Mirno okupljanje roditelja i djece 8. lipnja 2019. u Splitu – Dan svjesnosti o osobama oštećenima cjepivom

53 komentara

Dana 8. lipnja 2019. u Splitu, Trg Gaje Bulata u 17:30h, održat će se mirno okupljanje roditelja i djece povodom obilježavanja Međunarodnog dana svjesnosti o osobama oštećenima cjepivom.

Pozivamo sve roditelje – zakonske zastupnike djece i zainteresirane sugrađane da svojim prisustvom doprinesu poticanju javne rasprave o transparentnosti sustava cijepljenja.
Naša nekad zdrava djeca razvila su ozbiljne nuspojave tik nakon cijepljenja cjepivom kojim smo bili obvezni cijepiti ih bez prethodne potpune obaviještenosti o prednostima i svim rizicima koje taj medicinski postupak nosi. Većina bolesti koje su naša djeca razvila nakon cijepljenja navedene su kao moguće nuspojave u uputama o lijeku/cjepivu.

  • Sustav nije prepoznao niti ne prepoznaje bolesti naše djece kao nuspojave cjepiva!
  • Sustav ne može vratiti zdravlje našoj djeci!
  • Sustav nas, unatoč tome, obvezuje na daljnja cijepljenja!
  • Sustav nas ucjenjuje, diskriminira, ismijava i procesuira!

Mi, koji poštujemo i zagovaramo slobodu izbora, ne možemo dopustiti ovakvo oduzimanje ljudskih prava i temeljnih sloboda. Ne možemo dopustiti oduzimanje roditeljskih prava i prava naše djece.
Svjesni smo pritiska koji se, radi političkih i korporativnih interesa, vrši na radnike u zdravstvenim i odgojno-obrazovnim institucijama, tobože za dobrobit djece.
Link na Facebook event: https://www.facebook.com/events/2225135410903160/
Bez ispunjenja najosnovnijih zakonskih pretpostavki za pristupanje cijepljenju – informirani pristanak i isključivanje kontraindikacija prije cijepljenja – odgovorni i brižni roditelji nisu u mogućnosti dati suglasnost za cijepljenje svoga djeteta.
Ustrajanje na obvezi cijepljenja, bez ispunjenih zakonskih pretpostavki za cijepljenje, za posljedicu ima i višestruko kršenje niza drugih važećih propisa u RH što rezultira nepoštivanjem ili ograničavanjem raznih prava roditelja i njihove djece, ali i liječnika, propisanih međunarodnim konvencijama kojih je potpisnica i Republika Hrvatska i povelja.
Umjesto zalaganja za objektivno isticanje prednosti i istinitosti nedostataka cjepiva i cijepljenja, za sigurnu primjenu cjepiva poduzimanjem mjera opreza i isključivanjem kontraindikacija prije cijepljenja, za poštivanje prava na suodlučivanje svakog pacijenta i za partnerski odnos liječnik – pacijent, u Hrvatskoj je ustaljeno provođenje preventivne zdravstvene zaštite zastrašivanjem, prisilom i kaznama, što dovodi do produbljivanja nepovjerenja u zdravstvenu struku i u sustav cijepljenja.

Mi nismo protivnici cijepljenja!

Mi smo odgovorni, zabrinuti roditelji koji traže slobodu izbora i inzistiraju na pravu na suodlučivanje te poduzimanju svih poznatih, propisanih mjera predostrožnosti prije cijepljenju.
Važeći zakonski propisi za pristupanje cijepljenju trebaju se poštovati radi reduciranja pojave mogućih nuspojava cijepljenja s mogućim ishodom kao što su trajno oštećenje, pa čak i smrt zdravog djeteta prije cijepljenja.
Gdje postoji rizik, ne može postojati obveza! 
Ovo je priča o borbi za slobodu svakoga od nas.
Vidimo se!

53
Ostavite komentar

avatar
10000
13 Grupirani komentari
40 Odgovori unutar grupe
0 Pratitelji
 
Komentar koji izaziva reakcije
Najaktivniji komentar
47 Komentatori
krezubi glasacalan fordZrinskiSniclaLucija Zadnji aktivni komentator
  Pretplati se  
najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
Amater
Gost
Amater

Tko nameće taj mora stajati iza svojih naloga a to znaci i odgovarati … za sve dobro nagrađen i sve loše kažnjen …

Stig
Gost
Stig

Današnji svijet je više materijalistički/kapitalistički nego prije. Današnja farmacija je daleko više usmjerana na profit nego prije.
Zato je naivno vjerovati u “superkontrolu” njihovih pripravaka i nepotkupljivost bilo koga u tom lancu. Čak se i roditelji oštečenog djeteta mogu kupiti.
Cijepljenje može biti korisno ali i nepotrebno a za nekoga i štetno.
Najgora je a prori osuda antivaxera, jer nisu to postali iz hira.

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

Stig Potpuno se slažem s tobom. Moje duboko uvjerenje je da niti jedan pravi antivaxer nije postao to iz hira. Svi su oni zabrinuti za svoju djecu i žele napraviti sve za njihovu dobrobit. Na koncu to je briga za potomstvo i jednanod naj jačih prirodnih nagona. Često puta je jači od želje za vlastitim preživljavanjem. Ljudi postaju antivakseri poradi osječaja bespomočnosti da dobiju meritornu informaciju i da imaju kontrolu nad događanjima koji direktno utiću na živote njihove djece. Rezultat je otpor. Taj otpor se nažalost lomi na njihovoj djeci i postiže sasvim suprotno od onog što je bila prvotna… Pročitaj više »

Saddam
Gost
Saddam

Bojim se da je stvarnost puno, puno složenija – pogledajte kakvu hranu jedemo, kakav zrak udišemo, što pijemo, koje sve lijekove i preparate uzimamo, kakvu svu kozmetiku koristimo… koliko vrsta kojekakvih električnih, elektromagnetskih i radio valova generiranih od strane civilizacije prolazi kroz našu atmosferu i tijelo + prirodna zračenja i klimatske promjene. A sve to ima utjecaj na prirodu oko nas i nas same – sve ovo se pojavilo u zadnjih 50 godina! Bez obzira vjerovali u evoluciju ili božju kreaciju biološki organizmi jednostavno ne mogu podnijeti ovakvu naglu promjenu u okolini. Snijeg na vrhu Himalaja je zagađen, na par… Pročitaj više »

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

Saddame
…a ne cjepljenje drugi od potencijalnih problema.

Moreno
Gost
Moreno

Sve okay, ali zašto nametnit obavezno cijepljenje ako postoje nuspojave koje i nisu bezazlene.
http://www.almp.hr/upl/lijekovi/PIL/UP-I-530-09-06-02-137.pdf

Mikojan
Gost
Mikojan

A što sa osobama oštečenih pri porodu ? Osobno znam za nekoliko takvih invalidnih, oboljelih od cijepiva ne znam nikoga, dakle po toj “statistici” broj invaliditeta nastalih pri nestručnom, neodgovornom porodu je višestruko veći od ovih sa cijepivom. To sa cijepivima je barem lako dokazivo, dati na analizu, sa dobivenim rezultatima na sud i tužiti sve od ministra do doktora koji je to cijepivo primjenio. Ova opčenita galama nema nikakvog smisla.

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

Nadam se da će Administrator biti brz i neće kočiti diskusiju te da neće cenzurirati kao inaće kad se netko ne slaže s antivaxingom!

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

Dobro, Liberal nije neki izvor, ali u ovom slučaju autor iznosi činjenice i na kraju tvrdi da ne mora bit u pravu, ali između dva neznanja, kao kog Boga, bolje je vjerovati. Ako Boga ima i vjeruješ i tako se ponašaš, onda su na dobitku, ako ga nema, svejedno ti je i nisi na gubitku

PPP
Gost
PPP

Laki ovaj članak što je objavio Liberal nema nikakve veze s istinom. Dvije ili tri zapadne tvrke koje proizvode cjepiva zarađujuju najviše na svijetu. Uništili su sve istočne proizvođače i ako pogledaš najbolji su klijenti hrvatskih marketinških agencija.

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

PPP
Propast jednih i dolazak drugih je sastavni dio kapitalističkog ekonomskog uređenja i tržišne ekonomije.
Usput, naše farmaceutske tvrtke su uništene našim izabranim političarima i njihovom potkupljivošću!

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

LT
Liberal možda nije neki izvor no sve što je mladi kolega napisao stoji i može se dokumentirati.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

Ja bih svima da plus i onima za i protiv, kada bi to bio konstruktivan dijalog, ovo je smiješno. Sad sam gledao talijanski skup akademika biologa za zaključnim materijalima više godina istraživanja i kažu: Tko god misli da ima što reći , ne sazove diskusiju da razgovaramo i istražimo! Tako se dolazi do istine , ili barem približno, a ne uvredama tipa Ti si glup , a ja pametan.

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

Mikojan
Netko od admi.istratora je jaki antivakser i svaki put blokira ono što im ne odgovara tako da vjerovatno neću moći iznesti ono što im ne ide u prilog.
Žao mi je no to je “demokracija” i odnos prema tuđem ( drugom) mišljenju u savremenim medijima. Sve lijepo piše u objavi o amerčkim medijima na ovom portalu!

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

Ja sam ZA cijepljenje, ali ne otrovnom vodom i da se ne zna što je unutra. Ali je problem da prema zakonu, jednom odobreno, sastav cjepiva je u sefu, kao formula za Coca Colu, iako na 20 godina. Dakle složit ćemo se da ne treba za svaki klinac filovat djecu. Ajde onih pet do sedam velikih boleština, tipa TBC, velike boginje itd, ali baš za sve, ne znam, nešto mi se tu pretjeruje.

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

Moje izvinjenje administratoru.

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

Laki
Na Radio Zagrebu Treći Program u emisiji ” Doba znanosti” prepričana je knjiga o cijepljenju engleskog autora koja govori kako i tko odlučuje o cjepivima i kako se kontroliraju. Proces je složen i rade ga institucije iz SAD, Kine, Japana, Singapura, Engleske, Nizozemske i još nekih zemalja, tako da uopće ne odlučuju farmaceutske tvrtke. Informacije iz raznih instituta se provjeravaju u ostalim baš poradi smanjenja mogućnosti pogreške i postizanja čim boljih rezultata. Nekad davno, dok je bog hodao po zemlji, i mi smo imali vrhunski zavod za imunologiju. No boga su u hodanju zamjenili domoljubi i ostalo znaš.

PPP
Gost
PPP

Je, je i Jelena Milić iz Srbije tvrdi da je radijacija iz osiromašenog urana dobra za zdravlje. 🙂
Ti isti Englezi su tvrdili da Sadam ima oružje za masovno uništenje.

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

Ti doista Pljuc, Pljuc, Pljuckaš na sve živo.

radijacija2000
Gost
radijacija2000

Nije dokazivo ! Kako ćeš dokazati da je dijete razvilo autizam od MMR vakcine koje dijete prima na starost od 10 mjeseca. Autizam možeš primjetiti puno kasnije…Usput broj autističnih djeca u zapadnih zemalja (i kod nas) pre 30-tak godina je bio 1 na 3500, a sada je 1 na 70. Nisam protiv imuniziranja putem vakcinacije, ali stvar he u tome, da su sadašnje vakcine nekvalitetne i neispitane. Pre neki dan sam razgovarao sa imunolozima u vezi vakcine i autizma i oni pravdaju veći procenat autističnih djeca zbog modernog stila života (smartfoni, smart TV-i, kompjuteri), te zbog lošeg kvalitete hrane I… Pročitaj više »

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

To bi bilo to. Autizam je u porastu. Moj je mater bila učiteljica 43 godine do 2009. Toga prije nije bilo. Što se događa? Ne znamo. Nitko ne želi istraživati. Jedno vele zračenje od odašiljača telekomunikacija, drugi kemija u hrani, treći cjepiva, četvrti chemitralis… Teorija je stotinu. Dokaza malo za bilo koju. Vidim da se nekima ne sviđa što sam rekao da ovaj bivši doktor nije autoritet u tom polju. I nije. Ima tko jest, a zašto ga ne zovu. Lidija Gajski, specijalistica interne medicine također nema znanje ni reference, a nije imala ni stedstva ni mogućnosti da provede istraživanja.… Pročitaj više »

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

Uzmimo cjepivo protiv dječje paralize. Dva cjepiva eliminirala su dječju paralizu u većini zemalja svijeta i smanjila globalnu incidenciju s oko 350 000 slučajeva zabilježenih u 1988. na 1 652 slučaja u 2007. , do povijesnog minimuma od 223 slučaja u 2012. Ali to nije MMR cjepivo i nitko ga ne spori, kao ni za TBC, na primjer. Ovdje treba napraviti granicu onoga što se zna i što je dokazano i stvaranja cjepiva za “krkanje” djece svim i svačim. Mislim da nitko normalan neće tvrditi da procjepljenost za ozbiljne bolesti , a dokazano je da nisu imala nuspojave, nije napredak… Pročitaj više »

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

LT Sve nuspojave se prijavljuju saveznim agencijama u koje farmaceutski lobi ima malo pristupa. Ono što se zahtjeva je dokumentacija o svakom slučaju. Ukoliko je incidencija nuspojava veća od od očekivane (iz kliničkih studija) ili se pojavi nešto potpuno neočekivano a dobro dokumentirano ( pri tome se smatra da je svaki liječnik dovoljno stručan da iznese točna opažanja povezana s određenom supstancom) odmah se zaustavlja serija lijekova koja je bila plasirana na incidentno područje i ispituje se da li je došlo do propusta u proizvodni. Ukoliko se nešto događa konstantno a nije očekivano daje se prijedlog za validaciju kliničkih studija… Pročitaj više »

Uber
Gost
Uber

Laki sta napisa i osta ziv? Covjece Gajski nije skidala s interneta nego citirala naucne radove koji se nalaze na internetu. 😂😂😂😂

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

Uber Sve treba staviti u kontekst. Gajski je skupljala i stavljala objave s interneta. Da bi naučni rad bio priznat potrebno je da ga potvrde barem dva nezavisna istraživača. Da li su joj svi navedeni radovi prošli tu stepenicu?! Još je jedno pitanje:Da li je navela i radove koji joj ne idu u prilog, a verificirani su?! Najviše joj zamjeram što očito nije bila u stanju artikulirati svoje stavove tako da ljudi postanu svjesni cjelokupne situacije. Ljudi su je prihvatili kao liječnika koji eto jedini govori istinu a da ona to nije pokušala spriječiti. Ispada da je ona i još… Pročitaj više »

PPP
Gost
PPP

Dub Miroslav, lako ćemo mi s epidemijom ospica, pošto smrtnost nisu riješila cjepiva, nego kvalitet života, higijena, hrana,…
Više me brine epidemija takvih kao ti i sličnih. Protiv te epidemije još nemamo cjepiva. 🙂

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

PPP
Eto napokon da o nećem imamo stav koji možemo iskazati istim riječima. Mene takođe brine epidemija ljudi takvih kao ti i sličnih. Protiv te epidemije još nemamo cjepiva.

alan ford
Gost
alan ford

U Njemačkoj je također velika diskusija oko cjepljenja. Također postoji veliki pokret građana protiv cjepljenja, koji je sve brojniji. To je očito zabrinulo Merkeličin režim i mainstream, koji surađuaju sa kriminalnom i korupimiranom Svjetsko zdravtsvenom oregabizacijom (WHO) i farmaceutskom industrijom, pa je Merkeličin ministar zdravlja (inače gej) Jens Spahn, najavio mogućnost uvođenja prisilnog cjepljenja za svu djecu, odnosno njihove roditelje. Tim povodim u emisiji 2. državnog kanala ZDF, “Markus Lanz” prije mjesec dana, vodila se diskusija između trojice liječnika: dr. Werner Bartens, dr. Johannes Wimmer i liječnik za dječije bolesti dr. Georg Soldner. Bartens i Wimmer su tipični, da tako… Pročitaj više »

Zaharija
Gost
Zaharija

Dajte ljudi ne pričajte svašta. Anti-hemophiles nije protiv hemofilije nego valjda protiv hemophiles influence iliti gripe. Rubeola sama po sebi nije teška bolest , ali u trudnoći izaziva oštećenje ploda. Ako vas zanima koje posljedice može izazvati loše cjepivo poslušajte što o tome govori dr. Gajski. Imunološki zavod u Zagrebu radio je neka vrhunska cjepiva i još neke pripravke i zato je takav jedan zavod od strateške važnosti za zemlju, ali nikoga to izgleda nije briga.

krezubi glasac
Gost
krezubi glasac

Kosher cijepiva su skroz ok. Ostalo je smece . Bas kao i hrana. Kosher je kvaliteta lijepo kontrolirana.
Svako dobro ljudi

Snicla
Gost
Snicla

Svako može provjeriti da ovaj lik iznosi laži, da njegov rad počiva na krivotvorenju podataka. Pa zato je i izgubio licencu. i koliko god neki trubili o tome on nije napisao znanstveni rad. Da bi nešto bilo znanstveni rad mora ispunjavati određene kriterije. Jedan od tih je da se isti rezultati mogu dobiti opetovano i od drugih naučnika. U ovom slučaju niko nije ponovio rezultate koje lik navodi.
Samo mi je žao što portal logično koji sam cijenio zbog dosta kvalitetnih tekstova o politici objavljuje članke koji pozivaju na podršku šarlatanstva i to u medicini, jednoj tako važnoj grani nauke.

Zrinski
Gost
Zrinski

Ekipa koja vodi portal je šarolika. Pojedinci koji guraju antivaxxersku priču su potpuno izgubljeni i zato pišu besmislice i šire paranoju. Portal je znao prepoznati manifestacije imperijalističke USA politike u svijetu, ali se nije uspio osloboditi antivaxxerskih nebuloza.
Uostalom, Babić je prilikom prelaska s AMSI na Logicno ipak najavio da je ekipa na Logicnom malo “drugačija”. Nije precizirao na koji način su oni drugačiji, ali sada znamo.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

Ovo je točno. Ovaj bivši gastrointerolog je napravio nekoliko statistika samo za cjepivo protiv ospica, zaušnjaka i rubeole (MMR) i nijedno drugo. Koliko znam, ospice, zaušnjake i rubeolu smo preležali kao djeca i nisam siguran da se protiv toga cijepilo ’70-ih. Možda griješim, ali su onda bila cjepiva: TBC, velike boginje, dječja paraliza i još nešto. Za rubeolu se cjepilo, ali su doktori pitali, reče mi mater sada, ako je dijete pereležalo, onda ga ne bi cijepili. Ali rubeola jeste malo teža, recimo, od ovih normalnih dječijih bolesti. No, njegov rad je odbačen zbog loše metodologije dijagnosticiranja veze između MMR… Pročitaj više »

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

Na primjer, talijanski biolog Vincenzo D’Anna, koji kaže DA cijepljenju, ali informiranom, pa je uzeo uzorke cjepiva i napravio analizu i dosta je imalo svega, osim antittijela za ono što kažu da jesu. Ukratko otrovna voda bez ikakve veze s imunitetom. Kakve su ovo gluposti: antitetanica, antiepatite B, antipolio, anti-difterica, anti-haemophilus, anti-pertosse. Protiv hemofilije cjepivo? Protiv proljeva? Protiv tetanusa obvezno u koktelu? Onda, našao je 43 štetne supstance u cjepivima nulte vrijednosti za imunitet: anticrittogamici, diserbanti, glifosato, antibiotici, antimalarici, ljudski DNK itd itd. Taj je rad prihvaćen od struke, zaprimljen u Državno tužiteljstvo, forenzički odjel Carabiniera, ali čovjek kaže: Cit:… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija

Pa zato se i zovu takvi…koje je lako ‘diskvalificirati…sve je to dio sustava…
Zaista smatram da bi trebalo: smanjiti broj cjepljenja, dob djece treba biti viša i obavezno uzorkovanje cjepiva.

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

Lucija
Koja bi cijepljenja izostavila i zašto te kakav bi bio kalendar cijepljenja po tebi?
Molim konkretan odgovor jer je i tvoje mišljenje veoma konkretno:smanjiti i odložiti!

Lucija
Gost
Lucija

Prvo: gastroenterEolog. Drugo: imuni sustav djeteta nije isti kao kod odrasle osobe, odnosno, mijenja se; kod beba počinje s majčinim mlijekom…što ako nema mlijeka? Imuni sustav je evolucijski strahovito važna stvar; dokazano je i da žena bira partnere (ako može), tako da se imuni sustav maximalno razlikuje od njenog…priroda hoće potomstvo otporno na što više bolesti… Tako dolazimo do idućeg: kada se to u realnom životu organizam ISTOVREMENO susreće sa , karikiram, kugom, kolerom, velikim boginjama, Denga groznicom? Zato sam , iako provaxer, izrazito protiv ‘koktel cjepiva’. Imuni sustav je složena i nepoznata stvar, kao i njegove interakcije sa drugim… Pročitaj više »

Borac2
Gost
Borac2

ako nemas doktorat znanosti nemozes pisat dr. ispred imena.
To valjda znastvenica gajski zna.

Saddam
Gost
Saddam

A gost je lik koji je napisao znanstveni rad na populaciji od 12 osoba….

2 mg mozga
Gost
2 mg mozga

Samo se ti ismijavaj roditeljima cija djeca su trajno osakacena cijepljenjem. Za par godina ces sam sebe gledati u ogledalo i pitati zasto si bio tako ….

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

2mg mozga
Nomen est omen!

Kaj ti
Gost
Kaj ti

I? Vise vjerujes sistemu? Super po tebe i jos vise tvoju djecu. Sretno

hribar
Gost
hribar

zapamtite jednu stvar:
NAJVEĆI BROJ AUTOIMUNIH BOLESTI U DJECE JE IZAZVAN CIJEPLJENJEM!!!

Saddam
Gost
Saddam

Moja djeca su cijepljena i nemaju posljedice a tu vezu nije nitko dokazao, a posebno ne taj Wakefield.

hribar
Gost
hribar

dobro su prošli
promatraj unuke pa javi kakve se nus pojave prenose na slijedeću generaciju
puno sreće

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

Hribar Imunološki sistm mora biti “zaposlen”. U povjesti čovječanstva živjelo se u puno opasnijem okruženju. Svaki dan ljudi su imali ranice i rane živeći u divljini. Imunološki sistem je uvijek ima neku bitku koju je morao izvojevati-bio je maksimalno zaposlen. On inaće podiže svoju osjetljivost što je potreba za djelovanjem manja jer je u uvjerenju da mu nešto promiće. U nedostatku potrebe ze djelovanjem osjetljivost mu toliko poraste da počme gubiti tolerancija na sve što nas okružuje i počinju alergije na sve što ga moše podrašiti,a u slučaju da ni to nije dovolno počinje napadnapadati i svoje tijelo i imamo… Pročitaj više »

hribar
Gost
hribar

nemaš ti blage veze

Malomorgen
Gost
Malomorgen

Cijepljenjr je jedna od najboljih stvari,koj sse desila čovečanstvu…

hribar
Gost
hribar

to isto možeš tvrditii i za ciklon b ili pfajzera ili bayera
pričaš gluposti

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

Jedan seron.a, Andrew Wlkefield, gastroenterolog (dok mu nisu ukinuli licence)(sic!), je primjetio(!) da djeca( !) oboiljevaju od autizma (sic!) nakon cijepljenja! Nitko nije uspio ponoviti dokaze, premda su mnogi pokušavali poradi moguće opasnosti po djecu (sic!). Dakle nije pedijatar već gastroenterolog, otkrio je kod djece , kojom se nije bavio u svom radu, da oboljevaju od psihičkog poremečaja! Sve ljepše od ljepšeg. Kad je vidio da ta jeftina samoreklama ne može biti potvrđena, polizao je svoje go.no i ispričao se, te je potom, poradi neodgovornog ponašanja i posljedica istog, udaljen iz medicinske struke! No uspjeh mu nije izostao. Postao je… Pročitaj više »

PPP
Gost
PPP

Uvjek se isti javljaju i ne biraju riječi. Ti se Dub Miroslav otkrivaš po etiketama. Čuj gastroenterolog, a seron*ja. Stavi svoje ime i prezime da vidimo tko naziva jednog gastroenterologa sero*njom. Kad kod se javiš, iznosiš činjenice koje ne postoje. Pozivaš se na dobrobit djece i još što šta. Tražiš u sugovorniku bilo što, samo da ga diskreditiraš. Može i ispušteno slovo i njegova diploma ili trud više ništa ne vrijedi. Ti si očito pogriješio portal, jer drugima ne dozvoljavaš da iznesu svoje mišljenje. Dovoljno je samo pogledati kraj tvoje poruke, da čovjek shvati o kome se radi. Pa da… Pročitaj više »

Dub Miroslav
Gost
Dub Miroslav

Administrator
Moj odgovor PPP-u u leži u ladici već dva sata premda iznosi samo istinu. Ukoliko imate kritiku možete objaviti moj tekst i kritizirati ga!?

POVEZANE VIJESTI

Izbornik