NBC pronašao ilegalne imigrante koji tvrde da su radili za Trumpa (VIDEO)

Donald Trump - crvena kravata
14 komentara

Donald Trump se mora suočiti s novim optužbama, koje pokazuju koliko su zapadne elite, ali ne samo, licemjerne kada je u pitanju novac. Slučaj podsjeća na skandal s talijanskim političarem

Umbertom Bossijem, utemeljiteljem tada secesionističke Sjeverne lige, sada samo Lige, koji je novac stranke uzimao za osobne investicije u Tanzaniji, dok je diljem takozvane Padanije grmio i invaziji “crnaca, seljačina s juga Italije i ostalih”. Kada su u Sjevernoj ligi tada saznali da je stranački novac Umberto Bossi koristio za ulaganja u Afriku, oprostili su  mu protuzakonito korištenje novca stranke, ali ne i što je ulagao u Tanzanije, a ne Lombardiju, Veneto ili neku drugu pokrajinu sjeverne Italije.

Sada je Donald Trump otprilike u istom problemu, jer na jednoj strani grmi protiv ilegalnih migranata, velikim dijelom s pravom, dok s druge strane koristi njihove usluge i nisku cijenu rada.

Novinari kao novinari, otkriju sve, samo ako žele. Tako je NBC News poslao svoj tim da razgovara s imigrantima koji su radili u Trumpovom Nacionalnom Golf Klubu u Bedminsteru. Jedna od žena je rekla da je nezakonito došla u Sjedinjene Države i da se zaposlila bez dokumenata. Prema njezinim riječima, ona je buduće poslodavce čak obavijestila o tome i kakav joj je status.

NBC: Ovo je jedno od predsjednikovih omiljenih mjesta kada želi biti sam – Trump National Golf Club u Bedminsteru, New Jersey. Victorina Morales je ovdje radila kao sluškinja od 2013.

Victorina Morales: Voljela sam raditi za njega, ali kad sam ga vidjela kako govori o nama kad je stupio na dužnost, osjećala sam se poniženo.

Kako tvrdo gospođa Morales, nezakonito je došla u SAD iz Gvatemale.

NBC: Kako ste dobili taj posao bez ikakvih dokumenata?

Victorina Morales: Rekla sam im da nemam dokumente, da ne govorim engleski i da sam imigrant. Rekli su: “Nije važno.”

Sandra Diaz tvrdi da je također radila u Bedminsteru bez službenih dokumenata od 2010. do 2013.

Predsjednik Trump je izjavio da njegove tvrtke nikada nisu primale neprijavljene ljude.

“Niti jedan ilegalni imigrant ne radi za nas”, izjavio je Donald Trump.

Migracija je za vladu trenutno glavni problem, a uprava prijeti mogućom privremenom blokadom rada na dva tjedna, ako se ne izgradi zid na granici. Ali te žene kažu da nisu bili jedini radnici bez dokumenata u Bedminsteru.

Bijela kuća je poslala obavijest kući NBC, a glasnogovornik Trumpovog poslovanja je priopćio: “Deseci tisuća zaposlenika rade u našim objektima i imamo vrlo strog postupak zapošljavanja. Ako bilo koji od podnositelja zahtjeva dostavi lažne dokumente kako bi zaobišao zakon, taj postupak odmah biva obustavljen.”

Ove su se žene povjerile, znajući da riskiraju deportaciju u zemlje porijekla, zaključuje NBC.

VIDEO – Prilog kojeg je objavio NBC News

 

 

Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Iza_horizonta
5 godine prije

Svi vi koji prenosite bezočne laži sa NBC-a ćete se mnogo loše osjećati kad se probudite iz sna.

eu kolonija
5 godine prije

dakle trump bussmisen voli imigrante a trump predsjednik provodi odluke onih koji su ga birali na mjesto predsjednika I koji ne žele migrante u usa. mislim da se o tome radi I zaključujem da je trump principijelniji političar od velikog broja predsjednika usa a koji su bili prije trumpa. ovi potonji obično narodu obećavaju jedno a rade suprotno

čokolino
5 godine prije

Dovoljno je pročitati njegov zadnji twit da znaš da mu nisu sve daske na broju:

Mike Pompeo is doing a great job, I am very proud of him. His predecessor, Rex Tillerson, didn’t have the mental capacity needed. He was dumb as a rock and I couldn’t get rid of him fast enough. He was lazy as hell. Now it is a whole new ballgame, great spirit at State!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 7, 2018

Da ne pominjem onaj o shithole državama i ostale gluposti.

Ovaj se ne pravi on je stvarno opi**n

Laki Topalović
5 godine prije

Definitivno ne može voditi kadrovsku politiku sluškinja, ali ima ljude koji to rade, a ako su ove radile, ti bi trebali dobiti otkaz, čisto vjerodostojnosti radi. Nije uopće isključeno. Dvije sobarice i na njegovim bauštelama da rade ilegalci. To su desetine tisuća ljudi. Tako da je vjerojatno istina i nije teško iskopati njih par, ali to ruši kredibilitet. Pravi državnik bi priznao i otpustio voditelja kadrovske službe i amen.

Zemohudin
5 godine prije

Rekla, kazala..
Ne znam, da li je istina ili ne..ne bih se uopste cudio, da je.. Ali meni se cini ko namjestalka..

jezevakucica
5 godine prije

A što je sa prvom damom?Jesu li njoj produžili vizu ili na crno radi u Bijeloj kući?

Miki
5 godine prije

Obećale im Demokrate t.z. “Green Card” ako lažu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.