U Dubaiju nikad dovoljno ludosti – sada grade Mjesečev resort za 5 milijardi dolara

Mjesečev resort
19 komentara

Dubai je spreman izgraditi 5 milijardi dolara vrijedno odmaralište Mjesec. Mjesečevo odmaralište uključivat će noćni klub, prostor za događanja, salon, mjesto za međunarodne sastanke, spa i wellness područje te interni mjesečev shuttle.

Izvor: http://moondubai.com/

Dubai bi mogao izgraditi mjesečevu strukturu vrijednu 5 milijardi dolara (18 milijardi AED) kao odmaralište na Mjesecu, tvrdi kanadska arhitektonska tvrtka i davatelj licence za intelektualno vlasništvo Moon World Resorts Inc. (MWR).

Sandra G. Matthews i Michael R. Henderson bili su osnivači resorta i predložili su ideju. Njegova će ukupna visina biti 735 stopa (224 metra), a predviđa se da će izgradnja trajati 48 mjeseci.

Moon Dubai se nadao da će, kada bude gotov, gospodarstvo emirata rasti u područjima ugostiteljstva, zabave, turističkih atrakcija, obrazovanja, tehnologije i svemirskog turizma.

Moon Dubai bit će najveći i najuspješniji moderni turistički projekt u regiji MENA. Prema Moon World Resorts, “može udobno primiti 10 milijuna turista godišnje.”

Henderson predviđa da će “Moon Dubai” imati značajan utjecaj na ekonomiju Emirata. Turizam, prijevoz, nekretnine—komercijalne i stambene, infrastruktura, financijske usluge, zrakoplovstvo i svemir, energija, MICE, poljoprivreda, tehnologija i obrazovanje su sve ovo uključeno. Dodatno, prema Hendersonu, ovo će “čvrsto postaviti zastavu UAE u prvi red istraživanja svemira”, mameći milijune svemirskih entuzijasta iz cijelog svijeta da iskuse sve što Dubai nudi.

Odmaralište „na mjesecu“ uključivat će noćni klub, prostor za događanja, salon, mjesto za međunarodne sastanke, spa i wellness zonu te interni “mjesečev shuttle”, čiji točni detalji tek trebaju biti otkriveni.

Predviđeno je da će Moon Dubai raditi u skladu s ugrađenim mjerilom od 5 zvjezdica, zlatnim LEED certifikatom i operativnim standardom odmarališta s 5 dijamanata.

Moon World Resorts Inc. tvrdi da će apartmani imati najnapredniju tehnologiju čistog, svježeg i antibakterijskog zraka, infrastrukturu filtrirane vode s vitaminima i smještaj koji nije otrovan, koji se može reciklirati, biorazgradiv, ekološki prihvatljiv i bez životinja testiranje. Apartmani će imati najnoviju vrhunsku tehnologiju.

MWR planira licencirati četiri ovakva Mjesečeva resorta diljem svijeta, po jedno na svakom od kontinenata Sjeverne Amerike, Europe, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike (MENA) i Azije.

DubaigradnjaMjesečevo odmarališteMoon Dubai
Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Oliver
1 godina prije

Arapi se mogu bogatiti a Rusi nesmu ni kruha jesti. Americka Pravda

Matija
1 godina prije

Da li će se moći hodati po vanjskoj strani ili se sa ove kugle pada?

Rudar
1 godina prije

Novac je hrpa papira ili brojeva na nekom računu, treba ih konvertirati u nekretnine i miran si !

1 godina prije

…….vrijedno odmaralište Mjesec. = točno , ALI je zauzeto -svjedok Buzz Aldrin…..i otpali snovi……………..a novi pohod je već ometan jer šatl nije bio dovoljna opomena,siječnja 1986. godine kada je Space Shuttle Challenger eksplodirao samo 73 sekunde nakon polijetanja. Eksplozija je ubila svih 7 članova posade;(? ? ? )a Dubai……….pa da ne tupim puno unapred ,sačekajmo još malo za biti konkretniji

Zbljuvvv
1 godina prije

Uopce m ne impresioniraju ovi poduhvati po Dubaiu dok god su im osnovna ljudka prava nepoznanica.

Tucker Carlson
1 godina prije

Klijentela Ce jesti kukce,pretpostavljam.. hvala.

Tucker Carlson
1 godina prije

..istraživanje svemira,svemirski turizam..sve je to super samo Sha svemira nema u tom projektu!!cevapi bez mesa u cevapu,jbt!🖕

Max
1 godina prije

Imaju novca pa mogu što hoće.

Kalle balle
1 godina prije

I STAVITI vibrator u svaki krevet za degenerike.

Jomla
1 godina prije

Narodna: Tko ima masla, njime i guzicu maže!
(Mudri li su bili naši stari 😛 😛 )

Bosanac
1 godina prije

Uskoro će promijenit ime grada iz Dubai u Luna Park-

Gorki šećer
1 godina prije

A djeca u Jemenu umiru od gladi! Prokleta ljudska vrsta! Jedva čekam da sve nas Bog vrati na fabrička podešavanja.

maras
1 godina prije

Dok ima budala da odlaze tamo i da se dive glupostima , zašto da ne , svaka im čast

maras
1 godina prije

🤣😅🤣😅🤣 , divno i krasno , a Europa puši sirijce dok im se arapska braća razbacuje i enormno zarađuju i onda ovdje ima onih koji pametuju kako su ovi jadni i trebamo im pomoći mi svjetska bijeda 😅🤣😅🤣😅

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI