. Ja osobno idem jer ne podrzavam ovaj sustav.
Dal ce to nesto promjeniti,nece. Ostat cu upisan i snimljen od policije da sam sudionik prosvijeda i odmah cu se naci na godisnjoj provjeri policije(sigurnost i povjerenje). Nema straha idemo na marš van kuce i mobitela. ?

Churko
5 godine prije

Hrvatsko bolje je davno proslo svrseno vrijeme, barem za vecinu, za radnike, za penzionere… Tajkuni i politicki domoljubni u(hl)jebi jos prezivljavaju, ali kako izgleda ni oni nece dugo, jer sveopca glad kuca na vrata, hvala ti ZOCINACKI HDZ za sva zlodjea koja si ucinio Hrvatskoj.

Churko
5 godine prije

SMRT fasizmu i ZLOCINACKOM HDZ-u ***** SLOBODA NARODU

Mare marić
5 godine prije

MARŠ- koja riječ? A i u sadržaju ima puno uvjeravanja, da problem nije ono što je. Spomonjanje “susjednih država u onom tonu…”, sve su to razlozi zbog kojih zaobići tajj MARŠ- koja riječ, podsjeća na neko bratstvo i jedinstvo. br, brr, brr…

palermo
5 godine prije

A imate i stranku Blokirani, koja nije na zadnjim izborima prešla niti izborni prag, a navodno je blokirano 330 tisuća građana (čitaj: obitelji), što je barem 700 tisuća birača. Tko je tu lud!?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.