“Židovi kradu organe Ukrajinaca”, tvrdi bivši ruski dužnosnik, kojeg prenose izraelski mediji

Trgovina organima u Ukrajini
195 komentara

Sergej Glazjev ponovio je komentare iz 2019. da Židovi kuju zavjeru kako bi pokušali zauzeti ukrajinsku zemlju, te Ukrajince zamijeniti Židovima.

Sergej Glazjev, ekonomist član Ruske akademije znanosti i bivši visoki ruski državni dužnosnik, ustvrdio je u jednom članku da Židovi vade organe od ukrajinskih vojnika s ciljem da ih transportiraju u Izrael radi transplantacije na pacijentima u židovskoj državi, javlja javni servis Kan. Prema njegovim riječima, poljska bolnica koju su Izraelci podigli na početku sukoba stvorena je s tim namjerama.

Serguei Glazjev cinično primjećuje da je 2022. bila rekordna godina za transplantacije organa u Izraelu. “Ima li itko ikakvih sumnji tko ima koristi od ovoga? Navodno se radi o slučaju obitelji predsjednika Zelenskog. Vade se organi, zatim se ukrajinski vojnici proglašavaju mrtvima ili nestalima”, piše Sergej Glazjev, a prenose ga izraelski medij i24news,tv;

“Ispostavilo se da je Zelenski marioneta Rothschilda. Preko njega oni protjeruju Ruse i Ukrajince iz istočne Ukrajine i pripremaju teren za naseljavanje svojih ljudi”, tvrdi Glazjev.

Ekonomist je ponovio svoje primjedbe već iznesene 2019., prema kojima Židovi kuju zavjeru kako bi pokušali zauzeti ukrajinske zemlje, isprazniti ih od njihovih stanovnika i tamo instalirati novu – isključivo židovsku populaciju, u skladu s klasičnom židovskom zavjerom.

Ovo su riječi Sergeja Glazjeva, koga prenosi izraelski mediji. Samo Sergej Glazjev i Izrael znaju što je prava istina. Mi se u to nećemo upuštati, ali da je Ukrajina postala država najgoreg kriminala, je i više nego očito. Francuski mediji su odavno otkrili agoniju koja vlada u ovoj nekada perspektivnoj državi, koja je u vrijeme SSSR-a, bila druga po razvijenosti. Nešto kao Hrvatska u bivšoj Jugoslaviji.

Danas Ukrajina više nije slobodna zemlja. Predsjednik Zelenski je uklonio političke protivnike i zatvorio sve alternativne medije. Na stranim računima drži stotine milijuna eura (Panama papers), dok ukrajinski narod krvari za tuđe interese.

Televizija ARTE, u svojoj reportaži, dokazala je postojanje svih vrsta kriminala u Ukrajini: prostituciju, trgovinu organima, pedofiliju… Nekada perspektivni narod Ukrajine, pretvorili su u roblje 21. stoljeća.

Pretplatiti se
Obavijesti o
195 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Slon
1 godina prije

Znaci, jos jedan dokaz da rusi unistavaju, a Ukrajinci spasavaju živote

neon
1 godina prije

“Ispostavilo se da je Zelenski marioneta Rothschilda. Preko njega oni protjeruju Ruse i Ukrajince iz istočne Ukrajine i pripremaju teren za naseljavanje svojih ljudi”, tvrdi Glazjev.
A koji to svjetski politicki “lider” nije marioneta Rothschilda i njegove druzine? Pa nista od ovoga “sou-a” u “Ukrajini”-Hazariji ne bi bilo da Zelenskom nije asistirao njegov cionisticki braco Putin.
Obojca oni rade za cioniste u dogovoru sa “zapadnim” kolegama, dok obicni narod strada.

xyxyxy
1 godina prije

Al cekaj, zasto bi i zidovi htjeli zivjeti na tlu koje je toliko zatrovano zbog rata???

Koliko ce trebati da se to sve ocisti, razminira itd itd itd????

jaa
1 godina prije

nisu to židovi,nego hazari koji sa pravim židovima nemaju ništa zajedničko

1 godina prije

“Šteta za organe da se bace, kroz koji mesec bi ionako trunuli širom Ukrajine”. Kad dođe vreme u kome je ovakva morbidnost realnost onda sa civilizacijom nešto opasno nije u redu. Trgovina ljudskim organima je na našim prostorima poznata od vremena “žute kuće” na Kosovu gde su kosovski kriminalci “rastavljali” Srbe i “u delovima ih slali” nekom lekaru u Turskoj (tačno se zna kom) koji je vršio transplantaciju ili slao dalje. Kad čujete “američke biolaboratorije u Ukrajini” automatski pomislite na biološko oružje… i u pravu ste. Ali one garantovano imaju i “komercijalnu upotrebu”: da bi se znalo da li organ odgovata primaocu mora da se uradi HLA tipizacija što nije jednostavan postupak. Na ukrajinskim vojnicima (pre rata) se nije samo ispitivalo delovanje patogena (što je u rangu Mengele-a) nego im se radila i HLA tipizacija tako da “rezervni delovi čekaju dobro konzervirani” za slučaj da nekome od bitnijih, bogatijih nešto… Čitaj više »

Jastreb
1 godina prije

Veštačka inteligencija dala tačan rezultat čeških izbora samo pola sata posle glasanja

Autor: Tanjug
INFO
30.01.2023.
06:22 > 07:04

U drugom krugu predsedničkih izbora u Češkoj 27. i 28. januara, ubedljivo je pobedio penzionisani NATO general Petr Pavel, osvojivši 58,32 odsto glasova, ali ovi izbori imaju još jednog pobednika.

U pitanju je veštačka inteligencija (AI) koja je gotovo nepogrešivo proglasila rezultat izbora samo pola sata nakon zatvaranja biračkih mesta u 14 sati, prenosi češki portal Čehkranč koji se bavi modernim tehnologijama.

Prvi rezultati predsedničkog dvoboja između generala Pavela i bivšeg premijera Češke i predsednika najjače opozicione stranke ANO Andreja Babiša su počeli da pristižu u Češki zavod za statistiku u 14.15 po lokalnom vremenu.

držnedaj
1 godina prije

Dobro je ovo što je procurilo da gojimi znaju s kojim igračima-maherima imaju posla… no opet će to sutra prekrit kontrol šutnja i zaborav

1 godina prije

Inače, ovo je više “ekonomski zločin” države Izrael koji nije nužno državna politika ali jučerašnnji napad na Iran je pokušaj pokretanja rata koji će da razori Blistok a imaće globalne posledice.
Za sada Iran mudro taktizira puštajući gadove da se potpuno otkriju ali… pokazaće se već, kao i u Ukrajini.

Xam
1 godina prije

Rusi moraju što pre da završe celu ovu priču, kako bi što bolje prošli u tom hladnom ratu koji se neće magično završiti posle rata u Ukrajini. 
U početku sam bio mišljenja da će Rusija dugo patiti čak i ako Ukrajinu riješi za nedelju dana. 
Sada nakon godinu dana ovog sranja, stvarno ne znam kako da zamislim Rusiju za recimo 10 godina. 
Za Ruse nakon 24. februara jednostavno nema dobrog epiloga, samo manje-više loš.

Promatrac
1 godina prije

Cini se da glavni u projektu dedolarizacije i stvaranja neovisne valute ipak ima pametnijeg posla.

Jastreb
1 godina prije

Amerikanci kupili trećinu obradivog zemljišta Ukrajine MMF zahtevao prodaju poljoprivrednog zemljišta Ukrajine za novu tranšu kredita, a sada su tri konzorcijuma s američkim kapitalom vlasnici 28 odsto obradivih površina Četvrtak, 28.07.2022. u 21:12 Biljana Mitrinović Rašević Otkako je tačno pre godinu dana u Ukrajini stupio na snagu novi zakon o prodaji poljoprivrednog zemljišta, do danas su tri velika multinacionalna konzorcijuma s američkim kapitalom kupila gotovo trećinu ukrajinske obradive zemlje. „Australijski nešenel rivju” naveo je da su te tri kompanije kupile 17 od 62 miliona hektara poljoprivrednog zemljišta, odnosno 28 odsto ukupnog obradivog zemljišta nekadašnje Ukrajine. Celokupna površina Ukrajine iznosi 603.500 kvadratnih kilometara (pre specijalne ruske vojne intervencije), a otkupljeno je 170.000 kvadratnih kilometara. Kupci su „Kargil”, „Dupont” i „Monsanto” (koji je formalno nemačko-australijska firma, ali s američkim kapitalom). Među najvažnijim akcionarima ovih kompanija su „Vangard”, „Blekrok” i „Blekstoun”. Pritom, „Blekrok” je fond koji upravlja imovinom od 10 triliona dolara, „Vangard”… Čitaj više »

tihobl
1 godina prije

Cudi me da su rusi objavili, oni obicno sve prikrivaju. Novorusi odavno govore o trgovini organima, objavljuju imena tranpatologa, govore o masovnim gobnicama civila sa izvadjenim organima, niskoj stopi prezivljavanja ranjenika na strani ukra …
Cak se na ukrajinskim kanalima moze naci vise o ovoj temi nego kod rusa. Rusi jedino sto rade je dostavljanje kopija zarobljenih materijala svojim saveznicima, pa smo prosle godine gledali Kinu koja je u UN stalno potezala pitanje americkog bio-programa u Ukrajini, a rusi tek ponekad.

Promatrac
1 godina prije

Ako se glavni ruski ekonomist zadužen za dedolarizaciju i stvaranje međunarodne valute bavi ovakvim temama onda ili nema pravog posla u svom krugu dijelovanja ili su Ukrajinci puno uspješniji nego što smo mislili.

Partizan
1 godina prije

Užas!

burt
1 godina prije

Putin koji je u KGB-u imao ocjenu od nadređenih da ima osrednju inteligenciju, njegovi savjetnici koji su mu krivo savjetovali da Ukrajina pada za tri dana, dva polukriminalca Prigozhin i Kadyrov i oni bi trebali pobijediti zapadni svijet koji je superioran financijski, tehnološki, intelektualno i po sposobnostima, već su ih dosad 100 puta namagarčili a to će napraviti i u Ukrajini, sve dolazi u Ukrajinu i tenkovi i avioni i rakete a Putin tu ne može ništa napraviti

Kaki
1 godina prije

A vi što stalno insistirate da su to Hazari
Prvo njih je po zvaničnim jevrejskim podacima 85% od ukupnog broja Jevreja, a drugo otkud znate da je hazarska krv zla – možda je zlo baš u toj religiji koju su primili , možda je talmud zlo

Tim
1 godina prije

Gdje ima dima ima i vatre. Uvijek mislim i tvrdim da bi se svi ratovi trebali ograničiti na pokolj političkih elita kada ih gramzljivost navede da dopunsku zaradu traže u ratovima koje zakuhaju na štetu naroda, a nikada u njima ne učestvuju s oružjem u ruci. To bi svaki zavađeni narod trebao prvo napraviti, svak u svojoj državi i začudo, rata više ne bi bilo.

Vojni analitičar
1 godina prije

Ovo su nažalost kontraproduktivne izjave. Jer čak ako to i jeste istina, što uopće nije nemoguće, Javnost to ne želi čuti i napast će zbog toga i onoga tko te izjave daje, ali i stranu za koju se taj zalaže. I ne samo to. Javnosti, a pogotovo zapadnoj su mozgovi u toliko žestokoj mjeri isprani kad su u pitanju židovi da se prosječan građanin, a da javne ličnosti ne spominjem, jednostavno ukoči od straha, kao žaba pred zmijom, kad netko samo spomene židove naročito u negativnom kontekstu. Jednostavno se ljudi boje to čak i slušati i biti u istoj prostoriji s nekim tko o tome govori i osjećaju neodoljivu potrebu odmah se od toga ograditi. Jer u današnje “griješno” doba, kad “politička korektnost” nameće sve više i više novih grijehova, “fobija” i “izama” (homofobija, islamofobija, rasizam, seksizam itd…) ipak “majka i otac svih grijehova” ostaje tzv. “antisemitizam”. To je jedini… Čitaj više »

Ivan Bgd
1 godina prije

Kad ti je u prirodi da ne mozes da propustis ni jednu priliku da zaradis i napravis biznis.

Ognjen
1 godina prije

I šta je tu novo stvara se novo veliko hazarsko carstvo, da li je sada svima jasno zašto ej ovaj sukob?
I putin je umješan u sve njegova majkase preziva Shalomova. Pametnom dovoljno.

Siniša
1 godina prije

Znači Ukrajina je Eldorado na veliko X.
Valja ruskom zvaničnik reći da su Jevreji u Rusiji među najvažnijim zvaničnicima mada i kod Jevreja ima radikalne razlike i sučeljavanja
Elem Luce,potraži na YTu TRIBALIJA GLOBAL,pre 4 dana su izbacili video o Bazarima.

Noppo
1 godina prije

Malo savršenija oblika kanibalizma.

Max
1 godina prije

Kradu se organi i stvara se Hazarija o kojo je maštao još Karl Marx.

Primat
1 godina prije

senzibilizacija na projekciju distopije (ruzne slike buducega svijeta).
ovo je istina, ..no tu istinu treba “uobicajiti” i “normalizirati”.
ljudi trebaju naviknuti, na to da ce sutra, na pijaci moci kupiti, crijeva svog susjeda, za izradu prezl-wursta i shvargle. ..i da ce “legalno” ..jesti, jedni druge. …ono, – proteini!
slike treba smjsetiti u glave, uvijek “gladnih” i “zednih” koji bi SVE napravili za novac, ili da “pre-zive”.
“to the crazy ones”, ..”think different!” …i onda.. ..just do it! nike.
…kad prezivljavanje preuzme prioritet nad ŽIVJETI! ..tjifuti i ostali demoni, …prezivljavace, prodaju jedne drugima, kao “mercantiliju”, …u komadu ili kao rezervne dijelove.
…i to bez imalo napora. ..samo projiciraju sliku na tarabe, koje se nekom odbiju i nasele u glavu… opet ce uplaseni gnomi, materijalizirati njihove planove.
…ZIVOT, – je ZIV! …ne da se ubit, ..al se da jaaaako zasrat. …”oni” to znaju! ..mogli bi i “mi”. polako…

Kio
1 godina prije

Ma ovo je previše…koji naslovi

Tamarino
1 godina prije

Jadni čjudi.

Kit
1 godina prije

Da dodam na članak
Putko rođen 7.10. a taj datum je po rimskom kalendaru dan Kraljice krunice, pa kraljica-gospa ne reče ništa o ratu, a kamoli ga zaustavi

Гавран
1 godina prije

Test sa organima Srba sa kosova je uspeo. Lepo se primaju, Otvoren je put za transver organa ostalih slovena.

Perun
1 godina prije

Židovi nisu EuRopski narod ….Hazari su mongolloidni paraziti….od Ukrajine su napravili državu najgoreg kriminala ,dno dna ….P.S..SFSN….

Ico
1 godina prije

Precednik Poljske i precednik Poljske vlade, skupa sa svojim ministrima su umno potkapacitirani ( retardirani ) likovi kojima mozak radi preko pužnog vijka

Ico
1 godina prije

“Pičvajz” u Ukrajini će se završiti kada Putin bude htio i kada Putin ostvari što je zamislio. Zapad, na tzv Zapad Putin digne nogu i popiša ga!

gigi pinna
1 godina prije

U Ukrajini je uvijek bilo dosta Židova, jer se istočnije nisu niti smjeli naseljavati – sve to u vrijeme Ruskog carstva.
Pukovnik Douglas Macgregor kaže da je do sada poginulo skoro 125k ukrajinskih vojnika, a nestalo njih 35k (jesu li to ti oteti zbog organa?).
Ukrajina je izgubljeni slučaj odavno.

Crni Golf 4 vrata
1 godina prije

.. ha, ha, ha, ha.. nego……….. Jučer sam na tele-viziji vidio nekakvog političara iz Usrajine koji je 99% sličan roktavom khazaru, samo bez brade i manje odvratnim glasom pa mi je palo na pamet da to nije Roktavi, ali u drugoj ulozi, a onda mi je palo na pamet što se uopće događa u Usrajini? 🤔.. ipak je Roktavi 3-razredni glumćić i, iako takav, valjda mu ne bi bio problem obrijati bradu i promijeniti glas i govor uz leće u bojama na očima…….. Ovaj tzv “rat” u Usrajini mi je sumnjiv odavno kao npr; zgrade koje su pogođene “putinovim raketama”, a prozori u radijusu od 150m svi na mjestu………………………………….. čudno…..

gargamel
1 godina prije

Kakva kradja, danas se otima. Koliko dece i mladjih ljudi je nestalo, koga briga ?

Sardelino
1 godina prije

Velike površine ukrajinskih oranica već su u rukama obitelji Ronšild.
Ronšildi su otkupili i veći ili potpuni vanjski dug država Ukrajine. Tako je Ukrajina, može se reći u obiteljskom vlasništvu Ronšilda.
Nije beznačajna ni činjenica da su zlatne rezerve iz ukrajinskih trezora prebačene još prije rata na čuvanje, između ostalih i u trezore banaka koje su vlasništvu Ronšilda.
Gdje se god okreneš, ono Ronšildi.
Nekadašnja hazarija je bila na području Ukrajine tako da ne bi trebalo biti teorijom zavjere da Ronšildi pripremaju teren u Ukrajini za uspostavu i ponovo rođenje hazarske države. Zar nije i sadašnji Izrael ustanovljen na teritoriju koji je većinski bio u posjedu obitelji Ronšild a kojeg su poklonili Židovima poslije 2 s.rata.

goran
1 godina prije

to mogu zahvalit SAD-a i njihovom kapitalističkom sistemu oni uzmu sve tebi ostaje ništa,a da ste bili pametni ko što niste smaknut zelenskog i sve koji su mu blizi i vratit se majci rusiji,jedino tako bi ste se odhrvali tim sotonistima

baltik
1 godina prije

samo sam htio pitati jel to umjesto kamate oni hape?

Tim
1 godina prije

Pa, koliko su se u Izraelu procijepili i koliko su miokarditisa popušili, srca im nikad dosta.

Karma
1 godina prije

Kometa od 100 km promjera i brzina 1000 km u sekundi je spas za ovu khazarsku krcmetinu. Brizno njegovano patolosko zlo najnizeg nivoa. Sad znate zasto Isus ne dolazi a rekao je da ce doci. Bili vi kao vanzemaljac sletjeli na ovo ludilo od planete?

Rimtutituki
1 godina prije

Nista slagao nine.kaze ne stizu pomoc ranjenima,nece jos ih prikolju,svjezi organi.prije godinama na listi keris,sad nema niko y njemackoj na cekanju,provjerite ko ne vjeruje

Perun
1 godina prije

Židovi kradu organe Ukrajinaca a amerikanci kradu najveće farmaceutske kompanije….Sa čitavo stoljeće dugom tradicijom uspješnog farmaceutskog poslovanja, PLIVA je danas članica Teva grupe, jedne od ,,najvećih” farmaceutskih kompanija u svijetu. Njihov je temeljni cilj sjebati proizvodnju lijekova ,kvalitetu života i zaštitu zdravlja ,,visokokvalitetnim i dostupnijim lijekovima”.Zagreb je danas jedan od ,,vodećih centara ” ( citaj cirkuska Pudlica )za istraživanje i ,,razvoj” u Teva Grupi Teva je posvećena prodaji ,,farmaceutskih bućkuriša” i farmaceutskih pripravaka ljudima ….,,Ми розуміємо, що здоров’я має великий вплив на наше життя ” prisustvo ove globalne trovacke skupine u Ukrajini je nedvojbeno….P.S…ako netko ima za dodati na ovaj komentar neka doda jer masa laboratorija iz Ukrajine premjestena je u Poljsku i Balticke drzave

Puhpoh
1 godina prije

Zeleni gnom je počeo kmečati da se boji iranskih raketa. Znači, priprema se teren za napad na Iran.

Sorab
1 godina prije

Još nisam pročitao na Vašem sajtu išta o zavjerama muslimana protiv ostalih. Pa kako to, drugovi, bogamu? A nije baš da internet nije pun raznih zanimljivih teorija o svemu i svačemu. Mogli ste odabrati poneki tekst, prevesti ili obraditi.

Denis Crnjac
6 mjeseci prije

Kako ne🤣🤣Isto priča,kao “šiptari”otimaju Srbe i vade im organe.Ti isti Srbi kolju Albance i u hladnjačama ih prevoze u Srbiju(valjda bez organa)?🫣.Pravi uljuđeni mirotvorci.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.