fbpx

Zapadnjaci, mi smo rodnu ideologiju i Istanbulsku konvenciju apsolvirali prije 50 godina (VIDEO)

Rodna ideologija prije 50 godina

U ove noćne sate vam donosimo nešto opuštajuće. Nešto što će vas nasmijati i natjerati na razmišljanje. Nismo mi baš tako primitivni, kako govore naši “zapadni partneri”. Dokaz je i ovaj isječak iz komedije “Sačulatac” koja je nastala prije 50 godina. Osim što je sredstvo indoktrinacije, internet pamti i omogućava nam pristup zaboravljenim informacijama. Pogledajte, razmislite i naravno uživajte u glumi našeg glumačkog velikana Miodraga Petrovića Čkalje.

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
6 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Vlastimir
Gost
Vlastimir
2 godine prije

Da,transseksualnost je stara pojava,samo se danas to smatra kao i homoseksualnost normalna pojava.To je neki novi vid iščašene zapadne demokratije.

Vlastimir
Gost
Vlastimir
2 godine prije

Da,transseksualnost je stara pojava,samo se danas to smatra kao i homoseksualnost normalnom pojavom.To je neki novi vid iščašene zapadne demokratije.

Koča Popović
Gost
Koča Popović
2 godine prije

Hrvatska usvaja demokratske norme od “demokratskog” zapada vec 29 godina, a nikako da dogura niti do razine prava i zastite kakvu su gradjani imali jos sedamdesetih godina. Zastita zena, manjina je bila puno bolje uredjena zakonima. Edukacija takodjer.

hohoho
Gost
hohoho
2 godine prije

SFRJ je bila Europa prije Europe. Federacija kakvu Europa nije, niti nece doseci nikad.

ANTINWO
Gost
ANTINWO
2 godine prije

Odbacimo zapadnjačke izopačine!bolesnici.Nema tu opstanka ,samo propast

zlatan
Gost
zlatan
2 godine prije

ANTIWO, a šta predlažeš? Povratak u srednji vijek, lomače? Ili da bude kao u Saudijskoj Arabiji? Pa odseli tamo, i javi kako je.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik