Roditelji bojkotiraju Crayolu zbog uključivanja transrodne propagande u marketing bojica i drugih proizvoda za djecu

Crayola bojice
19 komentara

Ako ove nadolazeće školske godine razmišljate o kupovini paketa bojica za svog mališana, možda biste trebali odabrati drugu marku osim Crayole.

To je zato što se Crayola “probudila” novom reklamnom kampanjom u kojoj se pojavljuje transrodna aktivistica s invaliditetom Julian Gavino, žena koja se identificira kao “muškarac”.

I na Facebooku i na Instagramu, Crayola je objavio uznemirujući niz fotografija koje prikazuju Gavina u raznim odjevnim kombinacijama s bradom i izazovnom pozom u “njegovim” invalidskim kolicima.

Na jednoj od fotografija Gavino se vidi kako nosi lančani grudnjak s vanjske strane “svog” sakoa, kao i crne čizme prostitutke i kričave naušnice u obliku lustera. Imajte na umu da je ciljana publika Crayole djeca i mala djeca od 2 do 10 godina.

Također poznat kao “Hipi s invaliditetom”, prema Crayoli, Gavinov cilj je normalizirati “trans tijela u svijetu mode”, prema povezanoj biografiji. “Njegovo” iznenadno pojavljivanje u Crayola oglasima je za proslavu “Mjeseca ponosa osoba s invaliditetom”.

“Julian Gavino, zvani @thedisabledhippie, (on/on) je modni model, pisac i aktivist koji se identificira kao transrodni muškarac”, objasnio je Crayola na svojoj Instagram stranici.

“Rođen je s progresivnim neurološkim stanjem. Julian se strastveno zalaže za svoje zajednice,” što očito uključuje izlaganje “sebe” djeci u raznim vrstama bizarne odjeće dok umjetno pušta bradu.

Nastavi govoriti protiv indoktrinacije koju promiču transrodne osobe, Ameriko

Nakon oštre reakcije roditelja, Crayola je odlučila izbaciti Gavino sa svojih stranica na društvenim mrežama. “Njegove” jezive fotografije i više samo su nestale jednog dana kao odgovor na brojne kritike javnosti.

“Našu djecu ne treba gurati kroz medije, a ovo je zeznuto… SAMO IH PUSTITE DA BUDU DJECA!” napisala je jedna osoba.

Nažalost, Crayola je jedan od boljih primjera korporativne budnosti jer mnoge druge tvrtke nastavljaju reklamirati transrodnost djeci bez srama.

Crayola, koja je više nego vjerojatno vidjela da znakovi dolara napuštaju njezine knjige, odlučila je da je za sada najbolje da Gavino zauzme budući da većini roditelja nije zanimljivo vidjeti “njega” kako bljeska na ekranu.

Disney, s druge strane, nastavlja s ponosom njegovati djecu putem medija, svojih tematskih parkova i drugih oblika programa.

Dobra vijest je da sa svakim novim “probuđenim” društvom koje izađe iz ormara za dotjerivanje, stvara se još jedan prostor za novo društvo da dođe i popuni njegovo mjesto, minus sva dotjerivanja djece.

“Ovdje postoji fantastična prilika za poduzetnike da popune vakuum koji ove probuđene tvrtke napuštaju dok otuđuju svoju bazu klijenata”, napisao je komentator u The Western Journalu.

“Nove tvrtke koje su orijentirane prema tradicionalnom društvenom moralu trebale bi nicati posvuda kako bi ponudile alternativne proizvode rastućem tržištu zgroženih potrošača koji, u najmanju ruku, žele kupovati proizvode od korporacija koje su ideološki neutralne i ne pokušavaju da svojim obiteljima zaglave bilo kakvu društvenu ili političku ideologiju.”

Drugi je napisao da će Crayola krenuti putem Disneya jer će doživjeti pad prihoda i degradaciju svog dugogodišnjeg obiteljskog imena.

“Pitam se je li njihova matična tvrtka ovo odobrila ili potvrdila?” upitao je drugi komentator. “Ako je tako, onda se Hallmark mora dodati kampanji #gowokegobroke.”

Ispostavilo se da je Hallmark kupio Crayolu još 1984., a Crayola je od tada “igrala značajnu ulogu u Hallmarkovim strategijama osobnog razvoja.”

Netko drugi je napisao da je savršeno sretan što svojoj djeci umjesto Crayola bojica daje olovke u boji druge marke sad kad je “perverzna tvrtka” pokazala svoje pravo lice.

Crayol BojiceHallmarkPropagandaTransrodnost
Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
onaj najglu...Dalton
1 godina prije

Uspavana ljepotica po cijele dane ne ustaje…
Pepeljuga kući u ponoć dolazi.
Snjeguljica živi sa sedam frajera…
Tarzan gol hoda unaokolo.
Pinokio čim zine laže…
Aladin je doktor i za ove lopove danas.

Mensčini da smo mi ispali normalniji neg’ ovi danas…

P.S.
Babarogom nas plašili, za uši vukli, kuvačom tukli, rakijom rane zalivali, zube koncem vadili…

onaj najglu...Dalton
1 godina prije

Ni u tramvaju neće da ustanu…
I sve manje poštuju mlade.
Ove starije generacije su sve arogantnije…
..

Otac Zico
1 godina prije

Tako je. Sad uz George (Boy) banku imaju i bojice.

Probuđeni
1 godina prije

Medicinski, 5 posto populacije ima gej poremećaj, genetski, NE mogu se promijeniti. Sto da radimo sa njima? Smetaju nam kad se istaknu.
Istovremeno , SVAKI PETI stanovnik hr je alkoholičar, SVAKA ČETVRTA djevojčica je seksualno maltretirana! To nam ne smeta, jer se dogadja u tišini.

Mladen
1 godina prije

Obavezno pogledati kako djeca u kući slažu bojice da se nebi slučajno dogodilo da ih ne poslože u nizu duginih boja .Ako se to dogodi odmah zvati svecenika i molitva i bkqgoslivanje do beskonačnosti ,poslin toga odvest kod svih mogućih liječnika pedijatara .psihologa a ako i to ne pomogne pa djete opet posloži bojice u vama sumnjivi položaj tada se obratiti po savjet komentatora na portal logično .

Josip
1 godina prije

Šteta što Hitler nije uspio istrijebiti LGBT i pederluk. Očigledno treba nam jedan novi temeljiti Hitler da svijet riješi tog zla..

Max
1 godina prije

i treba.

Rimtutituki
1 godina prije

To je t ideologija.normalno 2-5% ljudi je lgbt,a danas to ide puno vise.niko nije skuzio da je to nastavak Lenjin-Trotzki oni su biki gay i rasturali rusdiju u korist cccp melting pot.ovi rade isto,samo sto su umjesto crne boje kao naslednici SS uzeli dugine boje,veselo pa niko ne kuzi. Znaci proizvod crnog nacizma su Lenjin-Trotzki a podproizvod ove dvojice su zeleni+ lgbt.zar je toliko tesko vo skuzit.znaci ideologija,a protiv nje e boris samo da je skroz unistis.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI