Vođe “neovisnog” oporbenog pokreta u Srbiji u društvu s američkim dužnosnicima (VIDEO-FOTO)

srbija pesnica
143 komentara

U Beogradu se tjednima održavaju prosvjedi navodno neovisne skupine aktivista, intelektualca i umjetnika Srbije protiv vlade Aleksandra Vučića.

Ne ulazeći u razloge prosvjeda, jesu li opravdani ili ne, objavit ćemo fotografije i snimke koje je objavio portal Novi Standard koji nedvojbeno dokazuju tko stoji iza skupine koja sebe naziva Pokretom slobodnih građana, a koju predvodi glumac Sergej Trifunović. Vođe prosvjeda su se s predstavnicima američkog veleposlanstva u Beogradu u Hotelu Hilton sastale više puta, što govori da Pokret slobodnih građana niti je neovisan, niti može predstavljati slobodnu Srbiju, neovisno o svim bivšim i sadašnjim grijesima aktualnih vlasti.

Na fotografijama i snimkama sastanaka, u Hotelu Hilton se vide čelnici prosvjeda i više dužnosnika američkog veleposlanstva u Beogradu.

Portal Govori Srbiјa јe nekako došao u posjed ekskluzivnih fotografiјa i video materiјala koјi neupitno dokazuјu da tko stoji iza demonstratsiјa u Beogradu koјe se od prosinca održavaju pod sloganom “Stop krvavim košuljama” i “1 od 5 miliona”.

Materijal nedvojbeno dokazuje da američko veleposlanstvo u Beogradu koordinatora rad i dajemo upute organizatorima demonstranata.

U Hotelu Hilton u Beogradu je bila organizatorica prosvjeda Jelena Anasonović, koje ja slušala upute treće tajnice američkog veleposlanstva Katherine Virginije Walczak.

Jelena Anasonović i tajnica američkog veleposlanstva Katherine Virginije Walczak
FOTO –  Jelena Anasonović i tajnica američkog veleposlanstva Katherine Virginije Walczak (Video sastanka je već blokiran na platformi You Tube)

Sergej Trifunović je snimljen u društvu Davida Lindgrena Gehrenbecka, suradnikom američkog veleposlanstva, te Natanom Albaharijem iz euroatlantske zaklade ISAC.

Sastanak oporbenih čelnika i američkih specijalnih agenata je koordinirao Denis Ibišbegović, član inicijative “Ne davimo Beograd”, također zaposlen u američkom veleposlanstvu, kao i savjetnik Kyle Randolph Scott, zadužen za veze s oporbenim strankama i nevladinim organizacijama.

Sergej Trifunović u društvu Davida Lindgrena Gehrenbecka
FOTO: Sergej Trifunović u društvu Davida Lindgrena Gehrenbecka

Očigledno je da su prosvjedi u Beogradu kontrolirani i vođeni izravno iz američkog veleposlanstva i da čelnici oporbenog saveza varaju građane da se bore za svoje interese, jer je po svemu sudeći razumljivo da isključivo slušaju upute svojih mentora i financijera kojima je zadaća miješanje u unutrašnje poslove Srbije i destabilizacija zemlje.

Čak i oni koji su imali i najmanju sumnju, sada shvaćaju da ovdje nema govora o građanskim, nacionalnim ili spontanim prosvjedima. U sredini je izravna sprega američkih struktura u Srbiji i takozvanih neovisnih oporbenih lidera koji su spremni prodati i predati interese države i naroda za malo moći i šaku dolara.

Novi Standard /  Говори Србија

Jelena AnasonovićNe davimo Beogradpokret slobodnih građanaSergej TrifunovićStop krvavim košuljama
Pretplatiti se
Obavijesti o
143 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
fenix
5 godine prije

Oporba u Srbiji najavljuje potpisivanje ugovora sa gradjanima Srbije isto kao sto je Oporba to ucinila poslije dolaska na vlast 10.5.2000. Ako gradjani Srbije opet popuse istu pricu onda????

rodoljub
5 godine prije

Pametni u Srbiji znaju da proteste koordinira i organizuje ekipa CIA-NATO i drugih agenata iz americke ambasade , ali je problem sto oni uvek nadju korisne idiote , poput Sergeja Trifunovica , koji za novac rade protiv interesa naroda Srbije. Videli smo kako to ide: stvaranje haosa i optuzbe poput onog “Maduro jede malu decu”, Sadam Husein je spreman upotrebiti hemijsko oruzje protiv neduznog naroda, Vucic je lopov i diktator, … a sve zbog toga sto se opire ulasku Srbije u NATO . Bez namere da hvalim Vucica, (ima mnogo toga sto radi dobro, ali ima i onoga sa cim se ne slazem, narocito zameram sto je ucinio previse ustupaka NATO-u) znam da mu nije lako trpeti stalni pritisak od strane Amerikanaca , posebno NATO, dok ostrasceni mrzitelji Vucica vise ne zele ni videti , ni cuti, sta se krije iza ovih protesta. Ostrascenost i plitkovidost im je pomutila razum… Čitaj više »

eu kolonija
5 godine prije

vučić je loš političar ali to ne znači automatski da su ovi dobri. problem srbije ali I ostalih država regiona je što nemaju prave oporbe ovim mainstream političkim elitama. politika “sjaši kurta da uzjaše murta” koja je na sceni u državama regiona me ne interesira pogotovo ako je murta demagog I u dosluhu sa osvjedočenim kriminalcima kao što su ovi iz amerike

ps. nama je potrebita promjena sustava a ne pojedinih političara.

neko
5 godine prije

ima 1000 nacina da se netko sretne i da se to ne vidi
stoono bi se rekli da bude tajno

meni ovaj clanak govori na cijoj je strani Logicno.com

pitanje:
S.trifunovic je sad predsjednik stranke (koliko to bilo nelogicno samo po sebi), kad se danas-sutra sretne s nekim iz ruskog veleposlsnstva hocete li to isto objaviti?

Ludilo
5 godine prije

Predsjednik svake drzave je americki ambasador u njoj. Koji koncept za uzeti cijeli svijet.

octopus
5 godine prije

Da ne bude “Orao pao”…..

IVE iz pecalbe
5 godine prije

Oprobana taktika i strategija amerikenjaca, stvoriti kaos i onda slavodobno uci unutra na poziv odredjenih grupa i steci apsolutnu kontrolu nad nacijom, drzavom ili … A cilj je svakako izvuci Srbiju iz zone Ruskog utijecaja, koordinrana kacija zlocinackih organizacije NATO i CIA. Zato ce trebati ozbiljno poraditi na rjesavanju problema, jedno od rjesenja svima iz ambasada koji se uplicu u unutarnje poslove neke drzave dati izgon u roku od 24 ili najvise 48 sati.
U hrvatskoj je takva situacija nemoguca jer amerikenjci kontroliraju i prenadsjednicu Kujalindu i don Anemica i ministra odbrane Krizevica (pardon on jos nije presao na katolicizam i ostao je vjeran krstu zato se i preziva Krsticevic)

Tadmur Palmirović
5 godine prije

Fali Obradović i Čanak pa da prelo i sijelo bude potpuno.Mislim da je Srbin info prvi objavio, nema veze, bitno je da se vidi.

Dečko sa ulice
5 godine prije

Razočarao me Sergej Trufunović.
Njegova “politika”, providni proamerički shit…
Slike su samo potvrda da on nije ni malo samostalan.
Spustio se nisko, jako nisko…

Busola
5 godine prije

Svaka čast snimatelju – balkanski špijun 😀

Oporba i Vučić ista priča Zapada , zavadi pa vladaj…

Žao mi poštenog dijela oporbe u Srbiji (ako je sve istina prosvjedi nemaju smisla sa ovima…) ,
Ovaj Trifunović i neke kokoške to je jad i bijeda.

Vrijedni radnik
5 godine prije

Ovi barem sjede sa ljudima koji su placeni od njihove drzave da rade protiv vlastite. Samo donekle razumljivo, ali placati covjeka iz druge drzave da sjedi u glavnom gradu i radi protiv drzave u kojoj je kao ‘zaposlen’ sa specijalnim zadatkom da pravi ljude budalama je visak idiotluka. Zbog njega i njemu slicnih, gradjani dotice drzave zasluzuju da svi skupa dobiju ‘pocasne certifikate’ neplacenih zasluznih idiota.

shumadinac
5 godine prije

Hvala im gde čuli i ne čuli. Vučić je stvarno težak za procenjivanje ali je sada znatno jasnije. Tačnije, sigurno je – nije čovek Vašingtona. Još samo da se baba i makro izjasne…

Riddick
5 godine prije

Nema vise pravih protesta kao kada je zapaljena Americka ambasada ili 99 kada su skandirali:” Mozes da na pusis Klintoneee”.
Treba gledati svoja posla i ne baviti se politikom ljudi su danas mnogo pokvareni.

Laki Topalović
5 godine prije

vele da u Srbiji mediji ovo i ne prikazuju, prešućuju, Kažem u RH kad je američka veleposlanica, ona prije Kohorsta, ušla u Banske dvore tijekom neke sjednice, ipak je ljudima smetalo, i to jako. Sad se Kohorst sastaje, ali tajno, ne naočigled svih. Da se ovo bolje proširi Srbijom, neće dugo plesati po Terazijama.

giordano bruno
5 godine prije

U nasoj zgradi televizijski kablovski operater je bio IKOM mala firma i kupio je SBB, americka firma. Danas u nasoj zgradi drzavna firma Telekom uvodi opticki kabl da napravi konkurenciju SBB amerikancima. Predstoji u Srbiji teska borba tv medijima. Amerikanci su hteli da budu vecinski kablovski operater tv programa u Srbiji, da bi narodu ispirali mozak Brain-Washing.

Oko
5 godine prije

Ne pisite gluposti ! Srbija ima najmladjeg politickog zatvorenika na svetu koji je u zatvoru jer je na protestu nosio maketu vesala. Zuti prsluci su nosili giljotinu, Ameri vesala sa lutkom Trampa , Nemci na lomaci spaljivali lutku Merkelove a samo u Srbiji je maloletnik zatvoren zbog nosenja omce. Naravno da su krenuli od ambasade do ambasade, najavili su na protestu da ce obavestiti ceo svet o tiraniji i zatvaranju maloletnika, susret je bio na javnom mestu iako vrapci na grani znaju da ih sluzba prati. Ta treca sluzbenica USA ambasade sa Poljskim imenom je kucni gost na slavi ministarke Zorane Mihajlovic

Madrid
5 godine prije

Stanje naroda se neće promjeniti dok se narod ne promjeni.od moje Bosne pa nadalje.

Šok
5 godine prije

obojena revolucija na djelu

Mimi
5 godine prije

dakle, i tu ameri spremaju lažnjovku….. ista scena, isti princip… a kad će pasti to u ponor? ima li Srbija dovoljno pametnih ljudi, da ne popuši taj američki i eu fašizam

Nije bitno tko
5 godine prije

Srbiji USA sprema ukrajinski scenarij, a Srbi sve to mirno posmatraju.

Nije bitno tko
5 godine prije

Izvadiš par dolara i na balkanu kupiš koga očeš……

Siniša
5 godine prije

Čak se i ne kriju.

Retro
5 godine prije

Ko je ovde iz Srbije zna kakav diktator je ovaj Vucic, i kako jos dugo narod lose nije zivio. Srbija klizi prema dnu sa brzinom svetlosti. Mozda narod i zna da je iza ovog prosvjeda zapad, al kako je danas gorije ne moze vise da bude.

dr drug
5 godine prije

Jedan detalj koji mi je zapo za oko, Sergej pri razgovoru pokriva usta…hm A sad izljev razocarenja i u njega ali i bilo koga ko smjenu vlasti(necu ulaziti u to kakva je) ide radit s usa ljudima nemisli dobro svome narodu i zemlji jer znamo koliko su daleko spremni ic i nemare za zrtve i posljedice a jos vecu tezinu daje to sto su ti isti prije nesto god bezobzirno bombardovali razne ciljeve po Srbiji nemareci za civilne zrtve i zalosno je da se vec zaboravila Milica, vlak za Bar, ako se nevaram i osta le tragedije koje su bile posljedica tog bombardovanja. Sve se bojim da se ovo radi iz vlastitih interesa, tj vlastitom bogacenju(jer posto sergej nije neki lik koji bi od prije mogo imat politickpg ili kriminalnog putra na glavi da sad spasava guzicu, ili se varam?). Ali cudi me da nisu vrbovani i glazbenici, ili ako… Čitaj više »

Laki Topalović
5 godine prije

Kako vlast ne smije protjerati nevladine udruge i prekinuti diplomatske odnose s Amerikom, nadam se da Srbija nije zaboravila staru dobru tradiciju “Crne ruke” i Apisa i Zvezdana Jovanovića, ruka mu se pozlatila, koji su , po cijenu svog života, obranili zemlju od izdajnika Pete kolone. Ako toga nema u vojsci i službama, gotovo je. Ovi će prevladati.

Mat
5 godine prije

Radi ISTINE, Dobro je da se…….ZNA.

posmatrac
5 godine prije

Evo da ubacim jedan citat za one kojima nije bas jasno o cemu se radi. Covek je precizno objasnio (Unapred se izvinjavam onima koji ne umeju citait cirilicu, nije mi se dalo prekucavati) “Мора се заборавити шта су браћа из ДС-а радила до 2012. и како је то што су радили утицало на долазак СНС-а на власт. Ја немам дилему да СНС не би на власт дошао без подршке западних амбасада ни до дана данашњег, али је ДС постала баласт чак и за наше господаре, па су морали да јој пронађу замену. Замена се, у међувремену, апгрејдовала, на чему јој бивши завиде као распуштеница бившем мужу, који се оженио богатом двадесетпетогодишњакињом. Наравно, никакву илузију не треба имати да су Ђилас, Јеремић и Обрадовић у ове протесте кренули без да су претходно или консултовали амбасадоре, или добили задатак од њих. Исто тако, не треба имати ни илузију да Запад хоће да… Čitaj više »

deki
5 godine prije

Sve drzave koje Amerika medijski,politicki,ekonomski,teritorijalno drzi u saci tj.ropstvu su uvucene na istu foru,zbog ulaska u Eu morate uci u Nato savez.Sve te drzave ukljucujuci i ex YU drzave se uredjuju tako da amerikanci imaju rezervne opcije u mentalnom,financijskom,idealistickom…odgoju mozda 3 buduca presednika jedne drzave. Ne bi me cudilo da osim ovog saveza nemaju vec sada jedan drugi savez ili jedno drugo ime ili partiju za kojom ce da potegnu kad im ova ili bivsa ne budu odgovarale.Znaci verujem da imaju ljude i saveze koji mogu cak i u 2030 godini npr.da promene i zamene bilo koju tadasnju vlast.Ozbiljan i profesionalan je to posao i ulozilo se u njega mnogo vremena,mnoga financijska sredstva za potplacivanje sistema drzave,pojedinaca,stranki,…i oni ga uspesno decenijama obavljaju po celom svetu.U svakoj zemlji imaju svoje neke kupljene ljude,koje su ili pridobili dok su im obezbedjivali skolovanje u Americi ili ih direktno vrbovali u sopstvenoj zemlji.Najsvezniji primer… Čitaj više »

Ivi.tz
5 godine prije

Svako ko je REALAN i NORMALAN zna ko stoji iza ovoga.bolesni ameri. Svaka zemlja ali baš svaka koja se usudi da uradi nešto bez amerike,ovakve stvari joj se dešavaju i sankcije i ovo ono.volio bi da neko napravi spisak zemalja koje su izložene napadima iz amerike.

onaj najgl.......veći Dalton
5 godine prije

Dok je bio živ neki bravar………. Da bravar, za sve ove pikzibnere iz regiona, pazi ovo, regiona, boje se i spomenuti bivšu Jugoslaviju, misle da će je tako izbrisati iz kolektivne svijesti naroda na ovim prostorima……. A ili su glupi ill, što je vjerojatnije, namjerno zaboravljaju činjenicu da ”Sveto slovensko, hrvatsko, srpsko tlo” seže točno do tamo dokle su ga iscrtali partizani po završetku Drugog svjetskog rata………… jbg ode ja u planine. Da se vratim, dakle kakav bravar, doktor nauka…….. svemira. Pušio kubanske cigare i pio viski u Ovalnom uredu. Drugi tamo ne mogu ni prismrditi. A daju i kuću i imanje….. Voljeli ga ili mrzili, al’ to je tako. P.S. A i USA ambasadori/veleposlanici nisu više što su bili. Posljednji američki ambasador u Jugoslaviji, Warren Zimmermann, na početku svoje knjige ”Origins of a Catastrophe” o raspadu Jugoslavije, piše: ”OVO JE PRIČA O NITKOVIMA, nitkovima koji su krivi za rušenje… Čitaj više »

Ljubitelj policije
5 godine prije

Ima li gdje Srđe Popovića i firme mu Kanvas Ltd.? Meni Srđa zakon, brate… ova bijeda beogradska oporbena (koju svojevremeno opisa Branislav Nušić) kurva se sa Amerima ili Gringosima za šaku petro-dolara, dočim Srđa momčina to čini za milijune… i to po čitavom svetu organizira, u raznim bojama, kolor revolucije!

Tadmur Palmirovic
5 godine prije

Srbija je u velikim problemima.Ovo sada a i od onoga ” postrojavanja ” u Parizu meni govori da je Vučić možda prevagnuo Moskvi.@posmatrač je postavio dobar zapis ,šteta je što neki mlađi nisu u mogućnosti da ga pročitaju jer je na ćirilici.Ima i tu dosta toga zanimljivoga.Ovaj okupatorski ološ prati svaki mig srpske vlasti,ima više informacija ,saznanje nego mi.Zato ove priče i slike sa Šorošem ne znače sada ništa.Šta ako im je stvarno okrenuo leđa, poput Orbana,ovo će eskalirati a onda će uloga Rusije biti presudna.Kako god bilo ,nisam optimista.

Kolega 105
5 godine prije

Nego ljudi meni je promaklo kada su Makedoinci imali referednum za ulazak u ZLOCINACKI NATO?
Ili je to ono ulaz DOBROVOLJNO MORAS, a tko na kraju je*e narodkoji su oni faktor osim da placaju porez i da budu topovsko meso.

Brainstorm
5 godine prije

ne mogu da vjerujem da ima itko tko se ne zna snaci ali ipak evo: https://www.serbianaart.rs/recnik/cirilica-u-latinicu.php
cirilica u latinica konverter ili upisi u trazilicu cirilica – latinica.
citamo sve jezike svijeta pomocu translatora a da ne bi znali cirilicu.

jupiter
5 godine prije

jbte…ali im je nivo….treca sekretarka, spoljnji saradnik ambasade i iclan idimidodjimi nvo…..eto sta ameri misle o njima a i osrbiji uopste na celu sa vrhovnim klipetom lazovom

Perun
5 godine prije

Kada su bombardovali Srbiju ne znam na sta su mislili .Sada traze jahace magle po Srbiji.Sta BIA misli o ovome …..Sve Balkanske drzave imaju dijasporu u USA I ta dijaspora nekad donosi dobre stvari a nekad lose ovisi kako se uzme.Povucite paralelu izmedju Josipa Broza i Petra Karadjordjevica.Diktator i Kralj oba skinuli gace pred amerima.A Vucic kao balansira politicku situaciju Od vremena Milosevica na istoku nista novo .

alan ford
5 godine prije

Srpska nevladina organizacija-NGO, Peščanik je okupljalište sorosščadi iz cijele regije. Iza Peščanika stoje osobe iz bivše srpskog oporbenog pokreta “Otpor”, kojega je financirao Soros. Koji financira i “Peščanik” zajedno sa EU, NED-om (ginjezdo cio-neokonsa i podružnica CIA-e) i Zakladom njemačkih Zelenih Heinrich-Boell-Stiftung. Na portalu Peščanika pišu i – poznati Sorosevci iz Hrvatske; Viktor Ivančić, Boris Dežulović, Dejan Jović, Žarko Puhovski, itd.. Iz Otpora je također potekao Sorosev “guru” za obojene revolucije, po svijetu, Srđa Popović. Soros je također stajao iza oporbene koalicije SDP-HNS-HSLS, na hrvatskim izborima 2000. kada je ta koalicija pobjedila HDZ. Soros je također stajao iza Mesića, koji je s njegovom pomoću iste godine postao hrvatski predsjednik. Soros se sam hvalisao da je pomogao da se 2000. godine u Srbiji sruši Miloševićeva vlast, u Hrvatskoj vlast onog starog “tuđmanovog ” HDZ-.a i u Slovačkoj vlast predsjednika Vladimira Mečijara. Eh sada, da pojedini romnatični ljevičari na ovom forumu, ne… Čitaj više »

Slavonac
5 godine prije

Cudno,niko ne pise o tome koliko dobivaju vojvode i male slobe glasova u Srbiji.Bravo,sanu 1i2ste krivo citali.Samo istina moze vas i nas prosvjetlit.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.