Video snimka ruskog mlažnjaka kako leti iznad britanskog razarača HMS Defender u Crnom moru objavilo je Ministarstvo obrane

Ruski SU-24M jet
79 komentara

Prije toga, rusko Ministarstvo obrane priopćilo je da je ruski ratni brod ispalio hice upozorenja nakon što je HMS Defender, razarač britanske Kraljevske mornarice, prekršio ruske pomorske granice u Crnom moru.

Rusko Ministarstvo obrane objavilo je video na kojem se vidi kako ruski mlažnjak SU-24M leti iznad HMS Defendera u Crnom moru.

 

Ministarstvo je također objavilo još jedan video snimljen iz mlažnjaka, koji prikazuje britanski razarač, prije nego što je ruski zrakoplov ispalio salvu upozorenja.

Ranije u srijedu, Moskva je izjavila da je razarač britanske Kraljevske mornarice prekršio ruske pomorske granice u Crnom moru. Ministarstvo je priopćilo da je ratni brod upozoren da će biti uništen ako prekrši ruske granice, ali brod je poruku ignorirao. Nakon pucnjave, HMS Defender napustio je to područje, priopćilo je Ministarstvo.

Međutim, Velika Britanija porekla ispaljenu salvu upozorenja i rekla da ratni brod provodi “nevin prolaz kroz ukrajinske teritorijalne vode, u skladu s međunarodnim pravom”.

Rusko Ministarstvo vanjskih poslova priopćilo je da na akcije britanskog ratnog broda gleda kao na “grubu provokaciju”, a također je pozvalo atašea za obrambena pitanja iz britanskog veleposlanstva u Moskvi neka izrazi zabrinutost zbog incidenta.

Pretplatiti se
Obavijesti o
79 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zagor
2 godine prije

Međutim, Velika Britanija porekla ispaljenu salvu upozorenja i rekla da ratni brod provodi “nevin prolaz kroz ukrajinske teritorijalne vode, u skladu s međunarodnim pravom”

Došli pod potpunom borbenom spremom i nestali za 4 minute.

Spacevoodoo
2 godine prije

Znači kako bi ruski ratni brodovi mogli “nevino” prolaziti kroz argentinske unutrašnje vode unutar 12 milja oko Malvinskog otočja 🙃🙃🙃

burt
2 godine prije

radi se o svjesnoj i uspješnoj provokaciji britanske strane prema Krimu, ruska vojska je upozorila britanski razarač da će pucati ako uđu u ruske teritorijalne vode ali Britance to nije baš uplašilo i ušli su u pomorsku zonu blizu Sevastopolja iako su bili okruženi ruskim brodovima i avionima, prema snimkama novinara BBC-a sa britanskog razarača vidi se hladnokrvnost i spremnost za borbu posade HMS Daringa tako da priče o paničnom bježanju Britanaca nemaju uporište

m.ivanisevic
2 godine prije
Zvrk
2 godine prije

Ma to se kabala igra s namjerom mačke i miša. Davno smo mi shvatili njihove podle igre.

Mrčikola
2 godine prije

Dodatno zaglupljivanje i dezorijentiranje Ukrajinaca(osim nekolicine onih kojima je zadatak da zaglupljuju “svoje”).

Dragačevac
2 godine prije

Neko je dao naredjenje da se izvrši kratak upad u Ruske teritorijalne vode, da se vidi kako će da reaguju, sudeći po saopštenju britanaca nakon incidenta dibro su reagovali.

Vendetta
2 godine prije

Vjerojatno dogovoreno na onom sumitu u Ženevi neki dan. Jos malo igrokaza za mase.

Kažun
2 godine prije

Onako,kad bi to stvarno bilo gusto,imaju
Rusi na Krimu i poneku bateriju P-800 ONIX.

polin
2 godine prije

Spreza engleskih novinara i militarizma

enbi
2 godine prije

na krivo mijesto napisano

2 godine prije zadnji put uredio enbi
zec
2 godine prije

Ahahaaaa, usrali se rusi ko zecevi.

Kornjača
2 godine prije

………. 👍

Bosanac
2 godine prije

Treba i ove glumce pred penziju (neki stari razarač i su 24) uposlit u neku predstavu da ne primaju platu džabe.
Ako se stvarno desi novi veliki rat, tad nećete imat internet da čitate vijesti.

2 godine prije zadnji put uredio Bosanac
Max
2 godine prije

Britanci su zaigrali opasnu igru,

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.