Branko Kockica savjetuje djeci ono za što bi ga današnji mainstream mediji razapeli. Tatatatira…

Branko Kockica - Tatatatira
53 komentara

Danas vam donosimo jedan interesantan video nama poznate osobe iz djetinjstva. Radi se o Branku Miličeviću Kockici kojeg se svi sjećamo i uz čije smo priče odrastali. Ovoga puta Branko Kockica objašnjava kako djeca trebaju preboljeti dječje bolesti, jer čekajući starost te bolesti postaju puno opasnije. Opće je poznato da su u vrijeme Jugoslavije slične emisije bile pažljivo pripremane. Branko Kockica nije mogao na svoju ruku izjaviti nešto slično. Njegovi savjeti su se vjerojatno temeljili na spoznaji tadašnjih liječnika za koje pobornici cjepiva tvrde da su imali “prave” diplome, a ne one današnje “kupljene”, te da je njihov kredibilitet bio puno veći. Doista je interesantno poslušati ovaj kratki video i zapitati se kako je to moguće? Kada smo sličnu priču objavili na našem portalu, slijedili su napadi sa svih strana, iako su iznesene činjenice bile potkrijepljene izjavama francuskih znanstvenika i državnim statistikama. Što reći osim “Tatatatira…”.

Pretplatiti se
Obavijesti o
53 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
28.juni
5 godine prije

Slažem se sa autorom !Djecu treba vakcinisati redovno uz kontrolu ljekara.U vrijeme nasega djetinjstva nije se umiralo od morbila,a danas!?Rodila sam četvero djece i svi su redovno vakcinisani.I hvala Bogu,nikada nije bilo nikakvih komplikacija.Dok smo redovno išli na vakcinaciju nije nam se dešavslo ovo što se danas dešava.

debeli pas
5 godine prije

Branko nas je naučio mnogo toga. Njegova dobronamjernost i vedar duh lako je osvajao naša dječja srca. Hvala mu na tome.

Jole
5 godine prije

Mislim da se oko priče o cjepivima više radi o negativnom dojmu koji vlada oko farmakoloških kompanija koja proizvode cjepiva.Ljudi imaju sve manje povjerenja u Rothschild-Rockfeller cjepiva,nego u cjepiva općenito.U bivšoj državi smo proizvodilio veći dio cjepiva I izvozili ga.Kad povežete sve korporacije koje se bave tim biznisom,njihove manilpuacije koje sežu do vrha WHO ( svinjska i ptičja gripa itd. ),onda je taj strah jednim dijelom i opravdan.Nadalje,sve veći broj novih cjepiva koja se uvode radi što veće zarade farm. korporacija također otvara puno pitanja.Cjepiva apsolutno da,ali ako su sigurna i potrebna.Da ne bude zabune jer sam o tome razgovarao nešto o ljudima koji dosta o tome znaju.Sa cjepivima su moguće komplikacije i ona ne mogu biti 100% sigurna.Kod neke djece mogu postojati određeni metabolitički poremećaju koji su jako rijetki i teško se otkrivaju te mogu biti okidač za štetne i opasne nus pojave.No to se događa u jako malom… Čitaj više »

Jole
5 godine prije

I još da se dotaknem priče oko Imunoškog Zavoda u Hrvatskoj.Nevjerovatna je priča oko te ,nekad svjetski cijenjene ustanove ,koja se bavila proizvodnjom cjepiva,seruma i krvnih pripravaka.Imali swu veliki proizvodni program i bili veliki izvoznik.Nažalost,netko vani je odlučio da RH ne smije imati takvu ustanovu i proizvodnju jer radi konkurenciju kompanijama vani koje se bave tim biznisom.Kako se radilo o ustanovi od nacionalnog interesa,radi velikog otpora nije ju se moglo privatizirati i prodati pa je odlučeno da se tiho likvidira. U tom zločinu su učestovale brojn hrvatske vlade,puštajući IMZ da propada tiho I bez buke.Oko toga je vladala prava olmerta I često sam se pitao o čemu se tu radi,a kasnije I shvatio.IMZ je izgubio ne samo izvozne,nego i radne dozvole za proizvodnju,a time i mjesto na tržištu,a RH postala uvoznik cjepiva,seruma i krvih pripravaka.Pitanje nacionalnog Zavoda za imunologiju je zapravo i pitanje nacionalne sigurnosti jer kad se radi o… Čitaj više »

giordano bruno
5 godine prije

“Torlak” posle 16 godina priprema domaću VAKCINU PROTIV GRIPA
Prošlo je 16 godina od kako se na “Torlaku”-Beograd, našem jedinom proizvođaču cepiva, ne proizvode vakcine protiv gripa.
Godinama su sve učestalije spekulacije u vezi sa javnim nabavkama vakcina protiv gripa, kao i sumnje u kvalitet kupljenih cepiva. Međutim, na “Torlaku” su završena glavna pretklinička i klinička ispitivanja, te se od naredne godine očekuju domaće vakcine.
– Postojanje lokalnog proizvođača vakcina je zaista izuzetno važno. Ako se samo prisetimo situacije iz 2009. godine kada je proglašena pandemija gripa i tadašnjeg problema dostupnosti i nabavke potrebnih vakcina, jasno je da u takvim i sličnim situacijama u Srbiji ubuduće više neće biti nikakvih problema – kazali su u institutu.
Inače, kako saznajemo, pored sezonske vakcine protiv gripa, Institut “Torlak” uspostavlja i proizvodnju pandemijske vakcine protiv gripa, čime će stanovnici Srbije u potpunosti biti osigurani.- blic rs

nizzde
5 godine prije
Zagor
5 godine prije

Na svijetu postoji jedno carstvo,
U njemu caruje drugarstvo,
U njemu je sve lijepo,
U njemu je sve krasno,
U njemu se sve raduje.
Tamo su kuće od čokolade, prozori su od marmelade, tamo radi svatko ono što hoće, tamo raste svako voće. Na svijetu postoji jedno carstvo. U njemu caruje drugarstvo.

minimoris
5 godine prije

Vakcinisanje protiv bolesti koje mogu deci da donesu probleme je u principu korisno i tu nema nikakve dileme,po meni nije problem u vakcinisanju,nego je problem sta se pored potrebnih sastojaka za vakcinu stavlja jos u te vakcine.Ziva i aluminijum ne bi trebalo da postoje u vakcini.Ja licno ne verujem ni jednoj drzavnoj instituciji koja kontrolise sastav vakcine,odakle god da je;Amerika,Hrvatska,Srbija,Nemacka….itd,jer je svako potkupljiv i svuda vlada korupcija.
Takav je problem i sa GMO hranom,nije problem u takvoj hrani nego u pesticidima kojima se ona prska.Posle konzumiranja GMO hrane pesticidi su ti koji prave dzumbus u organizmu,a ne hrana.

Har Megiddo
5 godine prije

Ah, pa to je bilo u mračnom komunizmu kada nam je Centralni komitet servirao ovakve nebuloze. Danas ipak živimo u naprednom kapitalizmu u kojem nas zapadna istina obasjava poput neonskog svjetla, te nema više mjesta socijalističkim bajkama.

Milojko Pavic
5 godine prije

Moje pitanje svim diskutantima je :kako to da cio zivotinjski svijet u prirodi zivi i opstaje a ne prima cijepiva? Logicno je da je odgovor da se cijepivina danasnjice pokusava kontrola covecanstva ,veliki broj dijece se radja zdravo a posle cijepiva postane ili autisticno ili bolesno ili cak umire

alfa33
5 godine prije

Znam postoji puno cjepiva,ali još nisam čuo da su napravili cjepivo za ljudsku glupost….

onaj najgl.......veći Dalton
5 godine prije

Bill Gates ne da cijepiti svoju djecu.
Zašto?

Zvrk
5 godine prije

Branko bi u današnje doba političke korektnosti bio etiketiran kao pedofil.

Maja
5 godine prije

novije vijesti:
njujorski senator jose peralta, militantni zagovornik cijepiva, umro je s 47 g. 21. 11. 2018 nakon cijepiva protiv gripe. dobio je gripu, pa sepsu i za 2 tjedna bio mrtav. mlada majka jennifer whitney, bila je od svog poslodavca prisiljena na cijepivo, a kad je potom oboljela, dobila je od istog otkaz. teski autoimuni sindrom, multipla skleroza, sljepoca, otpad kose, mjehuri po tijelu. izvjestaji na legitim.ch.
od 2016 na ovamo, poznato je, da uz jake toksine, cijepivima dodaju, i (ili), uz zivotinjske bjelancevine, ima i glifosata – jaki herbicid, izaziva tumore, unistava dns. tako i u merckovom trofaznom cj protiv ospica, mumpsa i rubeole, te nizu drugih. vise na impfschaden.de, gliphosatinfo.monsanto.com, anton samsel youtube film, krebspatientenadvokatfoundation.com, agrarkoordination.de i sl.

Emiliano Zapata
5 godine prije

Ubuduce barem 200cjepiva svakoj bebi. Bolje da umiru od cjepiva nego mozebitnih bolesti! Zamisli da dobiju kozice, prehladu ili upalu oka, sinusa,…Treba za sve cjepiti! Od cega ce jadne farmaceutske kompanije zivjeti? Treba im pomoci i riskiati zivote nasih beba, a doktore osloboditi svake odgovornosti, oni su samo izvrsioci i nisu nista krivi ko u ratu streljacki odred…

bobo
5 godine prije

Mislim da su cjepiva uglavnom opasnija od bolesti protiv kojih služe. Usljed kontrolisanih medija, nije nam poznata direktna veza između autizma i drugih autoimunih bolesti i cjepiva. Moj sin nije primio nijednu vakcinu do sada (12-ta mu je godina) i nije mu ništa bilo, osim poneke prehlade.

antinwo.HR
5 godine prije

Smradovi korporacijski prokleti.Ne cijepite djecu ljudi.SMRT KORPORACIJAMA

Ivo Lola
5 godine prije

He, kako su brže bolje obrisali video?!

jajo
5 godine prije

Što se dogodilo s videom Logično?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.