Ljubiša Kobas otkriva: Mongoli uzgojili “strah i trepet” pijevce koji u sekundi uništavaju ruske helikoptere

Ljubiša Kobas otkriva: Mongolci uzgojili "strah i trepet" pijevce koji u sekundi uništavaju ruske helikoptere

Ljubiša Kobas je odlučio posjetiti mjesto podrijetla njegovog mongolskog pijetla. Nakon skoro 3 mjeseca putovanja, otkrio je, ne samo mjesto podrijetla njegovog pijetla, nego čudovište koje su Mongoli uzgojili specijalnom hranim kako bi uništavali ruske helikoptere. Poslušajte o čemu se radi.Ako vam se članak svidio, podijelite ga ->

najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
Brainstorm
Gost
Brainstorm

stand up komedijas + lovacka prica = balkanski brend komedije. kao turbofolk. tip smisli nemogucu pricu, onda je govori ozbiljna lica. smijesno?
stand up, kako bi se ta rijec prevela? stojeci, ustali, saljivdzija stajalac?

Sasa
Gost
Sasa

Ovaj je više sitcom nego stand-up 😀

Lucija
Gost
Lucija

Davež teški.
😊 A mnogi će ‘nevini i naivni’ čitatelji pohrliti čim vide izraz ‘ruski helikopteri’…neki drugi, radoznali, kad vide 4 komentara…
Eto.

Lucija
Gost
Lucija

Nema Umpaha i Ježurke…😐😩

Abe Tse deja-vu
Gost
Abe Tse deja-vu

Ljubisa se još jednom nadmašio. Vise ovoga molim!

Dzordz petlić
Gost
Dzordz petlić

Verovatno kur… obara helikopter. Promaši samo ako suviše kokica tuca taj dan.

Bosanac
Gost
Bosanac

Za ovoga znamo da laže, a onome kome daješ svoj glas vjeruješ, a isto laže. Vjerojatno si purger.

Jole Prvi
Gost
Jole Prvi

Vidim da brišete kritičke komentare !! Jeli ovo plaćeni oglas autoservisa Žuti ? U tome je štos dakle.Ovaj je duhovit ko crknuti konj.

L. R.
Admin

Poštovani Jole,

Ljubiša Kobas je naše gore list. Običan čovjek koji nasmijava na stotine tisuća ljudi.

Način na koji on to radi je vrlo originalan. Tko ga prvi put vidi, nije siguran je li osoba normalna ili se samo šali. Tek na kraju shvatimo da se šali, što znači da ima strašne glumačke sposobnosti.

Neki uče glumu, a glumiti ne znaju. Naš Ljubiša pere automobile, ali se zna uživit u ulogu.

Lijepo smo napisali da se radi o šali, a vama ako se ne sviđa nemojte gledati.

Vaš komentar smo obrisali jer vrijeđate, kao što to radite i u ovom komentaru, poređući njegovu duhovitost s crnutim konjem.

Bili bismo vam zahvali da nam ovdje napišete tko vam je od komedijaša smiješan, te da procijenimo vaš ukus, te eventualno objavimo na portalu?

Autoservis Žuti je oglas. Mi to znamo i namjerno puštamo. Ljubiša se trudi svakog tjedna snimiti i objaviti video kojeg pogleda preko 100.000 osoba. Valjda se zaslužio koju konvertibilnu marku za svoj rad?

Svako dobro i očekujemo listu komedijaša po vašem ukusu.

Redakcija

Jole Prvi
Gost
Jole Prvi

Poštovani L. R.

Zahvaljujem na odzivu.Meni uopće nije problem što je Ljubiša i što radi,a niti ja udaram na njegov ljudski integritet.Niste valjda mislili da ja nisam shvatio da se radi o šali ?? Ja sam to shvatio,ali ne kao šalu,nego kao pokušaj šale.Kad sam ostavio prvi komentar još ih je nekoliko njih,troje ili četvero ostavilo sličan komentar na navedeni zapis.Dakle ja nisam usamljen pa da imam nešto osobno protiv Ljubiše Kobaša,nego sam komentirao da je taj uradak neuspioI to isključivo zato jer je pretenciozan.A što se tiče komedijaša,pa nigdje ih nema više ,nego u BIH.Top Lista Nadrealista,Audicija itd.
Kad smo kod komedijaša ,nekad sam imao na kazetama snimke Top liste nadrealista – dok su emitirali preko radija,a tek kasnije su prešli na Televiziju.To je tonski zapis i ako netko zna ili može nabaviti,rado bih to poslušao jer je bilo urnebesno.Posebno pamtim jednu epizodu koju su posvetili Rusima,kad su isti u Afganistanu bombardirali iz helikoptera svoje borce.Kako su to obradili,to je bilo lucidno i majstorski,a smijeha u potocima.Ako netko ima pa ako može staviti na YT.

Hvala

L. R.
Admin

Poštovani Jole,

Top lista nadrealista je OK i nama se sviđa. Vjerojatno ćemo je uključiti u naše video snimke.

Svako dobro

POVEZANE VIJESTI

Izbornik