Ova četkica pere zube za samo 10 sekundi, a senzacija je na Kickstarteru? (Video)

Amabrush - četkica za zube
6 komentara

Četkica za zube Amabrush koja za samo 10 sekundi simultano pere sve naše zube, postala je hit na platformi za participativno financiranje Kickstarter.

Je li ovo kraj klasičnim četkicama ili se radi o još jednoj beskorisnoj inovacija? Nova četkica za zube Amabrush je proglašena revolucionarnom idejom i velika je tržišna prijetnja svim postojećim četkicama. Kreatori ove četkice za zube su umjesto 50.000 eura, već prikupili 800.000 eura na platformi za participativno financiranje Kickstarter.

Već odavno znamo da je potrebno između 2 i 3 minute za pranja naših zuba. Četkica Amabrush to čini puno efikasnije za 10 sekundi. Sve je vrlo logično. Korisnik klasičnih četkica pere zub po zub, a Amabrush pere sve zube istovremeno.

Pomoću vibracija, zubi se čiste podjednako sa svih strana, čime se u potpunosti izbjegava neravnomjerno pranje naših zubi.

Ova vrlo kreativna četkica posjeduje i distributor zubne paste, a puni se putem kabla USB. Dijelovi koji se mijenjaju koštaju samo 6 €, a dostatni su za period od 3 do 6 mjeseci. Kapsule koje sadrže zubnu pastu koštaju 3 € i traju oko mjesec dana.

Cijena četkice Amabrush sa svim dodatnim priključcima iznosi 79 €, što je osjetno skuplje od postojećih električnih četkica. Uzmemo li u obzir da se pri svakom pranju zubi s četkicom Ambrush uštede 2 minute, lako dođemo do ukupne mjesečne vremenske uštede od 120 minuta.

Doista imamo revolucionarni proizvod koji će sigurno osvojiti svjetsko tržište. Četkica za zube Amabrush ima sve što je potrebno za privući buduće kupce: korisnost, praktičnost, efikasnost i uštedu vremena tj. novca. Kreativnost nema granica, a najbolje su one ideje koje riješavaju naše svakodnevne probleme.


Amabrush - četkica za zube
Amabrush – četkica za zube

 

Amabrush - četkica za zube
Amabrush – ugrađen magnet

 

Amabrush - četkica za zube
Amabrush – izlazak zubne paste
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Josip
6 godine prije

Jednostavno i efikasno. Opet mali ljudi bolje osmisle nešto novo nego velike kompanije.

Slagerpjevac
6 godine prije

meni 10 komada

Mzuda
6 godine prije

Super izgleda, jedva cekam.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.