Organizacija uredskoga stola

uredski stol
0
0

U malome je prostoru teško naći prostora za stol, a kamoli onaj veliki s puno ladica. Stoga treba pribjeći mašti i snalažljivosti. Iskoristite prostor koji imate i tako iz svojega uredskog stola izvucite maksimum.

Postavite stalak za monitor. Ispod njega možete držati dosta stvari, uključujući laptop, dokumente, spojnice, stalak za samoljepljivu traku… a usput ćete namjestiti zaslon na željenu visinu. Ukoliko ste snalažljivi, ispod stola dodajte i pomičnu ladicu za tipkovnicu.

Iskoristite prostor na zidu. Možda nemate ladica ispod stola, ali zato imate okomiti prostor. Iskoristite ga s jednostavnom uporabom kukica i polica. Ne samo da će vam sve biti dobro organizirano i nadohvat ruke, već će i pristojno i simpatično izgledati. Ako iz nekog razloga ne možete probušiti rupe na zidovima za postavljanje polica, naslonite ravnu ploču na zid, na nju pričvrstite spremnike i po njoj poslažite sve što vam je potrebno. Može biti i metalna kako biste na njoj s magnetima mogli držati dokumente.

Stol police

Zakačite spremnike bočno od stola. Ako se nemaju za što držati, pokušajte sa strane stola zavezati špagu ili omotati žicu (slično po principu konopa za rublje). U tim spremnicima možete držati olovke, samoljepljive papiriće, slušalice, mikrofon i ostale potrepštine koje koristite prilikom rada.

Ukoliko ne možete iskoristiti nijedan od ponuđenih savjeta, tada ovisno o količini raspoloživog prostora na stolu možete za učinkovitiju organizaciju posla držati pladnjeve, registratore, uredske prirodne materijale kako bi sve djelovalo usklađeno.

Radni stolUred
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.