U suludom napadu 18 ubijenih i 47 ranjenih na Krimu

Ubojstvo na Krimu
22 komentara

Osamnaest osoba je poginulo, dok je 47 ranjeno u eksploziji na Politehničkom koledžu u Kerču na ruskom poluotoku Krimu.

Iako je u početku javljeno kako se radi o terorističkom napadu, nakon što je identificiran napadač je priopćeno da je u pitanju kriminalnog djelo.

Istražno povjerenstvo Rusije je prekvalificiralo ranije kazneno djelo iz terorističkog napada na Kerču u ubojstvo dvije i više osoba. Povjerenstvo je priopćilo da su ubijeni u napadu stradali od prostrjelnih rana.

Na vijest o tragediji na Krimu je reagirao je i ruski predsjednik Vladimir Putin, koji je rekao kako se  svi motivi i verzije zločina pažljivo trebaju istražiti.

Javnost će biti informirana o rezultatima istrage o eksploziji u Kerču.

Jasno je da je to zločin. Motivi i verzije ovog zločina se pažljivo izučavaju, rekao je Vladimi Putin.

Na Twitteru je objavljena fotografija počinitelja zločina, tinejdžera koji je u Politehničkom koledžu u Kerču prvo bacio bombu, a onda pucao iz vatrenog oružja.

 

Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Son of Alerik
5 godine prije

Izražavam sućut obiteljima stradalih. Od bezumlja nitko nije poštedjen i na takve stvari je najteže preventivno djelovati. Svatko od nas bi se trebao zapitati pridonosi li svojim virtualnim ubojstvima njihovom porastu u stvarnom životu.

Mister ?
5 godine prije

Luda vremena dosla.

Siniša
5 godine prije

Tuga…žalost……..

Laki Topalović
5 godine prije

18 godina i bio je ljut na fakultet, pa bm ti sudbinu, bilo gdje da se dogode ovakve stvari

Pantsir S1
5 godine prije

Tragedija…Da se ovako nesto dogodi na zapadu ceo svet bi zalio.

MilanCZ
5 godine prije

Třeba se postaviti pitanje tko mu je dao oruzje,radi cega i dá své to omaklo sigurnosnim službám.Znaci,logicno dá ga je netko iskoristio za svoje ciljeve.Realizirati nezadovoljstvo i gradjanski sukob u Rusiji.

Konstantin
5 godine prije

Zar se i u Rusiji tako lako kupuju ne samo automatske puske vec i bombe (ko u Usra)??? Ili su ovome mladom nesretniku “junaci” iz Holywood produkcije??? Boze svasta! Ps. Na Slutnjiku je prvo vest bila da se radilo o eksploziji gasa u tom “koledzu”. :o(((

Prolaznik
5 godine prije

liberalni demonkrate u akciji, nije ovo bez njihovih prstiju. Nadati se da će FSB ispitati detaljno s kim se ovaj tinejdžer družio, s kim je komunicirao putem internet društvenih mreža, i pod čijim utjecajem je bio. Rukopis sotonista je lako prepoznatljiv.

Bruno
5 godine prije

Ludilo sa zapada stiglo je i do Rusije. U Njemačkoj i Americi ovakvo nešto često se dogodilo u prošlosti.

spartak
5 godine prije

Sva ta jadna djeca, uključivo ubojicu, su kolateralne žrtve usanske pop kulture

Rotor
5 godine prije

Inspiraciju je našao u američkim učenicima i studentima koji to čine vrlo često. Motivi, razlozi, povodi i uzroci su različiti i idu od slučaja do slučaja.

igi
5 godine prije

….još jedna žrtva i žrtve hazarske iskvarene holivud kulture s pregrštom nasilja i lažnih idola….društvo se raspada jer morala nema izuzev onog lažnog licemjernog,iskvarenog u svevidećem oku s dolarske novčanice.

Bruno
5 godine prije

Tuga i jad. Ovo se u Americi događa skoro svaki mjesec. U Njemačkoj svake 3-4 godine se dogodi ovakav napad. Živimo u vremenima koja nisu normalna, i treba se truditi ostati normalan. Čovjek koji ne zna filtrirati informacije da samog sebe zaštiti teško će danas ostati normalan.

Marko S.
5 godine prije

To je prokletstvo imperijalističkih i osvajačkih naroda. Rusija je posla tragom Amerike, Emgleske, Turske, Arabije, Rima, Grčke, Perzije…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.