Napad helikopterima i gliserima: Iran pokazuje snimku privođenja britanskog tankera

25 komentara

Iran je upravo objavio snimku privođenja britanskog tankera, što izaziva bijes na zapadu. Zemlja od 80 milijuna stanovnika, daje jasan signal da ovu zemlju nitko ne može šikanirati, čak i onda kada se radi o najvećim svjetskim silama. Postane li ovo primjer drugima, velike sile će uskoro biti u velikim problemima.

Pretplatiti se
Obavijesti o
25 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pedro del negro😎
4 godine prije

Snimka je vrlo zanimljiva ….. kao da je napravljena da izazove reakciju , mislim da se tu testiraju živci svih strana pa Ko prvi pukne taj je krivac za rat koji će nesumnjivo biti dug i krvav!!! Ovo će biti ako će biti 1 svijetski lokalni rat koji će utjecati na cijeli svijet a vodit će se na području bliskog istoka!!

Iggys
4 godine prije

Britanija je do sada smatrala da je i dalje neprikosnovena svetska sila talo što je zaplenila tanker sa iranskom naftom kod Gibraltara. Ovaj snimak pokazuje da ta imperija sa svom njenom vekovnim arogantnošću ide polako ali sigurno u zaborav.

CRV CRO
4 godine prije

mislim da ce ovaj snimak ipak ohladiti mnoge koji misle da su jaki a da treba tako nesto pa trebA IPAK pokazati velikima da se tek tako ne mogu ponasati SVJET SE MJENJA LJUDSKA PAMET TAKODJER SVI ONI KOJI MISLE DA SU VLADARI PLANETE SU STRasno pretjerali pokazujuci misice ostatku svjeta i to vecini na planeti ZEMLJI NARAVNO CAK MISLIM DA SU IRANCI DEMONSTRIRALI BLAGU SILU KAKO LI BI NJIH AMERICKA SILA TRETIRALA SIGURNO BI BILO KOLeteralne stete na iranskom brodu bi bilo i mrtvih npr da se dogodio obratni slucaj cak bi pokusali saikriti dokaze da su krivi NARAVNO IRANCI SU OVO I DALI U JAVNOST DA OHRABRE OBESHRABRENE NARODE OBEZVLASCENE NACIJE DA IM NITKO IZ VANJSKOG SVJETA NECE POMOCI AKO SU SAMOSVJESNI SVOJIH VREDNOSTI KAO NAROD A NE POJEDINCI ILI POJEDINACNO

Area 51
4 godine prije

Snimljeno u Bolywoody na Vodi.

Tony
4 godine prije

Iranci sto obecaju ispune sve cestitke a pudlice neka i dalje lizu to im je posao…

Netko iz mase 007
4 godine prije

Vas je ovaj snimak kažete zadivio? O moj Bože koliko je to traljavo bilo i koja je to bila parada zastarjele tehnologije i lošeg drila spuštanja iz Mi17 iz 63. godine. Bolju bi poruku poslali da nisu nista prikazali snimak, ovako su se pokazali vise stvari i razbili te izgrađene mitove njihove jake i spremne vojske. Pa 10 obučenih vojnika nisu mogli naći da pravilno odrade iskrcaj iz helikoptera, ovo prikazano gore je jad i tuga.

p.s.
Molim vas suzdržite se pljuvanja, velika većina Vas nije kompetentna da komentira vojne taktike i tehnike, možemo razgovarati posljedicama ovoga čina, ali o vojnom znanju nemam kompromisa sa neznalicama. LP

Tabasco
4 godine prije

A da skupimo neku lovu pa da im kupimo bolju kameru? Izgleda da ce im trebati…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.