"Trump je najslabiji vrhovni zapovjednik u povijesti SAD-a"

donald trump sabka
13 komentara

Američki predsjednik Donald Trump je najslabiji vrhovni zapovjednik u povijesti svoje zemlje, kaže kongresmen Seth Moulton.

“Dio vašeg posla je da budete vrhovni zapovjednik, a ja osobno nisam vidio slabijeg vrhovnog zapovjednika u američkoj povijesti”, rekao je Seth Moulton, član Zastupničkog doma iz Massachusettsa, navodi list The Hill.
Demokratski zakonodavac, koji se također uključio u utrku za predsjedništvo Sjedinjenih Država, podsjetio je da trenutni stanar Bijele kuće nema potrebne kvalifikacije za obnašanje te dužnosti i da, osim toga, njegove loše odluke uništavaju međunarodne saveze Sjedinjenih Država.
Moulton je također upozorio da je Trumpov pristup vođama suparničkih zemalja i američkih neprijatelja, kao što je sjevernokorejski čelnik Kim Jong-un, udaljio saveznike od Washingtona i oslabio Sjedinjene Države u svijetu.
Predstavnik Massachusettsa, koji je bio dio Američkog korpusa marinaca sedam godina, podsjetio je da je Trump nekoliko puta vrijeđao vojnike svoje zemlje, tako da nema ni povjerenja ni potporu vojske.
“On je vrijeđao naše trupe i heroje poput preminulog senatora Johna McCaina i teško je zamisliti da će bilo tko ići u borbu sa stvarnim povjerenjem u takvog glavnog zapovjednika”, rekao je Seth Moulton.
U dvije godine od njegova dolaska u Bijelu kuću je Trump naširoko kritiziran zbog svog kaotičnog upravljanja mnogim pitanjima, posebno vanjske politike, kao što je njegov kontroverzni zid, te zbog čestih napada na tradicionalne saveznike u Washingtona.
Kako se zahuktava predizborna kampanja, vjerojatno će ovakvih i puno gorih optužbi biti i više, ne samo iz redova demokrata, već i iz dijela republikanca. Kako Trump silno želi osvojiti još jedan mandat, za očekivati je da će mnoge odluke donositi kako bi stekao što bolji rejting. Nadajmo se da to neće značiti pokretanje jednom malog pobjedničkog rata, kao što bi možda volio Seth Moulton, jer tako slabih neprijatelja Amerika nema na vidiku.

Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Siniša
4 godine prije

Koliko se može reći da je jedan predsednik USA u stvari komandant bilo čega u USA, zadnja su dva predsednika jasno pokazala da su u stvari uvijek bili samo obični vojnici koji izvršavaju tuđe naredbe i ispunjavaju tuđe želje;Kramp, pre bi se reklo da je malouman…nikako komandant.

Lucija
4 godine prije

Gle tog Moultona bezobraznika: ” …“On je vrijeđao naše trupe i heroje poput preminulog senatora Johna McCaina…”.
McCain je bio vojnik prije 40 ak godina…dakle, nije vrijeđao vojnika, nego – senatora.
Jučer je Muller podnio izvještaj Kongresu, koji se svodi na: ” nisam mogao dokazati da nije kriv” (???) i , ” ministarstvo pravosuđa i nemože progoniti Predsjednika, to po Ustavu usa može samo – Kongres.
Pa su mnogi iz ovoga, i iz neizrečenog, i iz zatamnjenih dijelova teksta, isčitali da je ovo poziv na impeachment. Naravno, u napadima prednjače predsjednički kandidati.
A neki misle da demokrati kupuju vrijeme, jer ih čekaju optužnice.
Off: Assange teškog zdravstvenog stanja. Strašno omršavio i premješten u zatvorsku bolnicu. Rekao njegov odvjetnik da se u petak jedva mogao s njim sporazumijeti. Danas treba biti pred sudom. GADOVI.😠

Riddick
4 godine prije

Šta reče:”On je vrijeđao naše trupe i heroje poput preminulog senatora Johna McCaina i teško je zamisliti da će bilo tko ići u borbu sa stvarnim povjerenjem u takvog glavnog zapovjednika”
Kurta kritikuje Murtu, da dodje na Trampovo mesto radio bi sve isto, Tramp dok nije postao predsednik govorio je sve obrnuto nego što sada govori, njega niko ne pita za mišljenje on samo svojim rečima prepriča šta mu kažu, eto to je njegov posao.

Ante
4 godine prije

Ovaj Moulton ne kuži da Trump vodi Ameriku onako kako vodi svoje propale i zadužene firme. Osim toga Moulton vrlo dobro zna čemu služi Trump na vlasti u Americi, ali to nikada neće priznati. Trump na vlasti služi kao netko koga se koristi za skretanje pažnje. Da je klintonica na vlast ona ne bi mogla tako dobro preuzeti ulogu skretanja pažnje. Pogledajte samo kakvi su samo zakoni doneseni, koje sve sankcije se donose i kako to utječe na ostatak svijeta a kome to sve ide u korist.

eu kolonija
4 godine prije

trump do sada nije poveo niti jednog oružanog sukoba, za razliku od onih prije njega, jer za trumpa glasa vojska a ne vojno-industrijski kompleks. vojska ne voli ratove a vojno-industrijski kompleks ih izaziva. ovim je ovaj demokrata pokazao samo da su oni demokrate gore od trumpa ma koliko on bio I lud I malouman. ovo je kritika trumpu zato što trump ne pokreće barem jedan rat godišnje a što je bila praksa svih američkih predsjednika prije trumpa inače lobista vojno-industrijskog kompleksa. rat u kojem bi američka vojska ginula a vojno-industrijski kompleks profitirao. neznam samo zašto portal logično uopće prenosi mišljenje ovoga maloumnog jastreba iz demokratske stranke. možda bi trebali više pisati o američkim vojnicima i njihovim problemima a koji su se borili u nizu bezpotrebnih ratova umjesto mišljenja ovoga maloumnog jastreba iz demokratske stranke

cogo
4 godine prije

pa kakvo govno je čovjek koji poveličuje tog mc caina ,,ta crkknuti senator je bio največi ubica ,,in da ga neko tako hvali je skrajno pokvareno e tu je ovaj KRAMP u pravu ,,johan je bio največe ameriško govno

Zvrk
4 godine prije

najjači predsjednik ikad.

Karmen
4 godine prije

Decentna kapa nema sta.

alan ford
4 godine prije

“Donald Trump je najslabiji vrhovni zapovjednik u povijesti svoje zemlje”
Seth Moulton je cionistički ratnohuškaški jastreb.
tipična fora, da u javnosti proglasi Trumpa za slabića i kukavicu. Međutim većini Amerikanaca je dosta ratova. Trumpov veliki adut, ako želi dogodine opet biti izabran za predsjednika, je da ne započinje nove ratove. I vjerujem, da on to zna.
Ali Trumpa se ionako malo toga pita u SAD-u, ili ga se ništa ne pita. Njegov hazarski zet Kushner i Mike Pompeo, jedan od dvojice mafijaških konsiljera u službi cio-neokonsa, koji huškaju na rat protiv Venceuele i Irana, sudjelovat će uskoro na godišnjoj konferenciji skupine Bilderberg.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.