P. Butler: “Jednostavna istina o dijaboličnom planu Vladimira Putina”

Vladimir Putin
45 komentara

Krajem travnja je Neil MacFarquhar, veteran američkog novinarstva, za The New York Times podsjetio američku i svjetsku javnost  na “borbu Vladimira Putina protiv Zapadom kojom izolira Rusiju”. Ruske aktivnosti na Bliskom istoku opisuje kao “izljev ruske mržnje koja Putina dodatno dovodi u tešku izolaciju, ali to njega ni u čemu ne sputava”. Ali protiv koga se bori Putin? Od čega ga takozvani “Zapad” pokušava odvratiti? Još bolje, gdje su dokazi lukavog plana ruskog vođe da uništi sve oko sebe? Ovu apsurdnu priču je u svojoj kolumni za New Eastern Outlook pokušao objasniti Phil Butler, politički analitičar i politolog, stručnjak za istočnu Europu i autor nekoliko knjiga na tu temu.

Svjedočimo novom i gorkom Hladnom ratu, a nitko koga nema razumno objašnjenje za što se u njemu bori. Postoje planine optužbi, tu su sankcije, hibridni ratovi, razbacane gomile terorista, potrošeni novac CIA-e, visoki dužnosnici koji se bacaju na glavu i desetine tisuća vijesti koje vrište “Putin je kriv”. Ali za što? Na ovo pitanje ne možete odgovoriti, jer nema ničega. Evo kratke povijesti stvarnih zločina Vladimira Putina.

Početkom 2000-ih Vladimir Putin je vodio zemlju gotovo uništenu korupcijom, stranim intervencijama i pljačkašima koji su se htjeli privatizirati sve, ali po cijeni zapadnih investitora. Prodor globalističke doktrine je dosegao granice Rusije. U bivšim sovjetskim republikama su se “Obojenim revolucijama” svrgavale vlade i vodili su se ratovi.

Zloglasna ruska ili izraelska mafija, bilo tko u zemlji koga su mogli kupiti zapadni pljačkaši, uzimali su dio ruskog naslijeđa. Došao je Vladimir Putin i sve ih je potjerao van. Nije prodao Rusiju strancima. To je njegov najveći zločin.

Kasnije, tijekom desetljeća, Vladimir Putin je predložio inicijativu poznatu kao pod imenom “od Vladivostoka do Lisabona”. Plan je bio stvoriti divovsko euroazijsko tržište vrijedno desetke tisuća milijardi dolara. Zamislio je punu i pravednu integraciju Rusije u međunarodnu zajednicu. Samo ovaj plan je mogao od Rusije integralnog međunarodnog partnera, umjesto da se zemlja pretvori u mozaik malih banana republika poput bivše Jugoslavije. Putinov plan bi osigurao gotovo neraskidivu suradnju, prosperitet i mir među zemljama. No, sam prijedlog takve ideje je za postojeći svjetski poredak bio grozan zločin, piše Phil Butler.

Svijet je 2009. bio fasciniran tadašnjim premijerom Putinom. The New York Times je tada istraživao radnu etiku ruskog vođe. Zapadni mediji su izvještavali kako Putin pjeva “Blueberry Hill” i svira klavir. No, The Washington Post započinje s mantrom o “Putinu ubojici”. 2010. godine dolazi do rasplamsavanja ove histerije.

Američke novine su pokrenule “ogromni prosvjed”, a Putin je okarakteriziran kao bijesni kriminalac. Legenda o Vladimiru Putinu počinje rasti upravo u  to vrijeme. Na Zapadu su medijske i poluslužbene glasine i spekulacije postale svakodnevna zabava. Tada je 2011. godine ruski vođa otišao toliko daleko da je kritizirao Zapad zbog svrgavanja Gaddafija u Libiji, a svi znamo što se u toj zemlji dogodilo.

Početkom 2012. su najutjecajniji zapadni mediji glavni počeli predviđati “pad Vladimira Putina”.

The Economist - Putin

The Ekonomist je svoje proročanstvo naslovio  “Početak kraja Putina”. Toliko o dubini ekonomske analize i prognoze ovog lista. Te je godine Masha Gessen dobila veliki prostor u medijima s naslovima koji Vladimira Putina nazivaju “kriminalnim bossom” i “homofobom”.

U međuvremenu su pravi kriminalci poput Hodorkovskog ulagali sve napore za laži koje trebaju doći. Nevladine udruge i mediji u vlasništvu korporacija među javnim mnijenjem stvaraju sliku o “uličnom banditu Putinu ” i što sve ne.

Međutim, Putin je te godine svejedno pobijedio na izborima. Iako ga je časopis The Slate nazvao “bijednim”, vješto je uspio preuzeti vodstvo u najvećoj zemlji na svijetu. Tu je i performans takozvane punk skupine Pussy Riot, koja osuđuje Rusku pravoslavnu crkvu, zbog čega su članice ove grupe neko vrijeme provele u zatvoru.

Vladimir Putin će 2013. godine počiniti najveći i najgori, gotovo svemirski zločin, nepojmljivo svetogrđe. U tom trenutku bivši predsjednik Barack Obama okuplja svoje trupa da napadne Siriju, a čelnik Rusije se američkom narodu obraća u The New York Timesu. Potom, uoči sudbonosnog izbora u američkom Kongresu o odluci Obame da pokrene napad protiv sirijskog predsjednika Bashara Al-Assada, Putin posreduje predlažući Siriji da preda svo kemijsko oružje.

Za pozlaćeni svjetski poredak je to bilo previše i elita je skinula rukavice. U međuvremenu, Obama i CIA već vode posrednički rat protiv Assada. Ali američkom narodu to nikada nisu ispričali. Dakle, imamo “Putina zlotvora”, dok Obama i CIA, barem za Amerikance, tajno ubijaju, ali ova istina teško prodire u javnost.

Ali vođa Rusije postaje alkemičar istine, Dovoljno je čuti njegovu izjavu u navodnim kemijskim napadima sirijske vlade iz tog vremena:

“Vjerujem da barem trebamo čekati rezultate istražnog povjerenstva Ujedinjenih naroda u Siriji. Već sam rekao da smatram kako je apsolutno smiješno da je sirijska vojska koristila zabranjeno kemijsko oružje na područjima u kojima su već okružile takozvane pobunjenike i pobjeđuju ih.”

Prošlo je skoro godinu dana sve dok nisam shvatio kako je “pakleni napad” imao veze s Vladimirom Putinom i Rusijom u kojoj su se 2014. održale  Zimske olimpijske igre u Sočiju. Uglađeni gay globalisti su imali namjeru spriječiti svijet da vidi Rusiju. Putin je morao platiti za njegovu “drsku prošlost”. Dakle, sve je poprimilo potpuno novo značenje. Kada je ruski narod pokazao prestiž i upriličio neusporediv spektakl, počelo se govoriti o svemu lošem, samo kako bi se na svakom koraku vrijeđalo i kritiziralo rusko vodstvo. Lov na pse, sanitarije koje ne funkcioniraju, lovci na gay skijaše, nedovršeni hoteli i ekološka katastrofa su bile teme koje zlobno širila zapadna propaganda.

Svjetski poredak je Putinu tih dana uputio sljedeću poruku: “Budi s nama i ostavit ćemo na miru tvoju paradu.” Putinov odgovor je poznat.

Nakon toga je dolazi EuroMaidan i vlada u Kijevu se svrgava usred Olimpijade, što je ponovno prisilio Putina da pokrene svoju “dijaboličnu ruku”. Umjesto da NATO zauzme strateški položaj na jugozapadu Rusije, on se odlučio osigurati to područje bez jednog ispaljenog metka. Krim je trebao biti dio  teritorija globalnog hegemona, ali se Putin usudio oduprijeti. Osramotio je zapadne stratege i opet zgriješio.

Od 2014. je postao glavni krivac za obaranje putničkog zrakoplova kompanije Malaysian Airlines, let MH17, iako bez ikakvih dokaza.

Unatoč lavini optužbi, opet izaziva svjetski poredak. Pred nekada moćnim Ujedinjenim narodima, pred Bogom i svima ostalima poručuje zapadnim elitama: “Shvaćate li uopće što ste učinili?”

VIDEO – Vladimir Putin 2015. u Ujedinjenim narodima: “Shvaćate li uopće što ste učinili?”

https://www.youtube.com/watch?v=oK0o2GmEOv4

Kristalna kugla The Economista je tada proglasila kako je “Putin objavio rat Zapadu”. On je otkrio da Sjedinjene Države podupiru terorizam na Bliskom istoku, a zatim je pokrenuo svoju vojsku i uništio ISIL.

Potom dolazi 2016. i NBC News objavljuje kako “američki dužnosnici imaju saznanja da Putin osobno sudjeluje u hakerskim nadima na američki izborni proces”. Nevjerojatno, ne postoji niti jedna slika Putina koji pomoću prijenosnog računala napada Demokratski nacionalni kongres. Ljudi diljem svijeta opet nisu primijetili nedostatak dokaza. Već gotovo dvije godine se istražuje Putina zbog navodnog uplitanja u američke izbore. Možete li pronaći ikakav dokaz, službeno ili u medijima?

Ovaj kratki presjek Phil Butler zaključuje sljedećom misli: “Prokleti Putin je besprijekoran i dijabolični zločinac! Njegovu kontrolu nad svim zlom na planeti vješto skriva od nas. Kako? Mnoštvo privatnih očiju, istraživački novinari, zviždači, think tankovi, CIA, NSA, MI6, GCHQ, Mossad, Pentagon, Naval Intelligence, odbori Senata, pa čak i čak David Copperfield bi pronašli barem jedan list dokaza. Gore navedeno su, moji prijatelji, najveći Putinovi zločini protiv čovječnosti. Ali razlog zbog kojeg ne možemo vidjeti dokaze Putinovih nedjela je zapanjujuće jednostavan. Tih dokaza nema.”

Sankcije
Pretplatiti se
Obavijesti o
45 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Bruno
5 godine prije

Molodec!

Son of Alerik
5 godine prije

Novogovor glasnogovornika NWO-a u nastajanju (i istovremenom nestajanju) ne začuđuje one koji ne slušaju što se govori, ne čitaju što se piše, već gledaju što se radi i gledaju što tko čini. Tako će sami sotonisti (doslovno) o onima koji im se suprotstavljaju govoriti kao o ‘dijabolicima’. Izvrtati. Lagati. Izmišljati. Sve kako bi uvjerili vlastitu javnost u ispravnost onoga što čine i važnost plaćanja upravo takvih i tolikih poreza državi i njihovom reizboru na političke funkcije. Jedina stvar koje se političari plaše jest jedan jedini dan koji dolazi svake četvrte godine – dan izbora. Jest, mediji su njihovi, glasačke skupine su potkupljene, sve to stoji, ali nikad nemaju garancije da će izbori ići po planu. Pa i ovo s Trumpom im je pokazalo koliko jenjava moć medija. Mediji više nisu samo The Economist, CNN i slične cionističke propagandne nakupine. Danas postoje društvene mreže, youtube koji, iako u njihovom vlasništvu, ne… Čitaj više »

HEKPCT
5 godine prije

“Nakon toga je dolazi EuroMaidan i vlada u Kijevu se svrgava usred Olimpijade”. Računam da će slično biti i za vrijeme SP u nogometu.

Busola
5 godine prije

Proamerički novinar kaže uspjeh globalizacije stvaranje banana republika na prostoru bivše Jugoslavije!

Govori o tome što zapadne elite žele Istoku

Good Old Rebel
5 godine prije

Putinov grijeh je suprostavljanje globalistima, što za posljedicu ima ponovno snažejne Rusije..koja je stala na noge. Dakle “medo ” se probudio, i ako čitamo i razmišljamo, “između redova” stvaranje tržišta i možda nešto više od tržišta od Lisabona do Vladivostoka “globaliste” čini nervoznima. Vrh “globalista” čine “cionističko-protestantski” klan preko bare, koji su silom uvezali u kolo svjetske, naročito Evropske ekonomske, financijske elite, a onda politika igra kako oni kažu. Ta “duboka država” je svjetska, a vrh se nalazi u Americi. I sad se našao Putin i Rusija da uništavaju plan, sa idejom multiplarnog svijeta. Kako stvari stoje svijet sve više postaje multipolarni i ako Evropa progleda i ustane…gotovo, Rothschildi i ini se mogu zavući u svoje “komore” i tamo nek si puštaju “betonske ploče” i neka oda igraju koliko i dokle hoće. Ako budu” imali volje”. I na kraju još i Kina…Ma nema šanse bilo što na silu više da… Čitaj više »

MajorJS1
5 godine prije

Ubi me u pojam da na jednom takvom portalu svi tekstovi imaju tako velike gramaticke pogreske, zar nemate lektora ili barem sami procitajte tekst prija objavljivanja..

Gjurgjica Mimica Bezjak
5 godine prije

Putin ide svojim putem i misli: ” Psi laju, a karavane prolaze.” Mislim da zasluzuje postovanje.

Duki
5 godine prije

Vladimira cijeli zapad nastoji prikazati kao baba-rogu ali im to teško uspjeva !
Ja kada čujem trampa ne mogu zaspati tri dana a kad vidim Terezu tri dana nemam sreće!
On je ipak za sve njih gentleman !u svakom pogledu !

Sinisa
5 godine prije

Sta je sa tim narodom,vide kako je prosla Ukrajina i svjesni su da je i njih Zapad debelo preveslao i opet dizu nekakvu bunu sa prozapadnim ciljem. Sinoc gledam neku emisiju,katastrofa kako ljudi drze nato stranu i jedan nazovi vojnopoliticki analiticar rece da li se isplatilo zbog jednog covjeka (Asada) dopustiti razaranje Sirije….naravno kontekst je da je bolje bilo da ga narod nije branio,nije pratio u borbi, te da Rusija nista nije pomogla a ne spominje rezultate njihovog djelovanja i rezultate onih koje nato podrzava. Ne vjerovatno je ko sve dobije priliku da izludjuje narod.

Ivo Lola
5 godine prije

Što je više kleveta i laži, Putin nam je miliji i draži!

Ive
5 godine prije

Imamo dansnji clanak kako ZapadnoEvropski gospodarstvenici kukaju o poslijedicama SAD sankcija prema Rusiji. I umijesto da organiziraju svoje uposlenike i naprave velike javne prosvijede oni kukaju. Kukaju nad svojom pogresnom investicijom oni su financirali isbor tih Evropskih politicara koji su se uvukli u Trumpovu straznjicu i opijeni njegovim smardom nisu u stanju reci Ne to nije nas nacionalni interes, to nije interes naseg gospodarstva ni naroda. Dakle kompletnu politicku elitu EU i svih drzava treba razvlastiti, no dali cekati izbore ili krenuti u prosvijede odmah primjeniti silu protiv ZLA i ZLIH koji unistavaju i EU i nacije unutar zbog interesa SAD. Dali je nama u Evropi, Hrvatskoj i svakoj drugoj drzavi bitniji interes SAD ili interes nase drzave i nase nacije? Ja sam za pokretanje akcije odmah, smijeniti Juneckera, sve EU parlamentarce i komisije razrijesiti duznosti i poslati u kazamte i okrenuti novi list EU pripada Evropskim gardjanima a ne… Čitaj više »

čitatelj portala
5 godine prije

Kaki li ga, kaki P. Butler!

Har Megiddo
5 godine prije

Htio sam napisati dulji komentar, ali ne mogu, Putin mi hakirao tastaturu.

Damir Mijač
5 godine prije

Mislim da sam negdje pročitao da je Rusiji prije koju godinu istekao nekakav ugovor s Svjetskom bankom, i da su sada I ugovorno zakonski slobodni u kreaciji.

tedi
5 godine prije

Danas ili jucer je Ceski Predsjednik Zeman priznao ,da je Ceska tajna sluzba znala ds se u Ceskoj proizvodi norcik…https://ria.ru/world/20180503/1519857428.html?utm_source=push&utm_medium=browser_notification&utm_campaign=ria.ru….osim Rusije,zgodno os Zemana.

edi savić
5 godine prije

Imate luđaka u jamerikiki od presidenta pogledajte skojom arogancijom prezirom spram Merkelici vaš president održava konferencu za novinare jadan i bijesan što njemačka zna može i ima naj aute motore manje više što bi mi rekli po vlaški kvaliteta nambar van .Ratove izgubili ekonomski vodeći .

Sinisa
5 godine prije

Miloš Zeman konacno izludeo!!!
Priznao je da je Ceska proizvodila i skladistilo agens Novicok!?

rodoljub
5 godine prije

Kaze: “Ruske aktivnosti na BI su izliv mrznje….” Ja bih na to rekao: americke aktivnosti u Vijetnamu, Iraku, Libiji, Srbiji, Bosni, Siriji, …su izlivi ljubavi, koja umesto cveca poklanja bombe . Nema tu mrznje, to je ljubavno bombardovanje. Kakav supak, a ne analiticar.

Jurišić maja
5 godine prije

svijetom upravlja par privatnih banaka koje su padomSSSR konačno dobila odriješene ruke i to iskorištavaju do maksimuma američka vojska postoji isključivo i jedino zbog njihove zaštite ako im se nitko ne suprotstavi uvode novi robovlasnički poredak a mantrajući o prenapučenosti planeta stvara se alibi za eliminaciju starih bolesnih i nepočudnih

valentin
5 godine prije

Hazari, trinaesto pleme zla, sotona svijeta, genetska laž, pohlepni krvoločni lihvar hoće postati vladar svijeta i ne pita za žrtvu

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI