Saudijski kralj putuje s 459 tona prtljage, dvije limuzine i pratnjom od 1500 ljudi

Saudijski kralj
13 komentara

Dok se Saudijska Arabija zbog niskih cijena nafte bori s najvećim proračunskim deficitom u povijesti, reže socijalne naknade, a građevinske tvrtke nemaju novca za isplatiti radnike, saudijski kralj Salman ne može izračunati svoje bogatstvo.

Dovoljno je reći da putuje s 459 tona prtljage, dvije limuzine i pratnjom od 1 500 ljudi

Zračna teretna tvrtka će izdvojiti više od 570 zaposlenika kako bi zadovoljila potrebe saudijskog vladara, prenosi The Straits Times.

Kralj Saudijske Arabije, Abdulaziz al-Saud bin Salman, obići će za mjesec dana nekoliko zemalja u Aziji. Na put je krenuo s dvije limuzine, više od 459 tona prtljage i pratnjom od oko 1 500 ljudi.

Za upravljanje svim tim teretom, Saudijska Arabija ima ugovor s tvrtkom Jasa Angkasa Semesta, čiji je direktor Adji Gunawan rekao da mu treba više od 570 zaposlenika kako bi zadovoljio potrebe ovog putovanja.

Trenutno, saudijskog monarha u Maleziju prati 600 ljudi, a za turneju će biti potrebno 36 letova. Sao za potrebe kralja Salmana je raseljeno i rezervirano tri luksuzna hotela u Kuala Lumpuru.

Na svom sljedećem posjetu, Indoneziji, gdje će boraviti od 1. do 9. ožujka, pratit će ga još 800 ljudi, među kojima su i razni prinčevi i ministri, a sljedeće destinacije su Kina i Japan.

Cilj turneje kralja Saudijske Arabije je ojačati gospodarske veze s regijom i diversificirati saudijsko gospodarstvo koje mora smanjiti ovisnost o nafti.

Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tuf
7 godine prije

Doci ce i tome kraj.

Alen
7 godine prije

U ovih cca 500 tona nije garderoba sigurno..tu se keš veliki prenosi .. Kralj licno ide dogovarati par poslova.. Ovako je i gadafi placo evropljane..

miro
7 godine prije

Izopačenosti i nakaradnosti nema granica, ali svemu dođe kraj pa će i ovome !!

PanSlaven
7 godine prije

Možda ciljaju na Ginesovu knjigu.. kako stane tolik teret i 1500 ljudi u dvije limuzine? A koliko je djevica međ’njima? Ova opaska o gotovini, drogi, ili tako nečem zvuči razumno , iako je i oskudna prtljaga djevica također uračunata. A ja da sam tako neki kralj, vjerojatno bih si uzeo domaću spizu, nikad neznaš.. em ima zlih ljudi, em dobiš sraćku od Azije..

Koča Popović
7 godine prije

Polit benzinom i užgat!

Abu dabi
7 godine prije

Kada pogede poslednju kamilu tu je MMF i svetska banka da pomogne!!!!!

Filip
7 godine prije

Narod mu gladuje.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.