Sretna Nova 2017. godina!

Čestitka 2017
3 komentara

Dragi i poštovani čitatelji,

Kao nedavno formirani tim, obraćamo Vam se s mnogo nade da će za Vas i za nas iduća godina biti sretna, uspješna i provedena u krugu najdražih osoba u privatnom životu, a na radnom mjestu u ugodnoj i produktivnoj radnoj sredini.

Svjesni smo teškoća i društvenih problema. Svjesni smo i potencijala naših malih država nastalih u nesretnom ratu, vrijednih i pametnih, a često od društva napuštenih ljudi, nacionalnih prirodnih bogatstava i činjenice da ta bogatstva nisu korištena za opću dobrobit.

Na našem portalu pokušavamo društvena događanja obuhvatiti sve većim brojem vijesti, i sve redovitijim izlaženjem s novim i boljim analizama tema. Nastavit ćemo tako i dalje, i nadamo se, pokriti još šire područje Vaših interesa. Glavni nam je cilj da preciznim prikazima stanja, i promocijom što zdravijeg i humanijeg sustava vrijednosti, pomognemo mladim demokracijama u okruženju.

Narodi koji su nove države dobili ratnim raspadom Jugoslavije nisu, na žalost, ni blizu iskoristili sve mogućnosti demokratskog odlučivanja o vlastitom razvoju. Sigurni smo da to mogu učiniti, da za to imaju sve potrebne preduvjete: dovoljno dobrote, hrabrosti, discipline i pameti da mirnim i demokratskim putem zacrtaju bolju sudbinu svoje djece. Preduvjeti u političkim sustavima za to postoje, samo ih najširi slojevi naroda moraju početi koristiti.

Uvjereni smo i da će se takve, pozitivne promjene, dogoditi toliko brzo, da će ih velik broj naših čitatelja doživjeti. Velike i ozbiljne, pozitivne društvene promjene, ne događaju se ipak preko noći, nego ih treba godinama strpljivo poticati. U tome vidimo i svoju zadaću. Obavljat ćemo tu zadaću što boljim novinarskim radom.

Za to će nam trebati Vaša čitateljska podrška, koju namjeravamo pošteno zaraditi poboljšanjem kvalitete našeg rada.

Još jednom Vam želimo mnogo osobnih, obiteljskih i kolektivnih uspjeha, nadajući se da ćemo do kraja 2017. iza sebe ostaviti sigurne zajedničke korake prema boljitku.

Uz najbolje želje, pozdravlja Vas

Redakcija logicno.com

Pretplatiti se
Obavijesti o
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Koča Popović
7 godine prije

Hvala na cestitkama. Vama zelim da nastavite istim intenzitetom i ucestaloscu objavljivati vijesti nedostupne u glavnostrujaskim medijima. Jedan mali ispravak…narodi Juznih Slavena u svojim malim, besmislenim drzavicama nisu imali priliku odlucivati o svojim sudbinama posljednjih 26 godina. Cinili su to nasi gospodari, pogonjeni krupnim kapitalom.

Busola - Branimir Puškarić
7 godine prije

Puno sreće, rada, zarade i pravog novinarstva!

uvedite već ocjenjivanje komentaram i mogućnost “kvotanja” odgovora

čitatelj portala
7 godine prije

Sve najbolje u novoj godini!
Kako uredništvu portala, tako i svim korisnicima.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.