fbpx

Branko Kockica savjetuje djeci ono za što bi ga današnji mainstream mediji razapeli. Tatatatira…

Branko Kockica - Tatatatira

Danas vam donosimo jedan interesantan video nama poznate osobe iz djetinjstva. Radi se o Branku Miličeviću Kockici kojeg se svi sjećamo i uz čije smo priče odrastali. Ovoga puta Branko Kockica objašnjava kako djeca trebaju preboljeti dječje bolesti, jer čekajući starost te bolesti postaju puno opasnije. Opće je poznato da su u vrijeme Jugoslavije slične emisije bile pažljivo pripremane. Branko Kockica nije mogao na svoju ruku izjaviti nešto slično. Njegovi savjeti su se vjerojatno temeljili na spoznaji tadašnjih liječnika za koje pobornici cjepiva tvrde da su imali “prave” diplome, a ne one današnje “kupljene”, te da je njihov kredibilitet bio puno veći. Doista je interesantno poslušati ovaj kratki video i zapitati se kako je to moguće? Kada smo sličnu priču objavili na našem portalu, slijedili su napadi sa svih strana, iako su iznesene činjenice bile potkrijepljene izjavama francuskih znanstvenika i državnim statistikama. Što reći osim “Tatatatira…”.

0 0 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
61 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
28.juni
Gost
28.juni
1 godina prije

Slažem se sa autorom !Djecu treba vakcinisati redovno uz kontrolu ljekara.U vrijeme nasega djetinjstva nije se umiralo od morbila,a danas!?Rodila sam četvero djece i svi su redovno vakcinisani.I hvala Bogu,nikada nije bilo nikakvih komplikacija.Dok smo redovno išli na vakcinaciju nije nam se dešavslo ovo što se danas dešava.

Milojko Pavic
Gost
Milojko Pavic
1 godina prije
Reply to  28.juni

kontraverzan komentar da ne kazem zlonamijeran ,u prvom dijelu kaze da nije se umiralo od morbila a nije bilo vakcinacija ? a sada treba redovna vakcinacija da se ne umire ?

28.juni
Gost
28.juni
1 godina prije
Reply to  Milojko Pavic

Milojko:Pogrešno ste razumjeli napisano!Redovno se vakcinisalo i nije (ili rijetko)bilo smrtnih slucajeva.Koliko je smrtnih slučajeva sada!?

!!!
Gost
!!!
1 godina prije
Reply to  Milojko Pavic

@Milojko Pavić-Nije zlonamijeran ,već zlonamjeran.

Šok
Gost
Šok
1 godina prije
Reply to  28.juni

cjepiva kao i hranu treba birati

debeli pas
Gost
debeli pas
1 godina prije

Branko nas je naučio mnogo toga. Njegova dobronamjernost i vedar duh lako je osvajao naša dječja srca. Hvala mu na tome.

Jole
Gost
Jole
1 godina prije

Mislim da se oko priče o cjepivima više radi o negativnom dojmu koji vlada oko farmakoloških kompanija koja proizvode cjepiva.Ljudi imaju sve manje povjerenja u Rothschild-Rockfeller cjepiva,nego u cjepiva općenito.U bivšoj državi smo proizvodilio veći dio cjepiva I izvozili ga.Kad povežete sve korporacije koje se bave tim biznisom,njihove manilpuacije koje sežu do vrha WHO ( svinjska i ptičja gripa itd. ),onda je taj strah jednim dijelom i opravdan.Nadalje,sve veći broj novih cjepiva koja se uvode radi što veće zarade farm. korporacija također otvara puno pitanja.Cjepiva apsolutno da,ali ako su sigurna i potrebna.Da ne bude zabune jer sam o tome razgovarao nešto o ljudima koji dosta o tome znaju.Sa cjepivima su moguće komplikacije i ona ne mogu biti 100% sigurna.Kod neke djece mogu postojati određeni metabolitički poremećaju koji su jako rijetki i teško se otkrivaju te mogu biti okidač za štetne i opasne nus pojave.No to se događa u jako malom postotku i događalo se uvijek.No činjenica je da je taj postotak kod nekih cjepiva u današnje vrijeme puno veći,također doprinosi nepovjerenju u cjepiva.

Maja
Gost
Maja
1 godina prije
Reply to  Jole

ta tzv svinjska i pticja gripa, te tzv crijevna gripa nisu nista drugo vec infekcija noro virusom koju lako dobijes jeduci optereceno industr. meso i perad. i za to postoje prirodna rjesenja. cijepljeno je (hvala bogu) nakon velikog tamtam samo 15% populacije i oni su siritelji zaraze. dobro da nije vise.

Jole
Gost
Jole
1 godina prije

I još da se dotaknem priče oko Imunoškog Zavoda u Hrvatskoj.Nevjerovatna je priča oko te ,nekad svjetski cijenjene ustanove ,koja se bavila proizvodnjom cjepiva,seruma i krvnih pripravaka.Imali swu veliki proizvodni program i bili veliki izvoznik.Nažalost,netko vani je odlučio da RH ne smije imati takvu ustanovu i proizvodnju jer radi konkurenciju kompanijama vani koje se bave tim biznisom.Kako se radilo o ustanovi od nacionalnog interesa,radi velikog otpora nije ju se moglo privatizirati i prodati pa je odlučeno da se tiho likvidira.
U tom zločinu su učestovale brojn hrvatske vlade,puštajući IMZ da propada tiho I bez buke.Oko toga je vladala prava olmerta I često sam se pitao o čemu se tu radi,a kasnije I shvatio.IMZ je izgubio ne samo izvozne,nego i radne dozvole za proizvodnju,a time i mjesto na tržištu,a RH postala uvoznik cjepiva,seruma i krvih pripravaka.Pitanje nacionalnog Zavoda za imunologiju je zapravo i pitanje nacionalne sigurnosti jer kad se radi o krvim pripravcima,onda su najsigurniji oni iz domaće krvi koja je zbrinuta odavno uređenim procedurama koje su poznate.Samo da spomene da se npr. serum za otrov poskoka,uvozi iz francuske po deseterostruko skupljoj cijeni od one koju je proizvodio IMZ,a danas ga RH vise ne proizvodi.Sada se pokušava napraviti nešto uz suradnju grada i hrvatske vlade,no i dalje postoji otpor,barem kad se radi o vladi i nemuštom ministru zdravstva Kujundžiću ,koji koči stvar kao i svi oni ministri i vlade prije njega.

PeroZombi
Gost
PeroZombi
1 godina prije
Reply to  Jole

Jedan detalj koji nisam nigdje vidio da se spominje u vezi Imunološkog zavoda u Zagrebu:
Ako odete na stranice Sudskog registra RH ( https://sudreg.pravosudje.hr/registar/f?p=150:2:0::NO:RP:: ) možete vidjeti da na adresi Zagreb (Grad Zagreb)
Rockefellerova 2 postoje DVA Imunološka zavoda:
1. MBS: 080987723, OIB: 51786203438, Naziv: Imunološki zavod, Pravni oblik: ustanova,
Osnivači/članovi društva: REPUBLIKA HRVATSKA (https://sudreg.pravosudje.hr/registar/f?p=150:28:0::NO:28:P28_SBT_MBS:080987723 )
2. MBS: 080055701, OIB: 19458766639, Tvrtka: IMUNOLOŠKI ZAVOD d.d. za proizvodnju lijekova, farmaceutskih proizvoda i znanstveno-istraživački rad, Temeljni kapital: 110.407.860,00 kuna
Pravni oblik: dioničko društvo ( https://sudreg.pravosudje.hr/registar/f?p=150:28:0::NO:28:P28_SBT_MBS:080055701 )

Oba subjekta su registrirana za slićne poslove, samo je ovaj drugi u privatnom vlasništvu. A po velićini temeljnog kapitala, najvjerojatnije su i nekretnine u Rockefellerovoj 2 u njegovom vlasništvu.

Ima još zanimljivih detalja na tim stranicama. No nisam siguran da li je to vrijedno trošenja našeg vremena, jer to je samo još jedna klasična balkanska priča o privatizaciji i pretvorbi.

Milojko Pavic
Gost
Milojko Pavic
1 godina prije
Reply to  Jole

Isti slucaj i u Srbiji ,Bosni ,CG ,neko je zabranio proizvodnju cijepiva u celoj ex Yu

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
1 godina prije
Reply to  Jole

Razlog propasti Imunološkog zavoda možda jest taj – da se uništi konkurencija, da Hrvatska ne proizvodi vlastita cjepiva, nego da uvozi…ali ta tvrdnja je poput ogleda ekonomista o krizi koja se dogodila. Nakon krize sve zna o njoj, a prije toga nije bila na vidiku.
Dakle, Imunološki zavod je digao kredit od 10 milijuna eura za izgradnju novog pogona. Kako je bio jedini licencirani uvoznik cjepiva, po nalogu ministarstva zdravstva je uvezao cjepivo za svinjsku gripu za Hrvatsku i za Srbiju u vrijednosti od 20 milijuna eura. Od HZZO-a su naplatili tri milijuna eura. Ostatak cjepiva nakon izvješća o neispitanom cjepivu nisu prodali HZZO-u jer se nitko nije htio cijepiti. Država Hrvatska im nije htjela platiti štetu. Imunološki je potrošio svih 10 milijuna eura koje je uzeo kao kredit za granju novog pogona za plaćanje cjepiva i naravno, otad je u blokadi. Taj posao su odradili tadašnji menadžeri i ministar Milinović te HDZ Vlada.
Dakle, Imunološki je propao zbog loše vlasti, loših menadžera. A mi sad možemo do sutra o tomu kako nas stranci uništavaju.

giordano bruno
Gost
giordano bruno
1 godina prije

“Torlak” posle 16 godina priprema domaću VAKCINU PROTIV GRIPA
Prošlo je 16 godina od kako se na “Torlaku”-Beograd, našem jedinom proizvođaču cepiva, ne proizvode vakcine protiv gripa.
Godinama su sve učestalije spekulacije u vezi sa javnim nabavkama vakcina protiv gripa, kao i sumnje u kvalitet kupljenih cepiva. Međutim, na “Torlaku” su završena glavna pretklinička i klinička ispitivanja, te se od naredne godine očekuju domaće vakcine.
– Postojanje lokalnog proizvođača vakcina je zaista izuzetno važno. Ako se samo prisetimo situacije iz 2009. godine kada je proglašena pandemija gripa i tadašnjeg problema dostupnosti i nabavke potrebnih vakcina, jasno je da u takvim i sličnim situacijama u Srbiji ubuduće više neće biti nikakvih problema – kazali su u institutu.
Inače, kako saznajemo, pored sezonske vakcine protiv gripa, Institut “Torlak” uspostavlja i proizvodnju pandemijske vakcine protiv gripa, čime će stanovnici Srbije u potpunosti biti osigurani.- blic rs

Maja
Gost
Maja
1 godina prije
Reply to  giordano bruno

a sto kaze znanost o tome?
– cijepiva protiv gripe su besmislena, da neucinkovita. dok se proizvede cijepivo za jedan soj gripe, isti virus se promijeni i cijepivo protiv tog soja vise ne djeluje. dapace opasno za starije ljude ( srcano-plucni problemi i vise god nakon cijepiva). isto i za trudnice, te ljude slabog imuniteta. no, kad si zdrav, dobro ishranjen, sto ce ti cijepivo?

nizzde
Gost
nizzde
1 godina prije
Zagor
Gost
Zagor
1 godina prije

Na svijetu postoji jedno carstvo,
U njemu caruje drugarstvo,
U njemu je sve lijepo,
U njemu je sve krasno,
U njemu se sve raduje.
Tamo su kuće od čokolade, prozori su od marmelade, tamo radi svatko ono što hoće, tamo raste svako voće. Na svijetu postoji jedno carstvo. U njemu caruje drugarstvo.

!!!
Gost
!!!
1 godina prije
Reply to  Zagor

Ko li nam pokvari ovo drugarstvo!?

debeli pas
Gost
debeli pas
1 godina prije
Reply to  !!!

Tko nam pokvari? Pa najgori ološ među nama. Ali ljubav će pobijediti, čvrsto vjerujem.

oddball
Gost
oddball
1 godina prije
Reply to  Zagor

Rado sam kao dijete gleda kockicu, ali zamisli, devedesetih kako smo se drugarski pobili, za zamislit se 😉

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
1 godina prije
Reply to  oddball

Kada se Sotone udruže
da izazovu tuču u dječijem vrtiću!

Tadmur Palmirović
Gost
Tadmur Palmirović
1 godina prije
Reply to  Umpah Pah

Tatatatira…?

Koča Popović
Gost
Koča Popović
1 godina prije
Reply to  oddball

@oddball, ne pristaje na konstrukt tih koji su nas nagnali na međusobno ubijanje. Ja sa nisam ni sa kim ubijao ili bilo koga mrzio.

minimoris
Gost
minimoris
1 godina prije

Vakcinisanje protiv bolesti koje mogu deci da donesu probleme je u principu korisno i tu nema nikakve dileme,po meni nije problem u vakcinisanju,nego je problem sta se pored potrebnih sastojaka za vakcinu stavlja jos u te vakcine.Ziva i aluminijum ne bi trebalo da postoje u vakcini.Ja licno ne verujem ni jednoj drzavnoj instituciji koja kontrolise sastav vakcine,odakle god da je;Amerika,Hrvatska,Srbija,Nemacka….itd,jer je svako potkupljiv i svuda vlada korupcija.
Takav je problem i sa GMO hranom,nije problem u takvoj hrani nego u pesticidima kojima se ona prska.Posle konzumiranja GMO hrane pesticidi su ti koji prave dzumbus u organizmu,a ne hrana.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
1 godina prije
Reply to  minimoris

Mujo kod doktora:
Doktore kastracija!Odmah!
Doktor:
Ma jesi siguran?
Mujo:
Kastracija!Odmah!
Nakon par dana,Mujo:
Uuuuu..VAKCINACIJA?!

28.juni
Gost
28.juni
1 godina prije
Reply to  Umpah Pah

Umpah Pah: Pazi da se ti ne zezneš.?

oddball
Gost
oddball
1 godina prije

hehe, sezona gripe je na zalazu pa da obnovimo kampanju protiv cijepljenja, ni više ni manje sa Brankom Kockicom na fronti, realno cijela antivaxerska scena je krenula sa onom studijom kako neka cjepiva uzrokuju autizam, što se pokazalo kao pretenciozno (dokazano je da srebro koje služi kao aktivator nekih cjepiva može biti okidač za autizam ako već postoji genetska predispozicija za razvitak te bolesti, dalje to sve skupa je irelevantno za cjepiva koja ne sadrže srebro), dalje autizam se najčešće dijagnosticizira za 1-2 godine, dakle nakon redovnog cjepljenja što ljudi opnda povezuju iako u 99,999% slučaja nema veze sa samim cijepljenjem (slično kao ona teza da dijete može dobiti visoku temperaturu kad rastu zubi što je besmislica, zapravo je obrnuto jer zbog nekog infekta je metabolizam ubrzan pa zubi brže rastu kada je dijete bolesno), ostale nuspojave cijepljenja u okviru prosjječne učesdtalosti nuspojava za bilo koji medikament, dakle nemamo niti jedan znanstveni dokaz (mi koji se bavimo znanošću razumijemo znanstveni dokaz isključivo kao utvrđeni uzročno – poslčjedični niz u ovom slučaju fizioloških i biokemiskih procesa koji dovode do točno određene promjene, dakle ne možemo govoriti o mišljenju, slutnji i teorijama zavjere, znanstvenici koji odu u tome smjeru nisu više znanstvenici, to je tako) o štetnosti cijepljenja samo priča i manipulacija statistikom, ….. nadam se da se nitko neće naći uvrijeđen ovim mojim stavom i pokušajem da se u raspravu o cijepljenje unese malo znanstvenog zdravog razuma

Moreno
Gost
Moreno
1 godina prije
Reply to  oddball

oddball Upravo se radi o zdravome razumu koji kaže kako bi svak za sebe i svoju dicu triba odlučit koja cijepiva primit, a koja ne . . . samo sloboda izbora, a onda neka znanost i neznanost trubi šta god oće . . .

oddball
Gost
oddball
1 godina prije
Reply to  Moreno

to vrijedi u nekim drugim slučajevima, međutim javno zdravstvo je posebna kategorija, tu ne može biti demokracije, jedino poštena i neovisna struka, ….

Maja
Gost
Maja
1 godina prije
Reply to  oddball

odbale, ocito sjedis farmaciji na novcaniku, pa je za tebe znanost samo ono sto takvom proglasi big biznis. no, hvala bogu, postoji i neovisna, objektivna znanost koja nema veze sa tvojim big biznisom. da si naucio koristiti vlastiti mozak, lako bi se informirao na tu temu, cak i od insidera koji su radili na cijepivima, pa neovisni privatni laboratoriji, te iskustva lijecnika sa cijepivima i liste stete iz cijelog svijeta. doba mraka srednjeg vijeka je proslo, infosi su svakome dostupni. engl. ili njem. valjda znas, materijala imas za vise tjedana citanja. dobar tek.

oddball
Gost
oddball
1 godina prije
Reply to  Maja

slobodni mi pokaži neovisni znanstveni rad koji dokazuje štetnost nekog od cjepiva, kada pročitam takav spreman sam promijeniti mišljenje, ali linkovi koji vode na statističke manipulacije su upravo to, manipulacije, je srednji vijek je prošao, ali u glavama nekih još nije,… btw ne plaća me farmacija, ne bavim se medicinom, biokemijom u jednom drugom sektoru, ali zapitaj se , ima li smisla vjerovati da osim Lidije i još 2-3 znanstvenika sve one tisuće liječnika koji ne dovode u pitanje cijepljenje su svi redom potplaćeni i žele tebi i tebi i tvojima zlo pa ti guraju cjepivo pod nos, ajmo se ljudi uozbiljiti,…

Maja
Gost
Maja
1 godina prije
Reply to  oddball

zaboravi msm, pocni se informirati. na engl. vise detalja na naturalnews sa vlastitom stranicom vaccinesnews, greenmedinfo. na njem impfschaden, impfkritik itd ili si ukucaj na engl neko cijepivo i uz to kritika. ima i previse znanstvenika i lijecnika koji se bave temom infekcije, toksicna stanja, imunitet, cijepiva. ta imena i njihove objave bila bi podugacka lista za koju bi mi trebalo najmajhe 2 dana. neki su ubijeni, neki napadani, ugrozeni. svake g u jesen imaju ” antivaxeri” u stutgartu vlastiti javni kongres na tu temu. ukratko – javno zdravstvo i big biznis nisu tu da nas izlijece, o kojoj god se bolesti radilo. to je dokazani fakat. no, nije cudo da bas na devastiranom balkanu toliko sute o tome, i da bas tu ljudi umiru, i od infekcija, ko muhe.

nonwo
Gost
nonwo
1 godina prije
Reply to  oddball

https://www.youtube.com/watch?v=I5b9xsGZs1E
oddball@Dr. Deisher testifies at the MN House about vaccine safety. She presents research demonstrating a link between the rise in the rates of autism and the use of aborted fetal cells in the production of vaccines. Dr. Deisher is the president and founder of SoundChoice, a non-profit that works to provide safe vaccination alternatives.
STRUČNO,SUHOPARNO,ISTINITO!
Cjepiva su NESIGURNA,uzgoj na ljudskim abortiranim fetusima(stanične linije) može izazvati promjene u genomu primaoca cjepiva(inserciona mutageneza) i izazvati autoimune bolesti, a prelazak na takav način proizvodnje(sa životinjskih na humane stanice) podudara se epidemiološki sa naglim “pikom” u porastu autizma….
U proizvedenim cjepivima NEMOGUĆE je izbjeći genetski materijal drugog čovjeka/djeteta…

odisea
Gost
odisea
1 godina prije
Reply to  oddball

” malo znanstvenog zdravog razuma “-
Pa sve se i svodi na to da su argumentni znansveni, samo ovisi ko ih naručuje,takav će biti i znantstveni zaključak!

Har Megiddo
Gost
Har Megiddo
1 godina prije

Ah, pa to je bilo u mračnom komunizmu kada nam je Centralni komitet servirao ovakve nebuloze. Danas ipak živimo u naprednom kapitalizmu u kojem nas zapadna istina obasjava poput neonskog svjetla, te nema više mjesta socijalističkim bajkama.

Zaboravljeno
Gost
Zaboravljeno
1 godina prije
Reply to  Har Megiddo

@HAR
Spomenik cu ti napraviti … toliko sam se smijao da me boli i stomak i obrazi 🙂 , besplatno sam odradio trbusnjake

Milojko Pavic
Gost
Milojko Pavic
1 godina prije

Moje pitanje svim diskutantima je :kako to da cio zivotinjski svijet u prirodi zivi i opstaje a ne prima cijepiva? Logicno je da je odgovor da se cijepivina danasnjice pokusava kontrola covecanstva ,veliki broj dijece se radja zdravo a posle cijepiva postane ili autisticno ili bolesno ili cak umire

Maja
Gost
Maja
1 godina prije
Reply to  Milojko Pavic

i milijuni ljudi u tropskim podrucjoma su prezivjeli sa zikom, malarijom, dengu i xy drugih nametnika i patogena, dok nije dosao bijeli covjek i poremetio njihov imunitet.

Blues
Gost
Blues
1 godina prije
Reply to  Milojko Pavic

Brannko Radičević, A. B. Šimić, Josip i Ivan Kozarac, samo su neki od poznatijih koji su umrli od TBC, dok su nekima manje poznatima umirala djeca ne navršivši ni deset godina.
Sve se to događalo prije cijepljenja.
Poznajem nekoliko njih koji su preboljeli TBC a bili su cijepljeni, no s daleko slabijim simtomima.
Ima tu još bolesti, neke su iskorijenjene.
Ne znam koliko si bio star i dali si se uopće rodio 1972, no pitao bih te tada dali bi izašao iz reda za vakcinu protiv variole vere, kada je cijela država bila u karanteni.

Maja
Gost
Maja
1 godina prije
Reply to  Blues

sory, prije cijepiva su tuberkulozu i niz drugih infekcija stari znanstvenici od 30- tih rjesavali visim dozama c vit., oralno i venozno. u italiji, koja obozava cesnjak su tuberkulozu rjesavali redovnim dozama cesnjaka. tako u veneciji 200 oboljelih je izlijeceno cesnjakom, niti jedan nije umro. poblize informacije o tim iskustvima i literaturi na netu. i sama imam 3 knjige na tu temu. variola je nestala izm. 1949 i 1980 sama po sebi. tabelarna usporedba variole u engleskoj jasno ukazuje da je smrtnost bila 1859- 1922 drasticno povecana bas primjenom cijepiva, vise od 1600 smrtnih slucajeva. niz djece dobio je tu bolest nakon cijepiva. ljudi, dajte se informirajte, ili sluze danasnji fakulteti jos samo za pranje mozga, za indoktrinaciju? o povijesti svake infekcije i cijepiva mogao bi se napisati zasebni triler a la robert ludlum.

oddball
Gost
oddball
1 godina prije
Reply to  Maja

sorry ovo su sada već opasne dezinformacije,… znaš li ti što je uopće tuberkuloza, koji je uzročnik i kako se širi? jel ti to ozbiljno tvrdiš da se tuberkuloza može izliječiti vitaminom C ili nas sprdaš?

Maja
Gost
Maja
1 godina prije
Reply to  oddball

e. levy – lijecenje neizlijecivog. imas niz primjera i masu navedene literature sto sve moze samo c vit. klikni na net i pogledaj si navedene primjere. isto tako su neke infekcije lijecene i cimetom, lukom, kurkumom itd. za sve navedeno imate studije, iskustva itd. ja ne mlatim praznu slamu ovdje, imam i drugog posla. sakupljanje informacija mi je ocito u krvi.

uvwbcczuwdubwsduchzascha
Gost
uvwbcczuwdubwsduchzascha
1 godina prije
Reply to  Maja

Maja je u pravu.

nonwo
Gost
nonwo
1 godina prije
Reply to  oddball

Kad pokupiš tbc rezistentnu na sve lijekove današnjice uzeti ćeš i c vitamin i kurkumu i cimet i luk i češnjak i špek i otići na sunčano mjesto na godinu dana…Jer ti ništa drugo neće preostati…

Maja
Gost
Maja
1 godina prije
Reply to  oddball

evo ti tvoje dezinformacije;
garlic in pulmonary tuberculosis, mercks archives of materia medica and drug therapy, b III, 1901, str 357.
carlic, the medical council, b IX, 1905, s 376
the therapeutic uses of garlic, medical record – a weelly journal of medicine and surgery, 1. sept. 1917, s 376
cinnemon as a preventive of measles, american druggist pharmaceutical tecord, ny, nov. 1917, s 47
cinnamon oil in the treatment of influenza, the cansas city mefical index-lancet, b XXVIII, nr 1, januar 1907, d 92 itd itd
na temu c vit i tuberkuloza
klenner 1974, osborne i gear 1940, peter 1937, albrecht 1938, bakhsh i ratboni 1938, russell 1906, radford et al 1937, mc cormick 1951, gerson 1930-1950 ( infekcije, dijabetes, tumori itd). itf
luk, echinacea i jab. ocat kod boginja, sepse, cesnjak jos i kod mrsa ( ( 2003) itd.
pitanje- posto je medicina prvenstveno znanost koja bazira na iskustvima, kako to da uz internet danadnja medicina ignorira sva ta pozitivna iskustva i pravi se gluha i nemocna?

Maja
Gost
Maja
1 godina prije
Reply to  Maja

najnovija vijest – farma sluzincad ubila je prof. dr. l. cantilena,, on je vec 83. zrtva preko bare, samo zato jer javno progovara i kritizira. predzadnji je bio dr j. winer. dakle sto je tu u stvari u pitanju? humanizam, nasa dobrobit? ili bas obratno?

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Milojko Pavic

Predlažem pogledati “zombi jelene” u Americi. Virus napada mozak. Očekuje se da će prijeći na ljude. A i da će jeleni napadati ljude.

alfa33
Gost
alfa33
1 godina prije

Znam postoji puno cjepiva,ali još nisam čuo da su napravili cjepivo za ljudsku glupost….

Zaboravljeno
Gost
Zaboravljeno
1 godina prije
Reply to  alfa33

E to nemoze izgubili bi previse pacijenata

onaj najgl.......veći Dalton
Gost
onaj najgl.......veći Dalton
1 godina prije

Bill Gates ne da cijepiti svoju djecu.
Zašto?

Zvrk
Gost
Zvrk
1 godina prije

Branko bi u današnje doba političke korektnosti bio etiketiran kao pedofil.

Maja
Gost
Maja
1 godina prije

novije vijesti:
njujorski senator jose peralta, militantni zagovornik cijepiva, umro je s 47 g. 21. 11. 2018 nakon cijepiva protiv gripe. dobio je gripu, pa sepsu i za 2 tjedna bio mrtav. mlada majka jennifer whitney, bila je od svog poslodavca prisiljena na cijepivo, a kad je potom oboljela, dobila je od istog otkaz. teski autoimuni sindrom, multipla skleroza, sljepoca, otpad kose, mjehuri po tijelu. izvjestaji na legitim.ch.
od 2016 na ovamo, poznato je, da uz jake toksine, cijepivima dodaju, i (ili), uz zivotinjske bjelancevine, ima i glifosata – jaki herbicid, izaziva tumore, unistava dns. tako i u merckovom trofaznom cj protiv ospica, mumpsa i rubeole, te nizu drugih. vise na impfschaden.de, gliphosatinfo.monsanto.com, anton samsel youtube film, krebspatientenadvokatfoundation.com, agrarkoordination.de i sl.

Pajo
Gost
Pajo
1 godina prije
Reply to  Maja

de ajd dobro je

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije

Ubuduce barem 200cjepiva svakoj bebi. Bolje da umiru od cjepiva nego mozebitnih bolesti! Zamisli da dobiju kozice, prehladu ili upalu oka, sinusa,…Treba za sve cjepiti! Od cega ce jadne farmaceutske kompanije zivjeti? Treba im pomoci i riskiati zivote nasih beba, a doktore osloboditi svake odgovornosti, oni su samo izvrsioci i nisu nista krivi ko u ratu streljacki odred…

bobo
Gost
bobo
1 godina prije

Mislim da su cjepiva uglavnom opasnija od bolesti protiv kojih služe. Usljed kontrolisanih medija, nije nam poznata direktna veza između autizma i drugih autoimunih bolesti i cjepiva. Moj sin nije primio nijednu vakcinu do sada (12-ta mu je godina) i nije mu ništa bilo, osim poneke prehlade.

antinwo.HR
Gost
antinwo.HR
1 godina prije

Smradovi korporacijski prokleti.Ne cijepite djecu ljudi.SMRT KORPORACIJAMA

Maja
Gost
Maja
1 godina prije
Reply to  antinwo.HR

ova trumpova vlada konacno nesto poduzima. drz. tuzilac j. sessions optuzio je milijardera, vlasnika ” insys therapeutic” za korupciju, tj. utjecaj na lijecnike i urotu. krenulo je…

Ivo Lola
Gost
Ivo Lola
1 godina prije

He, kako su brže bolje obrisali video?!

bobo
Gost
bobo
1 godina prije
Reply to  Ivo Lola

Bilo je za očekivati. Psihopate vladaju svijetom a valjda će doći i vrijeme kada će im se stati u kraj.

jajo
Gost
jajo
1 godina prije

Što se dogodilo s videom Logično?

POVEZANE VIJESTI

Izbornik