Zvonimir Šostar, čovjek “erotskih afera”, želi svim Zagrepčanima nabiti maske na lice

Zvonimir Šostar
107 komentara

Osobe iz političkog i znanstvenog miljea, vrlo upitnog profila, koje obnašaju javne funkcije i utječu na život građana, poslušno izvršavaju zapadno obavještajne upute, želeći hrvatskom narodu nabiti maske na lice i vjerojatno u bližoj budućnosti zatvoriti ih u kuće. Rezultati ovog djelovanja, definitivno ugrožavaju ustavni poredak Republike Hrvatske.

Agenda se nastavlja, a Zagrebački stožer kojeg vodi kontroverzna osoba Zvonimir Šostar, predlaže nove mjere za idući tjedan. Zvonimir Šostar je već najavio obvezno nošenje maski na otvorenim prostorima, a i karantenu kao sljedeću vjerojatnu mjeru.

“Ono što nas čeka je obavezno nošenje maski i na otvorenim prostorima…Htio bih reći da Zagreb nije žarište. Koliko god su brojke crne, za Zagreb ne možemo govoriti o gradu-žarištu. S obzirom na broj stanovnika, ove brojke jesu crne, ali ne još uvijek toliko, međutim, jesu zabrinjavajuće…Ići ćemo idući tjedan s prijedlogom da se ograniči radno vrijeme svih ugostiteljskih objekata najviše do 24:00 sati. Ono što ćemo očito morati napraviti i što nas čeka, a u Italiji se pokazuje kao izvanredan primjer, je obavezno nošenje maski, ne samo u unutarnjim, već i na otvorenim prostorima”, najavljuje Zvonimir Šostar. (Jutarnji)

Tko je Zvonimir Šostar?

Ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar i bivši pročelnik zagrebačkog Ureda za zdravstvo Zvonimir Šostar (rođ. 1956.) diplomirao je medicinu i planirao specijalizirati neurokirurgiju, ali je nakon nekoliko pokušaja odustao. Dugogodišnji je prijatelj Milana Bandića, na čiji je nagovor i ušao u politiku. (Jutarnji)

Sve afere Zvonimira Šostara

  • 2004. godine na proslavi rođendana zabavljao se sa striptizetom. Afera je buknula tri godine kasnije, a Šostar se iskupio jednodnevnim volontiranjem u udruzi B.a.b.e.
  • 2007. saznalo se da je Gradski ured za zdravstvo, kojem je Šostar na čelu, godinu dana prije izbijanja afere sa zdravstveno neispravnom vodom na Vrbanima znao da je voda zatrovana mineralnim uljima i o tome je šutio.
  • 2007. – Šostar vratio sliku s papigom vlasnici, od koje su je uzeli njegovi prijatelji i poklonili mu je. Oni su je uzeli od vlasnice bez njena znanja, a Šostar ju je dobio kako bi prijateljici pronašao posao u gradskoj upravi. To nije učinio, pa su ga tužili
  • 2008. u srpnju – optužen da je u kafiću na Trešnjevci pjevao ‘Jasenovac i Gradiška Stara’
  • 2008. kolovoz – prosinac – Šostar je sebi isplatio 118 tisuća kuna iz gradskog proračuna. On je tada tvrdio da novac nije isplaćivao sebi, nego Radojki Čilaš, koja vodi brigu o Ustanovi za psihički bolesne osobe Sveta Rita u Gorici. No, iz dokumenata je bilo vidljivo kako je Čilaš isplaćeno oko 9000 kuna, a sve ostale isplatnice glase na Šostara
  • 2008. otkriveno je da kupio sliku ‘Lavanda’ Mencija Clementa Crnčića za 13 tisuća eura. Slika je bila ukradena iz Banskih dvora
  • 2011. kolovoza – kada je uhićen vlasnik salona za masažu Nebojša Perunović Pancho, policija ga je osumnjičila da je svodnik, a jedna od njegovih zaposlenica tada je imenovala Šostara kao jednu od mušterija. On se od toga ogradio i tvrdio da nikad nije plaćao seksualne usluge

Izvor: Jutarnji / 28. travnja 2016. godine

Sada vam je puno jasnije tko odlučuje o našoj sudbini. Osoba vrlo upitnog profila ima previše oraha u džepu da bi bila objektivna i mjerodavna pri odlučivanju u kriznim situacijama najvećeg i glavnog grada Republike Hrvatske.

Svjedočimo klasičnom psihološkom ratu protiv hrvatskog i drugih naroda u organizaciji osoba vrlo upitnih profila. Na stotine europskih znanstvenika upozorava preko alternativnih medija da puk nije ugrožen koronavirusom, nego mjerama koje uništavaju gospodarstvo i zdravlje.

Nadamo se da pošteni djelatnici službi za zaštitu ustavnog poretka prikupljaju informacije o osobama upitnih profila? Više ne govorimo samo o kaznenom djelu i organiziranom zločinačkom pothvatu, nego o ugrozi opstanka Republike Hrvatske.

Većina saborskih zastupnika Hrvatske, sramno šuti i time perfidno podupire zlo koje nas je snašlo. Participiraju u uništavanju zemlje za koju su mnogi krvarili i dali svoje živote.

Članci koje objavljuju alternativni mediji će poslužiti kao dokaz u budućim istragama i sudskim procesima, jer osobe koje su ugrozile svoje građane i državu, neće moći reći “nismo znali”.

Pretplatiti se
Obavijesti o
107 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
LZN
3 godine prije

Tko samostalno ne diše, priključe ga na respirator, a tko samostalno ne misli, priključe ga na televizor…

Bosanac
3 godine prije

‘pošteni djelatnici službi za zaštitu ustavnog poretka’ …… na ovim prostorima ….mislim da je to izumrla vrsta.

Patak
3 godine prije

Što se dublje kopa, to sve više štakora izranja. Bojim se da će vrlo brzo doći do one: mi ili oni

Istrazuj
3 godine prije

“…SVE AFERE ZVONIMIRA ŠOSTARA…” Odlicno. Ima sve predispozicije za – blistavu karijeru u Cionisticki kontrolisanoj tzv “demokratiji”! Ovakva psihopatska bitanga je idealan kandidat za sljedeceg predsjednika/ premijera. Naime “brojaci shekela” najvise vole ovakve psihopate i kriminalce na “vodecim pozicijama” – uvijek i od pocetka – njihovog izuma tzv “demokratije”… . Stoka, tj “gojimi” se takodjer paralelno pripremaju/programiraju da se niti bave politikom, te da niti izlaze na izbore, a pogotovo da i kad izadju – da im ne padne na pamet prisustvovati – brojanju glasova, na sta imaju Ustavno pravo. Naime, tada “brojaci shelela” otpisu odmah 50% tzv “birackog tijela” (u SAD cak i vise)…. Onih preostalih 50% indoktriniraju do bola trujuci im i onako otrovima usporene mozgove dodatno, tako da se prakticno uvijek “svadjaju Lijevi i Desni” – od kojih su i Lijevi i Desni pod kontrolom Cionista! Tako pokriju 40% od onih 50% sto izadje na glasanje! Onih… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Istrazuj
Starina
3 godine prije

“Svjedočimo klasičnom psihološkom ratu protiv hrvatskog i drugih naroda u organizaciji osoba vrlo upitnih profila.” Program koji se provodi širom svijeta je da se u politiku zovu i puštaju samo osobe koje imaju putra na glavi. Ako i nemaju onda ih nastoje čim prije” umočiti” u neki “projekt”. Ako slučajno se usudi reći da neće odraditi zapovijed mediji mu odmah smještaju aferu, i gotov je. Tako mislim da je bilo sa ministrom zdravlja Kujundžićem koji je vjerojatno odbio zapovijed o korona histeriji i onda su mu napuhali minorne afere o vikendici, i doveli poslušnika Beroša. A ako je toliko pošten da se opire “umakanju” I da mu nemaju AMA baš ni najsitnijeg nešto za napuhati, onda mu orkestrirano crne vrane počnu zaskakati u oči jer je bijela vrana među njima. Tako je ministar pravosuđa Stjepan Ivanišević sveučilišni profesor i ministar pravosuđa u vladi Ivice Račana od 2000. do 2001.morao otići… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Starina
Berekin
3 godine prije

Zagrebom godinama vlada i njegov mentor Bandic pa se Zagrepcani nisu nesto jako bunili. Uspjesno je doticni sakrivao svoje afere pomocu sistema “Kruha i igara” litiga fontanice i sajmovi. Kad bi se obracao novinarima, obicno bi ciljao na narodni jezik i neobrazovanu vecinsku klasu koju vode emocije s malo razuma i kritickog razmisljanja .Takav tip je i Mamic, Kerum pa i ovaj doticni klon Sostar je za Zagrepcane isto kao i Banditos, primjer politicara koji je krao i nama dao, umrezen korupcijskim radnjama, prije svega zaposljavanjem sirotinje preko veza koja mu poslije vraca uslugu glasom za njega jer ih ima u saci. Takav primjer vlasti nije samo u Zagrebu, ono se moze implementirati na cijelu Hrvatsku. Bivsa drzava je imala mozda najobrazovaniju radnicku klasu u Europi, ne cudi stoga sto se morala rusiti u krvi, medutim, izlazak iz socijalizma i ulazak u laznu demokraciju nam moze reci i to da… Čitaj više »

zabrinuti
3 godine prije

Istražuj,

Upravo tako. Na čelu Svetske zdravstvene organizacije je Tedros V. pritiv koga je u matičnoj zemlji pokrenuto više krivičnih postupaka zbog brojnih krivičnih dela. Uzgred, Tedros nije lekar po struci!!! Službenik SZO je bivši ministar zdravlja Srbije Tomica Milosavljević koji se 2009. godinr zalagao za vakcinisanje 3 miliona građana Srbije od tzv. svinjskog gripa.

Cionistima trebaju klovnovi na ključnim funkcijama da bi mogli njima da manipulišu…

Zvrk
3 godine prije

Hehe malo mi miriše na licemjerje. Ako je netko protiv onoga što portal zalaže, vadit će se svaki kostur iz ormara. Ako netko nije protiv, zažmirit će se primjerice i koketiranje sa simpatizerima četvrtog slova odozada. Kao kod jedne novoizabrane parlamentarke i bivše tv voditeljice.

puki
3 godine prije

“Ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar i bivši pročelnik zagrebačkog Ureda za zdravstvo …”


time je sve raceno, dakle jos jedan kabalin placenik, jer Štampar, je kako je poznato bio masoncuga, povezan sa cio-fasistickom obitelji Rockefeller, koja je sa svojim parama, stvorila HZJZ 1926…jos jedan dokaz, svi koji rade na celnim pozicijama su kabalini ljudi, nema tu neovisnih, inace ne bi ni mogli biti na polozajima
 tim

a ovo sto je Klaic u clanku jucer pitao, kako to da su zarista sada odjednom u glavnim gradovima i da broj zarazenih navodno jako porastao od pocetka listopada u Zagrebu i drugdje–odvija se po scenariju Gatesove organizacije IHME, koja je to “predvidjela”, prije nekoliko tjedana, da ce broj zarazenih u Hrvatskoj od 1.10. drasticno rasti…
inace, sada se sjetih, portal logicno je pisao o ovom institutu IHME, prije 6 mjeseci, kada su objavljivali prognozui za “1.val”.

buga
3 godine prije

Negativna selekcija u svim porama društva. Bolesnici, kleptomani , pedofili svi oni koi bi u normalnim društvima trebali biti izopčeni iz društva, stavljaju se na čelne pozicije u društvu radeći od države grotesku. Upravo ovakvi ludaci su idealni za kontrolu i izvršioce bolesne agende koje su cionisti nametnuli svim državama svijeta bez iznimke. Ovakvo bolesno društvo i ustroj države oni prikazivaju kao najveće postignuće i ideal kome treba težiti a istina je upravo suprotna. Od svih oblika vladavine ovakvi oblici demokracije su najgori i odgovaraju cionističkoj bandi.

Bart
3 godine prije

Moralna vertikala. Užas

samo
3 godine prije

da su takvi članci o pojedincima objavljivani PRIJE I UOČI izbora, možda bi bilo drugačije
ali, zanimljivo, kako novinari afere o starim dogadjajima objavljuju tek onda kada dotična osoba padne u nemilost ili kada je to potrebno da bi se dala vjerodostojnost nekom članku

Slonica
3 godine prije

Isti strastveni izraz lica ima i kad docira na tv .
To je više dijagnoza.
Bezmoralniji od njega je jedino onaj tko ga je izveo iz mišje rupe.
Pa zar on ikome može biti relevantan,
ali i zabrinjava da nam ovakvi išta predstavljaju u državi.

Dalmatinac
3 godine prije

nečeš razbojniče!

Majk Majers
3 godine prije

Sve je jednostavno-nemojmo ih nosit i to je to!!!

tucker carlson
3 godine prije

tipican primjer osobe koju se moze drzati za jaja..tko zna sha bi mu izvukli da ne slijedi agendu.ovaj bi vlastiti narod u bunar ubacio ako mu kazu.hvala.

šeronja
3 godine prije

čudno da još nije bio ministar

Slovenac1
3 godine prije

Nije to nista kod nas v sloveniji testiraju narod iz mentalnih ustanova ovi su tak zatvoreni i evo stotina pozitivnih ko ce koga pitati sramota

Daniel Plainview
3 godine prije

Da, i? Možete ovakvu vijest objaviti zilijun puta, jednako toliko puta ukazati na kontradiktornosti i destruktivnost bezumnih mjera te sve to potkrijepiti linkovima, ništa se neće promijeniti. Ljudi oko nas kad čuju brojku od 500 zaraženih dnevno reagiraju kao da se radi o stopostotnoj smrtnosti, percepcija je toliko iskrivljena što zbog lišenog logičkog razmišljanja, propagande zastrašivanja i sustavnog penetriranja u glavu koje je izazvalo distorziju mozga, dovelo je do štovanja televizora i političara kao Boga. Odgovorni i poslušni građani sami inzistiraju da vlada i struka uvedu strožije mjere i lemingovim efektom povedu prema ekonomskoj provaliji, to su ljudi koji će političarima sa mentalitetom iz svinjca davati vjetar u leđa, a nerijetko ih braniti kao da su im očevi. Zaslužuju jedni druge – jebat će im pas mater u duhu progresivnih vrijednosti koje će njegovati u bliskoj budućnosti.

puki
3 godine prije

vidi se da se sve koordinira iz jednog centra, zmijolikih: iz legla zla: FED-a. odatle svi dobivaju naredjenja.. Posto bi drugo zakljucavanje ocito bilo riskantno, jer se kabalisti boje da,- bi odluka o ponovnom zakljucavanju, mogla izazvati masivnije proteste, da mase ljudi popizde- zato se sada prave mjere, da se namece nosenje maski vani, razna ogranicenja i slicno. dakle, nesto kao mrkva i batina, na jednoj strani se dozvoljava kakva-takva sloboda ljudima, ali se na drugoj strani istovremeno cini sve, da nam se svima zagorca zivot, sto je vise moguce–sve da bi se odrzao strah, -jer inace bez tog straha i bez 2. vala, propada plan o masovnom cjepljenju.. Jer, pocelo je pocelo.. insceniranje 2. vala je vec zapocelo, jer zmijoliki su ocito toliko pohotni, toliko im curi slina iz njihovih zmijskih crvljivih, smrdljivih usta,-da nisu mogli cekati, hladnije dane dok ne pocne zima, dok ne pocne stvarni val gripe,… Čitaj više »

puki
3 godine prije

jos jedna poznata licnost u Njemackoj, izjasnila se protiv korona diktature.. Michael Wendler, je tako kao neka polu-zvjezda, zvjezdica zabavne slager glazbe.. Ali jako poznat u javnosti, kroz stalno prisustvo u medijima, u raznim trash emisijama… Medjutim, lik je ocito inteligentniji nego sto se mislilo..i pokazo je da ima muda… On se javio u kratkom videu i rekao da je korona izmisljotina, da njemacka vlada krsi ustav i zakone i namjerno maltretira gradjane.. i objavio da daje otkaz na mjestu clana zirija u emisiji “Njemacka trazi superzvjezdu”- onakve emisija kakvih ima i kod nas i cijeloj regiji, gdje se javljaju amaterski pjevaci a tko pobjedi dobiva ugovor za snimanje CD-a i albuma.. Emisiju tamo emitira kabalina TV RTL, koji je sa svoje strane odmah saopcio, da ne zeli imati nista sa takvim Wendlerom. Po ustaljenom obrascu, Wendlera su odmah napala placena kabalcad iz kabalinih medija, da je prolupao, poludio, da je postao… Čitaj više »

Kažun d.d.
3 godine prije

Jel ovoga izmislio i nacrtao Homer Simpson?
Zar nisu u stožeru Kalinić,Petrović,Jelavić ?

puki
3 godine prije

@jsefjvnseurgnuersgue, da ti odgovorim na tvoju repliku od prije 2 dana, ono o Bergolju… pa covjece, naravno da ja znam da je Bergoljo igrac kabale.. procitao sam ovog jezuitskog glumca, odmah one prve veceri, kada je u ozujku 2013. izabran za papu… samo sam rekao, da nisam znao za ovu izjavu o cjepljenju dosada, izjavu koju je on izrekao jos krajem kolovoza.. ono kada je Bergoljo u ozujku 2013, neposredno nakon izbora, izisao na balkon, da se obrati vjernicima na trgu Svetog Petra.. I umjesto, po dosadsnjem protokolu, da pozdravi vjernike sa “Hvaljen Isus”, on je rekao: “Dobro vecer”.. nije to bilo slucajno, to je bio promisljen simbolicki cin, koji je fakticki oznacio pocetak dekristinizacije Crkve, sto on u suradnji sa svojim sotonjarskim kardinalima u purpurnim mantijama s cipkicama (vecinom stare pedofilcine, koje vole nositi haljine sa cipkicama) radi od pocetka.. pa sjeti se samo ono. prije 2 godine, kada su… Čitaj više »

nessy
3 godine prije

Ima li ovaj raspali pohotnik suprugu i djecu? Vjerojatno su odusevljeni kad vide sliku gore.
U bilo kojoj normalnoj zemlji ovaj jadnik bi mogao raditi u drzavnoj dluzbi samo kao smecar ili nesto u tom rangu. Ali, u Hrvatskoj, to je cvijece drzavne uprave, vecina su lopovi, pohotnici, drugim rijecima “low life”, tipovi koji samo ovdje imaju status umjesto da metu ulice.

Kkk
3 godine prije

Jos jedan u nizu erceg okupatora , belog Zagreb grada. U stamparu se narucuju rezultati kao kod novinara textovi.Ercegovci su nanijeli veliko zlo gradjanima Hrvatske vec dugo godina sa svojim haracenjem.a Zg pretvorili u kasabu.

3 godine prije zadnji put uredio Kkk
karl kutniak
3 godine prije

Dobro da ste započeli tu temu, ja sam i sam razmišljao da i to ugradim, sve mi je sa šustarom i oko njega jako dobro poznato…..da, da društvo nam je razburgijano kao stara čuča i svi, skoro svi uživaju u bludu i lovi, politika je tu samo orijentacija za uspjeh a narod krava za mužnju!

Vjeko
3 godine prije

“Kontraverzan” kaze te?

burt
3 godine prije

kad cjepivo prođe sve propisane procedure i bude stavljeno u opticaj sigurno neće biti obavezno cijepljenje za sve građane osim možda u nedemokratskim državama u kojima partija ili diktator dekretom određuje građanima što trebaju raditi, nije bilo obavezno cijepljenje ni kod pandemije svinjske gripe H1N1pdm09, ja sam pitan u ordinaciji obiteljske medicine 2009 hoću li se cijepiti protiv svinjske gripe ali nisam se htio cijepiti jer sam smatrao da je to novo i da još nije potpuno istraženo cjepivo, ni kod Covid cjepiva ne treba praviti histeriju i razne teorije zavjere o nametnutom cijepljenju, mikročipiranju i ostale teorije

3 godine prije zadnji put uredio burt
mladen
3 godine prije

nikakvo tu pisanje ne pomaže osim batine i na ulicu,dok god bumo pisali to bu nam gore,a ovi buju i dalje lokali u slovenskoj zajedno sa ustavnim sudom ,koji im je dao podršku

piždro
3 godine prije

Moguće je da je ovaj gad šostar sa sorošom u rodu..? ovo je tako i tako kodno prezime..

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Pincija
3 godine prije

Kakva država takvi i Političari
Bjedno i jadno

Dokurčilomi
3 godine prije

Bandićev dobar prijatelj.

CAN
3 godine prije

koji Antilik!
Gore ne može?!

Max
3 godine prije

Kompromitirani su poslušniji zato i jesu tu.

Smrt
3 godine prije

Na ražanj s tim govnarom…

duki
3 godine prije

Nažalost Mislave bez imalo srama će reći nismo znali -neznamo! !jer u ovoj državi premijer-nema pojma,tajnici-ce (državni)nemaju pojma,curenje povjerljivih informacija (otkuda?)
DORH-u svaka droga optužnica kod slokovićke pada u vodu ! Pepica nema problema ! I kada Zoka rekne istinu oni prozvani (novinarčići)graknu !Ali zna se tko ih plaća -prodana naklada sigurno NE !💪💪🙉🙉🙉🙉
P.s.
a po Zagrebu se mačke vodaju kood veterinara u torbama.Ne ruga nam se samo zapad već -nažalost i istok !
Spadosmo na niske grane !
Buđenje če biti bolno i žestoko, ali će biti !!🙊🙈

9953
3 godine prije

Moraju ovakvi vodit računa o nama kad bi mi pandrknili na čiji bi račun oni živili

nessy
3 godine prije

Komesar Sostar, zbog svojih ljudskih i profesionalnih kvaliteta, zasluzuje trajnu i opipljivu zahvalu od drustvene zajednice. Obzirom na njegove seksualne sklonosti i neutazivu pohotu, predlazem, da dobije malo nize ledja jedan dildo, broj barem XL, i da mu se ta prljava rupa zasije na mjesec dana. Za pocetak.
I moje iskreno saucesce svima sa kojima je u rodu, pocev od supruge i djece, ako ova spodoba uopce ima uzu obitelj.
Ali, zabole njega piton, sto stoka sitna zuba trtlja po web-u, on ima ove kamenjarke od 200 kuna dnevnica, i on je sretan i zadovoljan. To i jest njegov nivo. Ova mucenica, (kao sto bi Miroljub rekao), da mi casu vode donese, dao bih casu dezinficirati. Uz duzno postovanje ‘mucenici’, koja samo svoj kruh zaradjuje.

Coca Corona
3 godine prije

Rodila majka sina junaka.

Coca Corona
3 godine prije

Vi svi? £rolovi?

g35g546h59h897husdsd
3 godine prije
Melita
3 godine prije

Otkud odjednom taj Šostar na prvoj liniji Covid fronte?. Meni se čini da da Hrvatska i ovdje postupa po uhodanoj Covid -šabloni. Naime, odgovornosti za aktivirane Covid mjere se prenose na instance gradonačelnika, odnosno lokalnih uprava. Ne sliči li ovaj potez na pokušaj raspršivanja odgovornosti? To dokazuje da se s jačanjem Covid mjera, koje već gotovo svaki čovjek prosječne inteligencije počinje ozbiljno propitivati, raste i strah glavnih aktera p(l)andemijske priče od moguće zakonske odgovornosti za protuustavno i nestručno djelovanje u suzbijanju pandemije, s trajnim i nesagledivim posljedicama za društvo u cjelini. Podsjetimo se, njemački pravnici su sastavili optužnicu protiv Dr Drostena i ekipe “stručnjaka”, u kojoj su inkriminirane radnje okarakterizirali kao “zločin protiv čovječnosti”. Odgovorni bi trebali završiti na suđenju sličnom Nurnberškom procesu. I zaista, radi se zapravo o ratnim zločinima, nevješto upakiranima u prozirni celofan “brige za zdravlje”. Plenković se od samog početka povukao u duboku pozadinu. Istureni stožeraši… Čitaj više »

Stara kuka
3 godine prije

Molim komentatore da se svi kolektivno pokopimo ušima i ispričamo doktoru Šostaru jer je on bez sumnje najbolji svjetski stručnjak imunolog. Ili je vidovit.

Naime prekjučer je doktor Šostar predvidio da će za dva-tri dana u Zagrebu biti 200 “novoboljelih” dnevno. I gle, danas ih je 201. Doktor Šostar je očigledno imunološki genij kad uspjeva tako precizno predvidjeti broj “novoboljelih” danima unaprijed.

I tko se poslije ove demonstracije galaktičke stručnosti i genijalnosti doktora Šostara usuđuje reći ijednu riječ protiv njegovog prijedloga da se maske trebaju ljudima nabiti na lice i u zatovrenom i otvorenom prostoru? I da treba uvesti sankcije za one koji to ne poštuju nego kao okorjeli bioteroristi (A.Markotić) hodaju bez brnjice i “ubijaju naše bake i deke” (A.Vučić).

Jadranka Belančić
3 godine prije

Za pobljuvat se… Sve je na nama, samo dok to svi spoznaju.., ne moramo biti ovce 😀✌️✌️✌️✌️🐑🐑🐑

#3#
3 godine prije

O projektu “potapanje”. Da, dosao je moment njegoveog aktivirajnja. Imamo pred sobom sveopcu ekonomsku krizu, dali?! Nije li to ipak kriza zapadnjacke duhovne impotentnosti? Kriza je kako ja to razumijem kada nemas a neces ili nemozes da stvaras nove vrijednosti, mislim materijalne. Tu bi se isto tako trebalo ograditi jer mi vidimo samo, ajmo reci prvu derivaciju krize, nazovimo to tim imenom i to kroz; imam auto, nemam auto ili stan ili novac. Pitanje bi bilo pravilno; kriza jeli je kriza u onom materijalnom? Ili kriza pocima 🙂 , ima svoj origin, utvrdu, prvo u njihovoj, malo i mojoj needuciranosti zapravo psohologijskoj impotentnosti! Treba se vratiti na projekt “potapanje”, u daljnjem tekstu P. Zamisao projekta P je tipicno britansko-zidovski nacin razmisljanja. Nakupili smo se dovoljno, tj. nakrali smo dovoljno da iamamo financijske i materijalne zalihe tako da mozemo pristupiti aktiviranju projekta P kojim ce mo sve ali sve i nas… Čitaj više »

Ico
3 godine prije

Jeli to sad “ad hominem” članak ili “ad reptiles” ?

robin
3 godine prije

daj mi tu svinju u ruke. Robin

Donald
3 godine prije

kakve gluposti..

Josip Garov
3 godine prije

Lik govori kroz nos.

emil
3 godine prije

Predlažem novinaru, piscu ovoh budalaština da se javi kao dobrovoljac za rad na Covid odjelu

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.